Wkurza mnie...

ilonaxx5

#6026669 Napisano: 03.06.2015 10:16:54
aniolka2310 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

I jeszcze człowiek wchodzi na stronkę ITM, a tam:
- loteria Coca- Coli- Smolar
- loteria Żywiec- Smolar.
emotka

Tesco : Smolar, Stacje paliw: Smolar
Wszędzie Smolar, tylko nagród brak  emotka  Jakże ja zazdroszczę szczęśliwcom, którzy mają na niego sposób.

wrrr żadnej nagrody od nich nie mam emotka
0 0

mia

#6026670 Napisano: 03.06.2015 10:17:38

emotka

Wejdź na stronę Smolara, to dopiero masz przegląd...emotka

W temacie wkurza mnie, że po dołującym maju, czerwiec, który miał być odmianą, zaczął się nie lepiej - problemami w rodzinie i w pracy...emotka
0 0

is77

#6026672 Napisano: 03.06.2015 10:19:50
Mariolakal powinna nam zdradzić patent emotka
0 0

zaczytana-pola

#6026681 Napisano: 03.06.2015 10:35:21
is77 napisał(a):

Mariolakal powinna nam zdradzić patent emotka

Mariola to ma patent na wszystkie loterie emotka
0 0

benasia

#6026685 Napisano: 03.06.2015 10:38:50
aniolka2310 napisał(a):

emotka

Tesco : Smolar, Stacje paliw: Smolar
Wszędzie Smolar, tylko nagród brak  emotka  Jakże ja zazdroszczę szczęśliwcom, którzy mają na niego sposób.

to prawda ja jakoś nie umiem nic wygrać w ich loteriach a inni masowo...
0 0

dolly

#6026732 Napisano: 03.06.2015 11:44:24
nie często mnie cos wkurza, ale Loreal mnie dzisiaj wkurzył, ot co!  emotka
0 0

Gość: stamp

#6026796 Napisano: 03.06.2015 13:07:17
Brand-Space.Który to już konkurs organizowany przez tą agencje gdzie nawet 1 osoba nie chwali sie wygraną.Wczoraj minął terminemotka
0 0

anika1989

#6026910 Napisano: 03.06.2015 15:08:11
Wkurza mnie gdy zaangażuje się w konkurs, zrobię super foto, poświęcę na przygotowanie kilka godzin, a ostatecznie wygra.... zdjęcie loda w wafelku...
0 0

vickichelm

#6027108 Napisano: 03.06.2015 21:51:43
Wkurzają mnie osoby które zakładają konta jak tylko potrzebują paragonu... Zachowania co niektórych są po prostu śmieszne emotka ... Napisała do mnie  osoba która szuka emotka odpisałam , że mam i mogę wymienić na inny paragon na konkurs aktualnie trwający. Odpisała , że żadnego nie ma . To napisałam, że mogę poczekać aż mi coś tam kupi. Na to ona , że nie ma takiej możliwości. No to zaproponowałam doładowanie 5 zł na co mi odpisała :a nie może być za darmo? szkoda że nie mam żadnego paragonu, bo płacić to nie bardzo chcę ;/ Na koniec dodała, że lepiej jest wyrzucić niż komuś pomóc. No tak ... Jaka ze mnie podła małpa emotka W ostatnim czasie to już któryś raz może niektórzy mają mnie za cenzurakę emotka Musiałam się wyżalić za co z góry przepraszam emotka
0 0

zaczytana-pola

#6027112 Napisano: 03.06.2015 21:55:47
vickichelm napisał(a):

Wkurzają mnie osoby które zakładają konta jak tylko potrzebują paragonu... Zachowania co niektórych są po prostu śmieszne emotka ... Napisała do mnie  osoba która szuka emotka odpisałam , że mam i mogę wymienić na inny paragon na konkurs aktualnie trwający. Odpisała , że żadnego nie ma . To napisałam, że mogę poczekać aż mi coś tam kupi. Na to ona , że nie ma takiej możliwości. No to zaproponowałam doładowanie 5 zł na co mi odpisała :a nie może być za darmo? szkoda że nie mam żadnego paragonu, bo płacić to nie bardzo chcę ;/ Na koniec dodała, że lepiej jest wyrzucić niż komuś pomóc. No tak ... Jaka ze mnie podła małpa emotka W ostatnim czasie to już któryś raz może niektórzy mają mnie za cenzurakę emotka Musiałam się wyżalić za co z góry przepraszam emotka

Kiedyś za paragon płaciło się 30- 50% wartości nagrody emotka .
0 0

joan

#6027132 Napisano: 03.06.2015 22:31:26
vickichelm - bo Ty zła kobieta jesteś i masz serce z kamienia nieszlachetnego emotka Powinnaś brać symbolicznie 1 grosz; żeby nie było za darmo, ale żeby jakiemuś wiecznie nienahapanemu graczowi finansów nie zrujnować emotka Pinć złociszy?! Toż to rozbój w biały dzień! emotka
0 0

ondine

#6027136 Napisano: 03.06.2015 22:40:56
Wkurza mnie to, że się rozchorowałam. Przypuszczam, że to wina klimatyzacji, w samochodzie chłodek, na dworze upał (to rzecz, która mnie cieszy, żeby nie było, że tak ciągle marudzę emotka ) i teraz tak mnie boli gardło i stawy, że ledwie funkcjonuję emotka ...
I to, że wymyślili mi uczelnię w długi weekend. Wszyscy w domkach, grille, imprezy, wyjazdy, a ja na uczelni i trzy egzaminy.
0 0

aneta411

#6027137 Napisano: 03.06.2015 22:52:55
A mnie wkurza chamstwo! To są wyniki Ultime z 2014 r.http://www.akonmp...df/Wyniki_ULTIME.pdf
W ostatnim konkursie Ultime "Wyraź siebie" ktoś pożyczył sobie moje hasło! http://www.akon-mp.pl/pdf/Zwyciezcy_konkursu_Wyraz_siebie.pdf
Proponuję Wam sprawdzić, czy Wasze nie zostały użyte przez kogoś!
0 0

sylzab2294

#6027140 Napisano: 03.06.2015 22:58:09

vickichelm napisał(a):

Kiedyś za paragon płaciło się 30- 50% wartości nagrody emotka .

ja już dostałam po głowie...
Nikomu nie uwierzę na słowo... najpierw przelew albo czysty dowód na to, że dostanę coś w zamian... A jak będę chciała komuś dać za darmo paragon  to jest to mój wybór, a nie wola kogoś kto szuka paragonu emotka  Ostrzegam nadal przed sanderka, to oszustka!
0 0

anialistopad

#6027142 Napisano: 03.06.2015 23:00:23
aneta19790411 napisał(a):

A mnie wkurza chamstwo! To są wyniki Ultime z 2014 r.http://www.akonmp...df/Wyniki_ULTIME.pdf
W ostatnim konkursie Ultime "Wyraź siebie" ktoś pożyczył sobie moje hasło! http://www.akon-mp.pl/pdf/Zwyciezcy_konkursu_Wyraz_siebie.pdf
Proponuję Wam sprawdzić, czy Wasze nie zostały użyte przez kogoś!

dlatego nie powinni publikować haseł nigdzie
0 0

aneta411

#6027145 Napisano: 03.06.2015 23:08:02
kaki76, zgadzam się, nigdzie. Jednak wystarczy, ze jedna agencja opublikuje, a plagiatorzy mają pożywkę. Ile haseł ktoś sobie "pożyczył", a my o tym nie wiemy?
Żal mi ludzi, którzy na proste pytanie, nie umieją samodzielnie udzielić odpowiedzi.
0 0

ultrixx

#6027156 Napisano: 04.06.2015 00:14:50
A teraz wystarczy tylko odstąpić wygrane splagiatowane hasełko za doładowanie i czysta pozycja startowa do następnych podbojów konkursowych (kaska na telefonie będzie na kolejne 'oryginalne' zgłoszenia konkursowe bez pokrycia w paragonach)...
Przy odrobinie szczęścia może się okazać, że po zakupie prawa do nagrody szczęśliwie będziemy autorami zgłoszonego hasłaemotka
 Wkur...mnie złodziejstwo!
0 0

Gość: giuliettaX

#6027203 Napisano: 04.06.2015 11:29:28
ultrixx napisał(a):

A teraz wystarczy tylko odstąpić wygrane splagiatowane hasełko za doładowanie i czysta pozycja startowa do następnych podbojów konkursowych (kaska na telefonie będzie na kolejne 'oryginalne' zgłoszenia konkursowe bez pokrycia w paragonach)...
Przy odrobinie szczęścia może się okazać, że po zakupie prawa do nagrody szczęśliwie będziemy autorami zgłoszonego hasłaemotka
 Wkur...mnie złodziejstwo!

wkur... to za mało powiedzianeemotka  poza tym pisałam już kilka razy, ze to przestępstwo emotka  czasem się zastanawiam jaki taki ktoś funkcjonuje na co dzień? smakuje mu jedzenie? śpi normalnie? nie boi się własnego cienia? normalnie patrzy na siebie w lustrze? jak patrzy w oczy innym?  ma jakieś wartości? zasady? skrupuły? .... sumienie? jest na tym świecie przecież tylko na chwilęemotka  i nie po to, by o k r a d a ć czy o s z u k i w a ć drugiego człowieka emotka  jak taki ktoś funkcjonuje? bo chyba nie da się nie myśleć......?!  

jeżeli są na forum numerologiczne 33 to chętnie poznam  emotka  to się oblicza dodając wszystkie cyfry z daty urodzenia   emotka   pw  emotka
0 0

zezowaty_kot

#6027205 Napisano: 04.06.2015 11:42:05
aneta19790411 napisał(a):

kaki76, zgadzam się, nigdzie. Jednak wystarczy, ze jedna agencja opublikuje, a plagiatorzy mają pożywkę. Ile haseł ktoś sobie "pożyczył", a my o tym nie wiemy?
Żal mi ludzi, którzy na proste pytanie, nie umieją samodzielnie udzielić odpowiedzi.

Ile haseł ktoś sobie pożyczył, a my o tym wiemy, tylko jesteśmy bezsilni wobec ignorancji organizatorów i bezczelności pasożytów? emotka
0 0

Gość: emka86

#6027251 Napisano: 04.06.2015 16:35:18
Mąż mi wyrzucił butelki po Kubusiu ,ucząc dziecko segregacji śmieci. Fajnie,ale tam były kody,które dziś miałam wpisać do brakującej nagrody  ...
0 0