Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkur...ją mnie ludzie, którzy robią takie rzeczy.Ja bym wzieła i powiesiła takiego za cojones na najbliższym drzewie. Może ktoś pomoże i wpłaci jakiś pieniążek.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
edi999a
Postów 1393
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też,już poleciałą reklamacja na ich zabezpieczenia nie do zdarcia i odpisali,że mam wysłać oba opakowania,tylko co to da
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dodaj spację na końcu linka
katrin1
Postów 3155
Data rejestracji 19.12.2013
Punkty karne 1
Konkursy dodane
marzanna
Postów 1481
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Some people are wise. Some otherwise\"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ofkoz, otwórz serce bro, mejk pis not wor, nie za zdrość innym talętu i nagłód i szczęźcia
A tak na poważnie, to codziennie znajduję całą masę konków, które sobie wrzucam w chromowo-linkowy folder "Do bazy", żeby je wklepać, jak mi się zachce. I od dłuższego czasu uważam, że nie ma to sensu. Bo też co dzień natykam się na takie wpisy, że się flaki wywracają i jakoś powoooli mi idzie dobicie do 1000 konkursów... coraz wolniej, a plan był inny
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś czuję, że to był sarkazm;)
The ultimate inspiration is the deadline
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przecież wiem, drażnię się
Wiesz, jak nie ma obowiązku, to po co dać coś od siebie? Brać, brać, brać, o to tylko chodzi. Afiszować się, poklasku szukać u rodziny, wpisem w mdw szpanować.
To już nawet nie bardzo wkurza, to smutne jest, zaraza umysłowa po prostu.
Za mało jakości, za dużo ilości w całej tej konkowej ludzkości.
zezowaty_kot
Postów 2795
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wcześniej wrzucałam dużo konkursów, od pewnego czasu coraz mniej. Wisienką na torcie były testy rimmela i tej maskary - doczytałam się, że było ich 1000. Nie wiem, ja w bazie konkursu znaleźć nie mogłam/nie mogę. Tymi maskarami chwalą się co chwila. Wiedziało o konkursie więc bardzo dużo osób. Ale nikt nie był na tyle łaskawy, by wrzucić do bazy. Pierdzielę taką imprezę, mi nie dają, ja nie dam nic więcej od siebie. Mam kilka znalezionych konkursów, 2 są bardzo fajne. I nie zamierzam (prawie) nikomu podać ich na tacy. Jak kto mi, tak ja jemu.
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
vickichelm
Postów 2561
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
assal
Postów 3010
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niektóre reklamy są wlepione między konkursy. Byłam pewna do niedawna, że wszyscy widzą to samo - po rozmowie z koleżanką zrozumiałam, na czym te reklamy polegają. Są dostosowane do stron, które odwiedzamy.
Ktoś wszedł na wizaż, potem u siebie widzi reklamę konkursu.
Po co ma sprawdzać w bazie, czy konkurs jest, skoro jest na stronie? U niego? Co tylko wejdzie tutaj?
Tylko że nie każdy tę samą reklamę widzi
Czekając na...
selenes
Postów 629
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 3010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 3010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można mieć 100%-pewność, że konkurs jest dodany, a go w bazie nie ma
Do wyszukiwarki mnie osobiście zniechęciło to, że ciągle mnie kierowało do jakiś reklam, a nie do tego, czego szukałam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
dorothy
Postów 2546
Data rejestracji 06.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, naprawdę? byłam pewna że u każdego jest ta sama reklama
assal
Postów 3010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koleżanka mnie niedawno pyta o jeden konkurs, czy grałam, tłumaczy mi, że jest na pierwszej stronie, w którym miejscu, a u mnie tam co innego
Jak zaczęłam się przypatrywać reklamom zobaczyłam, że są powiązane ze stronami, jakie odwiedzam.
Szukałam selfie - mam reklamy konkursów z selfie.
Zakładałam konto, mam reklamy banków itp.
asiakali
Postów 521
Data rejestracji 11.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety nie zakwalifikowałaś się do testu."...
arabela79
Postów 1022
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Często sprawdzam na komórce i mi zżera się przez te pdf transfer.