Wkurza mnie...

defed

#5988647 Napisano: 06.03.2015 13:27:01
adrian napisał(a):

maryam napisał(a):

Zdjęcia super ale jak w każdym konkursie trzeba mieć i trochę szczęścia. Myślę że zdjęcia które nie wygrały powinieneś dodawać w kolejnych dniach aż do skutku emotka Ja tak miałam w konkursie Lays o ziemniaku ,dopiero za 4 razem wygrałam.

Tak też potem robiłem łudząc się, że fotki nie dostały się do galerii w natłoku innych zgłoszeń i przeoczenia organizatorów. Nic z tego. Murarz odpadł 3 lub 4 razy z różnych maili i w różnych etapach konkursu więc to chyba jednak nie przypadek. emotka

U mnie też ani razu nie przeszły moje ulubione fotki nawet wysyłane kilkakrotnie... A teraz mam to samo z Wawelem... grrr...
0 0

MEG13

#5988659 Napisano: 06.03.2015 13:59:03
defed napisał(a):

adrian napisał(a):

maryam napisał(a):Zdjęcia super ale jak w każdym konkursie trzeba mieć i trochę szczęścia. Myślę że zdjęcia które nie wygrały powinieneś dodawać w kolejnych dniach aż do skutku emotka Ja tak miałam w konkursie Lays o ziemniaku ,dopiero za 4 razem wygrałam.

Tak też potem robiłem łudząc się, że fotki nie dostały się do galerii w natłoku innych zgłoszeń i przeoczenia organizatorów. Nic z tego. Murarz odpadł 3 lub 4 razy z różnych maili i w różnych etapach konkursu więc to chyba jednak nie przypadek. emotka

U mnie też ani razu nie przeszły moje ulubione fotki nawet wysyłane kilkakrotnie... A teraz mam to samo z Wawelem... grrr...

ja też uważam, że bardzo fajne są wszystkie Twoje zdjęcia i wszystkie zasługiwały chociażby na puszeczkę, moje 2 najlepsze zdjęcia też nie zostały docenione. Niestety we wszystkich konkursach oprócz kreatywności, czasu i zaangażowania liczy się również szczęście.
0 0

majonez

#5988662 Napisano: 06.03.2015 14:05:23
adrian napisał(a):

Mieliśmy jeszcze masę pomysłow na kolejne zdjęcia, ale ich zgłaszanie przestało mieć jakikolwiek sens.

Szkoda że nie dotrwałeś do 5 etapu bo tam widać puszki rozdawali po zmianie zdjęcia na czarno-białe. Widocznie nie było tyle zgłoszeń żeby dać
60 puszek dziennie.
GRATULUJĘ Adrian pomysłów emotka

Obie wygrane w 5 etapie
0 0

defed

#5988666 Napisano: 06.03.2015 14:08:45
wow... to faktycznie jest o co się wkurzać...  emotka  ja też odpuściłam sobie 5 etap...
0 0

wanderlust

#5988673 Napisano: 06.03.2015 14:14:25
Wkurza mnie aktualna praca, która mnie stresuje i bardzo w****ia! Codzień wychodzę z niej bez siły i energii emotka Zwialnia się miejscu w firmie znajomego, gdzie tam praca bardzo mi odpowiada, jednak przez problemy zdrownotne i  zapowiadajacą się operację we wrześniu  nie mam co na to liczyć emotka emotka  
Wszystko mnie przygnębia, brak uśmiechu na mojej twarzy dostrzegają już wszyscy dookoła. Nie mam ochoty udawać, że wszystko jest ok emotka
0 0

aurorcia

#5988675 Napisano: 06.03.2015 14:21:49
rosik93 napisał(a):

Wkurza mnie aktualna praca, która mnie stresuje i bardzo w****ia! Codzień wychodzę z niej bez siły i energii emotka Zwialnia się miejscu w firmie znajomego, gdzie tam praca bardzo mi odpowiada, jednak przez problemy zdrownotne i  zapowiadajacą się operację we wrześniu  nie mam co na to liczyć emotka emotka  
Wszystko mnie przygnębia, brak uśmiechu na mojej twarzy dostrzegają już wszyscy dookoła. Nie mam ochoty udawać, że wszystko jest ok emotka

Nie wiem na ile Cię to pocieszy, ale ja 2 lata temu byłam w podobnej sytuacji, praca tak beznadziejna, że pod koniec każdego weekendu mówiłam, że już tam nie pójdę...fajna praca przeszła mi koło nosa z powodu może nie zdrowotnych ale też problemów i co? I tak chyba miało być, bo po niedługim czasie załapałam się z głupiego przypadku na staż, potem zostałam na umowę i tak sobie pracuję do dziś i co rano z uśmiechem jadę do pracyemotka Czego i tobie życzę, bo wiem, że i do Ciebie los się uśmiechnie, Jak jest źle to będzie w końcu lepiejemotka
0 0

rogaliczek

#5988678 Napisano: 06.03.2015 14:24:47
defed napisał(a):

napisał(a):

wow... to faktycznie jest o co się wkurzać...  emotka  ja też odpuściłam sobie 5 etap...

A mnie wkurza ze tak sie staralam zwlaszcza w 5 i 6 etapie zeby każda praca byla inna i wybierali takie zwykle 
0 0

martunik3

#5988685 Napisano: 06.03.2015 14:36:31
a ja nadal mówię Wam, że to było losowanie. Jeśli ktoś wygrał puszkę, a nie wiedział, które zdjęcie wygrało (wysłał np. 5 zdjęć), to następnego dnia znowu wysłał te same zdjęcia. System wszystkiego nie wychwyci.
0 0

delvitto

#5988686 Napisano: 06.03.2015 14:36:42
omg, murarz to mistrzostwo świata! 
0 0

ultrixx

#5988772 Napisano: 06.03.2015 18:10:53
Smakomaniaemotka
wchodzę do archiwum zagadek a tam pająki z mięsa mają być na 7 liter, a prawidłowe hasło to MIELONE
przez te wszystkie kombinacje na 4 litery mielonych nie będzie z pół roku, aż mi minie obrzydzenieemotka
0 0

joan

#5988783 Napisano: 06.03.2015 18:33:22
Wkurza mnie, że już kwartał nowego roku mamy, a nadal nie otrzymałam dwóch nagród z 2014; w jednym przypadku nawet podatek zapłaciłam, organizator milczy. Najwyraźniej liczy na moją rychłą śmierć...
0 0

synk

#5988809 Napisano: 06.03.2015 20:12:05
Wkurza mnie organizator konkursu, który miał opłacić podatek, a teraz mi nagle przysyła PIT-8C bez wpisania podatku. Wg mnie nie ma prawa takowego podesłać, ale niepewność jakaś co do skarbowego jest...
0 0

wojowniczka

#5988819 Napisano: 06.03.2015 20:52:26
[quote=
magnus napisał(a):

majonez]

majonez napisał(a):Szkoda że nie dotrwałeś do 5 etapu bo tam widać puszki rozdawali po zmianie zdjęcia na czarno-białe. Widocznie nie było tyle zgłoszeń żeby dać
60 puszek dziennie.

To nie jest do końca tak jak piszesz. Znajomi dodawali prace i V i VI etapie, niestety albo wcale nie zostały dodane, a jeśli to i tak nie wygrały NIC. Postawiono chyba celowo na  taki badziew, żeby  łatwiej było przyznać wycieczki bez większej pracy, czyli pracom na nizszym poziomie, ale juz nie Kowalskiemu, tym przyznano w 3 I etapach, żeby grac dalej. Taka mała refleksja. To samo na FB Big Active. Aparaty wygrały jedne z najgorszych prac, ale wtedy tak łatwo przyznać voucher za pracę trochę lepsza od tych kiepskich. W galerii jest masa fajnych pomysłów, ale Organizator miał też pomysł na nagrodęemotka  

0 0

Gość: magpop

#5988839 Napisano: 06.03.2015 21:54:44
AD Prince Polo - Jestem przekonana, że albo losują albo celowo przepuszczają denne zgłoszenia, aby więcej nowych osób brało udział zachęconych niskim poziomem konkurencji. "Skoro oni wygrali to czemu ja nie miałbym  spróbować?"
0 0

delvitto

#5988843 Napisano: 06.03.2015 22:06:54
synk napisał(a):

Wkurza mnie organizator konkursu, który miał opłacić podatek, a teraz mi nagle przysyła PIT-8C bez wpisania podatku. Wg mnie nie ma prawa takowego podesłać, ale niepewność jakaś co do skarbowego jest...

miałam taką sytuację w tamtym roku. Zadzwoniłam do organizatora, i oni to sprawdzali, oddzwaniali do mnie. Powiedzieli, że ten 8C to informacja dla mnie, że oni ten podatek zapłacili. Że nie muszę nic z tym robić. A jeśli zechcę go wpisać do mojego rocznego Pit-a, to wtedy będę musiała zapłacić, niezależnie od tego, że i oni to zrobili. Tak więc zostawiłam to w spokoju, jakoś nikt mnie nie ścigał. Ale teraz sama się zastanawiam, jak to z tym jest, że jedni (nieliczni) przysyłają ten 8C, a większość już nie...
0 0

Gość: rachel

#5988844 Napisano: 06.03.2015 22:10:07
Wkurza mnie służba zdrowia. Znajoma z 3miesięcznym dzieckiem jest w szpitalU.  Mały ms zapalenie płuC.  W szpitalu na oddziale wszyscy mają rotawirusa. I maluchy i rodzicE. Pytam jej jak sobie radzi tam samą a ona mi opowiada że nie jest źle bo wciąż pełno ludzi. Normalnie są odwiedziny i w pokoju gdzie jest 4 maluchów i 4 opiekunów dzień nie przewija się jakieś poL Wojska gości.  uświadomCie mnie bo nie rozumiem mój ojciec pracuje w chłodni żeby wejść na jej teren musi ubrać odpowiednią odzież ochronna; specjalne obuwie itd tam jest najmniej minus 20 stopni więc większość zarazkow ginie a w szpitalu bawią się w hartowanie??? 
0 0

trebor1

#5989047 Napisano: 07.03.2015 22:03:00
joan napisał(a):

Wkurza mnie, że już kwartał nowego roku mamy, a nadal nie otrzymałam dwóch nagród z 2014; w jednym przypadku nawet podatek zapłaciłam, organizator milczy. Najwyraźniej liczy na moją rychłą śmierć...

mają Twój pesel, miejsce zamieszkania i roczniki statystyczne,
widocznie uznali, że gra jest warta świeczki... emotka
0 0

joan

#5989048 Napisano: 07.03.2015 22:04:29
trebor1 napisał(a):

joan napisał(a):

mają Twój pesel, miejsce zamieszkania i roczniki statystyczne,
widocznie uznali, że gra jest warta świeczki... emotka

Może im napisać wprost, że mnie przy życiu tylko oczekiwanie na nagrodę trzyma? emotka
0 0

trebor1

#5989054 Napisano: 07.03.2015 22:14:27
to ich na pewno zachęci,
 wyznacz im przy okazji "DEAD line" na wysyłkę  emotka
0 0

joan

#5989055 Napisano: 07.03.2015 22:16:44
trebor1 napisał(a):

to ich na pewno zachęci,
 wyznacz im przy okazji "dead line" na wysyłkę  emotka

O tak! emotka