Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to teraz widzisz co to za cenzurak! ani Ciebie nie jest wart ani tych lasek co to se tylko pobzykał i które też oszukał.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kopa w d..e i ze schodów na pysk won.
Opcja 2 (wysublimowana).
Wziąć udział w loterii Prince Polo, wygrać jak najszybciej bluzę z rogaczem i jak tylko dojdzie wysłać mu w prezencie.
A tak w ogóle... Pierwszy to może i był, ale ostatni na pewno nie będzie.
Jego strata.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: Anonima
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem co to oznacza, w najblizszym otoczeniu mamy do czynienia z ta choroba, niestety jest tak rozsianą, ze nie ma juz ratunku:(, przed Nami trudne chwile
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
marzenier
Postów 2263
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nie ma mnie tam,wiec tylko,wirtualnie Cię ściskam
marzenier
Postów 2263
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nadchodzi nowy dzień,nawet piękniejszy bo pachnący świeżością i nowa czysta energia
Wiec tak na to moze popatrz,jak na chwilowe załamanie pogody
Albo,po prostu wyplacz sie , wykrzycz, oczyścić sie z emocji i ...kopnij go w krocze
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Po burzy zawsze przychodzi słońce, po płaczu przychodzi śmiech...
Wszystko jest tylko kwestią czasu.
Zrób sobie Printscreena tej strony, wydrukuj, schowaj i wyciągnij za rok. Sama zobaczysz...
darog
Postów 2952
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
jolidlo
Postów 332
Data rejestracji 15.03.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pamal73
http://www.eska.p...a-flinta-zaluje/1059 z dedykacją dla tego cenzuraa
No po prostu juz nie moge.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli treść jest taka sama, ewentualnie możesz się powołać na zawias systemu przyjmującego smsy
Anonima - facet jest cykorem, mógł przyjechać i Ci to prosto w twarz, ale gdy się ma jaja wielkości fistaszków...
Dlaczego w ogóle Ci o tym mówił? Żeby Cię zabolało. Tchórzliwy psychol. Chcesz się smucić i dać mu satysfakcję?
Moim zdaniem to pora, żeby go jednym cięciem amputować z Twojego życia; możemy asystować przy zabiegu
constanza
Postów 406
Data rejestracji 23.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takze kochana, zawalcz o siebie! Nie o niego, nie o Was a wlasnie najpierw o siebie. I bierz sie szybko w garsc
I wlasnie tak w temacie jak mnie wkurzaja faceci, ktorzy mysla ze sa pępkiem swiata a kobieta bez nich zginie
emilka211288
Postów 424
Data rejestracji 29.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wcale nie jesteś gorsza i sobie tego nie wmawiaj!!!Widać wcale nie był ciebie wart,skoro tak postąpił.Otrzyj łzy,weź koleżankę i wyjdźcie z domu na imprezę lub gdziekolwiek.Zostaw ten etap życia za sobą,zacznij w końcu żyć bez niego,wiem że to trudne ale do zrobienia.Zobaczysz w końcu spotkasz kogoś kto pokocha ciebie taką jaka jesteś.A co do niego - spuść pajaca na drzewo gdzie jego miejsce,pokaż że masz go gdzieś i nie czekasz aż litościwy pan podejmie decyzję,pokaz mu że masz swój honor.Pozdrawiam i życzę aby ci się wszystko ułożyło,bo na to zasługujesz.
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na każde zdarzenie można spojrzeć z tzw. drugiej strony i znaleźć pozytywne aspekty. Ja tak robię i chyba tylko dlatego udało mi się nie zwariować gdy mój świat rozpadł się na milion kawałków kilka razy z rzędu.
Twój facet okazał się draniem. Ale pomyśl o tym tak. Okazał się draniem w momencie w którym nie macie wspólnych zobowiązań. Nie macie wspólnego kredytu, nie macie wspólnej firmy, wspólnego mieszkania, kota i dwóch psów. Możesz odciąć się od niego grubą kreską tu i teraz. To bardzo dobra wiadomość.
Zdradził Cię i jeszcze stara się winę za to zrzucić na Ciebie. A powiedział Ci o tym, żebyś bardziej cierpiała. Pomyśl jak to o nim świadczy, jakie wartości on sobą reprezentuje. Chciałabyś, żeby ktoś taki wychowywał Twoje dzieci kiedyś? Żeby przekazał im taki sam system wartości? Więc to chyba dobrze, że "wyszło szydło z worka" zanim założyliście rodzinę.
Byliście ze sobą długo, ale może to jest właśnie ostatni bezpieczny moment na rozstanie. Za kilka lat prawdopodobnie sama byś sobie zdała sprawę, że coś jest nie tak, a wtedy może rozstanie byłoby dużo bardziej skomplikowane niż teraz.
zezowaty_kot
Postów 2795
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sobie zadałam podobne pytanie przy moim poprzednim facecie. Byliśmy długo, byliśmy zaręczeni i im bliżej było do wielkiego dnia tym ja miałam więcej wątpliwości. No i niestety wypadł negatywnie w teście: Czy ja chcę żeby moje dzieci miały go za ojca? Człowiek jest jak plastelina, może na wiele spraw przymknąć oczy, może wiele razy wybaczyć. Ale dla mnie decydującym argumentem było to, jaki los ja - jako matka zafunduję moim dzieciom (decydując jakiego będą miały ojca). Tak więc, Anonima, pomyśl, czy za kilka lat Twoje największe szczęście, które masz chronić i bronić - dziecko - powinno brać przykład z kolesia porzucającego swoją partnerkę, bo tak mu wygodniej. I wiesz, dobrze, że Ci tak powiedział, że sprawił ból, bo powinnaś być wściekła, pokazać mu środkowy palec i zamiast rozczulać się to krzyczeć, trzaskać drzwiami i rzucać w niego nożami. Ty nie musisz udowadniać ani sobie, ani jemu, że jesteś lepsza/najlepsza. Odetnij się od niego, jego życia i wymagań i stwórz własne cele, obierz nowy kurs. Stawiaj sobie małe wyzwania, żeby na razie zająć czymś myśli, może jakiś konkurs Cię zainteresuje i skupisz się na nim? Może weź się za mycie okien, pranie dywanu. Albo idź do schroniska i zabierz psiaka na spacer. Nie wiem czy masz kota, ale koty rewelacyjnie łagodzą stres. Jak chcesz to ja mam kilka, zapraszam na kocią terapię
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
cudaczek121
Postów 6778
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Tak, do zaliczenia było 100, a okazało się,że miała 101 i ważniaczkę zgrywa
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: Witkos
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Anonima zaufaj mi nie warto patrzeć wstecz - teraz przed tobą na pewno ciężki okres,ale gdy tylko te chmury się rozejdą (a rozejdą się na pewno)zobaczysz ,że życie ma dla Ciebie coś lepszego niż ten człowiek!