Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
toka
Postów 3082
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję że nas czytają
sylzab2294
Postów 4516
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
Ronja
Postów 240
Data rejestracji 19.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym to "tylko" 10 tys... zawsze mogła to być 6 w lotto.. i to w kumulacji
ziolko
Postów 10404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaś inne lottomaty od razu drukują kupony do loteriady. Nie wiem, od czego to zależy
delvitto
Postów 1781
Data rejestracji 14.03.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciekawe jest to, że jakiekolwiek numery się nie skreśli, to i tak najczęsciej losowane są te obok;(
ziolko
Postów 10404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10404
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lepiej nie psuć sobie humoru ani nerwów.
Znam historię z moich okolic (nie wiem, z jakiego czasu, co najmniej 10 lat wstecz, ale zdarzyło się naprawdę), jak jeden facet robił podobnie jak Ty.. i pech chciał, że kiedyś nie puścił lotka i padły jego numery. "Wygrał" mlion czy coś koło tego. Psychicznie tego nie wytrzymał i popełnił samobójstwo.
Inna historia... opowiedziała mi ją kiedyś babka w lotto.
Jeden facet poszedł do szpitala i poprosił córkę, żeby w jego imieniu zagrała w lotto numerami, którymi grał już wiele lat. Obstawiał zawsze te same. Córka obiecała, że puści, ale w natłoku obowiązków zapomniała. Ale facet nie zapomniał o numerach. Nie pamiętam, czy miał gazetę z wynikami, czy co, w każdym razie okazało się, że wylosowano jego wszystkie numery. Jak dowiedział się, że córka nie zagrała, to zerwał z nią kontakty....
podsumowując... czasami lepiej żyć w niewiedzy, niż żałować, że się nie zagrało.
delvitto
Postów 1781
Data rejestracji 14.03.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Data rozpoczęcia wto, 18 sie 2015, 11:33:45
Zakończenie sprzedaży wto, 18 sie 2015, 11:46:40
Ten ktoś ma kilka niefajnych komentarzy, nie wypełnił formularza z opcjami dostawy, nie zapłacił i nie odpowiada na mojego maila, mimo, że konto należy do osoby prowadzącej działalność gospodarczą. Jak mnie wkurzają takie sytuacje...
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też, nawet przez parę lat wysyłałam te same numery na każde losowanie, wychodząc z założenia, że przecież kiedyś te numery muszą paść. I fakt, muszą, przynajmniej tak wynika z teorii prawdopodobieństwa, ale równie dobrze może się to stać za 500 lat. Różnica pomiędzy wysyłaniem tych samych numerów a dokładnie jakichkolwiek, jest tak statystycznie nieistotna, że to naprawdę nie ma żadnego znaczenia. No może łatwiej jest sprawdzać zakłady. I niestety łatwiej wpaść w pułapkę "a gdybym jednak wysłała..."
W totolotka grać przestałam, bo po kilku podwyżkach i zwiększeniu liczby losowań uznałam, że to jest już za drogi interes. No i nade wszystko nie mający żadnego ekonomicznego uzasadnienia. A wszelkich wyników unikam jak ognia
Jedyna sensowna opcja to jak dla mnie sporadyczne wysłanie jakiegoś jednego zakładu, na zasadzie "a nóż widelec", choć ze świadomością, że na 99,9999 % to będą pieniądze wyrzucone w błoto.
I dlatego wolę konkursy - szanse myślę że bywają co najmniej podobne, albo większe (biorąc pod uwagę wysokość wygranych), ale przynajmniej wydane pieniądze przekładają się na batonika albo piwko
A wkurza mnie nieodmiennie milczący telefon...
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moskala22
Postów 3521
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
anialistopad
Postów 14173
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
zaczytana-pola
Postów 11529
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE GŁOSUJĘ
lola.lola
Postów 818
Data rejestracji 07.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*Mimo najszybszych samolotów do wczoraj nie ma już powrotu*
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam 7dni na to, by zapłacic i wybrac sposob dostawy, no chyba , ze cos sie w ostatnim czasie zmienilo...
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin1
Postów 3155
Data rejestracji 19.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane