Wkurza mnie...

mia

#5931820 Napisano: 16.10.2014 19:24:09
tygrysek82bu napisał(a):

Mój tata właśnie jest operowany, walczy o życie... Leżał na chodniku, przy głównej drodze, nieprzytomny, skulony, zakrwawiony, nie wiadomo jak długo.. Ludzie przechodzili, nie reagowali... Z obrażeń wynika, że albo potrąciło go auto, albo został pobity... Wkurza mnie ludzka znieczulica, na prawdę tak ciężko się schylić, nie był pijany, szedł do pracy, ale jeśli nawet by był, to chyba na widok zakrwawionego , nieprzytomnego człowieka powinno się zatrzymać i wezwać pogotowie emotka

Brak słów, a raczej cisną mi się na usta same przekleństwa... Karma wraca. emotka emotka
Trzymaj się, kochana! emotka
0 0

tygrysek82bu

#5931821 Napisano: 16.10.2014 19:25:45
size napisał(a):

tygrysek82bu napisał(a):

Mój tata właśnie jest operowany, walczy o życie... (...)
Wkurza mnie ludzka znieczulica,(...) emotka

Znieczulica jest podlym i okrutnym znakiem naszych czasow. Ogromnie Ci wspolczuje.
Trzymam kciuki za udana operacje Twojego Taty.
Musi byc dobrze
emotka

Dziękuję, musiałam to gdzieś wyrzucić... Jestem tak daleko, nie mogę nic zrobić, nikt nie może nic zrobić... Nawet jeśli operacja się uda nie ma pewności, czy się wybudzi, trzeba czekać i wierzyć że będzie dobrze... To czekanie i niemoc jest straszna... Z jednej strony chcę by telefon zadzwonił, z drugiej, boję się, że zadzwoni i usłyszę coś czego bardzo nie chcę usłyszeć... emotka
0 0

asantesana

#5931824 Napisano: 16.10.2014 19:28:47
tygrysek82bu napisał(a):

Mój tata właśnie jest operowany, walczy o życie... Leżał na chodniku, przy głównej drodze, nieprzytomny, skulony, zakrwawiony, nie wiadomo jak długo.. Ludzie przechodzili, nie reagowali... Z obrażeń wynika, że albo potrąciło go auto, albo został pobity... Wkurza mnie ludzka znieczulica, na prawdę tak ciężko się schylić, nie był pijany, szedł do pracy, ale jeśli nawet by był, to chyba na widok zakrwawionego , nieprzytomnego człowieka powinno się zatrzymać i wezwać pogotowie emotka

Bardzo bardzo Ci współczuję i trzymam mocno za zdrowie taty.
0 0

cudaczek121

#5931830 Napisano: 16.10.2014 19:35:29
tygrysek82bu napisał(a):

Bardzo Ci współczuję,oby się wszystko dobrze skończyło.Ja kiedyś zobaczyłam młodą dziewczynę leżącą na trawniku niedaleko przystanku tramwajowego.Okazało się,że się tak po prostu położyła,choć na mój gust wcale nie było aż tak ciepło, a wyglądało jakby się opalała emotka Podziękowała mi jednak za czujność emotka Z kolei moa koleżanka z pracy kilka dni temu jechała do biura rowerem,miała "te dni",ale zawsze w takich sytuacjach się orientuje na pół minuty wcześniej,że będzie mdlała,więc zadzwoniła po swoją mamę,a ta spanikowana wezwała pogotowie.To nigdy nic nie wiadomo,ja bym chciała,żeby mi ktoś pomógł,gdybym zasłabła na ulicy albo potknęła się i upadła,dlatego zawsze się zatrzymuję przy takiej osobie.
0 0

barszcz

#5931846 Napisano: 16.10.2014 20:01:37
tygrysek82bu napisał(a):

emotka
0 0

katthlyn

#5931862 Napisano: 16.10.2014 21:21:04
zezowaty_kot napisał(a):

asiakali napisał(a):

Konkurs Venus...gdzie ja mam dodać pracę konkursową!? "Za to cenię Venus" kliknij "Zobacz więcej". Następnie wybierz "Dodaj pracę"...ale ja nie widzę tej opcji "dodaj pracę"!!! Help ! emotka

Bo ta opcja pojawi Ci się dopiero jak wyślesz sms z kodem i dostaniesz zwrotkę, poczekaj chwilę i ewentualnie odśwież stronę. Ten numer, z którego wyślesz musi być wcześniej zweryfikowany w aplikacji. I mnie się tak udało za 3 podejściem...
Ewentualnie, jest teraz jakaś opcja z wgraniem skanu paragonu - nie korzystałam z niej, nie wiem jak działa.

U mnie nie ma opcji dodaj pracę ani opcji dodania telefonu ...
0 0

anialistopad

#5931903 Napisano: 16.10.2014 23:19:02
Chomik pożarł mi paragony emotka Poobgryzal rogi książek,syn wypuścił go z klatki,a Franio buszowal w moim pudelku. Ma kto paragon z 4move ze stacji Statoil? Nie wygrałam ram jeszcze szukam,by mieć w razie wygranej
0 0

brylka

#5931908 Napisano: 16.10.2014 23:30:22
a mnie wkurza danio nadal czekam na moich dwóch romantyków wydałam na nie ponad 20 losów a cenzuraon... impost twierdzi że je wysła ł a ja je odebrałam normalnie widmo emotka emotka emotka emotka
0 0

beata28

#5931931 Napisano: 17.10.2014 07:23:37
nie zatwierdzona bluza Łoś & Go mnie wkurzyła
0 0

dysia

#5932149 Napisano: 17.10.2014 13:47:54
a mnie dziś wkurza albedo. dzwonili do mnie raz w środę (nieodebrane), więc grzecznie czekałam aż oddzwonią. w końcu sama dziś do nich zadzwoniłam i pani poinformowała mnie że nagroda przepadła, bo oni się kontaktowali emotka emotka emotka co jest niezgodne z regulaminem, bo powinni dzwonić 2x a jak nie odbiore to wysłać smsa. emotka emotka emotka emotka emotka

co mogę ewentualnie w tej sytuacji zrobić?
0 0

koper

#5932154 Napisano: 17.10.2014 13:52:09
Napisać reklamację. Przeczytać w regulaminie jak trzeba składać reklamację i jak najszybciej do nich wysłać, opisując oczywiście całe "zajście".
0 0

marzenier

#5932156 Napisano: 17.10.2014 13:54:32
dysia napisał(a):

a mnie dziś wkurza albedo. dzwonili do mnie raz w środę (nieodebrane), więc grzecznie czekałam aż oddzwonią. w końcu sama dziś do nich zadzwoniłam i pani poinformowała mnie że nagroda przepadła, bo oni się kontaktowali emotka emotka emotka co jest niezgodne z regulaminem, bo powinni dzwonić 2x a jak nie odbiore to wysłać smsa. emotka emotka emotka emotka emotka

No chyba właśnie powołać sie na ten punkt reg.mowiacy o tym ile razy dzwonią itd i napisać odwołanie czy reklamacje
0 0

monikar

#5932183 Napisano: 17.10.2014 14:38:34
dysia napisał(a):

a może dzwonili z rezerwą? do mnie zawsze oddzwaniali po kilku dniach
0 0

koper

#5932190 Napisano: 17.10.2014 14:53:26
Wkurza mnie, że top Wkurza mnie... zacina się tak, że nie widać ostatnich postów...
0 0

dysia

#5932220 Napisano: 17.10.2014 16:02:31
monikar napisał(a):

dysia napisał(a):

a może dzwonili z rezerwą? do mnie zawsze oddzwaniali po kilku dniach

po drugiej interwencji, pani zajmująca się konkursem w końcu oddzwoniła i poinformowała, że numer nie został nagrodzony. a wcześniej jej koleżanka potwierdziła mi, że wygrałam.

po prostu ręce mi opadają.
0 0

mia

#5932237 Napisano: 17.10.2014 16:40:39
dysia napisał(a):

Dysia, ale jaki to konkurs?
Bo jeśli rezerwa, to oni faktycznie to trochę inaczej traktują/spieszą się - trudno mi powiedzieć, czy zgodnie z regulaminem, czy nie... emotka I tak dobrze, jak nie dzwonią z ukrytego, bo wtedy to nawet nie wiesz, że Ci coś przepadło. emotka
0 0

mia

#5932238 Napisano: 17.10.2014 16:41:32
Co jest kurna z tym wątkiem? emotka emotka
0 0

koper

#5932239 Napisano: 17.10.2014 16:44:08
dysia napisał(a):

po drugiej interwencji, pani zajmująca się konkursem w końcu oddzwoniła i poinformowała, że numer nie został nagrodzony. a wcześniej jej koleżanka potwierdziła mi, że wygrałam.

po prostu ręce mi opadają.

emotka To takie logiczne i oczywiste, a to nieodebrane połączenie od nich? Ktoś z agencji dzwonił do Ciebie z pozdrowieniami, czy jak? emotka
0 0

dysia

#5932245 Napisano: 17.10.2014 16:48:33
mia napisał(a):

dysia napisał(a):

Dysia, ale jaki to konkurs?
Bo jeśli rezerwa, to oni faktycznie to trochę inaczej traktują/spieszą się - trudno mi powiedzieć, czy zgodnie z regulaminem, czy nie... emotka I tak dobrze, jak nie dzwonią z ukrytego, bo wtedy to nawet nie wiesz, że Ci coś przepadło. emotka

jesień w kolorach pallette, ten ostatni z superpharmu.
ja już odpuszczam, szkoda moich nerwów, bo każda pani z którą rozmawiałam mówiła co innego.
0 0

maria1980

#5932254 Napisano: 17.10.2014 17:06:01
Wkurza mnie,że tym razem dostałam starter z numerem ,który poprzednio należał chyba do no właśnie emotka co chwilę dzwonią jakieś numery i propozycje:
Cześć.Jesteś dzisiaj wolna?
Umówimy się?
Sama jesteś?
Masz dziś wieczorem czas?
Mam dość emotka
zwykle na starterówki dzwoniły firmy windykacyjne ,ale takich propozycji to jeszcze nie słyszałam... emotka
0 0