Wkurza mnie...

mkrzysiek

#6002742 Napisano: 09.04.2015 21:03:19
Wkurza  mnie Pepsi
Byłem na 12 stacjach Orlen i już nie mają głośników
0 0

agamaty

#6002765 Napisano: 09.04.2015 21:31:29
usiadłam sobie na iPadzie... a tyle się namęczyłam, żeby go wygrać. I teraz ma pękniętą szybkę. Echhhh.... szukam konkursu z iPadami.... 
0 0

karkocka

#6002860 Napisano: 10.04.2015 08:32:33
Moje dziecko znowu ma połamane okulary  
"kolega" zabrał mu okulary wygłupiał się z nimi, jak w końcu oddał były już w dwóch częściach, a moje dziecko zamiast zgłosić to od razu do nauczyciela, bo z tym "kolegą" mamy problem już od dawna, to przyznał się dopiero w domu pod wieczór.
0 0

laurette

#6002863 Napisano: 10.04.2015 08:39:15
żołądkowa gorzka - nie zapisuje mi już kilkunasty raz lepszego wyniku, miałam właśnie 38,008
0 0

joan

#6002902 Napisano: 10.04.2015 10:03:41
mama2006 napisał(a):

wkurza mnie , że znowu w mediach wałkowanie tragedii smoleńskiej. Czy to już się  nie skończy?

Nie skończy się, bo to wygodny temat zastępczy = zawsze przyciągnie uwagę widzów. Politycy, media i tłum... wszyscy grają w ciuciubabkę Saurona z Frodem emotka
0 0

Gość: stamp

#6002927 Napisano: 10.04.2015 10:37:59
joan napisał(a):

mama2006 napisał(a):wkurza mnie , że znowu w mediach wałkowanie tragedii smoleńskiej. Czy to już się  nie skończy?

Nie skończy się, bo to wygodny temat zastępczy = zawsze przyciągnie uwagę widzów. Politycy, media i tłum... wszyscy grają w ciuciubabkę Saurona z Frodem emotka

lepiej machnąć ręką i udawać że nic sie nie stało?Lepiej opowiadać w tv głupoty o miesiaczce,czy Bieberze?To dopiero fascynujace tematy!
0 0

joan

#6002932 Napisano: 10.04.2015 10:42:32
stamp napisał(a):

lepiej machnąć ręką i udawać że nic sie nie stało?Lepiej opowiadać w tv głupoty o miesiaczce,czy Bieberze?To dopiero fascynujace tematy!

Mnie programy o tej katastrofie lotniczej przypominają programy o całunie turyńskim itp., czyli gadka dla samej gadki plus lansowanie się w mediach i robienie kariery na cudzym nieszczęściu, a dla przeciętnego Polaka wynika z tego czyste NIC. Lubię konkrety, po prostu.
0 0

radosna

#6003140 Napisano: 10.04.2015 13:34:20
0 0

anialistopad

#6003147 Napisano: 10.04.2015 13:41:11
Joan mam dokładnie takie samo zdanie jak Ty.Wkur... mnie już ten temat katastrofy smoleńskiej.Od lat ciągle to samo non stop oskarżają Rosjan ,niby znajdują nowe dowody i co z tego wynika? Wielkie g........Rosjanie coraz bardziej nas nie lubią ,politycy się lansują ,a zwykli obywatele nic z tego nie mają.I tak nigdy nie poznamy prawdy .Tyle w temacie 
0 0

edzia21

#6003154 Napisano: 10.04.2015 13:47:23
anialistopad napisał(a):

Joan mam dokładnie takie samo zdanie jak Ty.Wkur... mnie już ten temat katastrofy smoleńskiej.Od lat ciągle to samo non stop oskarżają Rosjan ,niby znajdują nowe dowody i co z tego wynika? Wielkie g........Rosjanie coraz bardziej nas nie lubią ,politycy się lansują ,a zwykli obywatele nic z tego nie mają.I tak nigdy nie poznamy prawdy .Tyle w temacie 

Jak to nic nie mają? Mają! - widmo wojny...
0 0

#6003155 Napisano: 10.04.2015 13:47:33
anialistopad napisał(a):

A codzienne opowiadanie o Ukrainie to cie nie wk......?od kiedy to Ukraińskie sprawy są ważniejsze od Polskich spraw??!!
0 0

taalvikki

#6003157 Napisano: 10.04.2015 13:49:16
katastrofę smoleńską trzeba było rozwikłać od razu. teraz to jest rzeczywiście już tylko wałkowanie i to takie "odświętne", czyli nieco puste. aczkolwiek, jak się rzekło, gadanie o miesiączkach i bieberach jest jeszcze bardziej owej pustki pełne. cóż, urok mediów, które karmią większość tym, czego większość chce  - głębokich, filozoficznych dysput tam człowieku nie uświadczysz, chyba, że poszukasz mediów nieco bardziej niszowych, o konkretnym profilu (ach, to w sumie podobnie jak w konkursach)..

up
Ukrainę ludzie kochają, bo tam smutek, wojna i biedne dzieci, którym pomóc trzeba i tym podobne ckliwości. poza tym: sposób przekazu, iście wkurzający, tak.
0 0

anialistopad

#6003158 Napisano: 10.04.2015 13:51:16
Edzia tu też się zgodzę ,ale nie chciałam tego pisać.Tak widmo wojny to nam zostaje.Stamp Ukraina też mnie drażni,bo moim zdaniem nie powinniśmy się mieszać w sprawy innego kraju .Sami sobie szkodzi i kręcimy bata na siebie 
0 0

#6003197 Napisano: 10.04.2015 14:19:50
anialistopad napisał(a):

Edzia tu też się zgodzę ,ale nie chciałam tego pisać.Tak widmo wojny to nam zostaje.Stamp Ukraina też mnie drażni,bo moim zdaniem nie powinniśmy się mieszać w sprawy innego kraju .Sami sobie szkodzi i kręcimy bata na siebie 

Czas lizania ruskim d....juz dawno minął, można im wierzyć tak jak wsciekłym psom
0 0

Ronja

#6003206 Napisano: 10.04.2015 14:31:03
Mamy tak nieszczęśliwe położenie geograficzne, równiną będąc między DE a FR (i jej podporządkowanymi państwami), że zawsze wszystkie gierki między tymi państwami i koalicje będą naszą sprawą. Istnienie PL nie jest w niczyim interesie, w sumie przeszkadzamy (dlatego np. tak łatwo ustalono zamknięcie nas za żelazną kurtyną). A nasza historia jest usłana niewyjaśnionymi "wypadkami", żeby tylko wspomnieć Katyń czy Katastrofę Gibraltarską i Naczelnego Zwierzchnika Polskich Sił Zbrojnych wysłanego  bez szacunku w samej koszulinie w trumnie przez GB. Czasem trzeba dekad na wyjaśnienie w polityce, a i tak zwycięzcy piszą historię. Poza tym obce służby robią też tzw. wrzutki czyli przekazuje się nieprawdziwe informacje do opinii publicznej, żeby zagmatwać obraz. To dość skomplikowane sprawy. Raczej trzeba chcieć i mieć czas się interesować, żeby wyrobić sobie rozsądne zdanie.
0 0

dolly

#6003235 Napisano: 10.04.2015 14:50:33
Wk...mnie te skuterki, pseudomotorki, motorynki, czy inne dziadostwa, ktore chcac osiagnac predkosc maxymalna 40km/h pier..a niemilosiernie! Kto to dopuscil do ruchu drogowego wrrrr
0 0

Gość: Soledad

#6003251 Napisano: 10.04.2015 15:13:42
Wkurza mnie nieuczciwość przy organizacji konkursów.Mąż koleżanki pracował w dużym prywatnym wydawnictwie.Co jakiś czas otrzymywali od sponsorów nagrody i urządzali konkursy.I tak np. wygrana rower na kilka tys trafiała do fikcyjnego gracza, rower sprzedawali za połowę ceny znajomemu, a 2 tys szło do podziału na 4.Mąż koleżanki opowiadał mi to , gdy się dowiedział, że biorę udział w konkursach.On był mega wkurzony na tę sytuację, wkrótce przestał tam pracować.Po tym co widział, nie wziąłby udziału w żadnym konkursie.
0 0

cudaczek121

#6003273 Napisano: 10.04.2015 15:36:40
Soledad napisał(a):

Wkurza mnie nieuczciwość przy organizacji konkursów.Mąż koleżanki pracował w dużym prywatnym wydawnictwie.Co jakiś czas otrzymywali od sponsorów nagrody i urządzali konkursy.I tak np. wygrana rower na kilka tys trafiała do fikcyjnego gracza, rower sprzedawali za połowę ceny znajomemu, a 2 tys szło do podziału na 4.Mąż koleżanki opowiadał mi to , gdy się dowiedział, że biorę udział w konkursach.On był mega wkurzony na tę sytuację, wkrótce przestał tam pracować.Po tym co widział, nie wziąłby udziału w żadnym konkursie.

To przykre, co piszesz,ale na szczęście większość konkursów i organizatorów jest uczciwych i nawet zwykli mugole konkursowi albo osoby, które nie inwestują aż nadto swojego czasu i pieniędzy w konkursy, wygrywają wartościowe nagrody z wyższej półki.

Wkurza mnie,że ostatnio żyję w permanentnym niedoczasie emotka Kiedyś udawało mi się w zbliżonym czasie, do tego, którym dysponuje obecnie, zrobić dużo więcej.
0 0

Gość: mikki85

#6003288 Napisano: 10.04.2015 15:54:28
A propos naszej sytuacji geopolitycznej i strachu siedzącego w ludzkiej podświadomości - polecam post znanego fesjbukowicza

Tomasz M. 5 godz. · Edytowany · · Przez 5 lat milczałem, ale chyba mogę już o tym napisać. "Stali bywalcy" z pewnością pamiętają, że bezbłędnie na podstawie snu wytypowałem wynik finałowego meczu w siatkówce (który zresztą podałem tu na fb przed jego rozpoczęciem), ale nie o tym. Mniej więcej 5 lat temu, nie pamiętam tylko, czy to była końcówka 2009, czy początek 2010 przyśnił mi się martwy prezydent Lech Kaczyński. Pamiętam, że sen był tak realny, że kiedy się obudziłem przez dłuższą chwilę nie byłem wstanie zrozumieć, dlaczego tak nagle znalazłem się w domu. Niedowiarków  informuję, że zadzwoniłem natychmiast do BOR'u, tłumacząc się, że mimo, iż nie wierzę w sny, ani inne podobne "przepowiednie", to jednak ten sen był tak realny, że musiałem do nich zdzwonić, Pewnie wtedy potraktowali mnie jako wariata, ale fakt ten da się zweryfikować zarówno bilingami mojego telefonu, jak i nagraniem rozmowy, bo z pewnością wszystkie tam są nagrywane i archiwizowane. Dlaczego o tym piszę dziś? Nie z powodu rocznicy. Znów miałem bardzo realny sen, tak jak wtedy z martwym prezydentem i tak jak później, gdy śniło mi się, że oglądam końcówkę meczu, który się jeszcze nie rozpoczął. Mam jednakże nadzieję, że jestem"wariatem", a dwa poprzednie sny, były tylko dziwnym zbiegiem okoliczności, bo śniła mi się wojna na Polskiej ziemi
0 0

Gość: cleandm

#6003453 Napisano: 10.04.2015 20:15:14
Wkurza mnie...
Dzisiaj ogłoszono listę studentów, którzy otrzymają stypendium rektora. Jestem pierwszą osobą pod kreską - nie dostały, co najgorsze kilka osób, które się załapały nie powinny otrzymać pieniędzy, ponieważ zapisali się po inżynierze na magisterkę jako ludzie "widma". Waham się czy tego nie zgłosić, ale przez to oni stracą;/ A co powiedzą inni... to ta, która nakablowała;/ 
0 0