Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#5900555 Napisano: 09.08.2014 18:03:41
zezowaty_kot napisał(a):

Ale się wkur**** emotka Z reguły nie gram w ABC, ale tak mi ciągle miga ten konkurs Żywca... Poszłam. Kupiłam zgrzewkę. Poprosiłam ekspedientkę żeby nabiła mi po 3 butelki na paragonie. Spoko, nie ma problemu, rozbiła zgrzewkę na 2 paragony. Doczłapałam do domu z 9 litrami wody. Wyciągam paragony a tam... na każdym napisane: woda 1 szt. 9 zł. Ku*** !

Też tak mam emotka
Wody czyste 1.000 * 6,60 emotka
0 0

zezowaty_kot

#5900558 Napisano: 09.08.2014 18:16:03
zaczytana-pola napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ale się wkur**** emotka Z reguły nie gram w ABC, ale tak mi ciągle miga ten konkurs Żywca... Poszłam. Kupiłam zgrzewkę. Poprosiłam ekspedientkę żeby nabiła mi po 3 butelki na paragonie. Spoko, nie ma problemu, rozbiła zgrzewkę na 2 paragony. Doczłapałam do domu z 9 litrami wody. Wyciągam paragony a tam... na każdym napisane: woda 1 szt. 9 zł. Ku*** !

Też tak mam emotka

I co, wysyłasz na ten paragon? Myślisz, że w razie wygranej zweryfikowaliby go pozytywnie? Jak ja nienawidzę tych Groszków i ABC
0 0

ziolko

#5900582 Napisano: 09.08.2014 20:59:10
a mnie wkurzają osy emotka już co najmniej kilkanaście dziś wleciało mi do mieszkania emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#5900583 Napisano: 09.08.2014 21:03:07
zezowaty_kot napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Też tak mam emotka

I co, wysyłasz na ten paragon? Myślisz, że w razie wygranej zweryfikowaliby go pozytywnie? Jak ja nienawidzę tych Groszków i ABC

Wysyłam emotka Jaka woda w ABC kosztuje 6,60? emotka
0 0

Gość: zibek

#5900595 Napisano: 09.08.2014 21:45:39
http://demotywato...n-Timberlake-koncert

...że nie mogę tu zagrać bo:

"Twoje konto zostało niedawno utworzone, nie możesz wziąć udziału w konkursie" emotka emotka emotka

0 0

zezowaty_kot

#5900602 Napisano: 09.08.2014 22:18:37
Ilona, ja to wiem, Ty to wiesz, ale czy organizator wie, że woda w butelce tyle nie kosztuje? Może to jakieś burżuje i piją tylko limited edyszon emotka
0 0

assal

#5900628 Napisano: 10.08.2014 00:09:51
U mnie w ABC zmienili kasy i w końcu mam paragony ładnie opisane.
3 razy woda Żywiec Zdrój, każda za 1,99 emotka
Wcześniej, jak raz wygrałam a paragon był źle opisany, pani powiedziała, że jakby co, sprawdzą sobie sami cenę w sklepie.
Wszystko się zgadzało, ale nie lubię takich sytuacji i niepewności, czy będzie dobrze emotka
0 0

Gość: mikki85

#5900630 Napisano: 10.08.2014 00:19:02

zezowaty_kot napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Też tak mam emotka

Wysyłam emotka Jaka woda w ABC kosztuje 6,60? emotka

w moim pellegrino czy tak jakoś

szklane butelki
0 0

zaczytana-pola

#5900631 Napisano: 10.08.2014 00:27:45
zezowaty_kot napisał(a):

Ilona, ja to wiem, Ty to wiesz, ale czy organizator wie, że woda w butelce tyle nie kosztuje? Może to jakieś burżuje i piją tylko limited edyszon emotka

Dołączę im etykiety emotka
0 0

ziolko

#5900814 Napisano: 10.08.2014 21:02:22
wkurza mnie, że cwaniaczki parkują na miejscach dla niepełnosprawnych.
Nie dość, że zajmuje takie miejsce, to drugi kierowca tak zaparkował, że zajmuje DWA miejsca dla niepełnosprawnych!!! http://sensacje.w...caid=5133dc#m1535066

ale z drugiej strony cieszy mnie ta akcja, która jest ukazana w filmiku
0 0

Gość: hittmanka

#5900823 Napisano: 10.08.2014 21:21:26
Moj ojciec miał kiedyś jazdę z taką akcją emotka Przyjechał do mnie i nie miał gdzie zaparkować, ani zwykłych miejsc nie było ani kopert wolnych (ojciec ma zezwolenie na koperty bo chodzi o kulach) a że przyszedł tylko coś zabrać to stanął blisko bloku ale tak troszku na chodniku.... Wyszedł, patrzy na na szybie naklejka za c**jowe parkowanie emotka , Uśmiał się, odstawił kule i zabrał do drapania, komentując, że popiera takie akcje i wogóle ok.... po chwili podbiegli pracownicy z budowy (pewnie oni to nakleili) i drapali razem a nim emotka
0 0

ziolko

#5900824 Napisano: 10.08.2014 21:25:52
też myślę o takich naklejkach emotka bo co jadę jedną drogą to notorycznie jakieś pacany parkują na ulicy mimo, że kilka-kilkanaście metrów dalej jest parking!!!

Poza tym czy ewentualny właściciel, czy kierowca auta jak zobaczy, że mu taką ładną naklejkę naklejam, to czy z pyskiem nie skoczy na mnie? albo z pięściami??

W ub. sobotę byłam na pokazie w moim mieście, sporo ludzi zjechało z bliższych i dalszych okolic. I co? jeden na poznańskich numerach tak zaparkował przy schodach banku, że trzeba było wejść na schody, żeby w ogóle móc przejść emotka emotka
0 0

Gość: hittmanka

#5900827 Napisano: 10.08.2014 21:32:18
Ryzyko agresji istnieje zawsze.... ja idąc do pracy ( o 4 rano) notorycznie zamykam lusterka pajacom którzy parkują na chodniku i nie da się przejść, naklejek narazie nie mam odwagi kleić emotka Zdażyło mi się natomiast, że mając zły dzień i chcąc wyrzucić śmieci nie mogłam dopchać się do kontenerów i w złości powiesiłam jedną reklamówkę na lusterku a trzy następne położyłam na masce samochodu.... to był środek dnia a mieszkam zaraz przy Galerii Handlowej tak że widziało to sporo ludzi ale nikt mi nic nie powiedział emotka
0 0

Gość: alusia29

#5900830 Napisano: 10.08.2014 21:40:58
hittmanka napisał(a):

powiesiłam jedną reklamówkę na lusterku a trzy następne położyłam na masce samochodu....

emotka emotka emotka emotka
0 0

ankasss

#5900837 Napisano: 10.08.2014 22:00:33
magnus napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

U mnie pisze Żw Zdr Wod, 3x 2,50

ale cena 2,50 butelka emotka

u mnie butelka kosztuje 1,69 niezła róznica
0 0

ziolko

#5900856 Napisano: 10.08.2014 22:51:16
alusia29 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

powiesiłam jedną reklamówkę na lusterku a trzy następne położyłam na masce samochodu....

emotka emotka emotka emotka

ten ktoś znowu tam parkował innego dnia? emotka
0 0

zezowaty_kot

#5900860 Napisano: 10.08.2014 23:06:09
ankasss napisał(a):

magnus napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

U mnie pisze Żw Zdr Wod, 3x 2,50

ale cena 2,50 butelka emotka

u mnie butelka kosztuje 1,69 niezła róznica

U mnie równe 3 zł. Generalnie to nie wiem jakim cudem ten sklep jeszcze istnieje, bo mają ceny dla szlachty. Np. Słonecznik na targu kosztuje 1,50 a w abc kupiłam za 2,80, bułka słodka w innych sklepach 1 zł, w abc 1,80. Gdyby nie konkurs w ogóle bym nie poszła po te wody. I jeszcze mi źle nabiła. emotka
0 0

kalisto1986

#5900866 Napisano: 10.08.2014 23:43:00
ziolko napisał(a):

też myślę o takich naklejkach emotka bo co jadę jedną drogą to notorycznie jakieś pacany parkują na ulicy mimo, że kilka-kilkanaście metrów dalej jest parking!!!

Poza tym czy ewentualny właściciel, czy kierowca auta jak zobaczy, że mu taką ładną naklejkę naklejam, to czy z pyskiem nie skoczy na mnie? albo z pięściami??

W ub. sobotę byłam na pokazie w moim mieście, sporo ludzi zjechało z bliższych i dalszych okolic. I co? jeden na poznańskich numerach tak zaparkował przy schodach banku, że trzeba było wejść na schody, żeby w ogóle móc przejść emotka emotka

kuzynce pewien gości codziennie zastawiał tylne wejście do sklepu (tam robili min dostawy itp), zwracała uwagę prosiła, groziła i nic, z głupim uśmieszkiem zastawiał dalej " bo to niedługo, a miejsc na parkingu nie ma" , a jak wzywała policję to ten zawsze miał szczęście odjechać. W końcu wkurzyła się zamówiła cały stos naklejek, jak tylko zaparkował okleiła mu calutką przednią szybę zostawiając tylko malutki pasek wolny ( na środku od trony kierowcy). Gościu przyszedł w furii zaczął drapać, wszyscy z pobliskich sklepów powychodzili w tym kuzynka i z radością oznajmiła mu, że "słyszała", że na następny raz całe auto będzie oklejone emotka W końcu gościu wydrapał część i jakoś pojechał emotka emotka

Z mężem coraz częściej zastanawiamy się nad kupnem tych naklejek ...
0 0

ziolko

#5900885 Napisano: 11.08.2014 08:55:06
Kalisto, kupujemy? http://tiny.pl/qs4xk emotka emotka emotka
0 0

jorunn2010

#5900904 Napisano: 11.08.2014 09:42:34
ja na swoim osiedlu zawsze miałam problemy, by przejechać wózkiem dziecięcym po chodniku - zaparkowane auta. Raz byłam z synkiem na pobliskiej łaczce, tam zmieniłam mu pampersa. łąka dzika, nie było kosza na śmieci, więc pieluchę schowałam do kosza pod wózek. Weszłam na osiedle i od razu przeszkoda - auto zaparkowane na cały chodnik. Rozwinęłam pampersa i stroną z kupą pacnęłam na przednią szybę. Później zapytałam kolegi policjanta co by było gdyby ktoś mnie przyłapał, to dostałabym upomnienie za nieobyczajne zachowanie. Zaopatrzyłam się w naklejki,ale przeprowadziliśmy się i nie było okazji ich użyć; jak sprzedawałam wózek to dałam komplet naklejek gratis emotka
0 0