Wkurza mnie...

toka

#6057732 Napisano: 17.08.2015 19:26:20
kunlunija napisał(a):

wkurza mnie rossnet i niedotrzymywanie terminów ogłaszania wyników emotka

o właśnie tu weszłam żeby to samo napisać
Mam nadzieję że nas czytają emotka
0 0

sylzab2294

#6057733 Napisano: 17.08.2015 19:36:02
asiatko napisał(a):

a mnie kupujacy allegrowicze ktorzy mimo kup teraz mecza d.pe piszac ze mogą mi co najwyzej zapłacić tyle i tyle, i to tak, jakby mi jeszcze łaske robili

mnie tez to samo...np. "Daje Pani od ręki 130 z wysyłką" za piłkę adidasa...Nawet im nie odpisuje...
0 0

Ronja

#6057745 Napisano: 17.08.2015 20:05:54
delvitto napisał(a):

omg, wkurzyłam się, jak nigdy!
w związku z loteriadą grałam trochę, ale zwątpiłam, bo wiadomo, jak jest;( dawałam wciąż te same numerki, grałam w multi, w systemie 9 cyfr, z plusem. Od 3 dni nie gram, bo uznałam to za drogą zabawę, ale chcąc się utwierdzić w przekonaniu, że miałam rację, każdego dnia sprawdzałam wyniki, sumując, ile już zaoszczędziłam na niegraniu. No i masz! Gdybym zagrała, wczoraj o 21.40, lub dziś o 14.00 (nie pamiętam już z tej euforii), trafiłabym 8 z 9, czyli całe 2000 zł! A że grałam z plusem, i własnie cyfra 35 (plus),była przeze mnie ujęta, byłoby aż 10.000 zł:( jestem w szoku, i zła na siebie, że przestałam grać, i chyba od jutra wrócę do grania...

Myślę, że to jest dobry moment, żeby przeczytać powieść "Gracz" Dostojewskiego emotka
0 0

ziolko

#6057759 Napisano: 17.08.2015 21:41:39
delvitto od jutra sprawdzaj znowu i zobacz, ile zaoszczędzisz emotka  bo tym razem te liczby długo nie padną 

Poza tym to "tylko" 10 tys... zawsze mogła to być 6 w lotto.. i to w kumulacji emotka emotka
0 0

ziolko

#6057763 Napisano: 17.08.2015 21:45:43
kasiulll napisał(a):

Wkurza mnie niedbałość w całej tej Loteriadzie.

niektóre lottomaty mają opóźnienie w drukowaniu kuponów, sięgające nawet 20-30 sekund. I nie zawsze ktoś, kto gra w lotto wie, że jest loteriada i po prostu nie odbiera kuponu z niewiedzy (skoro nie dostaje go od ręki).
Zaś inne lottomaty od razu drukują kupony do loteriady. Nie wiem, od czego to zależy emotka
0 0

delvitto

#6057767 Napisano: 17.08.2015 21:56:15
ziolko napisał(a):

delvitto od jutra sprawdzaj znowu i zobacz, ile zaoszczędzisz emotka  bo tym razem te liczby długo nie padną 

Poza tym to "tylko" 10 tys... zawsze mogła to być 6 w lotto.. i to w kumulacji emotka emotka

ha ha, chyba numerki zmienić trzeba...
ciekawe jest to, że jakiekolwiek numery się nie skreśli, to i tak najczęsciej losowane są te obok;( 
0 0

ziolko

#6057768 Napisano: 17.08.2015 21:58:11
delvitto napisał(a):

ziolko napisał(a):

ha ha, chyba numerki zmienić trzeba...
ciekawe jest to, że jakiekolwiek numery się nie skreśli, to i tak najczęsciej losowane są te obok;( 

w takich "bocznych" trafieniach to jestem mistrzynią emotka emotka  gdyby dawali po 10 zł za każde to byłabym bogata 
0 0

ziolko

#6057772 Napisano: 17.08.2015 22:03:45
delvitto a na serio... lepiej nie sprawdzaj tych numerów, jesli ich nie puściłas. 
Lepiej nie psuć sobie humoru ani nerwów. 
Znam historię z moich okolic (nie wiem, z jakiego czasu, co najmniej 10 lat wstecz, ale zdarzyło się naprawdę), jak jeden facet robił podobnie jak Ty.. i pech chciał, że kiedyś nie puścił lotka i padły jego numery. "Wygrał" mlion czy coś koło tego. Psychicznie tego nie wytrzymał i popełnił samobójstwo.

Inna historia... opowiedziała mi ją kiedyś babka w lotto. 
Jeden facet poszedł do szpitala i poprosił córkę, żeby w jego imieniu zagrała w lotto numerami, którymi grał już wiele lat. Obstawiał zawsze te same. Córka obiecała, że puści, ale w natłoku obowiązków zapomniała. Ale facet nie zapomniał o numerach. Nie pamiętam, czy miał gazetę z wynikami, czy co, w każdym razie okazało się, że wylosowano jego wszystkie numery. Jak dowiedział się, że córka nie zagrała, to zerwał z nią kontakty....

podsumowując... czasami lepiej żyć w niewiedzy, niż żałować, że się nie zagrało.
0 0

delvitto

#6057899 Napisano: 18.08.2015 10:37:17
ziolko napisał(a):

delvitto a na serio... lepiej nie sprawdzaj tych numerów, jesli ich nie puściłas. 
Lepiej nie psuć sobie humoru ani nerwów. 
Znam historię z moich okolic (nie wiem, z jakiego czasu, co najmniej 10 lat wstecz, ale zdarzyło się naprawdę), jak jeden facet robił podobnie jak Ty.. i pech chciał, że kiedyś nie puścił lotka i padły jego numery. "Wygrał" mlion czy coś koło tego. Psychicznie tego nie wytrzymał i popełnił samobójstwo.

Inna historia... opowiedziała mi ją kiedyś babka w lotto. 
Jeden facet poszedł do szpitala i poprosił córkę, żeby w jego imieniu zagrała w lotto numerami, którymi grał już wiele lat. Obstawiał zawsze te same. Córka obiecała, że puści, ale w natłoku obowiązków zapomniała. Ale facet nie zapomniał o numerach. Nie pamiętam, czy miał gazetę z wynikami, czy co, w każdym razie okazało się, że wylosowano jego wszystkie numery. Jak dowiedział się, że córka nie zagrała, to zerwał z nią kontakty....

podsumowując... czasami lepiej żyć w niewiedzy, niż żałować, że się nie zagrało.

masz rację, lepiej nie kusić losu, bo takie przypadki zdarzają się wtedy, gdy własnie nie zagraliśmy;( ale przynajmniej się dowiedzialam, że jednak można wygrać, jak się da na to szansę, i wyśle kupon.
0 0

defed

#6058006 Napisano: 18.08.2015 13:15:20
Wystawiłam przedmiot do sprzedaży na allegro i bardzo szybko ktoś "kupił teraz". A ja się szybko ucieszyłam... emotka
Data rozpoczęcia wto, 18 sie 2015, 11:33:45
Zakończenie sprzedaży wto, 18 sie 2015, 11:46:40

Ten ktoś ma kilka niefajnych komentarzy, nie wypełnił formularza z opcjami dostawy, nie zapłacił i nie odpowiada na mojego maila, mimo, że konto należy do osoby prowadzącej działalność gospodarczą. Jak mnie wkurzają takie sytuacje... emotka
0 0

slonko365

#6058042 Napisano: 18.08.2015 14:32:08
delvitto napisał(a):

masz rację, lepiej nie kusić losu, bo takie przypadki zdarzają się wtedy, gdy własnie nie zagraliśmy;( ale przynajmniej się dowiedzialam, że jednak można wygrać, jak się da na to szansę, i wyśle kupon.

No oczywiście, że można wygrać. Np. szansa na główną wygraną w tzw. "dużego lotka" to 1: 14 milionów. No i oczywiście ktoś tą główną nagrodę wygrywa. A składają się na nią te osoby, które wysłały pozostałe 13 999 999 zakładów (średnio, bo wiadomo, ze jest różna ilość graczy i zakładów). A! I jeszcze totolotek na tym zarobi!  emotka
Ja też, nawet przez parę lat wysyłałam te same numery na każde losowanie, wychodząc z założenia, że przecież kiedyś te numery muszą paść. I fakt, muszą, przynajmniej tak wynika z teorii prawdopodobieństwa, ale równie dobrze może się to stać za 500 lat. Różnica pomiędzy wysyłaniem tych samych numerów a dokładnie jakichkolwiek, jest tak statystycznie nieistotna, że to naprawdę nie ma żadnego znaczenia. No może łatwiej jest sprawdzać zakłady. I niestety łatwiej wpaść w pułapkę "a gdybym jednak wysłała..."
W totolotka grać przestałam, bo po kilku podwyżkach i zwiększeniu liczby losowań uznałam, że to jest już za drogi interes. No i nade wszystko nie mający żadnego ekonomicznego uzasadnienia. A wszelkich wyników unikam jak ognia emotka
Jedyna sensowna opcja to jak dla mnie sporadyczne wysłanie jakiegoś jednego zakładu, na zasadzie "a nóż widelec", choć ze świadomością, że na 99,9999 % to będą pieniądze wyrzucone w błoto.
I dlatego wolę konkursy - szanse myślę że bywają co najmniej podobne, albo większe (biorąc pod uwagę wysokość wygranych), ale przynajmniej wydane pieniądze przekładają się na batonika albo piwko emotka
A wkurza mnie nieodmiennie milczący telefon...
0 0

kalka

#6058045 Napisano: 18.08.2015 14:38:26
mój mżonek emotka
0 0

moskala22

#6058178 Napisano: 18.08.2015 17:08:57
Palmolive emotka emotka emotka
0 0

anialistopad

#6058184 Napisano: 18.08.2015 17:11:15
kalka napisał(a):

mój mżonek emotka

kochana mój mnie już tak wkur..........że normalnie mam ochotę wyjść pier...........drzwiami i nigdy nie wrócić .Zastanawiam się już poważnie nad rozwodem tak mam go dość .Kur........baran
0 0

zaczytana-pola

#6058186 Napisano: 18.08.2015 17:12:26
Nivea emotka
0 0

aniutka

#6058193 Napisano: 18.08.2015 17:22:10
Wszystkie loterie, kiedyś od czasu do czasu coś jeszcze wpadło a teraz nic, zero, same pustki  emotka
0 0

lola.lola

#6058203 Napisano: 18.08.2015 17:32:33
Konkurs Auchan - rano założyłam konto a do tej pory nie dostałam maila aktywującego emotka
0 0

dolly

#6058364 Napisano: 19.08.2015 00:21:04
defed napisał(a):

Wystawiłam przedmiot do sprzedaży na allegro i bardzo szybko ktoś "kupił teraz". A ja się szybko ucieszyłam... emotka
Data rozpoczęcia wto, 18 sie 2015, 11:33:45
Zakończenie sprzedaży wto, 18 sie 2015, 11:46:40

Ten ktoś ma kilka niefajnych komentarzy, nie wypełnił formularza z opcjami dostawy, nie zapłacił i nie odpowiada na mojego maila, mimo, że konto należy do osoby prowadzącej działalność gospodarczą. Jak mnie wkurzają takie sytuacje... emotka

Jakhy mi ktos pisal maila tego samego dnia co zrobilam zakup, to tez bym olala.
Mam 7dni na to, by zapłacic i wybrac sposob dostawy, no chyba , ze cos sie w ostatnim czasie zmienilo...emotka
0 0

kalka

#6058377 Napisano: 19.08.2015 08:22:56
anialistopad napisał(a):

kalka napisał(a):

mój mżonek emotka kochana mój mnie już tak wkur..........że normalnie mam ochotę wyjść pier...........drzwiami i nigdy nie wrócić .Zastanawiam się już poważnie nad rozwodem tak mam go dość .Kur........baran

kochana mój mnie już tak wkur..........że normalnie mam ochotę wyjść pier...........drzwiami i nigdy nie wrócić .Zastanawiam się już poważnie nad rozwodem tak mam go dość .Kur........baran

Ja bym wolała, żeby to on wyszedł  bez trzaskania i i najlepiej do roboty, bo jak teraz jest na urlopie i siedzi w chałupie to trochę za dużo tego szczęścia na raz.. Przynajmniej jak chodzi w pracy, to bywa że nawet  zatęsknię za nim, ale obawiam się, że po kilku dniach jego urlopowania w domu może być bardzo źle   Dzisiaj więc opuszczam mego mżonka i jadę do........mamusi emotka   Jak nie będzie miał komu zrzędzić, to może weźmie się za jakąś zaległą robotę w domu  
0 0

katrin1

#6058378 Napisano: 19.08.2015 08:34:38
kalka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

kalka napisał(a):

mój mżonek emotka kochana mój mnie już tak wkur..........że normalnie mam ochotę wyjść pier...........drzwiami i nigdy nie wrócić .Zastanawiam się już poważnie nad rozwodem tak mam go dość .Kur........baran

Ja bym wolała, żeby to on wyszedł  bez trzaskania i i najlepiej do roboty, bo jak teraz jest na urlopie i siedzi w chałupie to trochę za dużo tego szczęścia na raz.. Przynajmniej jak chodzi w pracy, to bywa że nawet  zatęsknię za nim, ale obawiam się, że po kilku dniach jego urlopowania w domu może być bardzo źle   Dzisiaj więc opuszczam mego mżonka i jadę do........mamusi emotka   Jak nie będzie miał komu zrzędzić, to może weźmie się za jakąś zaległą robotę w domu  

Ja również często się zastanawiam, czy jest gdzieś na świecie kobitka, która byłaby tak głupia jak ja i wytrzymałaby z moim mężem tyle lat. Czasem mi się wydaje, że mój 6 latek przewyższa go rozumem emotka
0 0