Wkurza mnie...

mia

#5932258 Napisano: 17.10.2014 17:12:01
dysia napisał(a):

mia napisał(a):

dysia napisał(a):

a mnie dziś wkurza albedo. dzwonili do mnie raz w środę (nieodebrane), więc grzecznie czekałam aż oddzwonią. w końcu sama dziś do nich zadzwoniłam i pani poinformowała mnie że nagroda przepadła, bo oni się kontaktowali emotka emotka emotka co jest niezgodne z regulaminem, bo powinni dzwonić 2x a jak nie odbiore to wysłać smsa. emotka emotka emotka emotka emotka

co mogę ewentualnie w tej sytuacji zrobić?

Dysia, ale jaki to konkurs?
Bo jeśli rezerwa, to oni faktycznie to trochę inaczej traktują/spieszą się - trudno mi powiedzieć, czy zgodnie z regulaminem, czy nie... emotka I tak dobrze, jak nie dzwonią z ukrytego, bo wtedy to nawet nie wiesz, że Ci coś przepadło. emotka

jesień w kolorach pallette, ten ostatni z superpharmu.
ja już odpuszczam, szkoda moich nerwów, bo każda pani z którą rozmawiałam mówiła co innego.

Kiedyś przy jakimś konkursie (z rok temu) też miałam telefon z Albedo...
Kiedy oddzwoniłam, pani powiedziała, że nikt z tego numeru do mnie nie dzwonił. emotka
Do tej pory nie wiem, o co chodziło. Mam tylko nadzieję, że o jakąś drobnostkę.
0 0

mia

#5932262 Napisano: 17.10.2014 17:15:10
A tak w ogóle, fatalna passa konkursowa już mnie przestała bawić i z powrotem wkurza.
Orange nie dało mi nawet 10 zł, a raczej dało... mi w pysk. emotka
Biorąc pod uwagę, że za hasła na tym samym poziomie w poprzednich konkursach dało mi tablety, stwierdzam, że ewidentnie jakieś fatum nade mną zawisło.
Ano tak... Pewnie trzeba zacząć się leczyć. emotka
0 0

zaczytana-pola

#5932264 Napisano: 17.10.2014 17:17:57
maria1980 napisał(a):

Wkurza mnie,że tym razem dostałam starter z numerem ,który poprzednio należał chyba do no właśnie emotka co chwilę dzwonią jakieś numery i propozycje:
Cześć.Jesteś dzisiaj wolna?
Umówimy się?
Sama jesteś?
Masz dziś wieczorem czas?
Mam dość emotka
zwykle na starterówki dzwoniły firmy windykacyjne ,ale takich propozycji to jeszcze nie słyszałam... emotka

To ja ostatnio kupiłam 3 nowe startery. Zupełnie różne numery i na dwa z nich mam non stop telefony:
- Witam. Ja w sprawie pożyczki.
- Dzień dobry. Ja w sprawie prywatnych pożyczek.
- Dzień dobry, czy Pani pożyczkami się zajmuje? emotka emotka
0 0

Gość: mikki85

#5932267 Napisano: 17.10.2014 17:20:02
maria1980 napisał(a):

Wkurza mnie,że tym razem dostałam starter z numerem ,który poprzednio należał chyba do no właśnie emotka co chwilę dzwonią jakieś numery i propozycje:
Umówimy się?
Sama jesteś?
Mam dość emotka
zwykle na starterówki dzwoniły firmy windykacyjne ,ale takich propozycji to jeszcze nie słyszałam... emotka

przynajmniej kasy teraz nie chcą emotka
0 0

#5932268 Napisano: 17.10.2014 17:25:46
mia napisał(a):

A tak w ogóle, fatalna passa konkursowa już mnie przestała bawić i z powrotem wkurza.
emotka

to tylko wraca zła karma emotka
0 0

#5932275 Napisano: 17.10.2014 17:35:23
anialistopad napisał(a):

Chomik pożarł mi paragony emotka Poobgryzal rogi książek,syn wypuścił go z klatki,a Franio buszowal w moim pudelku. Ma kto paragon z 4move ze stacji Statoil? Nie wygrałam ram jeszcze szukam,by mieć w razie wygranej

ładnie to tak zagłodzić chomika, że aż paragonami się dożywia emotka
0 0

mia

#5932285 Napisano: 17.10.2014 17:46:57
mikki85 napisał(a):

mia napisał(a):

emotka

to tylko wraca zła karma emotka

emotka emotka No i wreszcie jakieś wyjaśnienie!
0 0

zezowaty_kot

#5932324 Napisano: 17.10.2014 18:42:41
zaczytana-pola napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Umówimy się?
Sama jesteś?
Mam dość emotka

To ja ostatnio kupiłam 3 nowe startery. Zupełnie różne numery i na dwa z nich mam non stop telefony:

To ja mam jeden numer, na który ciągle dzwonią FACECI, pytając o Pana X, który to Pan ogłasza się w internecie z propozycjami matrymonialnymi emotka
0 0

notta

#5932389 Napisano: 17.10.2014 21:28:53
Wkurza mnie ze moja magisterska.. im bliżej terminu tym bardziej mam ochotę wnerwiac innych emotka
Iva złośliwa emotka
0 0

anialistopad

#5932393 Napisano: 17.10.2014 21:37:47
mikki85 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Chomik pożarł mi paragony emotka Poobgryzal rogi książek,syn wypuścił go z klatki,a Franio buszowal w moim pudelku. Ma kto paragon z 4move ze stacji Statoil? Nie wygrałam ram jeszcze szukam,by mieć w razie wygranej

ja go głodzę hehe .On pochłania wszystko co napotka na swojej drodze ,a szczególnie upodobał sobie moje pudełko z paragonami.Teraz postawiłam wyżej ,może nie wlezie
0 0

maria1980

#5932395 Napisano: 17.10.2014 21:43:30
zezowaty_kot napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Umówimy się?
Sama jesteś?
Mam dość emotka

To ja mam jeden numer, na który ciągle dzwonią FACECI, pytając o Pana X, który to Pan ogłasza się w internecie z propozycjami matrymonialnymi emotka

No to moje startery w takim przypadku sa bardziej znośne
0 0

maria1980

#5932396 Napisano: 17.10.2014 21:44:37
anialistopad napisał(a):

mikki85 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

ja go głodzę hehe .On pochłania wszystko co napotka na swojej drodze ,a szczególnie upodobał sobie moje pudełko z paragonami.Teraz postawiłam wyżej ,może nie wlezie

Pamiętaj ,zakazany owoc smakuje najlepiej emotka
0 0

moskala22

#5932400 Napisano: 17.10.2014 21:49:51
FACEBOOK emotka emotka emotka

Z powodu liczby i rodzaju stron, które ostatnio polubiłeś(aś) możliwość polubienia stron na Facebooku została dla Ciebie tymczasowo zablokowana. Wyczyściliśmy też Twoje ostatnie polubienia z 30 dni.
Możliwość polubienia stron będzie dla Ciebie znowu możliwa po upływie 30 dni.
0 0

ziolko

#5932403 Napisano: 17.10.2014 21:52:27
no cóż... wystarczy, że ktoś kilka miesięcy ma zablokowane wychodzące i już numer trafia na wtórny rynek.
Kupiłam w ub. roku mojemu tacie starter z dość łatwym numerem, to okazało się, że rok wcześniej ten numer był zarejestrowany na firmę kurierską z Małopolski.
Do tej pory można go znaleźć na stronach w necie.

Zaś mój mąż ma zapasowy numer "superprywatny", co go klienci nie znają i też jakaś babka wydzwaniała. Okazało się, że rok wcześniej ten numer miała jej koleżanka, z którą chciała odnowić kontakt.

Informacją o tym, że ten numer był używany jest to, że jak nowy starter wkłada się do telefonu, to przychodzą smsy o wcześniejszych próbach połączenia
0 0

maria1980

#5932404 Napisano: 17.10.2014 21:53:32
moskala22 napisał(a):

Z powodu liczby i rodzaju stron, które ostatnio polubiłeś(aś) możliwość polubienia stron na Facebooku została dla Ciebie tymczasowo zablokowana. Wyczyściliśmy też Twoje ostatnie polubienia z 30 dni.

emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#5932405 Napisano: 17.10.2014 21:54:29
Moskala, najwidoczniej polubiłaś 5000 profili
0 0

ziolko

#5932406 Napisano: 17.10.2014 21:55:37
aaaaaa... temat się zawiesza i są opóźnienia w publikowaniu komentarzy emotka emotka emotka
0 0

MaggieMousse

#5932408 Napisano: 17.10.2014 22:00:22
Mój TŻ też ma nową startówkę, na którą przychodzą smsy o poszukiwanym "Elemelku", który miał "sadzić bratki u Makowskiej"... emotka emotka emotka nosz kurde, jakby nie to, że mój ślubny bardziej sokoła niż Elemelka przypomina to zaczęłabym się martwić. emotka

A w temacie to strasznie wkurzyła mnie dziś pani w rossmannie, bo wzięłam sos przeceniony, który okazał się nieprzecenionym, oczywiście kasował mój TŻ i nie zauważył takiej subtelnej różnicy w prewidywanej kwocie do zapłaty. emotka Wróciłam licząc na jakieś przepraszam, na które zamierzałam odpowiedzieć "ależ nic się nie stało". Dostałam opr, że to sklep samoobsługowy, mam patrzeć co biorę, klienci wszystko przestawiają i to na pewno przestawił jakiś wredny klient i w ogóle to jest produkt spożywczy i ona mi tego nie przyjmie mimo że nie minęła minuta od kiedy wyszłam ze sklepu, a "pomyłka" nastapiła z powodu nieustannego burdelu na sklepie. (Dla jasności dodam tylko, że sytauacja wyglądała tak: przeceniony był sos Napolii->stał na górnej półce, ja wziełam z ten górnej półki sos Bolognesse, który POWIENIEN być na półce dolnej, no ale właśnie był przestawiony. W miejscu z sosami Bolognesse była nimi wypełniona przegródka, więc niemożliwe zeby klient wziął ten nieszczęsny słoik z tego miejsca i przestawił na górę, bo na ten słoik nie było tam miejsca! Raczej stawiałbym na panią, która w pośpiechu dokładała ten dział i nie zwróciła na to uwagi. To nie pierwsza taka sytuacja w tym sklepie, ale pierwsza która się tak niemiło zakończyła. emotka Dodam tylko, że pracowałam kiedyś w tej sieci, ale w innym sklepie, jednak z wieloma osobami z tego miejsca się znam, może stąd pomysł, że dam się tak potraktować? W dodatku użyta po raz kolejny wymówka o tych wrednych klientach, co to wszystko przekładają, źle odkładają i w ogóle to przeszkadzają, mnie wkurzyła, bo ja równiez jestem klientem tego sklepu i sobie wypraszam takie insynuacje. tak, wiem że są ludzie-świnie co robią burdel gdzie tylko się pojawią, ale, jak powtarzam, w tej sytuacji to było niemożliwe, żeby ktoś wziął słoik z dołu i źle odstawił, bo na dole nie było miejsca po tym słoiku, jedynie na górze-> po tym, który ja wziełam. emotka Łaskawie oddano mi pieniądze ze złośliwymi komentarzami pod nosem, do tego pretensje, że nie chcę oddać paragonu (wiadomo, konki emotka ), ogólnie poczułam się jak żebrak, co nie chce wziąć czerwonego słoika za dychę i jeszcze robi problemy. Odechciało mi się zakupów na długo. emotka emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#5932411 Napisano: 17.10.2014 22:02:05
maria1980 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

emotka emotka emotka

emotka a jaka to liczba i rodzaj? to już nie można lubić tego co się lubi i sami wrzucają do polubienia? emotka
0 0

moskala22

#5932415 Napisano: 17.10.2014 22:06:16
ziolko napisał(a):

Moskala, najwidoczniej polubiłaś 5000 profili

Nie, po prostu zbyt duzo stron polubiłam w ciągu dwóch dni. Zgłaszałam się do konkursu foto na 2 blogach i trzeba było polubic sponsorów, no to sobie poklikałam choc starałam sie nie robić tego naraz
0 0