Wkurza mnie...

Gość: bc14

#5923512 Napisano: 28.09.2014 21:18:30
Anonima strata faceta to jak zgubienie 10zł. Szkoda, przykro, denerwujesz się ale.. pomyśle przecież to TYLKO 10 zł.

Powtarzaj sobie mimo Twojej wielkiej miłości to tylko zgubione 10 zł emotka może za rogiem czeka na Ciebie milion:)

poprawka nie, "może" tylko NA PEWNO
0 0

mia

#5923516 Napisano: 28.09.2014 21:23:38
Anonima napisał(a):

Mialam na mysli ze bardzo mi imponowal i to mi sie podobalo ze byl pracowity. Jesli zasmiecilam watek to szczerze przepraszam i prosze mnie tu naprostowac. Chcialam bardzo podziekowac ze znalazly sie dobre dusze, ktore napisaly do mnie, szczegolnie jednej o duzej cierpliwosci.

Nie zaśmieciłaś.
Ten wątek po to jest - żeby się wyżalić, powściekać, doznać ulgi krótko mówiąc... Co, mam nadzieję, i Ciebie tu spotkało. emotka
Poza tym, często bywa tak, że łatwiej zwierzyć się komuś w wirtualnym świecie, niż w realnym... Niestety. emotka

bc14 - to porównanie z 10 zł jest piękne! emotka emotka
Choć ja bym aż tak facetów nie dyskredytowała - niech będzie to 100 zł. Tyż nie majątek. emotka
0 0

tereniagno

#5923517 Napisano: 28.09.2014 21:23:41
Wkurza mnie boląca noga i to,że nigdzie u nas nie trafiłam promocyjnych lizaków,a tyle czasu już trwa konkurs emotka
0 0

asiam

#5923518 Napisano: 28.09.2014 21:24:06
Anonima napisał(a):

asiam napisał(a):

Anonima napisał(a):

Tak mnie to boli, ciagle tylko mysle ze znalazl lepsza, nie moge sie juz na niczym skupic.

Nie lepszą tylko inną. Wszystko co nowe to najbardziej pociąga.
Pomyśl, ile jest wart facet, który ot tak zostawia dziewczynę ? Ideałem to on chyba nie jest.Zrób sobie pisemną listę jego zalet i wad.Ale spisz jego cechy i za co go lubiłaś lub nie a nie to,że ma dobrą pracę i studia. emotka

Mialam na mysli ze bardzo mi imponowal i to mi sie podobalo ze byl pracowity. Jesli zasmiecilam watek to szczerze przepraszam i prosze mnie tu naprostowac. Chcialam bardzo podziekowac ze znalazly sie dobre dusze, ktore napisaly do mnie, szczegolnie jednej o duzej cierpliwosci.

Ale może nie zamykał klapy od sedesu i rzucał zużyte skarpetki na podłogę emotka
Nie zaśmiecasz.Masz problem i potrzebujesz wsparcia emotka
0 0

radosna

#5923530 Napisano: 28.09.2014 21:45:06
asiam napisał(a):

Anonima napisał(a):

Tak mnie to boli, ciagle tylko mysle ze znalazl lepsza, nie moge sie juz na niczym skupic.

Nie lepszą tylko inną. Wszystko co nowe to najbardziej pociąga.
Pomyśl, ile jest wart facet, który ot tak zostawia dziewczynę ? Ideałem to on chyba nie jest.Zrób sobie pisemną listę jego zalet i wad.Ale spisz jego cechy i za co go lubiłaś lub nie a nie to,że ma dobrą pracę i studia. emotka

Tak na podsumowanie rozmowy:
http://demotywatory.pl/4389481/Zaloba
0 0

xena

#5923691 Napisano: 29.09.2014 12:17:15
biedronka!! bardzo dziękuję za taki pomysł na testowanie produktów emotka ja się w życiu nie załapię emotka
0 0

Gość: anita288

#5923748 Napisano: 29.09.2014 14:06:37
uporczywy ból głowy
0 0

ziolko

#5923779 Napisano: 29.09.2014 15:14:00
wkurza mnie (łagodnie mówiąc) służba zdrowia. Tata trafił w piątek do szpitala z arytmią, migotaniem przedsionków i wysokim ciśnieniem (200 pierwszy wynik). No i dziś "wielce szanowny" pan ordynator powiedział, że tata jutro wychodzi!!! emotka emotka emotka
Nawet lekarz prowadzący był zdziwiony, że tak szybko (no ale panu ordynatorowi nie można się sprzeciwić), ja też myślałam, że co najmniej tydzień go potrzymają.

No ciężki szlag mnie trafia, bo ordynator pewnie liczy na wkład do kieszeni emotka emotka emotka

0 0

Gość: polec

#5923802 Napisano: 29.09.2014 15:43:29
ziolko napisał(a):

wkurza mnie (łagodnie mówiąc) służba zdrowia. Tata trafił w piątek do szpitala z arytmią, migotaniem przedsionków i wysokim ciśnieniem (200 pierwszy wynik). No i dziś "wielce szanowny" pan ordynator powiedział, że tata jutro wychodzi!!! emotka emotka emotka
Nawet lekarz prowadzący był zdziwiony, że tak szybko (no ale panu ordynatorowi nie można się sprzeciwić), ja też myślałam, że co najmniej tydzień go potrzymają.

No ciężki szlag mnie trafia, bo ordynator pewnie liczy na wkład do kieszeni emotka emotka emotka

No co Ty, przecież szpitalowi płacą tylko do 6 dni, więc po tym czasie Sayonara, bo się nie opłaca emotka
0 0

Gość: barcza

#5923821 Napisano: 29.09.2014 16:34:34
mia napisał(a):

Anonima napisał(a):

Nie zaśmieciłaś.
Ten wątek po to jest - żeby się wyżalić, powściekać, doznać ulgi krótko mówiąc... Co, mam nadzieję, i Ciebie tu spotkało. emotka

Poza tym, często bywa tak, że łatwiej zwierzyć się komuś w wirtualnym świecie, niż w realnym... Niestety. emotka

bc14 - to porównanie z 10 zł jest piękne! emotka emotka
Choć ja bym aż tak facetów nie dyskredytowała - niech będzie to 100 zł. Tyż nie majątek. emotka

nie zaluj bo bedziesz załowac za 10 lat jak ci wypomnie ze byłas biedna lepiej teraz wylaewac lzy niz po slubie glowa do gory malo ich na swiecie emotka
0 0

cudaczek121

#5923826 Napisano: 29.09.2014 16:49:12
Wkurzyła mnie moja siostra emotka W sobotę zdała w końcu bardzo ważny dla siebie egzamin na aplikację.Na moje gratulacje i grzeczne pytanie, ile miała punktów, usłyszałam: A ch.. cię to obchodzi emotka emotka
0 0

mia

#5923839 Napisano: 29.09.2014 17:29:39
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie moja siostra emotka W sobotę zdała w końcu bardzo ważny dla siebie egzamin na aplikację.Na moje gratulacje i grzeczne pytanie, ile miała punktów, usłyszałam: A ch.. cię to obchodzi emotka emotka

No, to chyba oznacza, że jej "świetnie" poszedł! emotka emotka emotka
Widocznie cudem zaliczony i wspomnienie wtopy jest jeszcze zbyt żywe. emotka
0 0

Lamay

#5923898 Napisano: 29.09.2014 20:44:49
Wkurza mnie, że zawsze staram się czytać regulaminy w miarę dokładnie, ale w ostatnim konkursie umknęło mi, że należy mieć ukończone 25 lat, chociaż przeważnie jest to 18 ;x Na domiar złego w nim wygrałam... emotka
0 0

Gość: katrin22

#5923923 Napisano: 29.09.2014 21:27:17
cudaczek121 napisał(a):

hehehe. Pewnie ledwo zdała emotka
0 0

dolly

#5923932 Napisano: 29.09.2014 21:48:36
mia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

No, to chyba oznacza, że jej "świetnie" poszedł! emotka emotka emotka
Widocznie cudem zaliczony i wspomnienie wtopy jest jeszcze zbyt żywe. emotka

emotka
a tekst masakra emotka
0 0

turli

#5923935 Napisano: 29.09.2014 21:54:50
Dziś sprzedawcy pakowali do zwrotu rolki w Go Sporcie, a bonów z Fa Rosmann jak nie było tak nie ma. emotka emotka
0 0

memos

#5923937 Napisano: 29.09.2014 22:03:39
buka napisał(a):

wkurza mnie rak u mojej przyjaciółki i ta bezsilność wobec losu !

Tak, w takim przypadku bezradność jest najgorsza. Trzeba mocno trzymać kciuki i wierzyć, że będzie dobrze.
A co najdziwniejsze - wraz z chorym "chorują" najbliższe osoby, bo to wstrętne raczysko dotyka nie tylko ciała chorego, ale i dusze przyjaciół i rodziny
0 0

dolly

#5923941 Napisano: 29.09.2014 22:06:37
wlansie weszlam w konkurs ktory sie dzisiaj konczy, chcialam dodac odpowiedz i co sie okazalo? ze przyjmowanie zgloszen zostalo zakonczeone- wrrrrr jak dodajecie konkursy to piszcie w ifnormacji ze sie konczy wczesniej niz o polnocy
0 0

zezowaty_kot

#5923954 Napisano: 29.09.2014 22:37:45
Lamay napisał(a):

Wkurza mnie, że zawsze staram się czytać regulaminy w miarę dokładnie, ale w ostatnim konkursie umknęło mi, że należy mieć ukończone 25 lat, chociaż przeważnie jest to 18 ;x Na domiar złego w nim wygrałam... emotka

Ja mam 25 z zapasem kilku lat, więc mogę przejąć nagrodę emotka
0 0

Gość: Anonima

#5923958 Napisano: 29.09.2014 22:47:26
Wybaczcie jesli zasmiece watek, ale jak tego nie wykrzycze to normalnie nie wytrzymam. To sie chyba nigdy nie skonczy, dzis jedyna osoba ktorej ufalam(ta sama o ktorej ostatnio pisalam), przyznala mi sie, ze poszedl wczoraj do lozka z inna, ktora poznal ledwo na imprezie pare dni temu....ale nie wie co dalej, ze niby nie wie ktora wybrac po co mi to mowil?! Zeby zrzucic ciezar na mnie, nie dosc ze mam swoje nerwicowe problemy, to jeszcze mi cos takiego mowi.

Nigdy nikomu sie nie zalilam, ani na zadnych forach, co dopiero prywatnie kolezankom, ale juz nie moge tego zniesc, moj pierwszy i jedyny chlopak po tylu latach mi cos takiego zrobil, ze az mnie skreca.

Moze mi troche ulzylo ze chociaz to powiedzialam.
0 0