Wkurza mnie...

beniaminowa

#5909157 Napisano: 28.08.2014 09:26:30
bezaczek7 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Danio - nie potrafie wygrać maskotki ,bo nie mam kodów , wydałam juz tyle kasy na danio a w środku żadnych kodów emotka

raczej niemożliwe, musiałyby być naprawdę mocno przeterminowane. kody są widoczne na wewnętrznej ściance tylnej etykiety, naklejone wraz z naklejką, w większości słabo widoczne-należy oglądać w dobrym świetle lub pod światło, ewentualnie delikatnie oderwać tylną etykietę i tak próbować odczytać.
mam nadzieję, że gdzieś masz te kubeczki i jednak je odczytasz emotka

Ja codziennie kupuję czteropak i na 7 kupoinych w 3 nie było kodów emotka
0 0

maria1980

#5909163 Napisano: 28.08.2014 09:34:06
beniaminowa napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Danio - nie potrafie wygrać maskotki ,bo nie mam kodów , wydałam juz tyle kasy na danio a w środku żadnych kodów emotka

raczej niemożliwe, musiałyby być naprawdę mocno przeterminowane. kody są widoczne na wewnętrznej ściance tylnej etykiety, naklejone wraz z naklejką, w większości słabo widoczne-należy oglądać w dobrym świetle lub pod światło, ewentualnie delikatnie oderwać tylną etykietę i tak próbować odczytać.

niestety ,nie ma u mnie tych kodów emotka A przeterminowane nie są emotka robiłam w Turku to mam wyczulenie na datę emotka wkurzyła mnie baba z allegro,
zamówiłam pościel -zaplacilam kartą ,a dziś kurier jedzie i co? I chce pieniedzy za ta posciel.Dzwonię ,a ona mówi,do mnie ,że zaszlo nieporozumienie i żebym zaplacila ,a ona pieniadze mi odesle .Mówię ,nie nie zaplace,bo nie mam pieniedzy i żeby albo wyslala jeszcze raz albo niech mi odda kasę.(bo zaczęla się rzucać)A ona do mnie ,że odesle kase ,ale pieniadze za kuriera pokryję ja emotka Dlaczego? Czy mogę zarządać zwrotu pieniędzy przez allegro w takiej sytuacji?
0 0

anialistopad

#5909167 Napisano: 28.08.2014 09:43:24
Maria1980 ta kobieta nie ma prawa od Ciebie żądać ,abyś zapłaciła dla kuriera skoro zapłaciłaś jej już kartą czy w inny sposoób.I nie może Ciebie obciążać kosztami kuriera ona popełniła błąd nie Ty.Napisz do allegro i opisz im całą sytuację ,na pewno pomogą
0 0

maria1980

#5909169 Napisano: 28.08.2014 09:46:54
anialistopad napisał(a):

Maria1980 ta kobieta nie ma prawa od Ciebie żądać ,abyś zapłaciła dla kuriera skoro zapłaciłaś jej już kartą czy w inny sposoób.I nie może Ciebie obciążać kosztami kuriera ona popełniła błąd nie Ty.Napisz do allegro i opisz im całą sytuację ,na pewno pomogą

ok ,dzięki wielkie.Tak mi humor zepsuła.Nie dość ,ze na wysyłkę czekałam półtora tygodnia to jeszcze takie jaja!
0 0

kadett33

#5909180 Napisano: 28.08.2014 10:16:00
maria1980 napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

niestety ,nie ma u mnie tych kodów emotka A przeterminowane nie są emotka robiłam w Turku to mam wyczulenie na datę emotka wkurzyła mnie baba z allegro,
zamówiłam pościel -zaplacilam kartą ,a dziś kurier jedzie i co? I chce pieniedzy za ta posciel.Dzwonię ,a ona mówi,do mnie ,że zaszlo nieporozumienie i żebym zaplacila ,a ona pieniadze mi odesle .Mówię ,nie nie zaplace,bo nie mam pieniedzy i żeby albo wyslala jeszcze raz albo niech mi odda kasę.(bo zaczęla się rzucać)A ona do mnie ,że odesle kase ,ale pieniadze za kuriera pokryję ja emotka Dlaczego? Czy mogę zarządać zwrotu pieniędzy przez allegro w takiej sytuacji?

miałem niedawno taki sam problem, kurier dzwonił ze ma paczkę za pobraniem i powiedziałem aby nie przyjeżdżał, a po tej rozmowie zadzwoniłem do osoby u której zamawiałem i wyjaśniłem tą sytuację, po tej rozmowie facet dzwonił do firmy kurierskiej i usunął tą płatność i po kilku minutach kurier dzwonił ze jednak jedzie bo kazali nie brać kasy. emotka
0 0

wanderlust

#5909253 Napisano: 28.08.2014 11:22:34
Wkur... mnie, że zagubił się list polecony z potwierdzeniem odbioru.. Co prawda minął dopiero tydzień, ale na monitorowaniu przesyłki znajduję się ona cały czas w urzędzie nadania. emotka
0 0

Gość: rachel

#5909373 Napisano: 28.08.2014 13:29:05
Wczoraj porażka na fa a dzisiaj talerze mnie olały:((( emotka emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#5910190 Napisano: 29.08.2014 20:28:25
Wkurza mnie,że kompletnie nic nie umiem wygrać ostatnio w konkach promocyjnych: Fa,Leclerc,Lajkonik, Vanish i inne takie emotka Na domiar złego dziś kompletnie sterana po pracy postanowiłam się dotoczyć do Biedronki po zeszyty na konkurs Oxford,ale oczywiście dotarłam do domu bez paragonu na ponad 23 złote emotka To zdecydowanie nie był mój dzień emotka
0 0

radosna

#5910203 Napisano: 29.08.2014 20:46:45
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że kompletnie nic nie umiem wygrać ostatnio w konkach promocyjnych: Fa,Leclerc,Lajkonik, Vanish i inne takie emotka Na domiar złego dziś kompletnie sterana po pracy postanowiłam się dotoczyć do Biedronki po zeszyty na konkurs Oxford,ale oczywiście dotarłam do domu bez paragonu na ponad 23 złote emotka To zdecydowanie nie był mój dzień emotka

Przyjdzie na to czas,
przyjdzie czas, przyjdzie czas
na wygranych wielkich moc,
ale najpierw wstąp do domu
o konkursach ze mną pomów!

Tak mi śpiewa moja Mama emotka
0 0

staszek

#5910205 Napisano: 29.08.2014 20:49:40
radosna napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Przyjdzie na to czas,
przyjdzie czas, przyjdzie czas
na wygranych wielkich moc,
ale najpierw wstąp do domu
o konkursach ze mną pomów!

Tak mi śpiewa moja Mama emotka

emotka
0 0

jolidlo

#5910210 Napisano: 29.08.2014 20:55:33
Wkurza mnie, że nie ma konkursów z dużo ilością telefonów, wszędzie te tablety i tablety...
0 0

Lamay

#5910215 Napisano: 29.08.2014 21:01:33
jolidlo napisał(a):

Wkurza mnie, że nie ma konkursów z dużo ilością telefonów, wszędzie te tablety i tablety...

O to, to emotka emotka
0 0

jokan

#5910219 Napisano: 29.08.2014 21:03:22
wkurzam sie na to, ze za pozno sie wzielismy za prace na konkurs Biedronki i nie zdazymy emotka
0 0

delvitto

#5910223 Napisano: 29.08.2014 21:12:44
maria1980 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

ok ,dzięki wielkie.Tak mi humor zepsuła.Nie dość ,ze na wysyłkę czekałam półtora tygodnia to jeszcze takie jaja!

a propos allegro: wkurzyłam się wczoraj, gdyż mało nie padłam ofiarą oszustów nigeryjskich emotka naprawdę, nie miałam pojęcia, że coś takiego jest. Wystawiłam konsolę, i trafił się dobry kupiec, ale żeby do Londynu, i 200 zł za przesyłkę, to myślę, czemu nie. Ale on mi coś tam po angielsku wysłał, że niby z banku, że pieniądze wpłacone, ale zablokowane, więc muszę nadać paczkę, ale że coś tam w jego rodzinie zaszło, on potrzebuje pomoc nauczycielowi syna, i prosi, bym paczkę wysłała do Nigerii, i podał kolejny, nigeryjski adres. Kazał do banku wysłać nr paczki ( czy coś takiego), i w ciągu 2 dni bank odblokowuje wpłatę, i pieniądze pójdą do mnie. Możecie mi wierzyć, ale nawet wtedy nie uznałam tego za oszustwo, ale forma takiej sprzedaży nie spodobała mi się, odpisałam mu, że żadnych skanów przesyłki robić nie bedę, tylko chcę pieniądze na konto. Po pewnej chwili miałam telefon z dziwnym numerem, nie udało się połączyć. Oczywiście, myślałam podniecona, że to z jakiejś agencji dzwonią, więc zaczęłam szukać w google, i zdębiałam, że to nr z Nigerii, a że już byłam na google, z tematem Nigerii, to od razu zdumiona zobaczyłam linki do takich przygód jak moja emotka facet jeszcze 2 razy dzwonił, ale nie odbierałam, tylko napisałam mu, że ja nic muszę, a transakcji nie będzie;( tylko teraz się boję, czy jakiejś mafii na mnie nie naśle, bo przecież ma moje dane, gdy mu dawałam je do zrobienia przelewu:( brrrr emotka
0 0

radosna

#5910225 Napisano: 29.08.2014 21:15:59
Lamay napisał(a):

jolidlo napisał(a):

O to, to emotka emotka

O to, to, to emotka emotka emotka
PS. Wolę kotleta od tableta!
0 0

Gość: marielu

#5910229 Napisano: 29.08.2014 21:22:19
o kotlety som lipsze jak 25% rabatu na konserwy rybne w Biedrze emotka
0 0

radosna

#5910231 Napisano: 29.08.2014 21:25:09
marielu napisał(a):

o kotlety som lipsze jak 25% rabatu na konserwy rybne w Biedrze emotka

Marielu! Słonko Ty moje!
Ja zawsze o pasztetówce marzę,
ona tak jak Ty rozwesela twarze emotka
0 0

maria1980

#5910267 Napisano: 29.08.2014 23:33:48
delvitto napisał(a):

maria1980 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

a propos allegro: wkurzyłam się wczoraj, gdyż mało nie padłam ofiarą oszustów nigeryjskich emotka naprawdę, nie miałam pojęcia, że coś takiego jest. Wystawiłam konsolę, i trafił się dobry kupiec, ale żeby do Londynu, i 200 zł za przesyłkę, to myślę, czemu nie. Ale on mi coś tam po angielsku wysłał, że niby z banku, że pieniądze wpłacone, ale zablokowane, więc muszę nadać paczkę, ale że coś tam w jego rodzinie zaszło, on potrzebuje pomoc nauczycielowi syna, i prosi, bym paczkę wysłała do Nigerii, i podał kolejny, nigeryjski adres. Kazał do banku wysłać nr paczki ( czy coś takiego), i w ciągu 2 dni bank odblokowuje wpłatę, i pieniądze pójdą do mnie. Możecie mi wierzyć, ale nawet wtedy nie uznałam tego za oszustwo, ale forma takiej sprzedaży nie spodobała mi się, odpisałam mu, że żadnych skanów przesyłki robić nie bedę, tylko chcę pieniądze na konto. Po pewnej chwili miałam telefon z dziwnym numerem, nie udało się połączyć. Oczywiście, myślałam podniecona, że to z jakiejś agencji dzwonią, więc zaczęłam szukać w google, i zdębiałam, że to nr z Nigerii, a że już byłam na google, z tematem Nigerii, to od razu zdumiona zobaczyłam linki do takich przygód jak moja emotka facet jeszcze 2 razy dzwonił, ale nie odbierałam, tylko napisałam mu, że ja nic muszę, a transakcji nie będzie;( tylko teraz się boję, czy jakiejś mafii na mnie nie naśle, bo przecież ma moje dane, gdy mu dawałam je do zrobienia przelewu:( brrrr emotka

Kurczę - masakra z tymi oszustami emotka
0 0

moskala22

#5910273 Napisano: 30.08.2014 00:12:22
To już dziś - zmiana kodu na 3 z przodu....

Starzeję się emotka
0 0

maria1980

#5910280 Napisano: 30.08.2014 00:33:11
moskala22 napisał(a):

To już dziś - zmiana kodu na 3 z przodu....

Starzeję się emotka

E tam ,piękny wiek emotka wszystkiego najlepszego emotka
0 0