Wkurza mnie...

dorotade

#5987865 Napisano: 05.03.2015 08:22:10
lepka napisał(a):

Wkurza mnie chciwość i oszustwo.
Często w regulaminie jest zaznaczone, że jeden uczestnik może wygrać jedną nagrodę, a ludzie na forum chwalą się 3-4 z tego samego konkursu. emotka

Każdy orze, jak może emotka  Ale na serio - mnie też to wkurza, ale nic na to nie poradzę emotka
0 0

wojowniczka

#5987870 Napisano: 05.03.2015 08:38:43
Wkurza mnie konkurs wedla!  Wzięłam sobie za cel wygrać słodycze i wielka D*PA! Próbuję na wszystkie sposoby, a oni mnie nie chcą:-/
0 0

madzia34

#5987881 Napisano: 05.03.2015 09:05:22
wojowniczka napisał(a):

Wkurza mnie konkurs wedla!  Wzięłam sobie za cel wygrać słodycze i wielka D*PA! Próbuję na wszystkie sposoby, a oni mnie nie chcą:-/

mam to samo:)ale moze dobrze,bo faktycznie w D*upe by poszło:)
0 0

defed

#5987903 Napisano: 05.03.2015 09:46:24
dorotade napisał(a):

lepka napisał(a):Wkurza mnie chciwość i oszustwo.
Często w regulaminie jest zaznaczone, że jeden uczestnik może wygrać jedną nagrodę, a ludzie na forum chwalą się 3-4 z tego samego konkursu. emotka

Każdy orze, jak może emotka  Ale na serio - mnie też to wkurza, ale nic na to nie poradzę emotka

chciwość to najczarniejszy scenariusz, a istnieją też tacy co się bezinteresownie dzielą swoimi wygranymi lub najnormalniej w świecie wciągają w zabawę całą rodzinę (jeśli nie ma zapisu o limicie na gospodarstwo) emotka
0 0

wojowniczka

#5987918 Napisano: 05.03.2015 10:07:56
madzia34 napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

:-) emotka  
0 0

Gość: stamp

#5987920 Napisano: 05.03.2015 10:09:37
wojowniczka napisał(a):

madzia34 napisał(a):

wojowniczka napisał(a):Wkurza mnie konkurs wedla!  Wzięłam sobie za cel wygrać słodycze i wielka D*PA! Próbuję na wszystkie sposoby, a oni mnie nie chcą:-/

:-) emotka  

emotka
0 0

dorotade

#5987926 Napisano: 05.03.2015 10:18:46
defed napisał(a):

dorotade napisał(a):

napisał(a):lepka napisał(a):Wkurza mnie chciwość i oszustwo.

chciwość to najczarniejszy scenariusz, a istnieją też tacy co się bezinteresownie dzielą swoimi wygranymi lub najnormalniej w świecie wciągają w zabawę całą rodzinę (jeśli nie ma zapisu o limicie na gospodarstwo) emotka

Ja tych osób nie oceniam, tak jak napisałam - każdy orze, jak może emotka
0 0

Gość: rachel

#5987946 Napisano: 05.03.2015 10:41:33
A mnie wkurzają konkursy typu : Dokończ zdanie ....... No i potem patrzymy na wyniki a wygrywają zdjęcia, filmy, całe poematy....A potem dziwmy się dzieciom że nie potrafią czytać ze zrozumieniem i na widok czegoś co zaczyna się wielką literą, ma podmiot orzeczenie i zakończone jest kropką robią wielkie oczy bo zdaniem tego nie potrafią nazwać.... Ja rozumiem kreatywność jest ważna ale wtedy pisze się kreatywnie dokończ (forma dowolna można nawet stanąć na głowie czy przespać się wirtualnie z jury konkursowym i jest okej. Nikt do nikogo nie może mieć pretensji. A tak ja męczę się żeby całość zamknąć atrkcyjnie w jednym zdaniu a ktoś w odpowiedzi tworzy 3 minutowy film na którym obrazy plansze, podmioty orzeczenia i mnóstwo wielokropków....ot metoda
0 0

joan

#5987961 Napisano: 05.03.2015 10:58:27
rachel - najlepiej to widać na Fejsie emotka Ostatnio trafiłam na konkurs, gdzie trzeba było wpisać miasto, w którym mieści się firma (czy coś w ten deseń, szczegółów nie pamiętam), a pewna laska zamieściła film i słowa piosenki, którą ułożyła specjalnie na tę okazję emotka

Ze względu na nieprzewidywalną pogodę, w ciągu ostatnich 2-3 dni głównie siedziałam w domu; przeczytałam wiele wpisów ludzi w necie i stwierdzam, że serwery wiocha.pl lada moment upadną, bo nie będą w stanie obrobić całej głupoty zapodawanej z sieci emotka Myślałam, że wiocha.pl prezentuje jedynie osoby z marginesu społecznego, ze znacznymi brakami zwojów mózgowych, ale imbecylizm to już niestety norma emotka

Szczególnie "zabawni" są ludzie, którzy zgłaszają się do adopcji zwierząt. Wchodzisz na ich profil, a tam same zdjęcia z libacji alkoholowych, hasła typu "Jeb* policję" plus przekleństwa zebrane w koślawe wiązanki. Myślę, że sporo osób powinno zadać sobie pytanie: co moje wpisy mówią o mnie światu? emotka

Podsumowując ostatnie dni czytelnictwa: wielu ma po prostu nasr* w głowie.
0 0

ziolko

#5987970 Napisano: 05.03.2015 11:10:21
Rachel - też mnie to wkurza... ale osoby organizujące dany konkurs i później wybierające laureatów wybierają takie "gwiazdy", bo "są tacy kreatywni i napracowali się dużo... poza tym co nie jest zabronione to jest dozwolone". 
Witki i wszystko inne opada... dobrze, że nie jestem facetem, bo bym cierpiała na chroniczną impotencję emotka emotka
Co do dokańczania zdań rozwala mnie zdanie "dlaczego ty powinnaś wygrać".
Dlaczego nie ma innej wersji? "dlaczego X powinien wygrać?" - chociaż nie... bo znajomki się zbiorą i będą wypisywać poematy na swoją cześć, czyli wyjdzie na to samo... emotka  
0 0

ondine

#5987973 Napisano: 05.03.2015 11:15:20
ziolko napisał(a):

Rachel - też mnie to wkurza... ale osoby organizujące dany konkurs i później wybierające laureatów wybierają takie "gwiazdy", bo "są tacy kreatywni i napracowali się dużo... poza tym co nie jest zabronione to jest dozwolone". 
Witki i wszystko inne opada... dobrze, że nie jestem facetem, bo bym cierpiała na chroniczną impotencję emotka emotka
Co do dokańczania zdań rozwala mnie zdanie "dlaczego ty powinnaś wygrać".
Dlaczego nie ma innej wersji? "dlaczego X powinien wygrać?" - chociaż nie... bo znajomki się zbiorą i będą wypisywać poematy na swoją cześć, czyli wyjdzie na to samo... emotka  

"Dlaczego ty powinnaś wygrać?" to mój hit porażek! Po prostu zmora emotka Nie cierpię tych pytań, nie mam na nie sposobu i nie wiem zwyczajnie jak odpowiedzieć, a jest ich coraz więcej.
0 0

snowflake

#5988080 Napisano: 05.03.2015 12:52:49
defed napisał(a):

Czasami też ta rodzina nie istnieje lub nie wiedzą, że wzięli udział w konkursie Już nie mówię o wygrywających chomiczkach emotka

Albo jesteś niepoprawną optymistką albo masz za krótki staż na forum

--------------------
Wkurza mnie wyrównanie za wodę emotka
0 0

kaskaderka1

#5988087 Napisano: 05.03.2015 12:58:01
Wkurza mnie : plagiaty,oszustwa w konkursach.pomimo zgłaszania,nic z tym nie robią.emotka
0 0

aniolka2310

#5988100 Napisano: 05.03.2015 13:09:06
Wkurza mnie Rossmann. Po raz pierwszy sprzedali mi coś taniej niż na cenie widniejącej przy produkcie. I to akurat wtedy, kiedy chciałam kupić Timotei za 13 zł, u nich szampon z ceną 6.79 przy kasie 4 zł...Oczywiście zorientowałam się dopiero dzisiaj i mogę sobie ten paragon wsadzić w nos.
0 0

Gość: iskierka

#5988179 Napisano: 05.03.2015 14:27:31
aniolka2310 napisał(a):

Wkurza mnie Rossmann. Po raz pierwszy sprzedali mi coś taniej niż na cenie widniejącej przy produkcie. I to akurat wtedy, kiedy chciałam kupić Timotei za 13 zł, u nich szampon z ceną 6.79 przy kasie 4 zł...Oczywiście zorientowałam się dopiero dzisiaj i mogę sobie ten paragon wsadzić w nos.

aż sprawdziłam swój paragon bo wczoraj robiłam zakupy : emotka u mnie prawidłowa cena. Wydaje mi się że na półce było już puste miejsce po Timoteii z niższą ceną (możliwe że koło 4 zł)...chyba "na do widzenia" czy jak oni to piszą

ps .mnie też wkurza że niby jedną nagrodę można wygrać ,mało tego w timoteii jest jedna dzienna i ktoś pisał że ma już dwie wygrane grrr ...a ja kupuje wysyłam i timoteii i Delmę i już jak na ten stos patrzę to nie wierzę że tyle tego już kupiłamemotka ...a jeszcze się wczoraj mało nie zagotowałam.Kupuję zwykle w pobliskim sklepiku,akurat i tak przechodze koło niego codziennie-to cos do konkursu zawsze kupię A najbliższy market mam oddalony o ok 5 km .Wczoraj pojechaliśmy dalej a tam Delma po 2,79 zł a u mnie po 3,80 emotka
0 0

aniolka2310

#5988182 Napisano: 05.03.2015 14:33:48
iskierka napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

aż sprawdziłam swój paragon bo wczoraj robiłam zakupy : emotka u mnie prawidłowa cena. Wydaje mi się że na półce było już puste miejsce po Timoteii z niższą ceną (możliwe że koło 4 zł)...chyba "na do widzenia" czy jak oni to piszą

Całkiem możliwe emotka  Co nie zmienia faktu, że mnie to wkurza emotka  
0 0

adrian

#5988543 Napisano: 06.03.2015 10:54:45
Co do poruszanego tutaj tematu o wynikach Prince Polo... Jako ciekawostkę powiem, że pierwsze 3 zgłoszone przez nas zdjęcia wygrały nagrodę dzienną, a 6 kolejnych odpadło. Staraliśmy się, żeby każde nasze zdjęcie prezentowało poziom umożliwiający powalczenie o wycieczkę, a tymczasem nie wygrały nawet puszki. Nie uważam, żeby te 6 fotek odstawało poziomem od pierwszych 3. Z resztą oceńcie sobie sami:
Pierwsze, które wygrały:

Kolejne, które już nie weszły:

Nie wiem po co organizator pisze w regulaminie, że wygrają najbardziej kreatywne prace, podczas gdy przegrywa się z ludźmi, którzy przykleili sobie wafelek do głowy. Nie wiem też po co pisać, że można wygrywać wielokrotnie, jak ewidentnie po 3 pierwszych zgłoszeniach ktoś uznał, że starczy tego dobrego. Mieliśmy jeszcze masę pomysłow na kolejne zdjęcia, ale ich zgłaszanie przestało mieć jakikolwiek sens.
No nic... zostały chociaż fajne wspomnienia z zabawy podczas ich robienia i pamiątki dla wnuczków. emotka
0 0

katrin1

#5988549 Napisano: 06.03.2015 11:08:17
Moim zdaniem 4,5 i 7 fotka SUPERemotka  i te, które wygrały równieżemotka , więc wkurza mnie niesprawiedliwość i jury, które nagrodziło byle jakie fotki a nie dostrzegło takich perełek emotka
0 0

Gość: kubatbg

#5988556 Napisano: 06.03.2015 11:17:35
a mnie się podobają jedynie zdjęcia z Panią adrianową emotka  

nie nom żartuje, powaznie adrian zdjęcia są wy** w kosmos! zazdroszczę iwnecji i fantazji ! bo ja bym nagrodził wycieczkami wszystkie dosłownie wszystkie ! nom moze po za ostnią z "wąsem" której nie kumam ale poprzednie Extraklasa emotka

ale weź tu zrozum myślenie (lub jego brak) jury ...emotka
0 0

jorunn2010

#5988557 Napisano: 06.03.2015 11:17:40
wow, adrian, jak dla mnie większość z nich warte wycieczki!
0 0