Wkurza mnie...

snowflake

#6019102 Napisano: 19.05.2015 00:24:23
ondine napisał(a):

Ja pracowałam w jednej z najbardziej znanych agencji badawczych w Polsce i do ich obowiązków należało umożliwienie wpisania respondentów na listę Robinsonów. Może to zależy od rodzaju działalności (nie wciskaliśmy ludziom kitów w postaci pościeli itd tylko prowadziliśmy badania), albo od wielkości firmy, ale to nie zmienia faktu, że każdy ma fizyczną możliwość wpisania się na listę Robinsonów emotka

Ale co ma jedno do drugiego? Ja pisałam o firmach zapraszających na pokazy. I o tym, że taki telemarketer mając przed sobą jedynie kartki z wydrukowanymi danymi lub system komputerowy, który wybiera za niego numery nie ma możliwości usunięcia naszych danych z ich bazy. Siedzą, dzwonią, zapraszają i tak przez 8 godzin z przerwami, nie mając dostępu do usuwania danych.
0 0

ondine

#6019144 Napisano: 19.05.2015 09:36:00
snowflake napisał(a):

ondine napisał(a):

Ja pracowałam w jednej z najbardziej znanych agencji badawczych w Polsce i do ich obowiązków należało umożliwienie wpisania respondentów na listę Robinsonów. Może to zależy od rodzaju działalności (nie wciskaliśmy ludziom kitów w postaci pościeli itd tylko prowadziliśmy badania), albo od wielkości firmy, ale to nie zmienia faktu, że każdy ma fizyczną możliwość wpisania się na listę Robinsonów emotka

Ale co ma jedno do drugiego? Ja pisałam o firmach zapraszających na pokazy. I o tym, że taki telemarketer mając przed sobą jedynie kartki z wydrukowanymi danymi lub system komputerowy, który wybiera za niego numery nie ma możliwości usunięcia naszych danych z ich bazy. Siedzą, dzwonią, zapraszają i tak przez 8 godzin z przerwami, nie mając dostępu do usuwania danych.

To, że nie wszędzie jest tak jak piszesz, że telemarketer nie ma fizycznej możliwości wpisania ludzi na listę Robinsonów, a tym samym usunięcia danych z bazy. Zależy od firmy i należy próbować, a nie z góry zakładać, że oni nie mają takiej możliwości, tyle emotka
0 0

snowflake

#6019257 Napisano: 19.05.2015 12:32:53
ondine napisał(a):

To, że nie wszędzie jest tak jak piszesz, że telemarketer nie ma fizycznej możliwości wpisania ludzi na listę Robinsonów, a tym samym usunięcia danych z bazy. Zależy od firmy i należy próbować, a nie z góry zakładać, że oni nie mają takiej możliwości, tyle emotka

Kłania się czytanie ze zrozumieniem  emotka  Pisałam o firmach, w których pracują/pracowali moi znajomi, nie o wszystkich, co też wyraźnie zaznaczyłam. To Ty pisałaś, że wszędzie konsultanci mogą usunąć nasze dane:

ondine napisał(a):Nie zgodzę się, mają fizyczną możliwość. Też pracowałam na słuchawce emotka . Wystarczy poprosić o wpisanie na listę Robinsona i muszą to zrobić. Już nie raz tu o tym pisałam, poczytajcie, można się wpisać i się skończą natrętne telefony emotka

Więc się zdecyduj jak w końcu jest  emotka

A co do listy Robinsonów to tez nie jest wszystko takie pewne, telefony zależą m.in. od tego, kto jest właścicielem danej bazy.
Z mojej strony EOT
0 0

ondine

#6019328 Napisano: 19.05.2015 13:10:58
snowflake napisał(a):

ondine napisał(a):

Kłania się czytanie ze zrozumieniem  emotka  Pisałam o firmach, w których pracują/pracowali moi znajomi, nie o wszystkich, co też wyraźnie zaznaczyłam. To Ty pisałaś, że wszędzie konsultanci mogą usunąć nasze dane:
bzowapani napisał(a):

ondine napisał(a):Nie zgodzę się, mają fizyczną możliwość. Też pracowałam na słuchawce emotka . Wystarczy poprosić o wpisanie na listę Robinsona i muszą to zrobić. Już nie raz tu o tym pisałam, poczytajcie, można się wpisać i się skończą natrętne telefony emotka

Więc się zdecyduj jak w końcu jest  emotka

A co do listy Robinsonów to tez nie jest wszystko takie pewne, telefony zależą m.in. od tego, kto jest właścicielem danej bazy.
Z mojej strony EOT

No ja też na początku nie napisałam, że KAŻDY ma możliwość tylko, że ogólnie mają możliwość, powyżej też przytoczyłaś mój fragment, w którym piszę, że zależy od firmy, więc naprawdę nie wiem czyje to czytanie ze zrozumieniem się "kłania" emotka chyba warto trochę wyluzować emotka
Z mojej strony też!
0 0

calliope

#6019332 Napisano: 19.05.2015 13:14:25
Wkurza mnie ten dzień, mam ochotę kogoś pogryźć. emotka Niech się lepiej szybko skończy.
0 0

snowflake

#6019465 Napisano: 19.05.2015 15:02:19
ondine napisał(a):

No ja też na początku nie napisałam, że KAŻDY ma możliwość tylko, że ogólnie mają możliwość, powyżej też przytoczyłaś mój fragment, w którym piszę, że zależy od firmy, więc naprawdę nie wiem czyje to czytanie ze zrozumieniem się "kłania" emotka chyba warto trochę wyluzować emotka
Z mojej strony też!

Serio? emotka
Ja widzę, że dopiero na samym końcu wspomniałaś, że to może zależy od rodzaju prowadzonej przez daną firmę działalności emotka

ondine napisał(a):

snowflake napisał(a):

snowflake napisał(a):

ondine napisał(a):

Nie zgodzę się, mają fizyczną możliwość. Też pracowałam na słuchawce emotka . Wystarczy poprosić o wpisanie na listę Robinsona i muszą to zrobić. Już nie raz tu o tym pisałam, poczytajcie, można się wpisać i się skończą natrętne telefony emotka

Popytałam i tez się nie zgodzę. To, że w jednym miejscu jest taka możliwość nie oznacza z automatu, że w każdym innym jest tak samo.

Ja pracowałam w jednej z najbardziej znanych agencji badawczych w Polsce i do ich obowiązków należało umożliwienie wpisania respondentów na listę Robinsonów. Może to zależy od rodzaju działalności (nie wciskaliśmy ludziom kitów w postaci pościeli itd tylko prowadziliśmy badania), albo od wielkości firmy, ale to nie zmienia faktu, że każdy ma fizyczną możliwość wpisania się na listę Robinsonów emotka

Nie wystarczy powiedzieć, żeby nas wpisali bo nie każdy telemarketer musi, nie każdy ma takie obowiązki i nie każdy ma taką możliwość   emotka
0 0

Gość: instal

#6019476 Napisano: 19.05.2015 15:17:27
to wszystko jest bardzo prawdopodobne
0 0

ondine

#6019484 Napisano: 19.05.2015 15:23:41
snowflake, widzę, że należy odpuścić i przytaknąć na wszystko, co mówisz, bo inaczej nie wyluzujesz, więc tak, masz rację, zawsze i wszędzie, pod każdym względem emotka Cześć emotka
0 0

snowflake

#6019519 Napisano: 19.05.2015 16:15:16
Wystarczy nie zaklinać rzeczywistości  emotka
0 0

ondine

#6019538 Napisano: 19.05.2015 16:49:07
snowflake napisał(a):

Wystarczy nie zaklinać rzeczywistości  emotka

Warto czerpać wiedzę z własnych doświadczeń, a nie zasłyszanych emotka
0 0

79magda

#6019575 Napisano: 19.05.2015 17:35:51
Każdy link z "wyniki konkursów" w który dziś kliknęłam otwiera jakąś magiczną stronę... Na pewno nie tą, którą chciałabym ujrzeć emotka wkurza mnie to! Jeżeli użytkownicy strony mają za zadanie klikać w takie linki, zróbmy to jawnie - każdy musi kliknąć pięć razy dziennie i po sprawie, ale wiedząc o tym!
0 0

marzenier

#6019580 Napisano: 19.05.2015 17:44:31
Kumulacja przedupionych dziś konków to raz 
A dwa , to że polazłam dziś w miasto w ramach relaksu na zakupy i du.a,bo żadne spodnie nie pasują na moja du.e
Rurki , rurki wszędzie , a jak nie rurki to jakieś super slim emotka  
A jak ktoś nie jest super , a tymbardziej  slim to co emotka
i oo
poszłam po spodnie i koszulki , a kupiłam portfel..
0 0

freyja88

#6019602 Napisano: 19.05.2015 18:26:04
marzenier napisał(a):

A dwa , to że polazłam dziś w miasto w ramach relaksu na zakupy i du.a,bo żadne spodnie nie pasują na moja du.e
i oo

0 0

Gość: polarniczka

#6019604 Napisano: 19.05.2015 18:28:42
buncia88 napisał(a):

marzenier napisał(a):

i oo

Spodnie kupuję w Camieu...potrzebuję z wyższym stanem, bo mi w biodrówkach słonina bokami wychodzi i mają fajną rozmiarówkę a często i promocje...
0 0

nanajka81

#6019642 Napisano: 19.05.2015 20:00:58
w piątek odebrałam wygraną ramkę ZOOM ME, stałam po nią pół godziny (a jestem w zaawansowanej ciązy) po otwarciu pudełka w domu okazało się że jest zepsuta (coś  z baterią?) napisałam reklamację do producenta i co? i cenzura, cisza, nic, zero odzewu. Wrrrr....
0 0

ziolko

#6019648 Napisano: 19.05.2015 20:11:44
marzenier napisał(a):

i oo

znam to emotka  uparli się na rurki, nawet w większych rozmiarach, a takie większe osoby niezbyt w takich wyglądają. Wiem co mówię, bo mam jedne dżinsy ze zwężanymi nogawkami i wyglądam kiepsko.
Polecam C&A, tam można kupić różne spodnie, i ceny mają przystępne 
0 0

asiam

#6019675 Napisano: 19.05.2015 21:08:31
Chciałam skorzystać z promocji Play z kodami z Fanty i odebrać starter..Przyszedł mi SMS-em kod do odbioru.Poszłam do salonu ,a pani poklikała, poklikała , po czym stwierdziła,że system im nie działa.Po chwili zadziałał ale poinformowała mnie,że kod jest już wykorzystany.Ciekawe kto niby go mi wykorzystał skoro go miałam w SMS-ie a poszłam do salonu 3 godziny po jego otrzymaniu.
I co ? Teraz kolejny numer telefonu mam podawać,żeby dostać starter? Wrrrrrrr.......
0 0

snowflake

#6019709 Napisano: 19.05.2015 22:38:07
bzowapani napisał(a):

i oo

spróbuj w polecanym wcześniej C&A albo F&F w Tesco, tam też maja fajne rzeczy  emotka
0 0

marzenier

#6019710 Napisano: 19.05.2015 22:42:21
snowflake napisał(a):

bzowapani napisał(a):

i oo

spróbuj w polecanym wcześniej C&A albo F&F w Tesco, tam też maja fajne rzeczy  emotka

Spoko
świat mi się nie zawalił emotka
a teraz w ramach dalszej części relaksu i za radą jednej dobrej pani , delekuje się płynem wyskowym i twarze hasła , bo podobno niektóre agencje trzeźwogo człowieka nie zrozumieją emotka
0 0

Gość: rachel

#6019711 Napisano: 19.05.2015 22:44:18
To ze nie moge sie dostac ostatnio ns strone e konkorsow. Na wszystkich urzadzeniach w domu wyskakuje mi blad o informavja ze strons zawiera zbyt duzo przekierowan. I tak ptobuje odpalic strone caly dzien a udaje sie zaledwie raz i to przrz kilkanadcie minut zaledwie. Co jest grane?
0 0