Wkurza mnie...

kurpianka

#5930093 Napisano: 13.10.2014 14:38:14
Dziękuje wszystkim za słowa otuchy..to boli.. ale wiem i nie żałuje,ze miałam tak wspaniałego przyjaciela przy sobie:)..wierze w to,że tam gdzieś... się spotkamy:)..
0 0

monikar

#5930498 Napisano: 14.10.2014 11:37:33
Nie wiem czy bardziej wkurza mnie czy też śmieszy nieudolność (bo tak to trzeba nazwać) organizatora konkursu Lay's Vegas. Osoba o nicku: adelaide89 ma już kilkadziesiąt tysięcy zł. na swoim koncie a jeśli podszywa się także pod inne nicki(np.dsf27?) stać ją już na nowe mieszkanie. I to wszystko dzięki jednemu konkursowi Lay's. Co więcej wyniki tej drugiej osoby potrafią w ciągu kilku chwil zmienić się z kilku do kilkudziesięciu tysięcy. Według organizatora wszystko zgodnie z regulaminem. "Ludzie robią kariery" emotka
0 0

marionzzz

#5930501 Napisano: 14.10.2014 11:42:00
Wyniki Tesco magazynu -to jakaś kpina emotka emotka emotka
0 0

grandprix

#5930510 Napisano: 14.10.2014 11:51:27
monikar napisał(a):

Nie wiem czy bardziej wkurza mnie czy też śmieszy nieudolność (bo tak to trzeba nazwać) organizatora konkursu Lay's Vegas. Osoba o nicku: adelaide89 ma już kilkadziesiąt tysięcy zł. na swoim koncie a jeśli podszywa się także pod inne nicki(np.dsf27?) stać ją już na nowe mieszkanie. I to wszystko dzięki jednemu konkursowi Lay's. Co więcej wyniki tej drugiej osoby potrafią w ciągu kilku chwil zmienić się z kilku do kilkudziesięciu tysięcy. Według organizatora wszystko zgodnie z regulaminem. "Ludzie robią kariery" emotka

Do pewnego momentu dało się uczciwie wygrać. Teraz to już popis "informatyków". Sądzę, że gra kilka osób i to między nimi toczy się rywalizacja. Reszta nie ma szans.
0 0

teodozja

#5930617 Napisano: 14.10.2014 13:40:16
grandprix napisał(a):

monikar napisał(a):

Do pewnego momentu dało się uczciwie wygrać. Teraz to już popis "informatyków". Sądzę, że gra kilka osób i to między nimi toczy się rywalizacja. Reszta nie ma szans.

Może poprostu tak zgłosić na infolinię podejrzenie nieprawidłowości przy przeprowadzaniu konkursu, bo z wkurzania się to nic efektywnego nie będzie.
0 0

zezowaty_kot

#5930622 Napisano: 14.10.2014 13:47:27
Wkurza mnie, że jak bardzo czegoś chcę, to tego nie mam, a jak już tego nie chcę, to tym bardziej nie mam. emotka
0 0

asiatko

#5930691 Napisano: 14.10.2014 16:16:27
Rossnet <środkowy palec>
0 0

emilka211288

#5930700 Napisano: 14.10.2014 16:35:39
marionzzz napisał(a):

Wyniki Tesco magazynu -to jakaś kpina emotka emotka emotka

mnie też emotka ,zawsze cos wpadło a teraz pusto emotka
0 0

magisterek

#5930732 Napisano: 14.10.2014 17:56:03
Co do konkursu LAYS za namową zadzwoniłem na infolinię i powiedziałem miłej Pani o moich podejrzeniach. Tak, że warto zadzwonić i powiedzieć o tym, że bez ingerencji kompa i sprawnego bota człowiek w tak krótkim czasie nie jest w stanie nabić przeszło 30 tys punktów.

Ja grając bez pomyłek i z pomocą siostry miałem ok 19 tys punktów i grałem prawie 45 minut!!!
0 0

Gość: Kate78

#5930736 Napisano: 14.10.2014 18:04:16
asiatko napisał(a):

Rossnet <środkowy palec>

Potwierdzam. Jest wątek w "Dyskusje..."
0 0

maria1980

#5930739 Napisano: 14.10.2014 18:08:33
magisterek napisał(a):

Co do konkursu LAYS za namową zadzwoniłem na infolinię i powiedziałem miłej Pani o moich podejrzeniach. Tak, że warto zadzwonić i powiedzieć o tym, że bez ingerencji kompa i sprawnego bota człowiek w tak krótkim czasie nie jest w stanie nabić przeszło 30 tys punktów.

Ja grając bez pomyłek i z pomocą siostry miałem ok 19 tys punktów i grałem prawie 45 minut!!!

Przecież to całe dzwonienie nic nie da, choćby nie wiem jak Miła Pani była miła ...juz pierwszego tygodnia fani wskazywali na nieprawidłowosci , Jlays nic nie zrobiło i nic nie zrobi to nie pieprwszy raz przeciez emotka
0 0

zaczytana-pola

#5930770 Napisano: 14.10.2014 19:29:14
maria1980 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Przecież to całe dzwonienie nic nie da, choćby nie wiem jak Miła Pani była miła ...juz pierwszego tygodnia fani wskazywali na nieprawidłowosci , Jlays nic nie zrobiło i nic nie zrobi to nie pieprwszy raz przeciez emotka

Mnie w ten sam sposób wkurza konkurs Biedronki na zostanmistrzemkuchni.pl. Takiego nabijactwa w życiu nie widziałam, wyniki za 2 dnia, a Organizator nic z tym nie zrobi emotka
0 0

teodozja

#5930775 Napisano: 14.10.2014 19:44:28
maria1980 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Ja myslę że nie zaszkodzi zadzwonić, połączenie na infolinię nie kosztuje krocie przecież. Ludzie wypisują skargi na blogach, na forum, tylko że zleceniodawca czyli Laysy nic o tym, że ktoś się skarży na sposób przeprowadzenia konkursu nie wiedzą.Wiec zamiast marnować czas, denerwować się chyba lepiej porozmawiać 2 minuty z panią z infolinii, a nas konkursowiczów jest dość sporo wiec jakby dostali sporo telefonów to myslę że nie przeszłoby to bez echa. Nie trzeba podawać żadnych danych personalnych ani nic.Można machnąć ręką i się pogodzić z sytuacją albo wykonać telefon. emotka
0 0

monikar

#5930795 Napisano: 14.10.2014 20:33:03
teodozja napisał(a):

maria1980 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Ja myslę że nie zaszkodzi zadzwonić, połączenie na infolinię nie kosztuje krocie przecież. Ludzie wypisują skargi na blogach, na forum, tylko że zleceniodawca czyli Laysy nic o tym, że ktoś się skarży na sposób przeprowadzenia konkursu nie wiedzą.Wiec zamiast marnować czas, denerwować się chyba lepiej porozmawiać 2 minuty z panią z infolinii, a nas konkursowiczów jest dość sporo wiec jakby dostali sporo telefonów to myslę że nie przeszłoby to bez echa. Nie trzeba podawać żadnych danych personalnych ani nic.Można machnąć ręką i się pogodzić z sytuacją albo wykonać telefon. emotka

Przecież masa osób wypisuje skargi pod postami na fanpejdżu Lays, które są co chwila niestety kasowane...
0 0

zezowaty_kot

#5930801 Napisano: 14.10.2014 20:37:51
Monikar, ale prawdopodobnie fanpage prowadzi jakiś student, który ma wywalone i jedyne czego chce na "swojej" tablicy to święty spokój. Przecież zawsze na fb odpisują na odwal, albo kasują. I jedyne co się pojawia na zasadzie kopiuj-wklej, to, że wszystko jest zgodne z regulaminem, albo że odsyłają do regulaminu. Teraz tam nie gram, ale w kilku konkursach napatrzyłam się na ich praktyki emotka
0 0

synk

#5930805 Napisano: 14.10.2014 20:50:50
magisterek napisał(a):

Zdradź metodę gry pozwalającą przekroczyć 30 minut. Bo 45 minut gry nie jest możliwe przy aktualnych zasadach premiowania odpowiedzi.
0 0

ziolko

#5930812 Napisano: 14.10.2014 21:01:07
wiem z doświadczenia, że większe firmy np. X zlecają zewnętrznym firmom np. Y prowadzenie ich fanpage na fb.
Wtedy taka firma orientuje się ogólnie w sprawach zleceniodawcy i nie odpowiada za to, co oni robią. X nie odpowiada za Y i odwrotnie.

0 0

tygrysek82bu

#5931813 Napisano: 16.10.2014 19:07:15
Mój tata właśnie jest operowany, walczy o życie... Leżał na chodniku, przy głównej drodze, nieprzytomny, skulony, zakrwawiony, nie wiadomo jak długo.. Ludzie przechodzili, nie reagowali... Z obrażeń wynika, że albo potrąciło go auto, albo został pobity... Wkurza mnie ludzka znieczulica, na prawdę tak ciężko się schylić, nie był pijany, szedł do pracy, ale jeśli nawet by był, to chyba na widok zakrwawionego , nieprzytomnego człowieka powinno się zatrzymać i wezwać pogotowie emotka
0 0

olunka

#5931814 Napisano: 16.10.2014 19:09:37
tygrysek82bu napisał(a):

Mój tata właśnie jest operowany, walczy o życie... Leżał na chodniku, przy głównej drodze, nieprzytomny, skulony, zakrwawiony, nie wiadomo jak długo.. Ludzie przechodzili, nie reagowali... Z obrażeń wynika, że albo potrąciło go auto, albo został pobity... Wkurza mnie ludzka znieczulica, na prawdę tak ciężko się schylić, nie był pijany, szedł do pracy, ale jeśli nawet by był, to chyba na widok zakrwawionego , nieprzytomnego człowieka powinno się zatrzymać i wezwać pogotowie emotka

emotka
0 0

Gość: size

#5931819 Napisano: 16.10.2014 19:16:11
tygrysek82bu napisał(a):

Mój tata właśnie jest operowany, walczy o życie... (...)
Wkurza mnie ludzka znieczulica,(...) emotka

Znieczulica jest podlym i okrutnym znakiem naszych czasow. Ogromnie Ci wspolczuje.
Trzymam kciuki za udana operacje Twojego Taty.
Musi byc dobrze
emotka
0 0