Wkurza mnie...

Gość: amif

#5948316 Napisano: 27.11.2014 13:01:40
po raz kolejny Tesco doprowadza mnie do wściekłości, pojechałam, bo miał być wg gazetki w dobrej cenie zestaw kawy MkCafe, ponadto misie za zakup Velvetu, kawy nie ma, nikt nic nie wie, oczywiście misiów Velvetu też nie - chyba zasnęły już na zimę emotka
0 0

ultrixx

#5948317 Napisano: 27.11.2014 13:02:18
Ja zawsze przepraszającym tonem na jednym wdechu mówię, że jestem za granicą i nie mogę rozmawiać (roaming taki drogi, itp.). Jak dotąd działa...
0 0

bachacz

#5948366 Napisano: 27.11.2014 14:52:31
Czuję się ubezwłasnowolniona brzuszną przypadłością mojego młodego. Jeden dzień wolny w tygodniu i akurat się musiało przyplątać, choć w dzień pracy też by mnie to wkurzało, pewnie jeszcze bardziej. Widocznie dzisiejsza aura powoduje wkurzanie dla samego faktu wkurzania. Po wkurzam się skoro nic innego robić nie mogę.
0 0

aniolka2310

#5948376 Napisano: 27.11.2014 15:06:31
Nie wiem co ja zrobiłam wizażowi emotka
Chyba szybciej wygram coś w totka niż na wizażu emotka
0 0

Gość: rachel

#5948764 Napisano: 28.11.2014 14:25:53
wkurza mnie to że od paru tygodni dopada mnie konkursowy marazm i apatia. Tam gdzie zagram - przegrywam a tam gdzie chciałabym bardzo wygrac nie mam weny i w końcu kończę na popatrzeniu na stronę czy w ekran telefonu....juz nie mówie o zakupach promocyjnych....jak czegośnie wygram na zachete - co nie bedzie kalendarzem - to ciezko widze świąteczne prezenty:///
0 0

Gość: marielu

#5948769 Napisano: 28.11.2014 14:30:06
rachel napisał(a):

wkurza mnie to że od paru tygodni dopada mnie konkursowy marazm i apatia. Tam gdzie zagram - przegrywam a tam gdzie chciałabym bardzo wygrac nie mam weny i w końcu kończę na popatrzeniu na stronę czy w ekran telefonu....juz nie mówie o zakupach promocyjnych....jak czegośnie wygram na zachete - co nie bedzie kalendarzem - to ciezko widze świąteczne prezenty:///

prezenty metodą rachelową to już kultowe wręcz określenie emotka

nie martw się , jutro będzie lepiej emotka
0 0

#5948770 Napisano: 28.11.2014 14:31:16
marielu napisał(a):

rachel napisał(a):

prezenty metodą rachelową to już kultowe wręcz określenie emotka

nie martw się , jutro będzie lepiej emotka

no właśnie kochana chciałam uniknąć tej metody ale chyba nie wyjdzie://
0 0

zarania

#5948776 Napisano: 28.11.2014 14:42:07
zezowaty_kot napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Na uwieńczenie podłego dnia wkurza mnie SMYK. Obiecałam dziecku na imieniny/mikołajki zabawkę, czeka na nią od tygodni. Jeszcze kilka dni temu kosztowała 99 zł. Dziś chciałam ją kupić i cena podniesiona na 160, jeszcze z afiszem, że przecenione ze 199! Od kilku tygodni przeglądałam oferty i wszędzie, zawsze była cena 99zł. W ciągu 3 dni jej wartość wzrosła o 60zł... no szlag mnie trafia, Młody cieszy się tym prezentem, czeka cierpliwie, opowiada o nim - przecież nie wycofam się z obietnicy. Ale jak myślę, że mam za kawałek plastiku dać taką sumę to mam ochotę **********! emotka emotka emotka emotka

Dostałam reklamę na maila, że wielka obniżka cen, weszłam zobaczyć ile teraz ta nieszczęsna zabawka kosztuje i mało z krzesła nie spadłam: 184 zł emotka Wychodzi, że każdego dnia podnoszą o 10 zł emotka Już podnieśli cenę prawie o 100%

A cóż to a cenna zabawka?
Ja córci kupiłam Barbie w ITM za 99 zł, a w Smyku ok. 120 czy 127 zł kosztuje.
0 0

anialistopad

#5948779 Napisano: 28.11.2014 14:52:15
Wkur.....mnie kurier 7.czemu w tej firmie pracują sami debile emotka emotka emotka Poprzedni co pracował w tej firmie też niedorozwinięty,ten to samo.W innych miastach Ci kurierzy z 7 też są tacy po**b............Nie dzwoni,a twierdził,że dzwonił.Nie puka ,a twierdzi,że mu drzwi nie otwieram.Kur,,,,,,,,,,czy on jest normalny?
0 0

aerdna

#5948782 Napisano: 28.11.2014 15:02:13
anialistopad napisał(a):

Wkur.....mnie kurier 7.czemu w tej firmie pracują sami debile emotka emotka emotka Poprzedni co pracował w tej firmie też niedorozwinięty,ten to samo.W innych miastach Ci kurierzy z 7 też są tacy po**b............Nie dzwoni,a twierdził,że dzwonił.Nie puka ,a twierdzi,że mu drzwi nie otwieram.Kur,,,,,,,,,,czy on jest normalny?

U mnie też są tacy. W linku z nr przesyłki pojawia się info, że zostawił awizo. Ciekawe gdzie jak klatka zamknięta...
0 0

marzenier

#5948783 Napisano: 28.11.2014 15:02:39
anialistopad napisał(a):

U mnie tak działa DPD
Podobno 3 razy u mnie był,podobno mnie nie było a ja cały dzień specjalnie w domu siedziałam emotka monitorowalam przesyłkę na necie i ciągle było nieudana próba doręczenia,wkurzyłam się i zadzwoniłam na bazę,do szefostwa, kurier w min 5 był u mnie emotka
Czasem warto narobić trochę dymy emotka
0 0

zarania

#5948787 Napisano: 28.11.2014 15:17:09
marzenier napisał(a):

anialistopad napisał(a):

U mnie tak działa DPD
Podobno 3 razy u mnie był,podobno mnie nie było a ja cały dzień specjalnie w domu siedziałam emotka monitorowalam przesyłkę na necie i ciągle było nieudana próba doręczenia,wkurzyłam się i zadzwoniłam na bazę,do szefostwa, kurier w min 5 był u mnie emotka
Czasem warto narobić trochę dymy emotka

A ja mam super kurierów i wiedzą np. gdzie mi zostawić przesyłkę jak nikogo nie ma w domu albo zawczasu zapisują sobie mój stały numer tel. po informacji, że inne telefony wskazane na przesyłkach na 90% będą wyłączone.
Kurier z UPS był na tyle szybki w dostarczaniu przesyłek, że jak przez dłuższą chwilę nie wychodziłam to wchodził do kuchni i zostawiał mi przesyłkę na stole, bo wiedział, że pewnie leżę i karmię synka w pokoju. emotka
0 0

myszania

#5948790 Napisano: 28.11.2014 15:25:15
Ja też mam super. Szczególnie jedna starszą panią, która nawet do mnie nie jedzie, tylko od razu "wali" do mojej mamy dwa bloki daleji dzowni, że paczusia u mamusi bo mnie nie ma....wróżka emotka
0 0

Gość: schiraz

#5948794 Napisano: 28.11.2014 15:33:37
Wkurza mnie, że nie doszła ani jedna bluza PrincePolo, mam dwie wygrane z drugiego etapu a ludzie już z trzeciego dostają.
0 0

asiatko

#5948795 Napisano: 28.11.2014 15:37:18
wkurza mnie ten tydzien w konkach
dzien bez wygranej jest dniem straconym, a co dopiero tydzień? emotka
i doopa blada
ani Inki
0 0

anialistopad

#5948798 Napisano: 28.11.2014 15:40:16
U mnie wszyscy kurierzy są świetni tylko 7 tych durni nie lubię.Wiecznie mam z nimi jakieś problemy,dzwonią ,pukają,ale ja jestem tak wredna,że nie odbieram od nich telefonów i nie otwieram im drzwi emotka Przesyłki sobie giną.później dziwnym trafem wracają do nadawcy,albo wciąga je czarna dziura i nie ma ich wcale emotka
0 0

dorcia

#5948799 Napisano: 28.11.2014 15:44:16
kaki- czego tym razem ci nie dostarczyli??

Też czekam na na kuriera z 7 i zestaw prostownicy i suszarki,ale czy dotrze do mnie dzisiaj to nie wiem...
0 0

zezowaty_kot

#5948812 Napisano: 28.11.2014 16:08:29
zarania napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Na uwieńczenie podłego dnia wkurza mnie SMYK. Obiecałam dziecku na imieniny/mikołajki zabawkę, czeka na nią od tygodni. Jeszcze kilka dni temu kosztowała 99 zł. Dziś chciałam ją kupić i cena podniesiona na 160, jeszcze z afiszem, że przecenione ze 199! Od kilku tygodni przeglądałam oferty i wszędzie, zawsze była cena 99zł. W ciągu 3 dni jej wartość wzrosła o 60zł... no szlag mnie trafia, Młody cieszy się tym prezentem, czeka cierpliwie, opowiada o nim - przecież nie wycofam się z obietnicy. Ale jak myślę, że mam za kawałek plastiku dać taką sumę to mam ochotę **********! emotka emotka emotka emotka

Dostałam reklamę na maila, że wielka obniżka cen, weszłam zobaczyć ile teraz ta nieszczęsna zabawka kosztuje i mało z krzesła nie spadłam: 184 zł emotka Wychodzi, że każdego dnia podnoszą o 10 zł emotka Już podnieśli cenę prawie o 100%

A cóż to a cenna zabawka?
Ja córci kupiłam Barbie w ITM za 99 zł, a w Smyku ok. 120 czy 127 zł kosztuje.

Mega Flip One Step Bumblebee
0 0

#5949141 Napisano: 29.11.2014 20:21:48
Wkurza mnie to że miałam odpocząć, a wysprzątałam pół chałupy, jak na kogoś w 6miesiącu ciąży jutro będę zdychać:((
No i nadal nie ma konkursowej weny:(( O nagrodach już nawet nie wspominam:/
0 0

kadett33

#5949149 Napisano: 29.11.2014 20:55:56
anialistopad napisał(a):

U mnie wszyscy kurierzy są świetni tylko 7 tych durni nie lubię.Wiecznie mam z nimi jakieś problemy,dzwonią ,pukają,ale ja jestem tak wredna,że nie odbieram od nich telefonów i nie otwieram im drzwi emotka Przesyłki sobie giną.później dziwnym trafem wracają do nadawcy,albo wciąga je czarna dziura i nie ma ich wcale emotka

u mnie podobnie. Dzwonią do mnie pod drzwiami albo wcale, a później informują że nie odbieram od nich telefonu. I mają pretensję że nie biorę urlopu na ten dzień kiedy mają dostarczyć mi paczkę, bo zawszę wysyłają maila dzień wcześnie z informacją ze kurier będzie u mnie. Nigdy takiego nie dostałem maila.
0 0