Wkurza mnie...

emilka211288

#5899289 Napisano: 06.08.2014 15:02:01
wkur****ą mnie złodzieje,którzy w nocy okradają mi ogródek,chyba dzisiaj się poświecę i ich przyfiluję,wiatrówka już stoi nabita,przetrącę jakiegoś skur****na dla przykładu emotka emotka
0 0

ziolko

#5899330 Napisano: 06.08.2014 16:55:29
emilka211288 napisał(a):

wkur****ą mnie złodzieje,którzy w nocy okradają mi ogródek,chyba dzisiaj się poświecę i ich przyfiluję,wiatrówka już stoi nabita,przetrącę jakiegoś skur****na dla przykładu emotka emotka

co Ci kradną???
tylko żeby nie oskarżyli Cię o postrzelenie, bo do zwierząt nie można strzelać, a co dopiero mówić do ludzi. Więc możesz mieć sprawę karną
0 0

Gość: marielu

#5899367 Napisano: 06.08.2014 18:33:35
wkurzają mnie maile że "twoje konto zostało zablokowana"

złodziejskie nasienie kurza cenzura ! emotka
0 0

emilka211288

#5899368 Napisano: 06.08.2014 18:34:11
ziolko napisał(a):

emilka211288 napisał(a):

co Ci kradną???
tylko żeby nie oskarżyli Cię o postrzelenie, bo do zwierząt nie można strzelać, a co dopiero mówić do ludzi. Więc możesz mieć sprawę karną

ha ha,złodziej złapany na gorącym uczynku w biały dzień i bez strzelania się obyło emotka
0 0

ela

#5899372 Napisano: 06.08.2014 18:40:06
wkurzyłam się to za mało powiedziane emotka wysłałąm syna do rossmana i do natury po fa na konkursy .Drukowanymi literami na kartce zapisałąm by nie zapomniał zabrac paragonu . Kiedy wrócił ucieszony mówi zrobiłem jak kazałaś paragony są w reklamówce .Zajrzałam do pierwszej - nie ma(twierdzi że wkładał ale może mu wypadł ) emotka zajrzałam do drugiej jest z natury tyle że żel sie wylał i zalany całkowicie nic nie widać emotka I tak tu się posłużyć kimś
Wkurza mnie także moja złamana noga ....
0 0

slonecznik1309

#5899384 Napisano: 06.08.2014 19:14:15
ela napisał(a):

wkurzyłam się to za mało powiedziane emotka wysłałąm syna do rossmana i do natury po fa na konkursy .Drukowanymi literami na kartce zapisałąm by nie zapomniał zabrac paragonu . Kiedy wrócił ucieszony mówi zrobiłem jak kazałaś paragony są w reklamówce .Zajrzałam do pierwszej - nie ma(twierdzi że wkładał ale może mu wypadł ) emotka zajrzałam do drugiej jest z natury tyle że żel sie wylał i zalany całkowicie nic nie widać emotka I tak tu się posłużyć kimś

mi dziś po 4 tygodniach zdjeli gips...myślałam, że bedzie lżej, łatwiej, a noga...nadal spuchnięta, boli i ledwo mogę chodzić taka sztywna emotka
0 0

ela

#5899387 Napisano: 06.08.2014 19:19:14
asiabuczkowska napisał(a):

ela napisał(a):

mi dziś po 4 tygodniach zdjeli gips...myślałam, że bedzie lżej, łatwiej, a noga...nadal spuchnięta, boli i ledwo mogę chodzić taka sztywna emotka

ja mam ją mieć w gipsie do 3 września emotka emotka emotka
0 0

radosna

#5899388 Napisano: 06.08.2014 19:22:16
marielu napisał(a):

Witaj Marielu! Odpisz im, że lubisz blokadę konta, bo nie trzeba go sprzątać po kątach. Buziaki! emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#5899397 Napisano: 06.08.2014 19:36:54
joan napisał(a):

magnus napisał(a):

To nie jest zazdrość nagród emotka
Potrafiłabyś być ROK na forum i nie dodać ani 1 konkursu a po rozwiązaniu każdego szukać paragonów emotka
No mnie to wkurza jak nic emotka

Przecież wiem, drażnię się emotka (oui, to sarkazm był)
Wiesz, jak nie ma obowiązku, to po co dać coś od siebie? Brać, brać, brać, o to tylko chodzi. Afiszować się, poklasku szukać u rodziny, wpisem w mdw szpanować.
To już nawet nie bardzo wkurza, to smutne jest, zaraza umysłowa po prostu.
Za mało jakości, za dużo ilości w całej tej konkowej ludzkości.

mnie tez wkurza. Jakby ludzie nie sprzedawali a takegoi jeden raz, drugi raz ominelaby nagroda to skonczyloby sie granie bez paragonow
0 0

mia

#5899406 Napisano: 06.08.2014 19:47:44
Cały dzisiejszy ujowy dzień. emotka
I deprecha, która się znowu skrada cichaczem, małymi kroczkami... Już czuję jej znajomy oddech na plecach. emotka
0 0

simsonowa

#5899418 Napisano: 06.08.2014 20:19:36
alusia29 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie Lajkonik kupiłem 10 opakowań i 7 kodów już wykorzystanych weszły tylko trzy kody emotka

Ja miałam podobnie. Napisałam do nich, pan sprawdził i mam zarejestrowane te kody jednak. System chyba za szybko chodzi emotka

Mam tan sam problem, też będę musiała napisać
0 0

dorothy

#5899422 Napisano: 06.08.2014 20:25:24
marla napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie brak weny do edenu... W ogóle nie wiem co tam napisać....

Ja w ogóle nie rozumiem pytania emotka emotka O jaką tajemnicę chodzi? emotka

ja to samo, nie kapuję...
0 0

Gość: jackk76

#5899423 Napisano: 06.08.2014 20:28:43
Wkurza mnie, że po powrocie z wakacji muszę iść do pracy emotka

A na dodatek przed wyjazdem zabunkrowałem trochę kasy w domu i teraz nie pamiętam gdzie - Nie wiedzieć czemu za każdym razem robię podobnie. Jak znajdę za miesiąc, to będzie radocha - prawie jak wygrana emotka
0 0

Gość: gosia16

#5899428 Napisano: 06.08.2014 20:37:39
greener web na kompie emotka i 119 infekcji .i znowu komp do informatyka emotka
0 0

zaczytana-pola

#5899429 Napisano: 06.08.2014 20:40:35
jackk76 napisał(a):

Wkurza mnie, że po powrocie z wakacji muszę iść do pracy emotka

A na dodatek przed wyjazdem zabunkrowałem trochę kasy w domu i teraz nie pamiętam gdzie - Nie wiedzieć czemu za każdym razem robię podobnie. Jak znajdę za miesiąc, to będzie radocha - prawie jak wygrana emotka

Myślę, że znajdzie się mnóstwo osób, które pomogą Ci szukać emotka Za odpowiednie znaleźne emotka

WQrza mnie brak weny i wieczne niezdecydowanie emotka
0 0

asantesana

#5899440 Napisano: 06.08.2014 21:00:29
mia napisał(a):

Cały dzisiejszy ujowy dzień. emotka
I deprecha, która się znowu skrada cichaczem, małymi kroczkami... Już czuję jej znajomy oddech na plecach. emotka

Deprechę trzeba przechytrzyć, odwrócić się gdy skrada się cichaczem za plecami i zaśmiać sie jej prosto w oczy. Ona sie tego nie spodziewa i ucieknie z podkulonym ogonem, sprawdzone, serio serio emotka
A jeszcze bardziej serio - trzeba w życiu znaleźć coś, co nam nie pozwoli zostać pochłonietym przez depreche, niech sobie tam tylko delikatnie poliże stopę - dla mnie to np. sport i góry. Gdy czuję, że za chwile będzie katastrofa biorę strój sportowy i na najbardziej intensywnych zajęciach z potem wyrzucam wszystkie głupoty z głowy. Znajdź coś, co na Ciebie tak zadziała emotka
0 0

turli

#5899455 Napisano: 06.08.2014 21:27:09
dorothy napisał(a):

marla napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ani ja...
0 0

pioge7

#5899470 Napisano: 06.08.2014 21:47:02
turli napisał(a):

dorothy napisał(a):

marla napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ani ja...

No ja tez właśnie nie kapuję no ale cos wydedukowałem o odkryciu tajemnicy ale nie napisałem jakiej.. Wkurzają mnie takie konkursy gdzie nie ma napisane o co chodzi dokładnie....
0 0

#5899483 Napisano: 06.08.2014 22:01:15
poprostuanette napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

To nie jest zazdrość nagród emotka
Potrafiłabyś być ROK na forum i nie dodać ani 1 konkursu a po rozwiązaniu każdego szukać paragonów emotka
No mnie to wkurza jak nic emotka

Przecież wiem, drażnię się emotka (oui, to sarkazm był)
Wiesz, jak nie ma obowiązku, to po co dać coś od siebie? Brać, brać, brać, o to tylko chodzi. Afiszować się, poklasku szukać u rodziny, wpisem w mdw szpanować.
To już nawet nie bardzo wkurza, to smutne jest, zaraza umysłowa po prostu.
Za mało jakości, za dużo ilości w całej tej konkowej ludzkości.

mnie tez wkurza. Jakby ludzie nie sprzedawali a takegoi jeden raz, drugi raz ominelaby nagroda to skonczyloby sie granie bez paragonow

globalizujecie, ostatnio szukałam paragonu dla koleżanki która swój normalnie posiała, zwykły przypadek losowy , obyło sie bez użyczania czyjegoś bo sie paragon znalazł emotka ale gdyby któraś z dziewczyn poprosiła mnie o pomoc, to bym szukała za każdym razem. Nienormalne? Ja nie widzę tu nic nie normalnego. Ci co grają od lat wiedzą że bywa i tak że trzeba się oprzeć na cudzym ramieniu. I nie piszę tu o sępach , tylko o normalnych jednostkach - a takich tu przewaga ( lub chcę wierzyć że jest ich przewaga). A co niektórym zazdrość z cudzej wygranej przesłania chyba rozsądek ;> Po za paragonem prosze zazdrośników jeszcze trzeba hasło wyciulkać i to smaczne by komisja chciała skosztować... ( no po za losowaniowymi łapankami leniwych agencji) ale to ... to już inna bajka prawda?
0 0

#5899485 Napisano: 06.08.2014 22:04:49
radosna napisał(a):

marielu napisał(a):

Witaj Marielu! Odpisz im, że lubisz blokadę konta, bo nie trzeba go sprzątać po kątach. Buziaki! emotka

mmmmmmmm jak miło cie zobaczyć emotka a co do maila , pffff olałam go śliniankom leconcom mi z pyska wjadomo , ale to nie zmienia faktu że martwię się o syna , czy prawidłowo zareaguje na taki spam i czy w czasie jak będę w pracy nie kliknie i nie narobi kaszany ... takie maile trafiają nie tylko do dorosłych przeca.
0 0