Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://demotywato...-ze-jesien-powrocila
Jestem radosna jak wiosna!
slonecznik1309
Postów 3964
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3082
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: Estera2045
A mnie czeka w marcu rekrutacja mojej 2letniej córci aż strach się bać .
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonecznik1309
Postów 3964
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odplamiacz: "na dworzu"
i znalazłoby się jeszcze kilka...
zabcia0410
Postów 864
Data rejestracji 14.04.2010
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie wspomnę o akcencie i to nie tylko w reklamach
jokan
Postów 8817
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja tez nie wygralam, eee naeet sligzgacza, ciekawe czy sa jakies rezerwy?
a mnie wkurza, ze jeszcze nie palą u nas i zminica w mieszkaniu
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
mirai
Postów 790
Data rejestracji 21.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i dzis podpalili piwnice rzucając peta, straż ,policja ,oddymianie - i co sie okazuje ? Pet wyładował akurat w mojej piwnicy , kurtki zimowe dziewczyn ,moje ,buty ,Fotelik samochodowy ,książki ,farby wszystko sfajczone .
Łebki przyłapani , zostawili kurtki z dokumentami - jeden nawet cos chciał gasić bo nadpłacił sobie kurtkę ...
I policjant tłumaczy ojcu chłopaka ,zeby sie z nami dogadał ,zeby pokryć szkody abyśmy wycofali sprawę o zniszczenie mienia ,koleś ,ze tak - wpada matka chłopca i krzyczy " ale to najpierw trzeba wyjaśnić ,czy to on ," ...No dobra bez komentarza...bogacze!!!!
Jestem załamana ...bo to przecież zima za pasem . Niewiem jak ich poprosić ,zeby nam zwrócili choć za te płaszcze i kurtki ,moze ktos cos poradzi ?
Ale jest tez motyw śmieszny
W piwnicy trzymałam wszystkie podpaski ,ktore kupuje na potrzeby Kauflandu ,a kupuje tylko podpaski i one tak tam lezą w tych zgliszczach pomoczone przez straż , nadpalone ....technik robi zdjecia i pyta ...ile sztuk tych podpasek , a ja do niego mowię a ja wiem z 30-40 paczek
Policjantka patrzy ,a ja do niej No co do menopauzy miałam wyliczone
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: mikki85
nie wyobrażam sobie jak można tutaj namawiać do wycofania sprawy
przecież mogli puścić z dymem cały dom /blok
takie osoby stwarzają konkretne zagrożenie nie tylko dla mienia
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W temacie, w kinie widziałam plakat filmowy o paddingtonie i tu tekst "Misiu Paddingtonowi użycza głosu Artur Żmijewski" - wtf MISIU????
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech kasę oddają, gnojek naszkodził to niech teraz rodzice płacą za straty! Tak być nie może, a do zimy już blisko. Widać po pogodzie jak się kiepści, właściwie to z rana to ja już czasem w zimowym wychodzę...
Gość: Anonima
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo współczuję, niestety to znam i wiem, że nie ma nic, co można by napisać, a Tobie by pomogło. Trzymam kciuki, żebyś znalazła w sobie siłę i wiarę, że przetrwasz, że w tym przypadku pomaga metoda "kroczek po kroczku". A pisze to osoba, która jedną nogą była po drugiej stronie, a to, że tu jestem jest określane jako "miała szczęście". I ponad wszystko nienawidząca zwrotu "będzie dobrze", bo nie zawsze musi być.
ściskam mocno
Gość: Anonima
Dziekuje za odpowiedz. Nie moge sobie nigdzie miejsca znalezc, myslalam ze juz sie wszytko uklada,a jedyna osoba ktorej ufalam zostawila mnie. Czuje sie jak smiec. Wybaczcie za te glupoty co pisze, ale emocje sa u mnie silniejsze. Nie widze juz szansy na siebie dla cokolwiek z moimi problemami.
Gość: fraszm01
Przepraszam, że pytam, ale Ty chcesz PROSIĆ? Żądać raczej należy, przecież to Wasza piwnica, Wasze ciuchy a ich dzieciaki... nie widzę innej opcji!
Co do podpasek
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To nie są głupoty, tylko uczucia. A uczucia (szczególnie beznadziejności) gdy nad nami owładną, biorą górę. Doskonale Cię rozumiem.
Jedyne co mogę powiedzieć, to że z każdym dniem będzie lepiej, choć w tej chwili na pewno w to nie wierzysz.
Trzymam kciuki, żeby ten podły stan trwał jak najkrócej...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: katrin22
ooo tak ! słowo "na dworzu" też mnie drażni