Wkurza mnie...

Gość: size

#5910281 Napisano: 30.08.2014 00:35:21
moskala22 napisał(a):

To już dziś - zmiana kodu na 3 z przodu....

Starzeję się emotka

Baardzo dobry kod emotka

Wszystkiego naj emotka

Teraz dopiero bedzie pieknie, zobaczysz emotka
0 0

asantesana

#5910282 Napisano: 30.08.2014 00:45:43
Wkurzam się, że dałam się oszukać, dawno nikomu się to nie udało...
0 0

dorcia

#5910332 Napisano: 30.08.2014 12:46:49
Za to,że dałam się naciągnąć naciągaczowi, co odchorowuję od tygodnia... emotka
0 0

maria1980

#5910333 Napisano: 30.08.2014 13:15:33
Znowu mam katar i zaczyna mnie boleć głowa - jak wyląduję w szpitalu po raz kolejny to mnie trafi szlak!

Dziś dowiedziałam się,że zakład ,któremu wcześniej podziękowałam za współpracę zwalnia pracowników z powodu rosyjskiego embarga emotka
Z jednej strony cieszę się,że się zwolniłam zanim oni by to zrobili (bo pozostawiali tylko osoby z umowami na stałe)
z drugiej szkoda mi ludzi,którzy wylecieli ...
i wkurzają mnie ruscy!
0 0

bridget

#5910347 Napisano: 30.08.2014 14:39:40
dorcia napisał(a):

ja tez hehe na perfumy na pargingu "jumane" z Niemiec:P,100% oryginalne- w domu patrze zamiast hugo boss pisze hogo boss:)- kartonik jak oryginal i na to ze wysłałam paragon na rolki z 30 lipca z przed obowiazywania promocji, i na trzydniowke synka bedaca pieciodniowka z bardzo wysoka temperatura i to ze nie zrobilo dziecko pracy na disney'a bo z racji choroby mlodszego byl u babci...a jutro u Nas poczta nieczynna emotka <mocy przybywaj>
0 0

staszek

#5910381 Napisano: 30.08.2014 17:27:17
bridget napisał(a):

dorcia napisał(a):

ja tez hehe na perfumy na pargingu jumane z Niemiec:P w domu patrze zamiast hugo boss pisze hogo boss:)- kartonik jak oryginal i na to ze wysłałam paragon na rollki z 30 lipca z przed obowiazywania promocji, i na trzydniowke synka bedaca pieciodniowka z bardzo wysoka temperatura i to ze nie zrobilo dziecko pracy na disney'a bo z racji choroby mlodszego byl u babci...a jutro u Nas poczta nieczynna emotka <mocy przybywaj>

nawet jakby był hugo boss to na parkingu raczej się takich nie sprzedaje, byłyby co najwyżej oryginalne, ale kradzione. Więc może już lepsze te hogo boss emotka
0 0

bridget

#5910382 Napisano: 30.08.2014 17:57:54
staszek napisał(a):

bridget napisał(a):

dorcia napisał(a):

ja tez hehe na perfumy na pargingu jumane z Niemiec:P w domu patrze zamiast hugo boss pisze hogo boss:)- kartonik jak oryginal i na to ze wysłałam paragon na rollki z 30 lipca z przed obowiazywania promocji, i na trzydniowke synka bedaca pieciodniowka z bardzo wysoka temperatura i to ze nie zrobilo dziecko pracy na disney'a bo z racji choroby mlodszego byl u babci...a jutro u Nas poczta nieczynna emotka <mocy przybywaj>

nawet jakby był hugo boss to na parkingu raczej się takich nie sprzedaje, byłyby co najwyżej oryginalne, ale kradzione. Więc może już lepsze te hogo boss emotka

najlepiej byłoby nie kupowac, ale tak człowieka osaczaja, namawiaja i zeby miec spokoj, czasem sie ulegnie -naiwnosc i nauczka:)) emotka
0 0

xooxoo

#5910386 Napisano: 30.08.2014 18:16:44
18 godzina, zaciągnęłam żaluzje, zaświeciłam lampę bo ciepmno jak w jaskini. masakra emotka
0 0

dolly

#5910395 Napisano: 30.08.2014 19:17:46
xooxooxoo napisał(a):

18 godzina, zaciągnęłam żaluzje, zaświeciłam lampę bo ciepmno jak w jaskini. masakra emotka

jakbym zaciągnęła żaluzje , tez mialabym ciemno emotka
0 0

cudaczek121

#5910396 Napisano: 30.08.2014 19:27:27
moskala22 napisał(a):

To już dziś - zmiana kodu na 3 z przodu....

Starzeję się emotka

mnie to samo czeka w listopadzie, a czuję się na 15 lat emotka
0 0

joan

#5910419 Napisano: 30.08.2014 21:13:14
No i mamy przerwę w meczu.
I tak się zastanawiam, czy ten kraj oszalał?
Bo rozumiem, że spotkania ligi włoskiej czy komercyjna liga światowa to deserki, za które płaci się dodatkowo. I nie każdego Polaka muszą interesować. Ale wszystkie mecze kadry narodowej na mistrzostwach i olimpiadach powinny być dostępne dla każdego Polaka. A nie tylko dla tego, który ma o stówę w portfelu za dużo emotka
Kibic to kibic. Nieważne, czy jest dziewięcioletnim pacjentem i ogląda tv w szpitalu po operacji, czy dziewięćdziesięcioletnim emerytem z włochatym uchem. Buu.
0 0

Gość: Anonima

#5910422 Napisano: 30.08.2014 21:18:24
Wkurza mnie ze podarowalam znajomej bilety do kina, a ona z nich nie skorzystala i zmarnowaly sie. Kazdy mysli ze jak dostajemy z konkursu to za darmo. Zeby wygrac tez trzeba poswiecic swoj czas, ale nikt tego nie docenia. Specjalnie dalam duzo wczesniej i podpowiedzialam ze moze komus innemu oddac jesli nie da rady.
0 0

Aganaluzie

#5910509 Napisano: 31.08.2014 13:10:03
Byłam ostatnio na ślubie cywilnym i się dowiedziałam że do końca roku uroczyście młoda para wpisywać się będzie do pamiątkowej księgi wraz ze świadkami TAK BYŁO ZAWSZE coś pięknego.....A od nowego roku będzie wszystko elektronicznie szok szok a może kur.. niech zrobią CZY BIEŻESZ SOBIE OTO ZA MAŁŻONKĘ ANIĘ -TAK ,NIE,wyślij sms pod 7222 cholera zgupieli czy co. emotka
0 0

zezowaty_kot

#5910510 Napisano: 31.08.2014 13:13:05
mereszka napisał(a):

Byłam ostatnio na ślubie cywilnym i się dowiedziałam że do końca roku uroczyście młoda para wpisywać się będzie do pamiątkowej księgi wraz ze świadkami TAK BYŁO ZAWSZE coś pięknego.....A od nowego roku będzie wszystko elektronicznie szok szok a może kur.. niech zrobią CZY BIEŻESZ SOBIE OTO ZA MAŁŻONKĘ ANIĘ -TAK ,NIE,wyślij sms pod 7222 cholera zgupieli czy co. emotka

A to nie wystarczy zmiana statusu na facebook? emotka
0 0

beniaminowa

#5910513 Napisano: 31.08.2014 13:34:02
zezowaty_kot napisał(a):

mereszka napisał(a):

Kliknęłabym "Lubię to!" emotka
0 0

Aganaluzie

#5910514 Napisano: 31.08.2014 13:47:19
beniaminowa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mereszka napisał(a):

dokładnie,i tak uczmy nasze dzieci bo po co tradycja...
0 0

edzia21

#5910516 Napisano: 31.08.2014 13:50:52
mereszka napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mereszka napisał(a):

dokładnie,i tak uczmy nasze dzieci bo po co tradycja...

wszystko zmierza do tego, że niedługo już nie będzie Urzędów Stanu Cywilnego, bo po co? Kliknie się przez neta TAK/NIE i wsioo emotka
0 0

maria1980

#5910525 Napisano: 31.08.2014 14:30:31
Miałam posadzone pomidorki na balkonie ,piękne malinówki w różnych kolorach.
Tak się cieszyłam,że mi wyrosły- a właśnie przed chwilą spadł deszcz tak gwałtownie i nagle,że nawet nie zdążyłam ich zabrać z balkonu-wybiło mi je emotka
A mój Mąż jeszcze się cieszy i dogaduje "Tak to jest w rolnictwie" emotka emotka
0 0

delfinka101

#5910535 Napisano: 31.08.2014 15:10:40
maria1980 napisał(a):

Tak się cieszyłam,że mi wyrosły- a właśnie przed chwilą spadł deszcz tak gwałtownie i nagle,że nawet nie zdążyłam ich zabrać z balkonu-wybiło mi je emotka
A mój Mąż jeszcze się cieszy i dogaduje "Tak to jest w rolnictwie" emotka emotka

Potraktuj go jak ubezpieczyciela..niech płaci odszkodowanie emotka
0 0

maria1980

#5910539 Napisano: 31.08.2014 15:37:36
delfinka101 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Potraktuj go jak ubezpieczyciela..niech płaci odszkodowanie emotka

O ,nie pomyślałam o tym emotka
0 0