Wkurza mnie...

efelinkaaa

#5947899 Napisano: 26.11.2014 12:46:40
Widziałam dzisiaj potrącone kociątko, ktoś przejechał mu po główce. Tak strasznie wił się z bólu... Zanim dodzwoniłam się do weterynarza (akurat przyjmował w budynku obok), kotek przestał się ruszać emotka

Nie mogę zapomnieć tego widoku emotka

0 0

1234567898765432

#5947915 Napisano: 26.11.2014 13:04:24
caluy tydz wysylam haslo o porcentach i kierownicy a dzis ono wygralo ale nie ja
!!!!
0 0

MaggieMousse

#5947983 Napisano: 26.11.2014 15:05:51
Co mnie podkusiło żeby iść do fryzjera!!! emotka Starło mi się zapisane białą kredą na kominie, że fryzjer to mój wróg.... Teraz włosy założone za ucho wylatują mi co chwilę i cały dzień się wściekam... A miałam już takie ładne i długie... emotka

Nie wkurza ale delikatnie irytuje i dziwi narzekanie w wątku "Dziś dotarła nagroda..." że ktoś dostał dużo bluz pp i teraz zakłada lumpeks. To po kiego grzyba było tyle zamawiać, można było zostawić dla kogoś, kogo by ten drobiazg ucieszył. emotka
0 0

nanajka81

#5948089 Napisano: 26.11.2014 19:54:53
MaggieMousse napisał(a):

Co mnie podkusiło żeby iść do fryzjera!!! emotka Starło mi się zapisane białą kredą na kominie, że fryzjer to mój wróg.... Teraz włosy założone za ucho wylatują mi co chwilę i cały dzień się wściekam... A miałam już takie ładne i długie... emotka

Nie wkurza ale delikatnie irytuje i dziwi narzekanie w wątku "Dziś dotarła nagroda..." że ktoś dostał dużo bluz pp i teraz zakłada lumpeks. To po kiego grzyba było tyle zamawiać, można było zostawić dla kogoś, kogo by ten drobiazg ucieszył. emotka

weź zamień się ze mną emotka jestem kudłata jak sto diabłów a nie mogę czasu na fryzjera znaleźć emotka

a odnośnie bluz - no właśnie, skoro ludzie tyle pozamawiali to niech oddadzą komuś a nie przeżywają że nie mają co z tym zrobić... Swoją drogą konkurs był tak utajniony że ja przez zupełny przypadek jak już się kończył to się o nim dowiedziałam emotka
0 0

zaczytana-pola

#5948092 Napisano: 26.11.2014 19:57:20
MaggieMousse napisał(a):

Ostatnio zastanawiałam się, czy nie czas na fryzjera. Mam już strasznie długie włosy( jak na mnie), ale przypomniałaś mi właśnie, że miałabym mnóstwo powodów do wściekania się emotka Dziękuję.
0 0

asiunia260

#5948094 Napisano: 26.11.2014 20:04:47
1234567898765432 napisał(a):

caluy tydz wysylam haslo o porcentach i kierownicy a dzis ono wygralo ale nie ja
!!!!

ja w pierwszym albo drugim dniu wysłałam hasło o procentach na koncie i bardzo podobne wygrało przedwczoraj... emotka
0 0

izak1000

#5948098 Napisano: 26.11.2014 20:08:28
jomajd86 napisał(a):

a mnie wkurza moja głupota - w pracy odebrałam paczkę jak się okazało od lewego kuriera - zapłaciłam 840 zł za jakąś pościel wartą może 140 i zostałam bez kasy a za to z tą debilną pościelą... policja przyjęła zgłoszenie ale i tak nic z tym nie zrobią bo przecież jakiś towar dostałam... emotka emotka

"lewy kurier" dostarczający paczki z pościelą do firm został już zatrzymany przez policję w Lesznie...
0 0

barszcz

#5948102 Napisano: 26.11.2014 20:16:35
Wkurzają mnie naciągacze telefoniczni-ostatnio dzwonią częciej niż agencje konkursowe emotka emotka
0 0

ziolko

#5948132 Napisano: 26.11.2014 21:22:39
barszcz napisał(a):

Wkurzają mnie naciągacze telefoniczni-ostatnio dzwonią częciej niż agencje konkursowe emotka emotka

jeśli dzwonią do Ciebie, jako do osoby prywatnej, to na "dzień dobry" mów, że nie życzysz sobie nagrywania rozmowy i prosisz o usunięcie swoich wszystkich danych z ich bazy danych. Możesz przytoczyć numer Ustawy, wg którego przysługują Ci takie prawa (minus, że musisz mieć kartkę przy sobie, żeby im powiedzieć, o który dokładnie przepis Ci chodzi).
Jeśli numer jest na firmę... przekichane...

swoją drogą też mnie to wkurza.. mój mąż musiałby dziennie co najmniej 2 godziny poświęcać na naciągaczy.
A szczególnie wkurzają mnie tacy, co dzwonią i mówią, że faktura jest niezapłacona i kiedy będzie uregulowana należność. Albo że coś było zamawiane i kiedy kurier może przyjechać z towarem.

Jaaaaaaasne emotka emotka emotka emotka
0 0

barszcz

#5948138 Napisano: 26.11.2014 21:30:55
ziolko napisał(a):

barszcz napisał(a):

jeśli dzwonią do Ciebie, jako do osoby prywatnej, to na "dzień dobry" mów, że nie życzysz sobie nagrywania rozmowy i prosisz o usunięcie swoich wszystkich danych z ich bazy danych. Możesz przytoczyć numer Ustawy, wg którego przysługują Ci takie prawa (minus, że musisz mieć kartkę przy sobie, żeby im powiedzieć, o który dokładnie przepis Ci chodzi).
Jeśli numer jest na firmę... przekichane...

swoją drogą też mnie to wkurza.. mój mąż musiałby dziennie co najmniej 2 godziny poświęcać na naciągaczy.
A szczególnie wkurzają mnie tacy, co dzwonią i mówią, że faktura jest niezapłacona i kiedy będzie uregulowana należność. Albo że coś było zamawiane i kiedy kurier może przyjechać z towarem.

Jaaaaaaasne emotka emotka emotka emotka

Niestety telefon na firmę.Masakra normalnie emotka I oczywiście za każdym razem mają dla mnie wspaniałą wiadomość...
0 0

ziolko

#5948140 Napisano: 26.11.2014 21:32:03
nanajka81 napisał(a):

MaggieMousse napisał(a):

weź zamień się ze mną emotka jestem kudłata jak sto diabłów a nie mogę czasu na fryzjera znaleźć emotka

a odnośnie bluz - no właśnie, skoro ludzie tyle pozamawiali to niech oddadzą komuś a nie przeżywają że nie mają co z tym zrobić... Swoją drogą konkurs był tak utajniony że ja przez zupełny przypadek jak już się kończył to się o nim dowiedziałam emotka

też nie mam bluzy emotka i jestem ciekawa, czy jeśli żadnej nie wygrałam, to dostanę jakimś cudem? emotka
0 0

barszcz

#5948142 Napisano: 26.11.2014 21:34:56
mam kobiecy,a nawet dzieciecy głos,a oni pytaja -czy mam przyjemność z ... I tu pada imie i nazwisko mojego męża!Kto tam pracuje emotka Nie ogarniam emotka
0 0

ziolko

#5948143 Napisano: 26.11.2014 21:35:33
barszcz - no to współczuję... niestety numer jest ogólnie dostępny i nawet jeśli zażądasz usunięcia danych to zawsze mogą znaleźć w necie Twój numer ponownie.

Pozostaje niezgadzanie się na nagrywanie rozmowy. Albo w przypadku szczególnie namolnych rozłączanie się bez słowa.
Wiem, że to chamskie, ale czasami tylko to zostaje, jak dzwonią po raz setny z tej samej firmy, ale z innego numeru
0 0

barszcz

#5948144 Napisano: 26.11.2014 21:40:05
ziolko napisał(a):

barszcz - no to współczuję... niestety numer jest ogólnie dostępny i nawet jeśli zażądasz usunięcia danych to zawsze mogą znaleźć w necie Twój numer ponownie.

Pozostaje niezgadzanie się na nagrywanie rozmowy. Albo w przypadku szczególnie namolnych rozłączanie się bez słowa.
Wiem, że to chamskie, ale czasami tylko to zostaje, jak dzwonią po raz setny z tej samej firmy, ale z innego numeru

Dzwonią z zastrzeźonych numerów-wczoraj jakaś dziewczyna ,a dziś i ona i jakiś chłopak.Nawet z garami dzis dzwonili-powiedziałam,że nie jestem zainteresowana,bo odcieli mi gaz emotka Pani się zapowietrzyła emotka
0 0

izak1000

#5948148 Napisano: 26.11.2014 21:51:52
ziolko napisał(a):

to ja mam na nich lepszy sposób...pozwalam im się wygadać i gdy już są przy wysyłaniu zaproszenia to mówię cienkim głosem..proszę Pani ale mamy nie ma w domu..i jest chwila ciszy, trzask słuchawki i pi..pi.. emotka
0 0

barszcz

#5948169 Napisano: 26.11.2014 22:15:18
izak1000 napisał(a):

ziolko napisał(a):

to ja mam na nich lepszy sposób...pozwalam im się wygadać i gdy już są przy wysyłaniu zaproszenia to mówię cienkim głosem..proszę Pani ale mamy nie ma w domu..i jest chwila ciszy, trzask słuchawki i pi..pi.. emotka

Jeśli pozwolisz,to jutro sprobuję Twojej metody emotka
0 0

dolly

#5948171 Napisano: 26.11.2014 22:22:20
barszcz napisał(a):

izak1000 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Jeśli pozwolisz,to jutro sprobuję Twojej metody emotka

emotka emotka przepraszam, ale splagiatuje emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#5948192 Napisano: 26.11.2014 23:53:05
hehhe... mój mąż nie ma tyle czasu i cierpliwości, żeby tak mówić emotka emotka
0 0

zezowaty_kot

#5948306 Napisano: 27.11.2014 12:45:23
zezowaty_kot napisał(a):

Na uwieńczenie podłego dnia wkurza mnie SMYK. Obiecałam dziecku na imieniny/mikołajki zabawkę, czeka na nią od tygodni. Jeszcze kilka dni temu kosztowała 99 zł. Dziś chciałam ją kupić i cena podniesiona na 160, jeszcze z afiszem, że przecenione ze 199! Od kilku tygodni przeglądałam oferty i wszędzie, zawsze była cena 99zł. W ciągu 3 dni jej wartość wzrosła o 60zł... no szlag mnie trafia, Młody cieszy się tym prezentem, czeka cierpliwie, opowiada o nim - przecież nie wycofam się z obietnicy. Ale jak myślę, że mam za kawałek plastiku dać taką sumę to mam ochotę **********! emotka emotka emotka emotka

Dostałam reklamę na maila, że wielka obniżka cen, weszłam zobaczyć ile teraz ta nieszczęsna zabawka kosztuje i mało z krzesła nie spadłam: 184 zł emotka Wychodzi, że każdego dnia podnoszą o 10 zł emotka Już podnieśli cenę prawie o 100%
0 0

myszania

#5948311 Napisano: 27.11.2014 12:51:40
ziolko napisał(a):

barszcz -

Własnie dziś zastosowałam ten numer pierwszy raz i Alleluje.
"Dziękuje i dowidzenia" powiedziała Pani emotka
0 0