Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: hittmanka
pioge7
Postów 8413
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dysia
Postów 2021
Data rejestracji 06.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2340
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W lecie, pamiętacie, było, że zostawił ojciec w samochodzie dziecko i do pracy poszedł...
Nie jestem wojującą feministką, ale coś jest w tym, że nie wyobrażam sobie żeby kobieta, matka tak zrobiła, zostawiła, zapomniała.
freyja88
Postów 2988
Data rejestracji 20.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kosztelka
http://wyborcza.b...estsze_triki.html#MT
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wkurzają, a raczej śmieszą i przytłaczają ludzie, którzy dają się nabierać na rzeczy typu "zlokalizuj swego partnera" czy "schudnij przez sms". są idioci, to ktoś na nich zarabia - więc niech nie płaczą, skoro sami sobie winni.
--------------------------------------------------
a co do ojca, który "zapomniał" o dziecku, to też nie wiecie, co się stało dokładnie, więc nie oceniajcie. kto wie, może akurat dostał info o tym, że żona mu umarła, albo wracał ze szpitala, w którym ogłosili mu, że za pół roku umrze i był totalnie nieogarnięty. inna sprawa, że dziwne, że dziecko nie wyszło zaraz za ojcem.. sześciolatek przecież już ogarnia takie rzeczy. ale jakże łatwo nam oceniać i kogoś od razu opluwać.
we must suffer to free our pain
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dysia
Postów 2021
Data rejestracji 06.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwona0103
Postów 2680
Data rejestracji 04.11.2008
Punkty karne 1
Konkursy dodane 5
ciekawe ile było takich przypadków w naszym konkursowym życiu
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w temacie: wkurza mnie nauczycielka od informatyki mojego dziecka. Gnębi maluchy, które są nieogarnięte komputerowo (w tym mojego), a gdy jedna z mam zwróciła Jej uwagę, że mogłaby bardziej dzieciom pomóc (niektóre np. nie wiedzą, jak się "robi" wielkie litery), pani obruszyła się "że to co najmniej dziwne, by w dzisiejszych czasach 8-latki nie wiedziały takich rzeczy!"
Hipokryzja - wszędzie się trąbi, by dzieci odciągać od komputerów, a gdy rzeczywiście są takie, które mają z owym sprzętem małą styczność, to jeszcze gorzej, bo jak to, że nie umieją! A no nie umieją, bo wolą wyjść na rower/rolki/boisko, a nie ślepić w ekran! I tego będę się trzymać jak najdłużej!
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
notta
Postów 8824
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://shop.orif...m/PL-notta/bzeBoO6hK
titinunu
Postów 1660
Data rejestracji 24.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
androm
Postów 2340
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ankasss
Postów 1232
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
androm
Postów 2340
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie ten kraj, tak w ogóle
a co do nauczycielki od komputerów, to dla mnie porażka, 8-latek ma biegle obsługiwać komputer? w jakim świecie ja żyję!