Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a mnie też wkurza to na dworzu
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Poza tym jakim prawem te smarki chodzą do piwnicy w cudzym bloku???
najlepiej skontaktuj się z jakimś prawnikiem (może są jakieś bezpłatne dyżury u Ciebie w miejscowości? u mnie są np. w gazecie lokalnej) i niech on Ci powie, co masz robić w tej sytuacji
Bo nie wiem, czy rzecznik praw konsumenta coś poradzi
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki wielkie , pójdę w poniedziałek po poradę...Technik policyjny powiedział,że będą mieli sprawę karną za zniszczenie mienia ,ale ,że oni to "niechcący" podpalili to raczej prokurator umorzy
To jest niby wspólna piwnica ,bo z dwóch klatek(tylko,że oni palą w naszej czesci ,bo jest nardziej ukryta)dziś okazało się,że sąsidowi z piwniczki obok , opony zimowe z gorąca się powyginały ,Bogu dzięki,że to się nie zajarało -bo cały blok by spłonął
a ja po porzadkach w piwnicy stwierdziłam,że moje córki nie mają na zimę żadnych kurtek
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: kamilara84
nie wygrałam bonu, a tam w sumie nie było tak trudno - no cóż - moja twórczość się nie spodobała
Gość: Anonima
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Skoro było ich czterech i nie wiadomo, czyj to był pet, to powinni po równo odpowiadać. Podlicz, ile co kosztowało, jakich marek było, ile sztuk itp i skasuj ich.
Wrzuć w google "darmowe porady prawne" plus Twoja miejscowość lub miasto powiatowe i powinno coś znaleźć
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na dworzu to regionalizmu kujawski- pomorski i proszę sie go nie czepiać
Gość: katrin22
Nie moje regiony
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na Mazowszu też często używany i w innych regionach też się zdarza. Niemniej uszy mnie od niego bolą
memos
Postów 587
Data rejestracji 15.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja szczerze wierzę, ze i Tobie zaświeci słońce, choć póki co czarne chmury nad Tobą. Wiem z własnego doświadczenia, ze jak jest już tak źle, że gorzej być nie może, to tylko po to, aby móc odbić się od dna.
Ja tylko boje sie ze moze byc jeszcze gorzej. Ale nie chce zasmiecac forum moimi problemami, kazdy i tak ma swoje.
asiam
Postów 4098
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Czas jest jedynym lekarstwem.A na razie to się wypłacz.To pomaga
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
androm
Postów 2340
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od razu lepszą... w czym lepszą? Nie daj się, pokaż wszystkim, że Ty jesteś najlepsza, a najważniejsze żebyś tak zaczęła myśleć o sobie. Nie daj się wpędzić w poczucie winy, że jesteś gorsza itp. Bo tak nie jest! Może mama w dzieciństwie mówiła Ci, że trzeba się dzielić z biedniejszymi, słabszymi od nas. Pomyśl w ten sposób o tej lasce, a facet nawet niech Twojej jednej myśli nie będzie warty.
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
akurat najlepsze studia i najlepsza praca, perspektywy to jeszcze nie wszystko. A i Ty znajdziesz pracę i wszystko się ułoży. Ale musisz sobie dać czas, bo na poskładanie się potrzebny jest czas. Za kilka tygodni spojrzysz na to zupełnie inaczej.
asiam
Postów 4098
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Nie lepszą tylko inną. Wszystko co nowe to najbardziej pociąga.
Pomyśl, ile jest wart facet, który ot tak zostawia dziewczynę ? Ideałem to on chyba nie jest.Zrób sobie pisemną listę jego zalet i wad.Ale spisz jego cechy i za co go lubiłaś lub nie a nie to,że ma dobrą pracę i studia.
Mialam na mysli ze bardzo mi imponowal i to mi sie podobalo ze byl pracowity. Jesli zasmiecilam watek to szczerze przepraszam i prosze mnie tu naprostowac. Chcialam bardzo podziekowac ze znalazly sie dobre dusze, ktore napisaly do mnie, szczegolnie jednej o duzej cierpliwosci.
tereniagno
Postów 5276
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wszystko złoto,co się świeci!,widocznie nie był Ciebie wart!!i nie wie co i ile stracił!!Głowa do góry i nie poddawaj się
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję