Wkurza mnie...

melissa

#5949904 Napisano: 01.12.2014 17:45:33
oryginalny80 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ziolko napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie nieoficjalne wyniki wyborów emotka

mnie też emotka emotka

u mnie wygrał facet, który naobiecywał gruszek na wierzbie i durni ludzie go wybrali emotka emotka

Jak co roku..obiecanki- cacanki, u mnie wygrał nieznany dla mnie człowiek, ale chociaż nic nie obiecywał i może i dobrze emotka

u mnie wygrał Biedroń i choć to facet nie z mojej bajki, to przynajmniej już sprawił że o mieście jest głośno w całym kraju.

Nie tylko w kraju, za granicą też:

http://wyborcza.p...kcesu_.html#TRrelSST
0 0

androm

#5949916 Napisano: 01.12.2014 18:00:13
Wkurza mnie, że jeden olej castrol dojechał a drugiego nie ma?
Czy ktoś jeszcze nie dostał z przesungranice?
0 0

Gość: polec

#5949991 Napisano: 01.12.2014 20:15:25
Ludzie, co to za zj*b spamuje w każdym wątku.
Czy on naprawdę myśli, że Ktoś tam wejdzie.
Debilizm w skrajnej postaci !!! emotka
0 0

mia

#5949992 Napisano: 01.12.2014 20:17:15
polec napisał(a):

Właśnie miałam napisać, że wkurza mnie jakiś ćwok od Cizi, co lata po wszystkich wątkach... emotka
0 0

bethan

#5949994 Napisano: 01.12.2014 20:23:22
Mia, ćwok od Cizi emotka emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#5950000 Napisano: 01.12.2014 20:41:27
mia napisał(a):

polec napisał(a):

Właśnie miałam napisać, że wkurza mnie jakiś ćwok od Cizi, co lata po wszystkich wątkach... emotka

uwielbiam osoby, które nazywają rzeczy po imieniu emotka i nie udają, że mają klapki na oczach emotka
0 0

zdolnabestia

#5950035 Napisano: 01.12.2014 21:42:55
Posprzątane emotka
0 0

frodo

#5950182 Napisano: 02.12.2014 10:21:32
Ale wkurza mnie moja ociężałość umysłowa emotka W piątek musiałam pojechać na SOR w Wołominie. O 4.00 rano następnego dnia nie mogłam dodzwonić się do osoby, która miała mnie stamtąd odebrać, więc zapytałam się pani rejestratorki jak tutaj jest z taxi. Wykręciła jakiś numer, podjechał samochód, wsiadłam. Po zapłacie zorientowałam się, że to nie jest taxi, tylko jakiś zwykły samochód osobowy. Gdy poprosiłam o fakturę, powiedział mi że teraz nie może wystawić mi faktury, bo jest innym autem ale w poniedziałek o 8.00 będzie w pracy białą taksówką marki mercedes, żebym podjechała to bez problemu wystawi mi fakturę. Oczywiście w poniedziałek gość był niedostępny. Inni taksówkarze potwierdzili, że rzeczywiście taki pan jeździ z tego postoju taxi, lecz nikt ostatnio go nie widział. Kurcze, co zrobić z takim faktem, ta faktura jest mi bardzo potrzebna!!!
0 0

calliope

#5950213 Napisano: 02.12.2014 11:06:26
alicjaszpadek napisał(a):

Maciejo22 napisał(a):

Wkurza mnie to, że po wyborach żaden z polityków nie sprząta swoich plakatów...

Powinni miec ludzi od tego ;D

chyba do dzisiaj będą musieli po sobie posprzątać bo im karę włupią emotka
0 0

joan

#5950218 Napisano: 02.12.2014 11:16:33
frodo napisał(a):

Ale wkurza mnie moja ociężałość umysłowa emotka W piątek musiałam pojechać na SOR w Wołominie. O 4.00 rano następnego dnia nie mogłam dodzwonić się do osoby, która miała mnie stamtąd odebrać, więc zapytałam się pani rejestratorki jak tutaj jest z taxi. Wykręciła jakiś numer, podjechał samochód, wsiadłam. Po zapłacie zorientowałam się, że to nie jest taxi, tylko jakiś zwykły samochód osobowy. Gdy poprosiłam o fakturę, powiedział mi że teraz nie może wystawić mi faktury, bo jest innym autem ale w poniedziałek o 8.00 będzie w pracy białą taksówką marki mercedes, żebym podjechała to bez problemu wystawi mi fakturę. Oczywiście w poniedziałek gość był niedostępny. Inni taksówkarze potwierdzili, że rzeczywiście taki pan jeździ z tego postoju taxi, lecz nikt ostatnio go nie widział. Kurcze, co zrobić z takim faktem, ta faktura jest mi bardzo potrzebna!!!

Chyba najpierw musisz iść do tej rejestratorki i poprosić o numer, pod który dzwoniła. Kto wie, czy ona nie nagania mu klientów, za procent od zysków, oczywiście.
Potem trzeba przydybać tego gościa. Albo niech Ci zwróci kasę, albo powiedz, że go zgłosisz na policji, że podszywa się pod taksówkę i wyłudza pieniądze od chorych ludzi. Spisz rejestrację samochodu tego gościa.
Ale moim zdaniem, to on w ogóle nie ma żadnej działalności i nie ma co liczyć na jakąkolwiek fakturę = niech Ci zwróci kasę. Ewentualnie spytaj, czy chce wystąpić w programie "Uwaga" TVN.
0 0

koper

#5950235 Napisano: 02.12.2014 12:04:52
Wkurza mnie ktoś, kto kupuje coś na aukcji w piątkowy wieczór, płaci od razu przez PayU za przedmiot i przesyłkę ekonomiczną (w aukcji była dostępna wysyłka priorytetowa dosłownie złotówkę droższa) i we wtorkowy poranek dopytuje się dlaczego przesyłka do niego jeszcze nie dotarła emotka
0 0

frodo

#5950238 Napisano: 02.12.2014 12:12:11
joan Też myślałam, że rejestratorka ma z tym coś wspólnego, ale podobno dzwoniła na postój. Od innych taksówkarzy dowiedziałam się, że podobno czasami na tym postoju staje, ale z reguły w weekendy NOCĄ! Jak dzwonię na postój to mówią, że go nie ma. Z dziesięć kilometrów w jedną stronę do tego postoju mam, ale spróbuję któregoś razu nocą tam podjechać, choć pewnie na razie będzie się ukrywał emotka Myślę, że się wystraszył...
0 0

joan

#5950243 Napisano: 02.12.2014 12:18:04
frodo napisał(a):

joan Też myślałam, że rejestratorka ma z tym coś wspólnego, ale podobno dzwoniła na postój. Od innych taksówkarzy dowiedziałam się, że podobno czasami na tym postoju staje, ale z reguły w weekendy NOCĄ! Jak dzwonię na postój to mówią, że go nie ma. Z dziesięć kilometrów w jedną stronę do tego postoju mam, ale spróbuję któregoś razu nocą tam podjechać, choć pewnie na razie będzie się ukrywał emotka Myślę, że się wystraszył...

Hmm, to może rozwieś w tej okolicy kilka plakatów z info, co i jak i że nie odpuścisz gościowi za nic w świecie. Podaj telefon kontaktowy do siebie, najlepiej konkursowy albo kup nowy starter. Daj mu termin, w jakim się ma zgłosić.

Dla mnie oczywiste jest jedno: kierowcy wszelkiej maści trzymają się razem. Nie jest możliwe, żeby se ktoś parkował przy znaku "taxi", a taksówkarzy to nie obchodziło - w końcu gostek zabiera im dochody. Muszą go znać. Jak wywiesisz plakat, na pewno mu ktoś przekaże emotka

Aha, możesz również rozwiesić info o mężczyźnie podszywającym się pod taksówkarza, żeby uważać, do jakiego auta się wsiada - taka antyreklama.
0 0

frodo

#5950264 Napisano: 02.12.2014 12:38:26
joan napisał(a):

frodo napisał(a):

Hmm, to może rozwieś w tej okolicy kilka plakatów z info, co i jak i że nie odpuścisz gościowi za nic w świecie. Podaj telefon kontaktowy do siebie, najlepiej konkursowy albo kup nowy starter. Daj mu termin, w jakim się ma zgłosić.

Dla mnie oczywiste jest jedno: kierowcy wszelkiej maści trzymają się razem. Nie jest możliwe, żeby se ktoś parkował przy znaku "taxi", a taksówkarzy to nie obchodziło - w końcu gostek zabiera im dochody. Muszą go znać. Jak wywiesisz plakat, na pewno mu ktoś przekaże emotka

Aha, możesz również rozwiesić info o mężczyźnie podszywającym się pod taksówkarza, żeby uważać, do jakiego auta się wsiada - taka antyreklama.

Najbardziej to mnie wkurza, że kasę za kurs wziął po byku, obiecywał, zapewniał. Jakby od razu nie mógł uczciwie powiedzieć co i jak. Dobrze, że i tak tam jechałam, więc nie poniosłam dodatkowych kosztów, bo inaczej to by mnie wku... na maxa!
0 0

Gość: rachel

#5950316 Napisano: 02.12.2014 13:53:25
koper napisał(a):

Wkurza mnie ktoś, kto kupuje coś na aukcji w piątkowy wieczór, płaci od razu przez PayU za przedmiot i przesyłkę ekonomiczną (w aukcji była dostępna wysyłka priorytetowa dosłownie złotówkę droższa) i we wtorkowy poranek dopytuje się dlaczego przesyłka do niego jeszcze nie dotarła emotka

Spox! Ja dostałam negatywa za zakup sobotni, w poniedziałek rano wysłałam paczkę o 7 mej i poszłam do lekarza wyłączając dzwonek w komórce. Po powrocie do domu patrzę mail od pani czy wysłałam - odpowiedziałam mailem że tak.Wieczorem patrzę o 23 że mam dwa nieodebrane połącznia z nieznanego numeru no ale przecież w nocy nie będę oddzwaniać. We wtorek rano odpalam kompa i widzę negatywa. że nie odbieram telefonów i nie informuję że paczka poszła. Mój mail wylądował w jej spamie ale przeciez to moja wina. Oczywiście też przesyłka ekonomiczna emotka emotka Nic mnie już nie ździwi
0 0

wanderlust

#5950328 Napisano: 02.12.2014 14:12:25
Wkurza mnie poczucie beznadziejności i życiowa niemoc emotka emotka
0 0

cudaczek121

#5950366 Napisano: 02.12.2014 15:23:16
Wkurza mnie, że zablokowałam sobie dostęp do karty podarunkowej, na której zostało mi jeszcze 37,98 zł- że niby pin nieprawidłowy emotka Wcześniej było na niej 500 zł i jakoś pin był prawidłowy jak robiłam zakupy.Czy odblokwanie takiej karty coś kosztuje emotka
0 0

Gość: katrin22

#5950371 Napisano: 02.12.2014 15:27:20
rachel napisał(a):

koper napisał(a):

Spox! Ja dostałam negatywa za zakup sobotni, w poniedziałek rano wysłałam paczkę o 7 mej i poszłam do lekarza wyłączając dzwonek w komórce. Po powrocie do domu patrzę mail od pani czy wysłałam - odpowiedziałam mailem że tak.Wieczorem patrzę o 23 że mam dwa nieodebrane połącznia z nieznanego numeru no ale przecież w nocy nie będę oddzwaniać. We wtorek rano odpalam kompa i widzę negatywa. że nie odbieram telefonów i nie informuję że paczka poszła. Mój mail wylądował w jej spamie ale przeciez to moja wina. Oczywiście też przesyłka ekonomiczna emotka emotka Nic mnie już nie ździwi

O Kurka, ale jaja...To ja też mogę się chyba spodziewać negatywa, bo kobieta kupiła buty u mnie i też wybrała ekonomiczna, posłałam po 4 dniach od wpłacenia, no ale mogła wybrać 2zł droższą priorytetową paczkę albo chociaż napisać, że prosi o szybką wysyłkę
0 0

aniolka2310

#5950375 Napisano: 02.12.2014 15:30:26
Wkurza mnie, że zamiast kawy Inki mam kawę Szklaną. Słoik rozbity w drobny mak. Drobne kawałeczki szkła są wymieszane razem z inką. Bomba emotka
0 0

Gość: katrin22

#5950376 Napisano: 02.12.2014 15:31:39
aniolka2310 napisał(a):

Wkurza mnie, że zamiast kawy Inki mam kawę Szklaną. Słoik rozbity w drobny mak. Drobne kawałeczki szkła są wymieszane razem z inką. Bomba emotka

Wstaw foto na ich Fb, powinni wysłać drugą. Do mnie doszła cała
0 0