Wkurza mnie...

aurorcia

#6058936 Napisano: 20.08.2015 10:00:36
Koszmar! Mojego 5 latka bolał ząb, ale że rok temu zraził się do dentysty (nie z winy dentysty, ale ropnia który spowodował stan zapalny i ból) to od tego czasu nie otworzy buzi u dentysty, ani prośbą ani groźbąemotka miesiąc temu koleżanka dała nam namiar na centrum stomatologiczne, które używa sedacji i poszliśmy, super! ząb dobrze wyczyszczony, włożone lekarstwo i tymczasowa plomba i przy kolejnej wizycie ten wacik z lekarstwem miał być wyciągnięty, założona plomba na stałe i leczony kolejny ząb, który od kilku dni go pobolewał ( jasna du.., moje starsze dzieci nigdy zęby nie bolały i praktycznie wypadały zdrowe mleczaki!)i poszedł na kolejną wizytę  i pomimo iż nie pamiętał zbytnio ostatniej (podany podtlenek azotu) to buzi 40 minut nie otworzył emotka Ząb boli, ten z lekarstwem zaraz pewnie zacznie a do niego jak do ściany....
Pani doktor powiedziała, że tylko uśpić na ten czas ( nie możemy, bo z jego chorobą jest to nie wskazane), albo Dormicum ( to chyba "głupi jaś", ale to też musimy skonsultować.
Ja mu chyba te wszystkie mleczaki wybiję i będziemy mieli wszyscy spokójemotka emotka
0 0

leona

#6058941 Napisano: 20.08.2015 10:20:47
Domyślam się co czujesz. Moja córka miała tylko 1 mleczak problemowy ale dopiero czwarty polecony dentysta, skłonił ją do otwarcia buzi do leczenia, prawie ją zahipnotyzował gadką i jakimiś akcesoriami dla księżniczek - sama byłam zdumiona. To są trudne sprawy, każdy przypadek indywidualny.  Będzie dobrze, pociesz się, że mamy XXI w.
0 0

barszcz

#6058951 Napisano: 20.08.2015 10:42:51
Wkurza mnie,że śmierć zabiera Matki dzieciom,nie umiem sobie tego wytłumaczyć,buu.Życie jest do du....
0 0

anialistopad

#6058955 Napisano: 20.08.2015 10:50:06
Wszystko się pierd.......
0 0

MEG13

#6059009 Napisano: 20.08.2015 12:24:17
Wkurza mnie,że zaległe nagrody nie przychodzą, a nowych brak emotka
0 0

ludzka_istota

#6059020 Napisano: 20.08.2015 12:38:56
wkurza mnie... stres, który mnie dopadł (za miesiąc wychodzę za mąż, a już przezzywam wszystko podwójnie)
0 0

freyja88

#6059451 Napisano: 21.08.2015 10:22:32
Jakim trzeba być głupim, zeby nie rozumieć jak sie do niego mówi po raz enty, żeby przestał wisieć na dzwonku. Rudy z GLSu ma zawsze taką manię i chyba robi to specjalnie emotka
Niby błahostka, ale dzieci mi wiecznie przed 8mą budzi... Poprosiłam grzecznie po raz setny, żeby pukał. nie mieszkam w pałacu-usłyszę pukanie do drzwi.
Ma ostatnia szansę! Jeśli jeszcze raz to zrobi......napuszczę męża-niech mu "oklepie miche" emotka
0 0

barszcz

#6059461 Napisano: 21.08.2015 10:53:21
buncia88 napisał(a):

Jakim trzeba być głupim, zeby nie rozumieć jak sie do niego mówi po raz enty, żeby przestał wisieć na dzwonku. Rudy z GLSu ma zawsze taką manię i chyba robi to specjalnie emotka
Niby błahostka, ale dzieci mi wiecznie przed 8mą budzi... Poprosiłam grzecznie po raz setny, żeby pukał. nie mieszkam w pałacu-usłyszę pukanie do drzwi.
Ma ostatnia szansę! Jeśli jeszcze raz to zrobi......napuszczę męża-niech mu "oklepie miche" emotka

Może posmaruj przycisk dzwonka olejem
0 0

freyja88

#6059473 Napisano: 21.08.2015 11:06:29
barszcz napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Pomysł dobry, ale niestety nie tylko RuDy z GLSu do mnie przychodzi a nie chciała bym ukarać innych mniej konfliktowych kurierów emotka

ech...jak to mój znajomy powiedział: "Kiedy nie żyjesz nie wiesz o tym, tylko innym jest ciężko...tak samo jest kiedy jesteś DEBILEM" emotka
0 0

defed

#6059477 Napisano: 21.08.2015 11:14:42
barszcz napisał(a):

buncia88 napisał(a):

nie mylić z klejem, bo się nigdy nie odczepi  emotka
0 0

ziolko

#6059930 Napisano: 22.08.2015 13:09:33
ludzka_istota napisał(a):

wkurza mnie... stres, który mnie dopadł (za miesiąc wychodzę za mąż, a już przezzywam wszystko podwójnie)

e tam.. nie ma co się denerwować emotka  to tylko większa impreza rodzinna i co ma się nie udać? emotka  byle do pierwszego tańca a reszta jakoś pójdzie emotka  emotka
0 0

dolly

#6059934 Napisano: 22.08.2015 13:33:01
ziolko napisał(a):

e tam.. nie ma co się denerwować emotka  to tylko większa impreza rodzinna i co ma się nie udać? emotka  byle do pierwszego tańca a reszta jakoś pójdzie emotka  emotka

Noooo i nie ma problemu w co sie ubrać emotka
0 0

Gość: kosztelka

#6060183 Napisano: 23.08.2015 17:21:54
Czy konkursy, powodujące "łaskotanie zwojów mózgowych" to już nałóg???
http://wiadomosci...90255,wiadomosc.html
0 0

taalvikki

#6060190 Napisano: 23.08.2015 17:49:00
kosztelka napisał(a):

Czy konkursy, powodujące "łaskotanie zwojów mózgowych" to już nałóg???
http://wiadomosci...90255,wiadomosc.html

myślę, że niekoniecznie i nie zawsze. głównie dlatego, że poza łaskotaniem, konkursy dają też konkretny, materialny skutek, w postaci nagród. więc jedynym nałogiem, do którego mogę przyrównać konkursy, jest pracoholizm. ważne jest to, czy potrafi się czerpać przyjemność także z czegoś innego, prócz grania. jeżeli tak, to jest względnie ok, ale jeżeli nie potrafimy spędzić jednego dnia z bliskimi, by myślimy o konkursach, które właśnie się kończą, to znaczy, że.. to jednak już nałóg. 
0 0

cudaczek121

#6060213 Napisano: 23.08.2015 18:58:34
Wkurza mnie,że zgubiłam kluczyk do skrzynki pocztowej od biura mojego ojcaemotka Tak, tak, wiem,że taki klucz można dorobić,ale to się wiąże z napisaniem maila z prośbą do administracji budynku,co musi uczynić mój tato jako właściciel lokalu,a on mnie chyba zabijeemotka Pocieszam się,że to nie były klucze od samego naszego lokalu,ech.
0 0

henryczka62

#6060277 Napisano: 23.08.2015 22:35:01

Nie stresuj się, będzie dobrze, przynajmniej tak sobie tłumaczę, bo  ja też za miesiąc będę ślubować emotka
0 0

kadett33

#6060280 Napisano: 23.08.2015 22:45:42
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że zgubiłam kluczyk do skrzynki pocztowej od biura mojego ojcaemotka Tak, tak, wiem,że taki klucz można dorobić,ale to się wiąże z napisaniem maila z prośbą do administracji budynku,co musi uczynić mój tato jako właściciel lokalu,a on mnie chyba zabijeemotka Pocieszam się,że to nie były klucze od samego naszego lokalu,ech.

ale po co dorabiać? Jak ktoś znalazł/ukradł klucz i wie do jakiej skrzynki jest to listy może wyciągać. Ja bym zmienił zamek.
0 0

cudaczek121

#6060294 Napisano: 23.08.2015 23:10:16
kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ale po co dorabiać? Jak ktoś znalazł/ukradł klucz i wie do jakiej skrzynki jest to listy może wyciągać. Ja bym zmienił zamek.

a skąd miałby niby znalazca wiedzieć,że to od naszej skrzynki było,skoro przy tym nie ma adresu podanegoemotka Mi to wypadło z torebki gdzieś na ulicy.Zresztą potencjalny znalazca -złodziej to raczej by mógł ewentualnie rachunki wyjąć z tej skrzynki i jakieś reklamy emotka
0 0

sylzab2294

#6060299 Napisano: 23.08.2015 23:30:29
wrrrr, nowy paragon na leona, który rzekomo już został zgłoszony emotka
0 0

taalvikki

#6060320 Napisano: 24.08.2015 01:14:02
ach, te heheszki z tego, że się zajmuje na pół dnia kasę w biedronce i jak to się poluje na najtańsze produkty, byleby ich było jak najwięcej. a wszystko przeplatane nienawiścią do tych, którzy mają choć trochę ogłady i nie panoszą się "bo mogą". kocham loterie i to, jak ogłupiają ludzi. 
0 0