Wkurza mnie...

joan

#5984022 Napisano: 23.02.2015 22:23:23
zaczytana-pola napisał(a):

A później otwierasz drzwi w schowku, a tam wszystko wywala się na pół korytarza emotka

Co więcej: czasem te przedmioty same wychodzą na środek pomieszczeń i codziennie przesuwają się o centymetr w moją stronę, wtedy budzi się we mnie terminator emotka
0 0

nanajka81

#5984051 Napisano: 24.02.2015 06:09:42
kursykon napisał(a):

joan napisał(a):

gosia16 napisał(a):jak to mówi mój mąż -"wszystko sie przyda" emotka

Nie znoszę, gdy facet mówi, że to się jeszcze może kiedyś na coś przydać, taka wypowiedź doprowadza mnie do szału w ćwierć sekundy emotka

A ja nawet nie odsyłam paragonów, jak  to są jakieś pierdoły pudełka chochle foremki i inne przybory kuchenno nijakie emotka ale już tablety do kuchni jak najbardziej emotka   zastanawiam się czy odesłać do Prince pożal się Polo, bo jestem zniesmaczony gustem jury

a z czego oni maja wybierac?? nagrod 60 dziennie a niewiem czy co dzien zdarza sie tyle zdjec wyslanych? Byc moze nie i dlatego daja "wszystkim". Ja juz swoje zdobylam i dalam se spokoj.
0 0

zezowaty_kot

#5984126 Napisano: 24.02.2015 10:57:26
Wkurza mnie powtórka z rozrywki. Czuję się jak w tych wszystkich reklamach z lekami na zatoki, gdzie człowiek ma podświetlony środek twarzy (żeby było wiadomo co ma boleć). Z przyjemnością rozłupałabym sobie młotkiem nos, oczy, czoło, wyjęła te przeklęte zatoki i spaliła w piecu.
0 0

zaczytana-pola

#5984144 Napisano: 24.02.2015 11:30:13
zezowaty_kot napisał(a):

Wkurza mnie powtórka z rozrywki. Czuję się jak w tych wszystkich reklamach z lekami na zatoki, gdzie człowiek ma podświetlony środek twarzy (żeby było wiadomo co ma boleć). Z przyjemnością rozłupałabym sobie młotkiem nos, oczy, czoło, wyjęła te przeklęte zatoki i spaliła w piecu.

To samo przeżywam średnio raz w miesiącu. Nie mogę doczekać się lata, bo wtedy zatoki mi nie dokuczają. I również mnie to wkurza, bo na niczym nie mogę się wtedy skupić emotka
0 0

zezowaty_kot

#5984148 Napisano: 24.02.2015 11:34:41
zaczytana-pola napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

To samo przeżywam średnio raz w miesiącu. Nie mogę doczekać się lata, bo wtedy zatoki mi nie dokuczają. I również mnie to wkurza, bo na niczym nie mogę się wtedy skupić emotka

Otóż to, może już nie sam ból, co to okropne rozkojarzenie, staram się pisać hasło na konkurs i po 3 słowach moje myśli zaczynają pędzić w kierunku środka twarzy. Wtedy każde hasło wygląda tak: bla bla bla bla zatoki zatoki zatoki. Mści się na mnie moja bezmyślność i upór, kiedy mama goniła mnie z czapką a ja za nic w świecie nie chciałam jej założyć.
0 0

teodozja

#5984180 Napisano: 24.02.2015 12:35:32
Byłam na rozmowie w sprawie pracy. O tym czy się dostałam czy nie dowiem się za 2 miesiące.Masakraemotka  Wyssało mnie to zupełnie z energii. Co za życie emotka
0 0

Gość: kasiaj110

#5984187 Napisano: 24.02.2015 12:43:45
wkurzam się dzisiaj sama na siebie!!!! Nie cierpię się "kłócić"  z moim synem bo i tak nie mam szans emotka  a w ostatnich dniach syn pokazuje na co go stać emotka .  Czasem żałuję że nie popieram przysłowiowego klapsa  i mam ochotę tak porządnie nim potrzepać (a  jestem wściekła że mam takie myśli bo wydaje mi się lanie będzie moja ogromną porażka emotka   )  
0 0

Gość: stamp

#5984189 Napisano: 24.02.2015 12:53:28
kasiaj110 napisał(a):

wkurzam się dzisiaj sama na siebie!!!! Nie cierpię się "kłócić"  z moim synem bo i tak nie mam szans emotka  a w ostatnich dniach syn pokazuje na co go stać emotka .  Czasem żałuję że nie popieram przysłowiowego klapsa  i mam ochotę tak porządnie nim potrzepać (a  jestem wściekła że mam takie myśli bo wydaje mi się lanie będzie moja ogromną porażka emotka   )  

oj tam dobry wp......l nie jest złyemotka
0 0

brylka

#5984381 Napisano: 24.02.2015 18:37:02
ilonaxx5 napisał(a):

brylka napisał(a):

danaaa napisał(a):

napisał(a):visserarthur napisał(a):

napisał(a):napisał(a):ilonaxx5 napisał(a):Wkurza mnie delma wygrałam 1 dnia i do tej pory nie przyszły eski żeby wypłacić 100zł emotka emotka

No to dziwne... Już w zeszłym tygodniu były.

Napisz do I Q Marketing przez formularz kontaktowy ze strony konkursu.
Ja otrzymałam tylko SMSa z nr referencyjnym, a nie doszedł SMS  z PINem. Napisałam dzisiaj rano do I Q Marketing przez formularz i już  za około 3 godz. dzwoniła do mnie miła pani z HalCash.  

ja też jeszcze czekam jak napisałam to kazali mi napisać reklamacje emotka

no mi też tak powiedzieli że reklamacja dodatkowe teraz kosztyemotka

wkurw.. mnie takie konkursy, jak by łaskę robili że odpiszą czy zweryfikowali paragony czy nie
0 0

parole21

#5985255 Napisano: 26.02.2015 21:22:12
Niby o gustach się nie dyskutuje, ale jak zobaczyłem niektóre odpowiedzi z konkursu Ładny Dom , złapałem się za głowę i naprawdę wkurzyłem. Niektóre przyzwoite, ale inne... Moją 4-letnią siostrzenicę jak poniesie czasem flow to lepiej rymuje...
0 0

Gość: magpop

#5987262 Napisano: 04.03.2015 11:15:45
PRINCE POLO
Jakim kluczem oni wybierają te zdjęcia? W niedzielę wysłane dwa. Mega dopracowane z pomysłem, najlepsze ze wszystkich jakie wysyłaliśmy do tej pory (zawsze wygrywały) a przeszło tylko jedno. Gorsze. A w galerii z tego tygodnia bez liku zwykłych zdjęć z prince polo zakrywającym twarz.. O co chodzi?
0 0

dydys

#5987266 Napisano: 04.03.2015 11:20:02
magpop napisał(a):

PRINCE POLO
Jakim kluczem oni wybierają te zdjęcia? W niedzielę wysłane dwa. Mega dopracowane z pomysłem, najlepsze ze wszystkich jakie wysyłaliśmy do tej pory (zawsze wygrywały) a przeszło tylko jedno. Gorsze. A w galerii z tego tygodnia bez liku zwykłych zdjęć z pronce polo zakrywającym twarz.. O co chodzi?

właśnie też nie bardzo rozumiem,  wysłałam 2 fajne i nic emotka  wygrywałam tylko zwykłymi, moja facjata i wafelek, gdy się fajnie przebierałam , nic... a już to środkowe wygrane z 3 tygodnia....
0 0

defed

#5987296 Napisano: 04.03.2015 11:49:44
dydys napisał(a):

magpop napisał(a):PRINCE POLO
Jakim kluczem oni wybierają te zdjęcia? W niedzielę wysłane dwa. Mega dopracowane z pomysłem, najlepsze ze wszystkich jakie wysyłaliśmy do tej pory (zawsze wygrywały) a przeszło tylko jedno. Gorsze. A w galerii z tego tygodnia bez liku zwykłych zdjęć z pronce polo zakrywającym twarz.. O co chodzi?

właśnie też nie bardzo rozumiem,  wysłałam 2 fajne i nic emotka  wygrywałam tylko zwykłymi, moja facjata i wafelek, gdy się fajnie przebierałam , nic... a już to środkowe wygrane z 3 tygodnia....

wygrałam puszkę wiele razy (i bardzo się z tego cieszę, żeby nie było emotka  ), ale za każdym razem zdjęciem średnim lub beznadziejnym (nawet jedno z nich było tu krytykowane przez forumowiczów emotka  ), natomiast moje WSZYSTKIE fotki, na które poświęciłam pół dnia - nie spodobały się... i też mi się to nie podoba, bo wiem, że te "zwyczajne" selfie nie mają najmniejszej szansy na główną...
0 0

zezowaty_kot

#5987696 Napisano: 04.03.2015 20:05:09
Wkurza mnie coraz więcej podejrzanych konkursów. SFERIS, dzbanki Dafi, ten wyścig miast Warszawa - Kraków... Nagród obiecali dużo, tylko komu? Raczej nie ludziom biorącym udział. 
0 0

parole21

#5987729 Napisano: 04.03.2015 20:40:02
zezowaty_kot napisał(a):

Wkurza mnie coraz więcej podejrzanych konkursów. SFERIS, dzbanki Dafi, ten wyścig miast Warszawa - Kraków... Nagród obiecali dużo, tylko komu? Raczej nie ludziom biorącym udział. 

Niestety tak było, jest i będzie. Z dzbankami DAFI zgadzam się w 100%. Do dziś zastanawiam się dlaczego nie wygrałem emotka
0 0

anialistopad

#5987750 Napisano: 04.03.2015 21:06:41
kur....ostatnio robiłam porządki w paragonach i powyrzucałam nie te co trzeba. Z papieru pol i delmy nie mam emotka a w tym Pol jak na złość cos wygralam . Wydadzą mi w sklepie fakturę,albo kopie paragonu?
0 0

maa

#5987773 Napisano: 04.03.2015 21:35:10
zezowaty_kot napisał(a):

http://www.wykop....stawionego-konkursu/

podczas trwania konkursu dziwiłam się, że nagród brak na forum le po przeczytaniu artykułu już rozumiem o co chodziło
0 0

lepka

#5987830 Napisano: 04.03.2015 23:45:47
Wkurza mnie chciwość i oszustwo.
Często w regulaminie jest zaznaczone, że jeden uczestnik może wygrać jedną nagrodę, a ludzie na forum chwalą się 3-4 z tego samego konkursu. emotka
0 0

taalvikki

#5987838 Napisano: 05.03.2015 00:19:16
lepka napisał(a):

Wkurza mnie chciwość i oszustwo.
Często w regulaminie jest zaznaczone, że jeden uczestnik może wygrać jedną nagrodę, a ludzie na forum chwalą się 3-4 z tego samego konkursu. emotka

od wspomnianego cwaniactwa bardziej wkurza mnie chwalenie się nim. jedną nagrodę mam na babcię, drugą na brata, trzecią na szwagra, a po czwarte.. czekam na GRATULACJE  emotka
0 0

trebor1

#5987839 Napisano: 05.03.2015 00:25:40
nie demonizował bym zjawiska,
to tylko dobrze świadczy o kondycji polskiej rodziny, 
że znajdzie się w niej paru, że nie tylko nie zazdroszczą, ale i nagrodę oddadzą emotka
0 0