Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka
Postów 441
Data rejestracji 20.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja szukałam pomocy w tym konkursie, ale niestety u nikogo jej nie znalazłam. Widać jeszcze się nie zorientowałam kim są te pomocne osoby.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A od kiedy osoby nie wierzące chodzą na śluby kościelne
Jak dla mnie taka prośba nie jest jakaś niedorzeczna ,świadczy tylko o głębokiej wierze młodych .
Szopka kościelna? Sorki , ale znam takich co tak mówili i gdy stało sie nieszczęście takich szopek pragnęli jak niczego bardziej ..
a co ma jedno do drugiego? a jakby Cię ktoś z bliskich zaprosił na ślub świadków jehowy to nie poszłabyś, bo nie jesteś świadkiem? Idzie się na ślub, bo chce się być w tej chwili z danymi z ludźmi, a miejsce ma mniejsze znaczenie.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czasami ktoś odpisze, rzetelnie, prawdziwie.
A czasami niby ktoś odpisze, ale taką odpowiedź o kant tyłka potłuc, bo jestem tak samo mądra jak przed pytaniem
Nie po to walczę z plagiatami i plagiatorami, żeby być taka sama...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
100krotka
Postów 423
Data rejestracji 03.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj, mnie też wkurza ten wizaż
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ziółko przynajmniej Ci ktoś odpisze, a nie udaje, że nie istniejesz. Ja nawet nie pytałam o hasła, tylko o ogólny trend w guście komisji.
delfinka101
Postów 5747
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jednemu pisałam hasła bo mnie prosił wygrał pralkę i do tej pory cisza...Mimo,ze obiecał zrewanżować się.Są za to osoby które sama piszą ;słuchaj tu i tu łatwo wygrać wystarczy to i to..Dlatego mimo wszystko będę pomagała ale już swoich haseł nikomu nie pokazuję, bo ten sam gosciu moje hasełko zmienił minimalnie i wygrał inną nagrodę i nikomu nie piszę już haseł. Mogę jedynie powiedizeć jak jest np w nescafe ja pisałam o kawie a w drugim wygranym wygrało bez kawy calkiem wakacyjne
zezowaty_kot
Postów 2795
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czasem lepiej nie ogłaszać światu, co się wygrało, bo zaraz się zlatuje 15 osób, z których żadna - wg moich kryteriów, bazujących na aktywności forumowej danej osoby - nie zasłużyła na to, żebym jej w jakikolwiek sposób pomogła. I co, mam odpisywać każdemu, że ma się bujać?
maria1980 - z tą pracą i brakiem czasu to ja Cię rozumiem, sama złożyłam wypowiedzenie w ostatnie urodziny. A z niezrozumieniem i brakiem empatii ze strony osób niepracujących (i niekonkursujących) spotykam się od roku pańskiego 2000. Mogłabym elaborat o tym napisać.
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i to jest jasne. Hasła można pokazywać ludziom których albo się dobrze zna, albo co do szczerości których nie ma się wątpliwości. Ale jak któryś raz z kolei na pytanie z prośbą o wskazówkę albo nie uzyskuje się odpowiedzi, albo odpowiedź "a sama nie wiem co napisałam", to się człowiek zastanawia czy na forum w ogóle można otrzymać jakąkolwiek pomoc. To ja już wolę uczciwe "Sorry, obcym nie pomagam". Przynajmniej wtedy jest jasność.
brylka
Postów 249
Data rejestracji 16.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie bardzo rozumiem, dlaczego prośba spowiedzi jest niedorzeczna. Prośba to prośba, a nie nakaz. Kto posłucha to jego sprawa, a kto nie to może kupić kwiatki, wino lub książkę.
Moim zdaniem taka prośba świadczy o dużej religijności młodych. A ateiści nad życzeniem młodych mogą przejść do porządku dziennego i standardowo kupić kwiaty.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do osób na forum,to znalazłam tu mnóstwo życzliwych i bezinteresownych osób.Z niektórymi nawet sie spotykam jak jesteśmy gdzies w okolicy
Gość: katrin22
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Rzuć okiem na moją stopkę. Ta porada jest też przekopiowana do FAQ
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chyba czas zacząć jakieś medykamenty łykać.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
asiakali
Postów 521
Data rejestracji 11.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sosna
Postów 1052
Data rejestracji 17.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
„WYGRAJ SPOTKANIE Z PIŁKARZAMI REALU MADRYT I USAINEM BOLTEM W WARSZAWIE
Konkurs trwa od dnia 9 lipca 2014 do dnia 7 sierpnia 2014. Aby wziąć udział należy:
- kupić bilet dowolnej kategorii na Super Mecz Real Madrid CF vs. ACF Fiorentina (supermecz.booclik.com), który odbędzie się 16 sierpnia 2014 na Stadionie Narodowym w Warszawie oraz na LOTTO 5. Warszawski Memoriał Kamili Skolimowskiej (www.booclik.com), który odbędzie się 23 sierpnia na Stadionie Narodowym w Warszawie.
- napisać dlaczego chciałbyś/chciałabyś spotkać się z piłkarzami Realu Madryt oraz z Usainem Boltem i wysłać mailem na adres: konkurs@psport.pl
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłam dziś na ryneczku i taki zasuszony dziadziuś sprzedawał chrzan. Umyty, obrany, gotowy żeby go pokroić i do słoika włożyć za 50 groszy do sztuki. Przyszła kobieta wypacykowana, dosłownie poruszająca się z prywatną chmurę perfum i mówi temu dziadkowi, że za drogo, że jej potrzeba tylko jeden korzonek i kupi go za 10 groszy. Dziadek miał dobre serce więc się ugiął. A ona na to: "A jak po 10 groszy to jeszcze dwa wezmę". Normalnie scyzoryk mi się w kieszeni otworzył i powiedziałam, że za darmo pożyczę jej łopatę żeby sobie poszła ten chrzan sama wykopać skoro uważa, że praca drugiego człowieka jest tak mało warta i kupiłam od dziadka cały chrzan. W normalnej cenie.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane