Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aniolka2310
Postów 1308
Data rejestracji 09.11.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałam do nich w aplikacji konkursowej, wyślę też zdjęcie na FB,
zobaczymy
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli to karta wystawiona przez bzwbk to ja taką odblokowywałam w oddziale banku, nic nie kosztowało.
ikropka
Postów 1902
Data rejestracji 31.12.2013
Punkty karne 1
Konkursy dodane
U mnie też rozbita. Wylądowała na środku pojazdu. Niezły rzut. Już spisałam protokół reklamacji. Kurier z rozbrajającą szczerością stwierdził "a jednak było delikatne". Tym razem tylko kawa, ale mogą tak sobie rzucić czymś cenniejszym.
Gość: gosia16
Gość: marielu
Nie trzeba wcale z gębą, jak się zadzwoni do NFZ to miłe panie same szukają najszybszego terminu w okolicznych poradniach i rejestrują pacjenta
Gość: gosia16
sęk w tym że ona do okolicznej juz dzwoniła i termin dwa tygodnie szybciej niz w pierwszej
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aniolka2310
Postów 1308
Data rejestracji 09.11.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja napisałam maila do Inki i załatwili to bardzo profesjonalnie
Poprosili o zdjęcie rozbitej kawy i napisali, że przyślą kolejną lepiej zabezpieczoną i że złożą reklamację na firmę kurierską
xooxoo
Postów 970
Data rejestracji 29.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Na jaki adres napisałaś maila? Bo do mnie też dotarła (nie wiedziałam nawet, że mi się udało) i niestety dno odpadło
cudaczek121
Postów 6779
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
niestety z banku bph.Byłam tam dzisiaj,ale mi Pani powiedziała,że muszę zadzwonić na infolinię,ech.
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
ludzka_istota
Postów 4175
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 32
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
anialistopad
Postów 14162
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
asiunia260
Postów 581
Data rejestracji 05.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam jeden do sprzedania jakby co
pszczola
Postów 267
Data rejestracji 14.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2797
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Gość: Estera2045
marzenier
Postów 2263
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O tototo
Gość: nniewidzialnaa
zaczytana-pola
Postów 11520
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie tylko takim. Nikt z moich znajomych nie dostaje paczek dla dzieci już od lat.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie już nie wkurza, ale wpisałam agencję na własną czarną listę. Totalny brak profesjonalizmu - jeszcze nie wiedzą, że konkursowicze sie ze sobą kontaktują i nic nie uchodzi płazem.