Wkurza mnie...

kalka

#6058382 Napisano: 19.08.2015 08:59:10
Bo my dziewczyny z  Wenus pomimo naszej n i e z w y k ł e j wrażliwości, otwartości i kobiecego poczucia humoru nie zawsze  jesteśmy w stanie udźwignąć ciężar "wsparcia" przybyłego z Marsa emotka
 Czasem musimy się powkurzać, żeby nam ulżyło. Miło mi poczytać, że nie jestem jedyną emigrantką z Wenus borykającą się z Marsjanimem 
0 0

Gość: chochliczka

#6058553 Napisano: 19.08.2015 14:49:12
Wkurza mnie, że już chyba z miesiac nie spadła ani kropla deszczu. A śmieszą mnie Wasze narzekania na męża, nie rozumiem kobiet, które wyzywają swoich mężów od idiotów..Przecież nikt go Wam nie wybierał, troche szacunku. No ale co tam ja sie nie znam zapewne powiecie emotka
0 0

Gość: krynio

#6058558 Napisano: 19.08.2015 15:06:25
kalka napisał(a):
Dzisiaj więc opuszczam mego mżonka i jadę do........mamusi

Kobieto, nawet nie wiesz ile mu szczęścia dostarczasz hehe

Bo wina jest zawsze po obu stronach....
żony i teściowej, potocznie zwanej mamUUUUUUsią emotka
0 0

mia

#6058620 Napisano: 19.08.2015 17:10:55
Wkurza mnie, że mało że nic nie wygrywam (tym bardziej że właśnie muszę przestać na pewien czas konkursować), to jeszcze nagrody nie dochodzą, a dzisiaj Axel dzwonił z Nałęczowianki (i to na oba numery), że nie dostali paragonów i oświadczeń.emotka
Sprawdziłam przed chwilą, niby listy tydzień temu doręczone, więc nie wiem, co - kamień w wodę? Że tez zawsze ja muszę mieć takiego pecha.emotka
0 0

jarko44

#6058625 Napisano: 19.08.2015 17:20:05
mia napisał(a):

Wkurza mnie, że mało że nic nie wygrywam (tym bardziej że właśnie muszę przestać na pewien czas konkursować), to jeszcze nagrody nie dochodzą, a dzisiaj Axel dzwonił z Nałęczowianki (i to na oba numery), że nie dostali paragonów i oświadczeń.emotka
Sprawdziłam przed chwilą, niby listy tydzień temu doręczone, więc nie wiem, co - kamień w wodę? Że tez zawsze ja muszę mieć takiego pecha.emotka

To jakieś zbiorowe zagubienie przez nich listów, kilka osób pisze o tym w wątku  Inne mniejsze markety
0 0

mia

#6058639 Napisano: 19.08.2015 17:37:47
jarko44 napisał(a):

mia napisał(a):

To jakieś zbiorowe zagubienie przez nich listów, kilka osób pisze o tym w wątku  Inne mniejsze markety

Dzięki za info, zawsze to jakaś pociecha.emotka
Tylko lepiej niech rozwiążą ten problem do piątku, bo w sobotę wyjeżdżam na urlop i nawet nie wiem, czy telefony będę mogła odbierać.emotka
0 0

melissa

#6058713 Napisano: 19.08.2015 18:57:58
mia napisał(a):

jarko44 napisał(a):

mia napisał(a):

Tylko lepiej niech rozwiążą ten problem do piątku, bo w sobotę wyjeżdżam na urlop i nawet nie wiem, czy telefony będę mogła odbierać.emotka

U mnie też takie telefony od pana z agencji Axel, tylko wg info na  śledzeniu poczty 13.08 listy przekazano do doręczenia w Poznaniu i... ślad się urywaemotka Listonosz je gdzieś wyrzucił zamiast doręczyć?
0 0

cudaczek121

#6058783 Napisano: 19.08.2015 21:09:56
melissa napisał(a):

mia napisał(a):

jarko44 napisał(a):

mia napisał(a):

U mnie też takie telefony od pana z agencji Axel, tylko wg info na  śledzeniu poczty 13.08 listy przekazano do doręczenia w Poznaniu i... ślad się urywaemotka Listonosz je gdzieś wyrzucił zamiast doręczyć?

Albo wina niesumiennego listonosza albo w tej agencji mają taki bajzel,że pierdyknęli gdzieś te Wasze listy nie wiadomo gdzie.Kiedyś wygrałam smartfona z Crunchips, wysłałam listem poleconym potrzebne dokumenty,bo nie miałam dostępu do skanera ani drukarki, czekam i czekam, już wszyscy dawno dostali,ci co wysyłali dane mailem tylko mój list polecony się w agencji zagubił.Potem się cudownie odnalazł, przeprosili za zwłokę i nagrodę wysłali.Innym razem z kolei wygrałam parowar z Almy, list polecony też zaginął,ale na szczęście uznali mi potwierdzenie nadania listu z paragonem na adres agencji ze stemplem pocztowym i nagrodę wydali.
0 0

jokan

#6058784 Napisano: 19.08.2015 21:13:31
Ja tez mialam tel. z Axela w sprawie listu ktory rzekomo nie doszedl - wyslany 11.08, a doszedl do Poznania 13.08 - ciekawe co z tym bedzie???
0 0

sylzab2294

#6058785 Napisano: 19.08.2015 21:16:27
jokan napisał(a):

Ja tez mialam tel. z Axela w sprawie listu ktory rzekomo nie doszedl - wyslany 11.08, a doszedl do Poznania 13.08 - ciekawe co z tym bedzie???

a to może wszystkie dostarczone 13-go zaginęły, bo mój też widnieje że 13-go dostarczony...
wkurza mnie taki bałagan agencji emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6058793 Napisano: 19.08.2015 21:42:31
sylzab2294 napisał(a):

jokan napisał(a):

a to może wszystkie dostarczone 13-go zaginęły, bo mój też widnieje że 13-go dostarczony...

ale jak to listy polecone to zostawiają ślady: daty, godziny, podpisy, kto odebrał, wszystko da się sprawdzić na poczcieemotka  i nie jeden list zaginął tylko kilka, więc będzie dobrze, niech wydają nagrody i spoko  emotka  dobrze, że na forum można się zgrać  emotka
0 0

jokan

#6058794 Napisano: 19.08.2015 21:43:16
magnus napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

jokan napisał(a):

Sprawdźcie dokładnie status przesyłki, może być doręczona na pocztę w Poznaniu, którą trzeba ścignąć. Od dwóch lat panuje moda na zbiorowe wyrzucanie przez listonoszy listówemotka
Jeśli AXEL odebrał to będzie w statusie doręczono do ADRESATA i wtedy piszcie do nich

ja mam w statusie : doręczona do UP Poznan, więc to wina po ich stronie
0 0

#6058796 Napisano: 19.08.2015 21:45:02
jokan napisał(a):

magnus napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

jokan napisał(a):

Sprawdźcie dokładnie status przesyłki, może być doręczona na pocztę w Poznaniu, którą trzeba ścignąć. Od dwóch lat panuje moda na zbiorowe wyrzucanie przez listonoszy listówemotka
Jeśli AXEL odebrał to będzie w statusie doręczono do ADRESATA i wtedy piszcie do nich

to zadzwoń i spytaj kto odbierał, nazwiska nie musi podawać, ale powie czy ktoś z agencji emotka
0 0

#6058803 Napisano: 19.08.2015 21:56:53
magnus napisał(a):

giulietta napisał(a):

jokan napisał(a):

magnus napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

jokan napisał(a):

to zadzwoń i spytaj kto odbierał, nazwiska nie musi podawać, ale powie czy ktoś z agencji emotka

UP Poznań nie jest adresatem, powinien ich listonosz doreczyć do AXEL

albo pracownik Axel odebrać w UP, zależy jak mają umowę podpisaną emotka
0 0

#6058816 Napisano: 19.08.2015 22:14:12
z emonitoring pp "W przypadku listów poleconych mogą być wyświetlane informacje o dniu nadania i doręczenia przesyłek, bez drogi ich przemieszczania. Wyświetlane informacje mają jedynie charakter poglądowy i nie mogą stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń wobec Poczty Polskiej S.A. Pytania związane ze śledzeniem przesyłek i wyszukiwarką można zgłaszać na adres mailowy: [email protected]"   emotka
0 0

jokan

#6058821 Napisano: 19.08.2015 22:20:31
magnus napisał(a):

giulietta napisał(a):

z emonitoring pp "W przypadku listów poleconych mogą być wyświetlane informacje o dniu nadania i doręczenia przesyłek, bez drogi ich przemieszczania. Wyświetlane informacje mają jedynie charakter poglądowy i nie mogą stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń wobec Poczty Polskiej S.A. Pytania związane ze śledzeniem przesyłek i wyszukiwarką można zgłaszać na adres mailowy: [email protected]"   emotka

Tak czy siak według mnie  trzeba skontaktować się z konkretnym Urzedem Pocztowym i powiedzą lub dopowiedzą dalsze losy.
Nie bronię Agncji broń Boże, bo nie znam , ale znam UP i to z tej  niefajnej stronyemotka

to mozemy jutro zbiorowo podzwonimy do UP i zmusimy ich nieco do myslenia?
0 0

79magda

#6058822 Napisano: 19.08.2015 22:22:24
U mnie widnieje info:

Przekazanie przesyłki do doręczenia 2015-08-13 10:35 UP Poznań 38

emotka i też mnie to wkurza
0 0

#6058827 Napisano: 19.08.2015 22:29:28
79magda napisał(a):

U mnie widnieje info:

jak przekazanie to nie jest doręczona emotka  miałam akcję, ze zginęło mi 7 oryginałów w jednej kopercie, zadzwoniłam do up i pani to sprawdziła i oddzwoniła, że odebrał pracownik agencji, ale w agencji nie mieli lub nie mogli znaleźć, bo tego dnia ktoś odebrał ponad 100 listów, wysłałam scany na @, wszystko po terminie wysyłki już i nagrody normalnie dojechałyemotka  nigdy też nie wysyłam zwykłymi listami, chyba bym nie zasnęła  emotka   a przed wysłaniem i tak robię xero lub scan emotka  a "Doręczenie przesyłki" wyświetla na zielono 
0 0

pioge7

#6058899 Napisano: 20.08.2015 08:57:09
Znów informacja w moim Carrefourze o konkursie, człowiek rano o 7 w środę kupuje a w domu w regulaminie okazuje się, że sklep nie bierze udziału w konkursie emotka  drugi raz w tym miesiącu info w sklepie jest a nie ma go w regulaminie emotka  
0 0

sylzab2294

#6058902 Napisano: 20.08.2015 09:04:05
giulietta napisał(a):

79magda napisał(a):

U mnie widnieje info:

jak przekazanie to nie jest doręczona emotka  miałam akcję, ze zginęło mi 7 oryginałów w jednej kopercie, zadzwoniłam do up i pani to sprawdziła i oddzwoniła, że odebrał pracownik agencji, ale w agencji nie mieli lub nie mogli znaleźć, bo tego dnia ktoś odebrał ponad 100 listów, wysłałam scany na @, wszystko po terminie wysyłki już i nagrody normalnie dojechałyemotka  nigdy też nie wysyłam zwykłymi listami, chyba bym nie zasnęła  emotka   a przed wysłaniem i tak robię xero lub scan emotka  a "Doręczenie przesyłki" wyświetla na zielono 

ja mam właśnie na zielono! doręczone!
0 0