Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anialistopad
Postów 14162
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: poprostuanette
ja mam mega zimne ręce... i znó zaczyna się okres kiedy inni jeszcze chodzą normalnie a ja czuję że moje ręcę są skostniałe
jola29k
Postów 2306
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
MaggieMousse
Postów 216
Data rejestracji 03.08.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Łoj, gdybyś zobaczyła potem te rachunki za gaz, to by Ci zazdrość przeszła
Ale doceniam to, że można sobie ogrzać mieszkanko jednym wciśnięciem knefla, bo straszny zmarzluch ze mnie. Co gorsza, gdy mi zimno, robię się zmierzła, drażliwa i strzelam jadem po ścianach
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja od dwóch lat mam biokominek-cieplutko i nastrojowo,mimo że mieszkam w blokach!
A wkurza mnie,że nie utzrymalam diety i wątroba znowu daje mi popalić!!
estrelitta
Postów 5898
Data rejestracji 30.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
DORFII
Postów 305
Data rejestracji 09.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może na lepsze stanowisko?
estrelitta
Postów 5898
Data rejestracji 30.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wątpię - owiane jest to wielką tajemnicą. Ale jeszcze dwa dni pomarzę
Gość: Kate78
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi też już niestety zimno dało się we znaki, mam 2 pary skarpetek na nogach, a wcale nie jest mi ciepło.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mój mąż dziś zadzwonił z pracy, żebym mu przywiozła sweter, bo on mimo, że jest zimnolubny, to było mu wyjątkowo zimno.
Dziewczyny, jak macie jakieś farelki to je włączcie, skoro wam zimno. Polecam również gorącą czekoladę z cynamonem, albo gorący barszczyk czerwony, rosół i już lepiej będzie.
Albo coś pikantnego.
Dobrym rozwiązaniem jest też ruch - spacer, pajacyki, rower zwykły lub stacjonarny
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poza tym twierdzi, że ktoś mu czegoś nie powiedział i jest zdziwiony przyjętym rozwiązaniem, a wystarczyło tylko przeczytać, to co dostał.
Zwala winę na wszystkich, tylko nie na siebie.
Jak go widzę, to momentalnie humor mi się warzy. A dziś w dodatku próbował zaglądać do kącika kuchennego, jaki mamy w biurze. Co go obchodzi, jakie ja mam kanapki??? albo jaką herbatę piję?
Gość: rachel
anialistopad
Postów 14162
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DORFII
Postów 305
Data rejestracji 09.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kody są wewnątrz opakowania na ściance czasami słabo widoczne,w czteropakach kody są w dwóch kubeczkach
Gość: size
Nie wkurzaj sie bo nie warto (chyba, ze kolekcjonujecie). Takie niby cos, a nie coś....
bezaczek7
Postów 3583
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raczej niemożliwe, musiałyby być naprawdę mocno przeterminowane. kody są widoczne na wewnętrznej ściance tylnej etykiety, naklejone wraz z naklejką, w większości słabo widoczne-należy oglądać w dobrym świetle lub pod światło, ewentualnie delikatnie oderwać tylną etykietę i tak próbować odczytać.
mam nadzieję, że gdzieś masz te kubeczki i jednak je odczytasz
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 10 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Chorten.
okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Mol.