Wkurza mnie...

malutka456

#6006245 Napisano: 17.04.2015 12:59:56
wkurza mnie ASPE i ALBEDO emotka
0 0

Gość: hittmanka

#6006752 Napisano: 18.04.2015 20:51:17
Ojciec który zapomniał z autobusu sześciolatka .... właśnie wracałam z pracy autobusem na jednym przystanku wsiadł ojciec z synem i w pewnym momencie facet wstał i wyszedł, dziecko zostawił, nawet się nie obejrzał emotka   O czym trzeba myśleć żeby o własnym dziecku zapomnieć. Jak dzwoniłam na policję to dyżurny chyba 3 razy się pytał "czego zaponiał? "   ie mieści mi się to w potylicy , chłopaka żal bo bardzo się wystraszył emotka
0 0

pioge7

#6006757 Napisano: 18.04.2015 21:12:06
orlen... na 7 przejechanych dziś orlenów nigdzie nie ma głośników z pepsi ... emotka co mam jeść hot dogi emotka
0 0

dysia

#6006766 Napisano: 18.04.2015 21:48:41
hittmanka napisał(a):

Ojciec który zapomniał z autobusu sześciolatka .... właśnie wracałam z pracy autobusem na jednym przystanku wsiadł ojciec z synem i w pewnym momencie facet wstał i wyszedł, dziecko zostawił, nawet się nie obejrzał emotka   O czym trzeba myśleć żeby o własnym dziecku zapomnieć. Jak dzwoniłam na policję to dyżurny chyba 3 razy się pytał "czego zaponiał? "   ie mieści mi się to w potylicy , chłopaka żal bo bardzo się wystraszył emotka

włos się jeży na głowie...emotka
0 0

androm

#6006786 Napisano: 18.04.2015 22:40:40
hittmanka napisał(a):

A kiedy tatuś się kapnął, że synka brak?
W lecie, pamiętacie, było, że zostawił ojciec w samochodzie dziecko i do pracy poszedł...
Nie jestem wojującą feministką, ale coś jest w tym, że nie wyobrażam sobie żeby kobieta, matka tak zrobiła, zostawiła, zapomniała.
0 0

freyja88

#6006796 Napisano: 18.04.2015 23:09:26
Rodzina męża. W życiu trudno o większe fałszywe "mordy"...
0 0

dolly

#6006799 Napisano: 18.04.2015 23:14:48
hittmanka napisał(a):

Nie kumam, jak to zapomniał? A ten szesciolatek, nie wstal za ojcem?  emotka
0 0

picola

#6006802 Napisano: 18.04.2015 23:25:42
byłam świadkiem sytuacji, kiedy babcia stała na przystanku z 4-5 letnią wnuczką, przyjechał tramwaj i babcia wskoczyła do tramwaju zająć sobie miejsce a dziecko zostało na przystanku. Tramwaj ruszył a ta malutka dziewczynka zaczęła biec po ulicy za tramwajem. Wybiegłam na ulicę za dziewczynką złapałam ją na ręce i zobaczyłam jak samochód w ostatniej chwili hamuje metr ode mnie i tego dziecka. Na szczęście ludzie w tramwaju zaalarmowali motorniczego i tramwaj zatrzymał się kilkaset metrów dalej. Nie tylko faceci zapominają o dzieciach:(
0 0

#6006803 Napisano: 18.04.2015 23:26:14
androm napisał(a):

hittmanka napisał(a):

A kiedy tatuś się kapnął, że synka brak?
W lecie, pamiętacie, było, że zostawił ojciec w samochodzie dziecko i do pracy poszedł...
Nie jestem wojującą feministką, ale coś jest w tym, że nie wyobrażam sobie żeby kobieta, matka tak zrobiła, zostawiła, zapomniała.

No właśnie się nie  kapnął. Poszedł sobie i zniknął nam z oczu zanim autobus  się zatrzymał. Dzwoniłam na policję. Jedna z kobiet wysiadała na pobliskim przystanku i miała z chłopcem poczekać na radiowóz.
0 0

#6006804 Napisano: 18.04.2015 23:32:57
nie wstał , było sporo ludzi w autobusie więc siedzieli osobno co już wydawało się jakieś dziwne. Chłopiec siedział z przodu autobusu i nie widział jak ojciec wysiadał.
0 0

Gość: kosztelka

#6006941 Napisano: 19.04.2015 18:31:20

taalvikki

#6006942 Napisano: 19.04.2015 18:35:43
kosztelka napisał(a):

Oszustwa w sieci:
http://wyborcza.b...estsze_triki.html#MT

a mnie wkurzają, a raczej śmieszą i przytłaczają ludzie, którzy dają się nabierać na rzeczy typu "zlokalizuj swego partnera" czy "schudnij przez sms". są idioci, to ktoś na nich zarabia - więc niech nie płaczą, skoro sami sobie winni.

--------------------------------------------------

a co do ojca, który "zapomniał" o dziecku, to też nie wiecie, co się stało dokładnie, więc nie oceniajcie. kto wie, może akurat dostał info o tym, że żona mu umarła, albo wracał ze szpitala, w którym ogłosili mu, że za pół roku umrze i był totalnie nieogarnięty. inna sprawa, że dziwne, że dziecko nie wyszło zaraz za ojcem.. sześciolatek przecież już ogarnia takie rzeczy. ale jakże łatwo nam oceniać i kogoś od razu opluwać.
0 0

dysia

#6006944 Napisano: 19.04.2015 18:45:16
Orange! Gr... 
0 0

iwona0103

#6006955 Napisano: 19.04.2015 19:13:26
Właśnie przez przypadek dowiedziałam się, że rok temu wygrałam strój kąpielowy, na którym bardzo mi zależało... wolałabym nadal żyć w nieświadomości  emotka  chyba nagrodzili mnie w innym tygodniu niż brałam udział... wrrrr
ciekawe ile było takich przypadków w naszym konkursowym życiu emotka
0 0

79magda

#6006966 Napisano: 19.04.2015 20:02:39
taalvikki po głębokim zastanowieniu znalazłam sposób, by schudnąć przez sms - jeżeli wyda się na sms (ot, choćby premium emotka ) całą kasę, nie ma się potem co jeść i się chudnie się samo się emotka

A w temacie: wkurza mnie nauczycielka od informatyki mojego dziecka. Gnębi maluchy, które są nieogarnięte komputerowo (w tym mojego), a gdy jedna z mam zwróciła Jej uwagę, że mogłaby bardziej dzieciom pomóc (niektóre np. nie wiedzą, jak się "robi" wielkie litery), pani obruszyła się "że to co najmniej dziwne, by w dzisiejszych czasach 8-latki nie wiedziały takich rzeczy!"

Hipokryzja - wszędzie się trąbi, by dzieci odciągać od komputerów, a gdy rzeczywiście są takie, które mają z owym sprzętem małą styczność, to jeszcze gorzej, bo jak to, że nie umieją! A no nie umieją, bo wolą wyjść na rower/rolki/boisko, a nie ślepić w ekran! I tego będę się trzymać jak najdłużej!
0 0

notta

#6006971 Napisano: 19.04.2015 20:09:24
iwona0103 napisał(a):

Właśnie przez przypadek dowiedziałam się, że rok temu wygrałam strój kąpielowy, na którym bardzo mi zależało... wolałabym nadal żyć w nieświadomości  emotka  chyba nagrodzili mnie w innym tygodniu niż brałam udział... wrrrr

Lepiej nie widzieć, sama kiedyś miałam podobną sytuację i miałam ochotę przyłożyć sobie za to że nie sprawdziłąm tego wcześniej  emotka
0 0

titinunu

#6006987 Napisano: 19.04.2015 20:58:08
ivanotta napisał(a):

iwona0103 napisał(a):Właśnie przez przypadek dowiedziałam się, że rok temu wygrałam strój kąpielowy, na którym bardzo mi zależało... wolałabym nadal żyć w nieświadomości  emotka  chyba nagrodzili mnie w innym tygodniu niż brałam udział... wrrrr

Lepiej nie widzieć, sama kiedyś miałam podobną sytuację i miałam ochotę przyłożyć sobie za to że nie sprawdziłąm tego wcześniej  emotka

A Ja po roku dowiedziałam się o wygranym super Sylwestrze,a siedziałam w domu emotka
0 0

androm

#6007008 Napisano: 19.04.2015 21:45:33
Wkurza mnie, że nie mogę się zalogować na rossnecie. Gdzie jest to logowanie? W mozilli widzę tylko Dołącz dla nowych osób, po prawej u góry a logowanie ni ma. Ktoś wie?
0 0

ankasss

#6007010 Napisano: 19.04.2015 21:47:15
androm napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę się zalogować na rossnecie. Gdzie jest to logowanie? W mozilli widzę tylko Dołącz dla nowych osób, po prawej u góry a logowanie ni ma. Ktoś wie?

spróbuj pomniejszyć obraz naciskając "ctr" oraz "-"   logowanie powinno być zaraz obok dołącz do nas
0 0

androm

#6007013 Napisano: 19.04.2015 21:53:25
ankasss napisał(a):

androm napisał(a):

spróbuj pomniejszyć obraz naciskając "ctr" oraz "-"   logowanie powinno być zaraz obok dołącz do nas

super:) zawsze to jedna rzecz mnie, która wkurza
wkurza mnie ten kraj, tak w ogóle
a co do nauczycielki od komputerów, to dla mnie porażka, 8-latek ma biegle obsługiwać komputer? w jakim świecie ja żyję!
0 0