Wkurza mnie...

cudaczek121

#5921302 Napisano: 23.09.2014 14:31:52
joan napisał(a):

Ale dziewczyny, se pomyślałam, że gdy ktoś ma mnóstwo kasy, stać go na wszystko, co mu potrzeba & się wymarzy i jeszcze se odkłada nadmiar pieniędzy, żeby mu się miedzy nogami nie plątał, to... przecież nie będzie wypełniał jakichś ankiet! emotka

Wiesz joan, ja to akurat z takich,co im wiecznie mało emotka Myślę,że człowiek nigdy nie ma tyle,żeby nie mógł mieć więcej emotka Póki co mieszkam z rodzicami,rachunków w domu właściwie nie płacę,od czasu do czasu tylko sprezentuje rodzince jakiś sprzęt rtv/agd tudzież kosmetyki wygrane w konkursach,to co miesiąc jestem w stanie odłożyć co nieco na czarną godzinę.Pracuję w rodzinnej firmie,ale ojciec też nie będzie żył wiecznie,a w dzisiejszych czasach jak przyjdzie co do czego,tak łatwo pracy nie znajdę.Ankiety w necie w celu wymiany punktów na nagrody też wypełniam-podejrzewam,że jestem zarejestrowana w większości dostępnych paneli badawczych emotka
0 0

mia

#5921361 Napisano: 23.09.2014 16:21:02
angie222 napisał(a):

Wkurzają mnie wykładowcy i mój charakter. Nie potrafię przymilać się do osób, za którymi nie przepadam.

Jeżeli trzy tygodnie siedzę nad projektem, marnuję swój czas i usłyszę jutro, że facet tego nie akceptuje, to nie wiem, co ze sobą zrobić...

A po co masz się przymilać? Najwyżej zadaj mu pytanie "Dlaczego?" i poproś o merytoryczną odpowiedź. emotka

W temacie... Wszystko: ból głowy, wietrzysko i własna beznadziejność. emotka
0 0

anialistopad

#5921369 Napisano: 23.09.2014 16:43:29
chyba tylko ja nie dostałam dziś kodu do sponti emotka
0 0

zezowaty_kot

#5921491 Napisano: 23.09.2014 21:18:29
myszania napisał(a):

eveliina napisał(a):

No nie, znów się na to nabrałam emotka wchodzę z link do testowania podkładu rimmel na wizazu, a tam oczywiście ankieta już zakończona emotka ja wiem, że data zakończenia podana jest prawidłowo według regulaminu ale zbieranie ankiet kończy się wcześniej - jestem wkurzona bo to już nie pierwszy raz złapałam się na to!

Trzeba uważnie czytać i wprowadzać do e-konków te testy.
Czesto podają w regulaminie termin zakonczenia testów (nie zbierania testerów).
Niekiedy data ukonczenia wyboru testerow jest w regulaminie, czasami nie.
Dziś wprowadzilam do bazy dwa testy, oba mają daty zakonczenia wyboru testerów, nie samego testu emotka

W regulaminach, w dalszych punktach jest zawsze wyszczególnione w jakich terminach co się odbywa. Na początku jest podany termin ogólnego testu - czyli zbierania zgłoszeń, wysyłki nagród i wyników ankiet. Czyli cały test trwa np 30 dni, ale etap etap zgłaszania się to już tylko 10 dni (przykładowo). Niestety, błędne daty pojawiają się często przy wizażu, dlatego najlepiej samemu przejrzeć regulamin i zapisać dokładne terminy.
0 0

malenka

#5921498 Napisano: 23.09.2014 21:28:19
Patrząc jak podbijający dach wiaty siding wesoło odlatuje sobie razem z wiatrem, poczułam się jak w tej reklamie pożyczki z "Muzeum niespełnionych marzeń". W moim przypadku jest to marzenie altance umożliwiającej wypicie kawy na dworze.
0 0

tereniagno

#5922478 Napisano: 25.09.2014 15:02:50
Wkurza mnie wszystko,wczoraj przewróciłam się i skręciłam prawą nogę emotka Boli i mam spuchniętą,że kostki nie widać.Okłady i smarowania nie bardzo pomagają.Boję się,żeby nie była pęknięta. Jakieś 2 m-ce temu,na tą sama nogę przewrócił się taboret i była cała stopa sina emotka
Chyba jakieś fatum emotka
0 0

madzia34

#5922491 Napisano: 25.09.2014 15:18:50
ze nie mam szczescia w losowaniach i nie uda mi sie dla dziecka wygrac ferii(a ci co niepotrzebuja to wygrywaja emotka )
0 0

zezowaty_kot

#5922515 Napisano: 25.09.2014 15:53:11
Wkurza mnie, że nie ma w co grać, nie ma ciekawych nagród, nie ma motywacji żeby przeglądać konkursy, bo każda kolejna przeprawa przez regulaminy kończy się rozczarowaniem.
Poza tym wkurza mnie przedszkole, które wymaga, żeby dziecko z najmłodszej grupy, w której jest mój syn, potrafiło nie tylko jeść, sikać, ubierać się, ale też LICZYĆ, ROZPOZNAWAĆ LITERY, NAZYWAĆ KOLORY. I pretensjonalne podejście opiekunek, że z dziećmi ciężko pracować, bo nie umieją liczyć. No kurde, chyba cała ta instytucja nauczania, jak sama nazwa wskazuje jest po to żeby nauczać. Gdybym uznała, że sama świetnie zajmę się wyszkoleniem dziecka to nie zostawiałabym w przedszkolu i jego i kasy. emotka Strach rodzić dzieci, które nie potrafią od pierwszych dni życia się podpisać. Zastanawiam się teraz, czy to ja jestem tak nieudolną matką, że przez 3 lata życia nie nauczyłam dziecka liczyć, czy to moje dziecko jakoś szczególnie odstaje od standardów XXI wieku... emotka
0 0

malenka

#5922522 Napisano: 25.09.2014 16:07:27
madzia34 napisał(a):

ze nie mam szczescia w losowaniach i nie uda mi sie dla dziecka wygrac ferii(a ci co niepotrzebuja to wygrywaja emotka )

Ja też bardzo chciałam wygrać dla chrześnicy emotka Porażka mnie nie dziwi, bo moje szczęście w loteriach jest równe 0. Niemniej jednak fajnie byłoby chociaż raz odczarować los.
0 0

madzia34

#5922524 Napisano: 25.09.2014 16:14:50
malenka napisał(a):

madzia34 napisał(a):

Ja też bardzo chciałam wygrać dla chrześnicy emotka Porażka mnie nie dziwi, bo moje szczęście w loteriach jest równe 0. Niemniej jednak fajnie byłoby chociaż raz odczarować los.

no na allegro już można kupić wygrana:(
0 0

asiakali

#5922525 Napisano: 25.09.2014 16:15:26
Wkurza mnie jak w sklepie (Lewiatan) obwieszonym informacjami o konkursie muszę upominać się o zdrapkę emotka Zresztą Rossman nie jest lepszy...ekspedientki udające, że nie widzą wydruku z kuponem konkursowym zaczynają mnie bawić emotka
0 0

maria1980

#5922536 Napisano: 25.09.2014 16:34:02
asiakali napisał(a):

Wkurza mnie jak w sklepie (Lewiatan) obwieszonym informacjami o konkursie muszę upominać się o zdrapkę emotka Zresztą Rossman nie jest lepszy...ekspedientki udające, że nie widzą wydruku z kuponem konkursowym zaczynają mnie bawić emotka

u mnie BABA ostatnio jak poprosiłam o zdrapkę zaczęła marudzić ,że przez to ma tyle roboty ,bo musi to gdzieś tam wpisywac ...A i tak nic nie wygrasz emotka
to jej powiedziałam,że na Ty nie jesteśmy i sobie nie życzę ,a jak jest taka zarobiona niech się zwolni i na jej miejsce przyjdzie ktoś kto z uśmiechem zrobi to co należy do jego obowiązków emotka
Zdrapkę dostałam emotka oczywiście bez uśmiechu emotka
0 0

moskala22

#5922563 Napisano: 25.09.2014 17:21:39
asiakali napisał(a):

u mnie w jednym Lewiatanie nie dostałam zdrapki choć miałam zakupy takie jak nalezy.. Na moje nieszczęście nie wiedziałam dokładnie o co chodzi więc się nie upomniałam
0 0

cc_investigator

#5922638 Napisano: 25.09.2014 19:45:35
Ja też się musiałam upomnieć, choć miałam wrażenie, że Pani nie pamiętała (nie wynikało to ze złej woli), z uśmiechem dała mi pliczek do wyboru emotka
0 0

cc_investigator

#5922643 Napisano: 25.09.2014 19:51:20
zezowaty_kot napisał(a):

Wkurza mnie, że nie ma w co grać, nie ma ciekawych nagród, nie ma motywacji żeby przeglądać konkursy, bo każda kolejna przeprawa przez regulaminy kończy się rozczarowaniem.
Poza tym wkurza mnie przedszkole, które wymaga, żeby dziecko z najmłodszej grupy, w której jest mój syn, potrafiło nie tylko jeść, sikać, ubierać się, ale też LICZYĆ, ROZPOZNAWAĆ LITERY, NAZYWAĆ KOLORY. I pretensjonalne podejście opiekunek, że z dziećmi ciężko pracować, bo nie umieją liczyć. No kurde, chyba cała ta instytucja nauczania, jak sama nazwa wskazuje jest po to żeby nauczać. Gdybym uznała, że sama świetnie zajmę się wyszkoleniem dziecka to nie zostawiałabym w przedszkolu i jego i kasy. emotka Strach rodzić dzieci, które nie potrafią od pierwszych dni życia się podpisać. Zastanawiam się teraz, czy to ja jestem tak nieudolną matką, że przez 3 lata życia nie nauczyłam dziecka liczyć, czy to moje dziecko jakoś szczególnie odstaje od standardów XXI wieku... emotka

Absolutnie nie odstaje. Choć ja kiedyś usłyszałam (od psychologa), że w wieku niecałych 2 lat dziecko powinno segregować kolory.

Tu masz podstawę programową: http://dokumenty....l/D2014000080301.pdf

Tam jest zapis co powinno umieć dziecko KOŃCZĄCE PRZEDSZKOLE. Przy następnej rozmowie użyj magicznego zwrotu, że "znasz podstawę programową" i panie powinny trochę przysiąść.
0 0

jola29k

#5922650 Napisano: 25.09.2014 20:11:07
maria1980 napisał(a):

asiakali napisał(a):

u mnie BABA ostatnio jak poprosiłam o zdrapkę zaczęła marudzić ,że przez to ma tyle roboty ,bo musi to gdzieś tam wpisywac ...A i tak nic nie wygrasz emotka
to jej powiedziałam,że na Ty nie jesteśmy i sobie nie życzę ,a jak jest taka zarobiona niech się zwolni i na jej miejsce przyjdzie ktoś kto z uśmiechem zrobi to co należy do jego obowiązków emotka
Zdrapkę dostałam emotka oczywiście bez uśmiechu emotka

U mnie bez problemu dają zdrapki Lewiatan a nawet pani sie pyta czy zdrapka się należy
0 0

barszcz

#5922804 Napisano: 26.09.2014 10:42:07
Włączyli kaloryfery-dotarło do mnie,że to już koniec ciepłej pory,trzeba wyciągać swetry i płaszcze emotka
0 0

Gość: eveliina

#5922807 Napisano: 26.09.2014 10:49:59
Wkurza mnie, że nie potrafię ustrzelić jednego, jedynego kuponu na BB Garnier w superpharm emotka no lubię ten krem...
0 0

izak1000

#5922813 Napisano: 26.09.2014 11:04:37
malenka napisał(a):

madzia34 napisał(a):

w ostateczności możemy odkupić ślizgacze od Pana z Przemyśla emotka
0 0

mia

#5922846 Napisano: 26.09.2014 12:42:49
Ceny lekarstw! emotka Ze wszystkimi możliwymi zniżkami za lekarstwa dla córki (alergia) zapłaciłam dziś w aptece ponad 120 zł. Lekarstwa na miesiąc ino. emotka
Cholera, debet sobie zrobiłam na koncie, bo takiej kwoty nie przewidziałam.
0 0