Wkurza mnie...

Gość: stamp

#6057196 Napisano: 15.08.2015 12:18:51
snowflake napisał(a):

niekończące się upały  emotka

spoko podobno to ich ostanie dniemotka
0 0

estrelitta

#6057198 Napisano: 15.08.2015 12:35:52
mia napisał(a):

Wkurza mnie, że w topie "Czekamy na..." jest tyyyyyle konkursów, a ja czekam-nie-czekam raptem na dwa chyba z tego wszystkiego... 

Heh to tak jak ja....   
Wkurza mnie to, że jutro urlop mi się kończy i muszę wracać do pracy, której szczere nienawidzę emotka  
0 0

snowflake

#6057201 Napisano: 15.08.2015 13:15:45
stamp napisał(a):

Dobra, dobra - słyszałam to już ponad tydzień temu  emotka  Sobota najcieplejszym dniem a potem ochłodzenie...taaaaa
W niedziele było prawie 2 C więcej, potem do środy 35 emotka  Ale przyznaję im rację, wczoraj było chłodniej - 32 emotka emotka  Dziś znowu ok 35 emotka
0 0

Gość: kosztelka

#6057205 Napisano: 15.08.2015 13:27:39
SŁONECZKO emotka Ty mnie nigdy nie wkurzasz!
Mnie jedynie wkurza "ukrywająca" się burza!
0 0

Gość: stamp

#6057208 Napisano: 15.08.2015 13:32:25
snowflake napisał(a):

stamp napisał(a):

Dobra, dobra - słyszałam to już ponad tydzień temu  emotka  Sobota najcieplejszym dniem a potem ochłodzenie...taaaaa
W niedziele było prawie 2 C więcej, potem do środy 35 emotka  Ale przyznaję im rację, wczoraj było chłodniej - 32 emotka emotka  Dziś znowu ok 35 emotka

to faktycznie ochłodziło sieemotka coś jak na Syberii gdy jest -25 mówią że wiosna idzieemotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6057213 Napisano: 15.08.2015 14:16:11
kosztelka napisał(a):

ja też lubię emotka  a burzę tu namierzysz, chociaż przez ostatnie dwa tygodnie mapka tak jakby nie działała emotka  https://burze.dzis.net/?page=mapa
0 0

pioge7

#6057215 Napisano: 15.08.2015 14:41:52
wkurza mnie że w moim małym carrefourze (carrefour market) była ulotka i w niej informacja o konkursie BIC, ja kupiłem w pierwszym dniu, jak wszedłem do sklepu i zobaczyłem ulotkę, wymyślałem wierszyk, czytam teraz regulamin a tu określone sklepy... więc po co oni dali info do gazetki z małego carrefoura emotka emotka 8 zł poszło... wymyślenie wierszyka też, a kupione długiopisy się wypisały po 3 dniach stosowania chcoiaż mało było nimi pisane emotka
0 0

slonko365

#6057223 Napisano: 15.08.2015 15:47:17
giulietta napisał(a):

kosztelka napisał(a):

ja też lubię emotka  a burzę tu namierzysz, chociaż przez ostatnie dwa tygodnie mapka tak jakby nie działała emotka  https://burze.dzis.net/?page=mapa

stronka mi się otworzyła akurat na Waszych postach - zanim załapałam, o co chodzi i co to za wątek, nie powiem, zrobiło mi się całkiem miło emotka emotka emotka
będzie off-top, ale nic mnie nie wkurza dziś emotka  zacznie dopiero od poniedziałku, jak dalej będzie taka susza w ogródku i w nagrodach... emotka
0 0

cudaczek121

#6057252 Napisano: 15.08.2015 21:14:26
slonko365 napisał(a):

giulietta napisał(a):

kosztelka napisał(a):

stronka mi się otworzyła akurat na Waszych postach - zanim załapałam, o co chodzi i co to za wątek, nie powiem, zrobiło mi się całkiem miło emotka emotka emotka
będzie off-top, ale nic mnie nie wkurza dziś emotka  zacznie dopiero od poniedziałku, jak dalej będzie taka susza w ogródku i w nagrodach... emotka

Dziś po południu było w Długołęce takie oberwanie chmury,że zapewne skutecznie podlało Ci ogródek,a i susza w nagrodach szybko minie.Wkurza mnie potworny ból zęba ostatniego na dole po lewej stronie szczęki, a wizytę u dentysty mam dopiero w czwartek,wrremotka
0 0

snowflake

#6057268 Napisano: 15.08.2015 22:28:31
stamp napisał(a):

to faktycznie ochłodziło sieemotka coś jak na Syberii gdy jest -25 mówią że wiosna idzieemotka

Dlatego póki sama nie poczuję, nie uwierzę w ich zapewnienia o ochłodzeniu  emotka
0 0

mixik

#6057306 Napisano: 16.08.2015 00:14:42
Ciąg burz jedna za drugą... prawie cały dzień się zbierało zbierało aż  na wieczór przyszły i deszczu co kot napłakał, skwar jak *******, ciągle błyska, czasem zagrzmi... i duchota totalna... a wyspać się muszę... masakra... na radarze widzę, że jeszcze pół nocy będzie podobnie
Gdzie te czasy co burza była jedna na całe lato (a i lata były podobnie gorące jak teraz - połowa '90)?
0 0

ziolko

#6057318 Napisano: 16.08.2015 09:08:08
mixik napisał(a):

Ciąg burz jedna za drugą... prawie cały dzień się zbierało zbierało aż  na wieczór przyszły i deszczu co kot napłakał, skwar jak *******, ciągle błyska, czasem zagrzmi... i duchota totalna... a wyspać się muszę... masakra... na radarze widzę, że jeszcze pół nocy będzie podobnie
Gdzie te czasy co burza była jedna na całe lato (a i lata były podobnie gorące jak teraz - połowa '90)?

u mnie też kręciło i kręciło się od burz, wszedzie naokoło masa... kilka km za miastem nawałnica, że drzewa powywalało, a w mieście popadało tyle co ksiądz kropidłememotka
0 0

Gość: barcza

#6057328 Napisano: 16.08.2015 10:51:17
ziolko napisał(a):

mixik napisał(a):

u mnie też kręciło i kręciło się od burz, wszedzie naokoło masa... kilka km za miastem nawałnica, że drzewa powywalało, a w mieście popadało tyle co ksiądz kropidłememotka

u nas nawet nic się nie kręci słoneczko ciepło zero deszczu od tygodni
0 0

slonko365

#6057443 Napisano: 16.08.2015 22:42:11
cudaczek121 napisał(a):

Dziś po południu było w Długołęce takie oberwanie chmury,że zapewne skutecznie podlało Ci ogródek,a i susza w nagrodach szybko minie.Wkurza mnie potworny ból zęba ostatniego na dole po lewej stronie szczęki, a wizytę u dentysty mam dopiero w czwartek,wrremotka

Ojć, to życzę Ci, żeby ból odszedł precz! emotka
No i rzeczywiście, popadało, jak na zamówienie emotka  A nawet gradem nieco porzucało, na szczęście bez większych sensacji. I temperatura się zrobiła taka ludzka - 27 stopni emotka  Teraz jeszcze czekam na deszcz nagród od poniedziałku emotka
0 0

kasiulll

#6057646 Napisano: 17.08.2015 16:08:57
Wkurza mnie niedbałość w całej tej Loteriadzie.
Kupiłam dziś zakłady za 20zł w dużym lotku i zadowolona wyszłam z punktu lotka do domu. Pod domem zorientowalam się, że przecież ta kobieta nie wydala  mi kuponu loteriady. Stwierdzilam ,że po niego wrócę i się o niego przypomnę. Wróciłam do okienka i kobieta od razu nic nie mówiąc dała mi kupon (miała go juz na biurku, nie drukowała przy mnie-podejrzewam , że miala tam cały stosik takich nieodebranych kuponów emotka Wyszłam po raz drugi zadowolona i w drodze do domu zaczęłam ten kupon analizować. Wydrukowany 13 minut później niż mój kupon lotto a do tego "ten kupon to 1 szansa w Loteriadzie!", a mój prawdziwy powinien obejmować bodajże 2 szanse... Ładne jaja robią z tymi kuponami. Nie chce mi się iść tam po raz trzeci i upominać (chyba  że będę miala po drodze...) ale wkurzyłam się tym. No przeciez nie wyrzucają tych nieodebranych kuponów do śmieci emotka
0 0

kunlu

#6057670 Napisano: 17.08.2015 17:02:34
wkurza mnie rossnet i niedotrzymywanie terminów ogłaszania wyników emotka
0 0

asiatko

#6057676 Napisano: 17.08.2015 17:19:34
a mnie kupujacy allegrowicze ktorzy mimo kup teraz mecza d.pe piszac ze mogą mi co najwyzej zapłacić tyle i tyle, i to tak, jakby mi jeszcze łaske robili
0 0

ondine

#6057679 Napisano: 17.08.2015 17:25:40
kasiulll napisał(a):

Kupiłam dziś zakłady za 20zł w dużym lotku i zadowolona wyszłam z punktu lotka do domu. Pod domem zorientowalam się, że przecież ta kobieta nie wydala  mi kuponu loteriady. Stwierdzilam ,że po niego wrócę i się o niego przypomnę. Wróciłam do okienka i kobieta od razu nic nie mówiąc dała mi kupon (miała go juz na biurku, nie drukowała przy mnie-podejrzewam , że miala tam cały stosik takich nieodebranych kuponów emotka Wyszłam po raz drugi zadowolona i w drodze do domu zaczęłam ten kupon analizować. Wydrukowany 13 minut później niż mój kupon lotto a do tego "ten kupon to 1 szansa w Loteriadzie!", a mój prawdziwy powinien obejmować bodajże 2 szanse... Ładne jaja robią z tymi kuponami. Nie chce mi się iść tam po raz trzeci i upominać (chyba  że będę miala po drodze...) ale wkurzyłam się tym. No przeciez nie wyrzucają tych nieodebranych kuponów do śmieci emotka

Jeśli nie weźmiesz kuponu odchodząc od lady to już nie powinnaś go dostać, bo taki jest zapis w regulaminie. Tak nie powinno być, ale trzeba się samemu upominać emotka A co do tego, że zbierają to prawda. Ja w zaprzyjaźnionym punkcie dostałam ponad 100 kuponów. Oczywiście nie chodzę i nie sępię, dostałam, bo nikt z kolektury nie gra, więc wklepałam, sama też byłabym głupia, gdybym wyrzuciła emotka
0 0

bonitta

#6057680 Napisano: 17.08.2015 17:26:23
kasiulll napisał(a):

Są fora (wystarczy wpisać loteriada w google) gdzie grający piszą ile zdołają zgromadzić kuponów chodząc po kolekturach lub za "wino i czekoladki" od obsługujących lotto. To są setki szans. W zeszłym roku wygrałam tablet za dosłownie kilka zgłoszeń, w tym nie gram ale życzę wygranych wyłącznie tym, którzy wprowadzają własne kody a reszta niech wygra wyłącznie ból palców od wprowadzania setek kuponów....
W temacie wkurza mnie burza, od rana pochmurno, parno, kręci się w powietrzu i nie chce sypnąć deszczem.. Mowa o Wielkopolsce, pod Koninem czekam na deszcz..
0 0

delvitto

#6057726 Napisano: 17.08.2015 19:12:35
omg, wkurzyłam się, jak nigdy!
w związku z loteriadą grałam trochę, ale zwątpiłam, bo wiadomo, jak jest;( dawałam wciąż te same numerki, grałam w multi, w systemie 9 cyfr, z plusem. Od 3 dni nie gram, bo uznałam to za drogą zabawę, ale chcąc się utwierdzić w przekonaniu, że miałam rację, każdego dnia sprawdzałam wyniki, sumując, ile już zaoszczędziłam na niegraniu. No i masz! Gdybym zagrała, wczoraj o 21.40, lub dziś o 14.00 (nie pamiętam już z tej euforii), trafiłabym 8 z 9, czyli całe 2000 zł! A że grałam z plusem, i własnie cyfra 35 (plus),była przeze mnie ujęta, byłoby aż 10.000 zł:( jestem w szoku, i zła na siebie, że przestałam grać, i chyba od jutra wrócę do grania...
0 0