Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aerdna
Postów 5248
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie. W gazetce też było info o 2 rożnych produktach:
http://gotoshop.p...4-16114037220868643/
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
anialistopad
Postów 14162
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem regulamin nie jest jednoznaczny. Sama się nad tym zastanawiałam. Stad też pewnie pytania na fb.
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest wg ciebie jednoznaczny zapis?
"dokonać zakupu zestawu promocyjnego w postaci 2 dowolnych jednostek zakupowych z wymienionych marek: Gillette i Gillette Venus w sklepach wskazanych w § 1 pkt. 5,"
dla mnie trochę ma znaczenie, bo traktuję ją jako wyjaśnienie do niejednoznacznego regulaminu.
Poza tym nagród na tyle mało, że pewnie dywagację z mojej strony tez niepotrzebne.
assal
Postów 3010
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na forum ktoś opisał konkurs:
"Kup 2 produkty Gillette, Gillette Venus"
Możliwe, że to wprowadziło w błąd.
Ale moja wina, że w pośpiechu nie doczytałam regulaminu, choć od nich, po kilku wpadkach, zawsze zaczynam
1 paragon mam, dwóch wygranych się nie spodziewam
Czekając na...
vickichelm
Postów 2561
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Gość: mightyb
Tez mnie wkurza taka pogoda
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale co mają plakaty i gazetki do rzeczy? Zawsze liczy się regulamin, a tam nie było jednoznacznie napisane, że mają być dwa różne produkty. Strasznie mnie wkurza niejasność w regulaminach, bo skoro my mamy problem z interpretacją, to jak mają grać mugole? Poza tym nie ma się po co stresować - ogłoszą wyniki, to zadzwonimy do Swiifta i zapytamy, teraz i tak już dobrego paragonu sie nie kupi.
assal
Postów 3010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mają być 2 różne maszynki, zgodnie z regulaminem
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Fantastycznie, ze Cię to cieszy, a gdzie tak odpowiedział? I co znaczy zgodnie z regulaminem? Z którym jego punktem?
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
arabela79
Postów 1022
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 3010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Gill SV2 razy 2"
A nikt nie kupił w rodzinie maszynek, bo każdy wiedział, że mam dwa paragony, więc w razie czego, dam.
Ale nie mam pretensji do nikogo, bo mogłam regulamin sobie przeczytać.
Tego nie zrobiłam.
Kupiłam, co kupiłam i czy to pierwszy raz?
natala91
Postów 426
Data rejestracji 15.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: polec
Witam w klubie. Stałam przy półce z otwartym regulaminem <sic!> i kupiłam tak samo!. Niech to szlag!
assal
Postów 3010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po wynikach może być za późno
Gość: mikki85
negatywy za brak płatności i wystawianie ludzi do wiatru, kombinowanie na całego i wciskanie kitu
takich ludzi po 3-ch negatywach powinni wywalać z allegro
Gość: poprostuanette
mi ostanio jedna wpierała że jednego garnka jej nie wysłałam choiż sama napsiała ze był fabrycznie zapakwoany zestaw....:/