Wkurza mnie...

Gość: malabestia

#6101235 Napisano: 26.10.2015 14:30:53
dziękuję za odpowiedź... zapomniałam, że istnieje taki wątek a widzę, że już mam do niego dostęp  emotka  Mam nadzieję, że jednak wystarczy cierpliwie poczekać, bo nigdy nie składałam żadnych reklamacji na wyniki itp i nawet nie wiedziałabym jak się za to zabrać...
0 0

zaczytana-pola

#6101266 Napisano: 26.10.2015 14:51:19
Poniedziałek z grubej rury emotka A mówią, że jaki poniedziałek, taki cały tydzień emotka
0 0

alaalicja

#6101273 Napisano: 26.10.2015 14:56:02
NIEMOC W MOCY emotka
0 0

Gość: zucchini

#6101280 Napisano: 26.10.2015 15:02:30
zucchini napisał(a):

wkurza mnie natura nivea... 500 zestawów a oni kapią po kilka smsów..
nosz... Puściliby wszystko to bym wiedziała czy się łudzić czy nie.

... już przysłali i do mnie emotka
0 0

kalka

#6101292 Napisano: 26.10.2015 15:24:01
dolly napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

wmroku napisał(a):

że pis wygrał wybory... wielki smutek

I specjalnie po to założyłes konto na forum by nas o tym poinformować? 

Ýyyyyy nie nie, po to by sobie mogl z kolega stamp2 podebatowac. Moze to jedna osoba....

emotka  
0 0

Gość: mattadore

#6101305 Napisano: 26.10.2015 15:30:27
wk... mnie ludzie pożyczający notorycznie ode mnie pieniądze DO ROBOTY!!!!emotka
0 0

anialistopad

#6101312 Napisano: 26.10.2015 15:36:30
Ronja napisał(a):

forumowiczka napisał(a):

stamp2 napisał(a):

forumowiczka napisał(a):

wmroku napisał(a):

Nie tylko Ciebie ta wiadomość zasmuciła. Ciekawe, kiedy ludzie się obudzą

no własnie wczoraj wreszcie sie obudziliemotka koniec z osmionirczkami,teraz tylko szczaw i mirabelkiemotka

I łyk mszalnego emotka

A teraz łyku nie było, nie podnoszono na fundusz kościelny? Halo, tu Ziemia!  emotka  Uzależnienie kleru od państwa przez sieć powiązań finansowych, to wbrew pozorom śpiewka lewicy, a nie prawicy.

Od wczoraj żyjemy nie w Polsce,a w Kaczogrodzie .Młode mamuśki i nawiedzone moherki na Pis zagłosowały.Mamuśki ,bo 500 zł na dziecko obiecali ,a mohery to raczej sprawy kościelne i nie wypowiadam się już na ten temat.W każdym razie wkurzyłam się na wybór naszego społeczeństwa.Obudzą się w XX wieku,bo pis niestety jest zacofany .Teraz zwolennicy pis-u mogą mnie zlinczować hehe
0 0

mama2006

#6101321 Napisano: 26.10.2015 15:39:43
anialistopad napisał(a):

Ronja napisał(a):

forumowiczka napisał(a):

stamp2 napisał(a):

forumowiczka napisał(a):

wmroku napisał(a):

no własnie wczoraj wreszcie sie obudziliemotka koniec z osmionirczkami,teraz tylko szczaw i mirabelkiemotka

I łyk mszalnego emotka

A teraz łyku nie było, nie podnoszono na fundusz kościelny? Halo, tu Ziemia!  emotka  Uzależnienie kleru od państwa przez sieć powiązań finansowych, to wbrew pozorom śpiewka lewicy, a nie prawicy.

Od wczoraj żyjemy nie w Polsce,a w Kaczogrodzie .Młode mamuśki i nawiedzone moherki na Pis zagłosowały.Mamuśki ,bo 500 zł na dziecko obiecają ,a mohery to raczej sprawy kościelne i nie wypowiadam się już na ten temat.W każdym razie wkurzyłam się na wybór naszego społeczeństwa.Obudzą się w XX wieku,bo pis niestety jest zacofany .Teraz zwolennicy pis-u mogą mnie zlinczować hehe

mnie już prawie zlinczowali w pracy  emotka .Ale najbardziej mnie wkurza  że "moc odeszła ode mnie
0 0

cc_investigator

#6101326 Napisano: 26.10.2015 15:41:30
Ja nie należę do zwolenników PIS, ale błagam, chociaż tutaj tego nie wprowadzajmy, mimo, że nas wkurza. Niech ekonki będą wolne od polityki, głęboko wierzę, że to wyjdzie nam na dobre emotka
0 0

youstyna33

#6101354 Napisano: 26.10.2015 16:08:36
że zgubiłam paragon....z wygranymi kosmetykami emotka
0 0

Gość: HOLLY

#6101379 Napisano: 26.10.2015 16:32:03
anialistopad napisał(a):

Ronja napisał(a):

forumowiczka napisał(a):

stamp2 napisał(a):

forumowiczka napisał(a):

wmroku napisał(a):

I łyk mszalnego emotka

Od wczoraj żyjemy nie w Polsce,a w Kaczogrodzie .Młode mamuśki i nawiedzone moherki na Pis zagłosowały.Mamuśki ,bo 500 zł na dziecko obiecali ,a mohery to raczej sprawy kościelne i nie wypowiadam się już na ten temat.W każdym razie wkurzyłam się na wybór naszego społeczeństwa.Obudzą się w XX wieku,bo pis niestety jest zacofany .Teraz zwolennicy pis-u mogą mnie zlinczować hehe

anialistopad nie głosowałam na PiS ale nadal żyję w Polsce i uważam, że we wczorajszych wolnych wyborach zwyciężyła demokracja. Wybór większości społeczeństwa to nie powód by komuś ubliżać. Nie uważam też by w kraju z chrześcijańskimi tradycjami oznaką zacofania było rodzenie dzieci i chodzenie do kościoła.
0 0

zaczytana-pola

#6101385 Napisano: 26.10.2015 16:40:01
Szkoda tylko, ze ta chrześcijańska tradycja z ambony i kościelnych ogrodzeń nakazuje na kogo głosować. Przynajmniej na wsi. I tu nie robię przytyku do tego, czy ktoś wierzy, czy też nie, ale troszkę nie na miejscu jest wtrącanie się Kościoła do polityki. M. in. dlatego przestałam chodzić do kościoła na niedzielne msze. Po drugie- czy anialistopad chodziło o sam fakt rodzenia dzieci, czy też o obiecanki, które nie wiadomo, czy w ogóle zostaną spełnione. Już są komentarze, że w budżecie na 2016 raczej nie da rady emotka .
Nie traktujmy słowa pisanego w sposób dosłowny.

Wkurza mnie niemoc, chandra jakaś emotka
0 0

Gość: HOLLY

#6101393 Napisano: 26.10.2015 16:48:56
zaczytana-pola chodzi mi tylko o to by nie ubliżać innym za ich wybory. Używanie sformułowań typu "młode mamuśki" i "nawiedzone moherki" w jakimkolwiek kontekście jest obrzydliwe. 
0 0

edi999a

#6101401 Napisano: 26.10.2015 16:54:29
Mnie też wkurza ,że wygrał PIS. Nie przemawiaj do mnie ich argumenty. Mam na tyle zdrowego rozsądku, że zdaję sobie sprawę, że te 500 zł i inne niezwykłe pomysły to kiełbacha wyborcza . Do kościoła chodzę co niedzielę. Wczoraj na kazaniu ksiądz wygłosił kazanie, po którym nie pozostawił opcji na kogo głosować - nie powiedział wprost,ale... Chcę powiedzieć, że nie jestem zwolennikiem PO, wczoraj podczas głosowania było jeszcze kilka opcji, na kogo oddać głos. Wkurza mnie wynik wyborów, ale go sznuję. Mamy demokrację. Teraz , gdy wygrali, przynajmniej nie krzyczą, że wybory zostały sfałszowane. Amen.
0 0

Gość: awi

#6101408 Napisano: 26.10.2015 17:05:56
Szanujmy się nawzajem niezależnie od opcji politycznych i innych. Parafrazując napis na murze dodam: bądźmy ludźmi przynajmniej dopóki naukowcy nie udowodnią, że jesteśmy czymś innym.
0 0

agicho

#6101409 Napisano: 26.10.2015 17:06:11
edi999a napisał(a):

Mnie też wkurza ,że wygrał PIS. Nie przemawiaj do mnie ich argumenty. Mam na tyle zdrowego rozsądku, że zdaję sobie sprawę, że te 500 zł i inne niezwykłe pomysły to kiełbacha wyborcza . Do kościoła chodzę co niedzielę. Wczoraj na kazaniu ksiądz wygłosił kazanie, po którym nie pozostawił opcji na kogo głosować - nie powiedział wprost,ale... Chcę powiedzieć, że nie jestem zwolennikiem PO, wczoraj podczas głosowania było jeszcze kilka opcji, na kogo oddać głos. Wkurza mnie wynik wyborów, ale go sznuję. Mamy demokrację. Teraz , gdy wygrali, przynajmniej nie krzyczą, że wybory zostały sfałszowane. Amen.

Myślałam,że do Kościoła chodzi się w innym celu ...trwała poza tym cisza przedwyborcza emotka
Wkurza mnie jeśli kościół porusza sprawy polityczne.
0 0

aga17

#6101416 Napisano: 26.10.2015 17:13:29
anialistopad napisał(a):

Ronja napisał(a):

forumowiczka napisał(a):

stamp2 napisał(a):

forumowiczka napisał(a):

wmroku napisał(a):

I łyk mszalnego emotka

Nie jestem młodą mamuśką ani nawiedzoną moherką  i głosowałam na Pis.Ja się już dawno obudziłam, ale Ty chyba dalej oglądasz TVN24.Mogłabyś uszanować zdanie innych ludzi a nie ich obrażać.Nie przyszło Ci do głowy że to może właśnie Ty się mylisz?
0 0

visserarthur

#6101426 Napisano: 26.10.2015 17:23:11
No to metoda na taki kościół jest prosta- zaczynasz chodzić do innego i wtedy proboszcz danej parafii się dziwi, dlaczego tak mało ludzi do jego kościoła przychodzi i dlaczego, w związku z tym, tak mało na tacy emotka
0 0

benasia

#6101483 Napisano: 26.10.2015 18:43:27
dodałam rano konkursy do bazy a nadal nie mam ich zaliczonych i jestem zablokowana   emotka
0 0

cc_investigator

#6101488 Napisano: 26.10.2015 18:50:13
benasia napisał(a):

dodałam rano konkursy do bazy a nadal nie mam ich zaliczonych i jestem zablokowana   emotka

Ja też. Moja wina baaardzo wielka... ale ten detoks mi źle robi na samopoczucie emotka
0 0