Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mkrzysiek
Postów 3442
Data rejestracji 06.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłem na 12 stacjach Orlen i już nie mają głośników
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karkocka
Postów 3883
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
"kolega" zabrał mu okulary wygłupiał się z nimi, jak w końcu oddał były już w dwóch częściach, a moje dziecko zamiast zgłosić to od razu do nauczyciela, bo z tym "kolegą" mamy problem już od dawna, to przyznał się dopiero w domu pod wieczór.
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
laurette
Postów 111
Data rejestracji 25.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18659
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie skończy się, bo to wygodny temat zastępczy = zawsze przyciągnie uwagę widzów. Politycy, media i tłum... wszyscy grają w ciuciubabkę Saurona z Frodem
Gość: stamp
joan
Postów 18659
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mnie programy o tej katastrofie lotniczej przypominają programy o całunie turyńskim itp., czyli gadka dla samej gadki plus lansowanie się w mediach i robienie kariery na cudzym nieszczęściu, a dla przeciętnego Polaka wynika z tego czyste NIC. Lubię konkrety, po prostu.
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
anialistopad
Postów 14163
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
up
Ukrainę ludzie kochają, bo tam smutek, wojna i biedne dzieci, którym pomóc trzeba i tym podobne ckliwości. poza tym: sposób przekazu, iście wkurzający, tak.
we must suffer to free our pain
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
anialistopad
Postów 14163
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ronja
Postów 240
Data rejestracji 19.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: Soledad
cudaczek121
Postów 6780
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Wkurza mnie,że ostatnio żyję w permanentnym niedoczasie
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: mikki85
Tomasz M. 5 godz. · Edytowany · · Przez 5 lat milczałem, ale chyba mogę już o tym napisać. "Stali bywalcy" z pewnością pamiętają, że bezbłędnie na podstawie snu wytypowałem wynik finałowego meczu w siatkówce (który zresztą podałem tu na fb przed jego rozpoczęciem), ale nie o tym. Mniej więcej 5 lat temu, nie pamiętam tylko, czy to była końcówka 2009, czy początek 2010 przyśnił mi się martwy prezydent Lech Kaczyński. Pamiętam, że sen był tak realny, że kiedy się obudziłem przez dłuższą chwilę nie byłem wstanie zrozumieć, dlaczego tak nagle znalazłem się w domu. Niedowiarków informuję, że zadzwoniłem natychmiast do BOR'u, tłumacząc się, że mimo, iż nie wierzę w sny, ani inne podobne "przepowiednie", to jednak ten sen był tak realny, że musiałem do nich zdzwonić, Pewnie wtedy potraktowali mnie jako wariata, ale fakt ten da się zweryfikować zarówno bilingami mojego telefonu, jak i nagraniem rozmowy, bo z pewnością wszystkie tam są nagrywane i archiwizowane. Dlaczego o tym piszę dziś? Nie z powodu rocznicy. Znów miałem bardzo realny sen, tak jak wtedy z martwym prezydentem i tak jak później, gdy śniło mi się, że oglądam końcówkę meczu, który się jeszcze nie rozpoczął. Mam jednakże nadzieję, że jestem"wariatem", a dwa poprzednie sny, były tylko dziwnym zbiegiem okoliczności, bo śniła mi się wojna na Polskiej ziemi
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: cleandm
Dzisiaj ogłoszono listę studentów, którzy otrzymają stypendium rektora. Jestem pierwszą osobą pod kreską - nie dostały, co najgorsze kilka osób, które się załapały nie powinny otrzymać pieniędzy, ponieważ zapisali się po inżynierze na magisterkę jako ludzie "widma". Waham się czy tego nie zgłosić, ale przez to oni stracą;/ A co powiedzą inni... to ta, która nakablowała;/