Wkurza mnie...

Gość: boom30

#5910666 Napisano: 31.08.2014 21:13:03
Nic ostatnio tak mnie nie wkurza jak to że jakimś cudem Smolar w tym roku przejął 90% loterii. Czy nie ma już normalnych agencji ? ...
0 0

is77

#5910667 Napisano: 31.08.2014 21:20:17
ciekawe czy firmy robiące konkursy i wybierające agencje promocyjne organizują coś w rodzaju przetargów lub zapytań o cenę. Może smolar daje najniższe ceny?
0 0

Gość: Anonima

#5910671 Napisano: 31.08.2014 21:31:54
Wkurza mnie danio, 10 kodow i nic:( bardzo prosze o jakas podpowiedz bo juz nie wiem jak ta poduszke zgarnac, jakakolwiek maskotke danio emotka
0 0

ameryka

#5910676 Napisano: 31.08.2014 21:47:39
mereszka napisał(a):

Byłam ostatnio na ślubie cywilnym i się dowiedziałam że do końca roku uroczyście młoda para wpisywać się będzie do pamiątkowej księgi wraz ze świadkami TAK BYŁO ZAWSZE coś pięknego.....A od nowego roku będzie wszystko elektronicznie szok szok a może kur.. niech zrobią CZY BIEŻESZ SOBIE OTO ZA MAŁŻONKĘ ANIĘ -TAK ,NIE,wyślij sms pod 7222 cholera zgupieli czy co. emotka

a może jednak "BIERZESZ" byłoby po polsku
0 0

aurorcia

#5911172 Napisano: 01.09.2014 22:51:27
Wkurza mnie, że dodałam kilka dni temu konkurs do bazy i niby go przyjęło, ale nie pojawił się w bazie, więc wczoraj ponownie go dodałam i znowu niby go przyjęło, a teraz patrzę, że dziś konkurs dodano, ale przez kogoś innego emotka
bez sensu!
0 0

Gość: kluseczka

#5911178 Napisano: 01.09.2014 23:15:54
www.wygrywajmy.com emotka na ulotce i w regulaminie jest wyraźnie napisane, że zgłoszenia do 5.9.2014. emotka
0 0

Monika11

#5911559 Napisano: 02.09.2014 17:24:58
Wkurzył mnie Plus- w styczniu - dziewięć miesięcy temu wzięłam telefon w mix-ie HTC -na fakturze ze stycznia jest kwota 1200 zł, zaraz na początku stłukłam róg szybki dosłownie 0,5 cm w niczym mi nie przeszkadzał i było ok. Do czasu , jak telefon się popsuł i oddałam go do naprawy .I dzisiaj dostałam odmowe w naprawie - chyba że pokryję za swoje koszt szybki. Ok pomyślałam ,pytam się ile a pani do mnie 518 zł emotka .Sprawdziłam ceny telefonów i w tej chwili kosztują nowe z gwarancją 500 zł-pytam się czego szybka jest droższa od telefonu- nie dostałam odpowiedzi. Wyszło że cenę policzyli od kwoty telefonu, który był brany dziewięć miesięcy temu i kosztował 1200 zł .Moim zdaniem powinni sprawdzić ile kosztują teraz te telefony i od tej kwoty policzyć za szybkę .Nie chcieli mi wydać kosztorysu, jak powiedziałam że udam się do Rzecznika -musiałam napisać podanie o wydanie kosztorysu-masakra . Tak samo jak bym kupiła samochód 9 miesięcy temu i dzisiaj chciała bym go sprzedać -przecież nikt nie da mi tej samej kwoty emotka . Aż sobie meliskę zaparzyłam emotka
0 0

Gość: mama.adasia

#5911624 Napisano: 02.09.2014 19:32:51
Monika11 napisał(a):

Wkurzył mnie Plus- w styczniu - dziewięć miesięcy temu wzięłam telefon w mix-ie HTC -na fakturze ze stycznia jest kwota 1200 zł, zaraz na początku stłukłam róg szybki dosłownie 0,5 cm w niczym mi nie przeszkadzał i było ok. Do czasu , jak telefon się popsuł i oddałam go do naprawy .I dzisiaj dostałam odmowe w naprawie - chyba że pokryję za swoje koszt szybki. Ok pomyślałam ,pytam się ile a pani do mnie 518 zł emotka .Sprawdziłam ceny telefonów i w tej chwili kosztują nowe z gwarancją 500 zł-pytam się czego szybka jest droższa od telefonu- nie dostałam odpowiedzi. Wyszło że cenę policzyli od kwoty telefonu, który był brany dziewięć miesięcy temu i kosztował 1200 zł .Moim zdaniem powinni sprawdzić ile kosztują teraz te telefony i od tej kwoty policzyć za szybkę .Nie chcieli mi wydać kosztorysu, jak powiedziałam że udam się do Rzecznika -musiałam napisać podanie o wydanie kosztorysu-masakra . Tak samo jak bym kupiła samochód 9 miesięcy temu i dzisiaj chciała bym go sprzedać -przecież nikt nie da mi tej samej kwoty emotka . Aż sobie meliskę zaparzyłam emotka

Czemu Plus Cie wkurzyl? Plus to operator sieci wiec nic z tym nie ma wspolnego. Naprawami zajmuje sie serwis. Serwis ma swoj cennik czesci zamiennych wedlug ktorego oblicza koszt naprawy. Wiec w sumie nie ma sie co denerwowac. Tak to wyglada.
0 0

Gość: Anonima

#5911636 Napisano: 02.09.2014 19:43:44
ja dzis za to wkurzylam sie na szkole jezykow obcych. Mianowicie chcialam zapisac sie na taki szybki kurs miesieczny angielskiego aby powtorzyc pare rzeczy. A w sekretariacie przy zapisie pani mnie prosi o dowod, bo musza spisac umowe i wszystkie dane z dowodu potrzebuja...

No chyba zart, nie dosc ze ja zamierzalam z gory placic, nie oszukac, to jeszcze mi z jakimis umowami wyskakuja jak przy kredycie. Pierwszy raz sie z czyms takim spotykam a w kilku szkolach sie uczylam. Powiedzialam ze musze sie zastanowic.
0 0

Gość: pola731

#5911644 Napisano: 02.09.2014 20:08:12
joan napisał(a):

No i mamy przerwę w meczu.
I tak się zastanawiam, czy ten kraj oszalał?
Bo rozumiem, że spotkania ligi włoskiej czy komercyjna liga światowa to deserki, za które płaci się dodatkowo. I nie każdego Polaka muszą interesować. Ale wszystkie mecze kadry narodowej na mistrzostwach i olimpiadach powinny być dostępne dla każdego Polaka. A nie tylko dla tego, który ma o stówę w portfelu za dużo emotka
Kibic to kibic. Nieważne, czy jest dziewięcioletnim pacjentem i ogląda tv w szpitalu po operacji, czy dziewięćdziesięcioletnim emerytem z włochatym uchem. Buu.

też mnie to wkurza
0 0

asantesana

#5911648 Napisano: 02.09.2014 20:19:24
pola731 napisał(a):

joan napisał(a):

No i mamy przerwę w meczu.
I tak się zastanawiam, czy ten kraj oszalał?
Bo rozumiem, że spotkania ligi włoskiej czy komercyjna liga światowa to deserki, za które płaci się dodatkowo. I nie każdego Polaka muszą interesować. Ale wszystkie mecze kadry narodowej na mistrzostwach i olimpiadach powinny być dostępne dla każdego Polaka. A nie tylko dla tego, który ma o stówę w portfelu za dużo emotka
Kibic to kibic. Nieważne, czy jest dziewięcioletnim pacjentem i ogląda tv w szpitalu po operacji, czy dziewięćdziesięcioletnim emerytem z włochatym uchem. Buu.

też mnie to wkurza

Polska to chory kraj... Jak sie okazało ja mam wykupiona usługę (mam polaczenie z innym dekoderem) za jedyne 81 zł. Myślę, że na swiecie nie uwierzą, że w kraju, który jest organizatorem mistrzostw ludzie nie moga obejrzec meczu nawet swojej drużyny...
0 0

madzia34

#5911649 Napisano: 02.09.2014 20:22:53
ze zmienili logowanie na ffm maxx(tylko przez fb) a brałam bilety domkina dla znajomych z róznych miast(sama jeszcze nigdy nie byłam na seansie bo w mojej miescinie nie ma:()
0 0

maria1980

#5911688 Napisano: 02.09.2014 21:32:22
mama.adasia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czemu Plus Cie wkurzyl? Plus to operator sieci wiec nic z tym nie ma wspolnego. Naprawami zajmuje sie serwis. Serwis ma swoj cennik czesci zamiennych wedlug ktorego oblicza koszt naprawy. Wiec w sumie nie ma sie co denerwowac. Tak to wyglada.

ja jak zbiłam szybkę dwa lata temu (bardzo zbiłam -na śmierć szybki) w moim HTC to w komisie koleś od razu powiedział,że oryginalna 300 zł ,chiński szmelc 100- także ona mogła byc taka droga(bo mi pewnie i tak wstawił chiński szmelc ) emotka a w serwisie pewnie czesci dobre ,amerykanckie emotka
0 0

leoniu

#5911717 Napisano: 02.09.2014 22:32:02
maria1980 napisał(a):

mama.adasia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

ja jak zbiłam szybkę dwa lata temu (bardzo zbiłam -na śmierć szybki) w moim HTC to w komisie koleś od razu powiedział,że oryginalna 300 zł ,chiński szmelc 100- także ona mogła byc taka droga(bo mi pewnie i tak wstawił chiński szmelc ) emotka a w serwisie pewnie czesci dobre ,amerykanckie emotka

Popieram, bo mojemu M. też w komisie 300 zł zaśpiewali. W zasadzie 300 i coś. Nosi potłuczoną emotka
0 0

zaczytana-pola

#5911837 Napisano: 03.09.2014 09:54:49
Wkurzają mnie Organizatorzy konkursów emotka Jakiś czas temu wysłałam zgłoszenie na konkurs z przepisem. Konkurs rozwiązany już jakiś czas temu, a dzisiaj dostaję wiadomość automatyczną, że odczytano mojego e-maila. emotka Jak tu się nie wkurzać?
0 0

ziolko

#5911851 Napisano: 03.09.2014 10:13:21
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie Organizatorzy konkursów emotka Jakiś czas temu wysłałam zgłoszenie na konkurs z przepisem. Konkurs rozwiązany już jakiś czas temu, a dzisiaj dostaję wiadomość automatyczną, że odczytano mojego e-maila. emotka Jak tu się nie wkurzać?

jeden mój mail został odczytany po ponad DWÓCH LATACH emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#5911854 Napisano: 03.09.2014 10:18:17
ziolko napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

jeden mój mail został odczytany po ponad DWÓCH LATACH emotka emotka emotka

Też to już przerabiałam. Tym bardziej wkurzam się z każdą taką kolejną wiadomością.
0 0

jorunn2010

#5911861 Napisano: 03.09.2014 10:21:41
madzia34 napisał(a):

ze zmienili logowanie na ffm maxx(tylko przez fb) a brałam bilety domkina dla znajomych z róznych miast(sama jeszcze nigdy nie byłam na seansie bo w mojej miescinie nie ma:()

a mnie wkurza, że już chyba wycofali się z tej inicjatywy i nie będzie bilecików emotka
0 0

tadziowa

#5912772 Napisano: 04.09.2014 14:12:44
Wkurzyła mnie Jurajska - chyba dołożyli szczególnych starań żeby odległość między miejscem zamieszkania laureata a halą na której odbędzie się dany mecz była jak największa...
0 0

Gość: eveliina

#5913241 Napisano: 05.09.2014 14:00:19
Wkurza mnie, że jeszcze nie dostałam bonu z avanteen (ktoś już pisał kilka dni temu, że już rozsyłali) emotka
0 0