Wkurza mnie...

Gość: tusienka

#6101490 Napisano: 26.10.2015 18:53:20
wkurza mnie dzisiejszy dzień. Wszystkie konkursy w plecy. Jakby tego było mało jeszcze nie nie mogę cytować niczego na forum
Nie mogę wejść na swojego fb bo nie chce żadnego fanpage załadować kręci i kręci się te okropne kółeczko i nic
I jeszcze mi się myszka rozwaliła emotka
0 0

benasia

#6101491 Napisano: 26.10.2015 18:54:20
Nie rozumiem po co roztrząsacie tutaj polityczne spory - każdy głosował na kogo chciał i to jego prywatna sprawa. Większość wybrała PiS i pora się z tym pogodzić. Poza tym nie w każdym kościele jest mowa o polityce - ale co niektórzy wrzucają zawsze wszystkich do jednego worka niezależnie od tematu.
0 0

joan

#6101544 Napisano: 26.10.2015 20:34:25
Pierwsze reklamy bożonarodzeniowe w tivi emotka
0 0

snowflake

#6101546 Napisano: 26.10.2015 20:39:40
joan napisał(a):

W Kauflandzie już od jakiegos czasu mozna znaleźć czekoladowe Mikołaje emotka  Na dobre sie zacznie po Wszystkich Świętych emotka
0 0

niunia-k

#6101548 Napisano: 26.10.2015 20:46:17
Wizyta dzisiejsza u fryzjerki ... Chodzę do niej regularnie na farbowanie i uwaliła mnie dziś farbą emotka emotka emotka  Bluzkę i spodnie
Zauważyłam że zaczyna oszczędzać na wszystkim nawet folia którą mi założyła niby na ochronę była cała mokra jakby "prana"  żeby użyć znowu emotka

Potem wybrałam się po 1 mały dokument do UP i zeszło mi tam pół dnia no Ku..... emotka
0 0

cudaczek121

#6101584 Napisano: 26.10.2015 22:07:22
Wkurza mnie,że chciałam odesłać kod z Łaciatego na wygraną miskę,a tu patrzę, ojciec wyrzucił już opakowanie z kodem, które wcześniej zostało opróżnione z mleka.Nie wiem od kiedy on taki nadgorliwyemotka Przecież tam na opakowaniu jak byk stoi,że jest promocja emotka Mama radzi,żeby przeszukać kosze na zewnątrz,ale bez przesady,aż tak nisko nie upadłam,aby za durną miskę w śmieciach grzebać,he,he.Szkoda mi tylko,że tato nie ma poszanowania dla mojej pasji konkursowej,echemotka Następnym razem chyba sobie to mleko pod kołdrę wsadzęemotka
0 0

ziolko

#6101621 Napisano: 26.10.2015 23:41:31
snowflake napisał(a):

joan napisał(a):

W Kauflandzie już od jakiegos czasu mozna znaleźć czekoladowe Mikołaje emotka  Na dobre sie zacznie po Wszystkich Świętych emotka

w lidlu są od kilku tygodni
0 0

Gość: katrin22

#6101628 Napisano: 27.10.2015 00:06:08
Ludzie inteligentni nie będą wyśmiewać czyichś poglądów i wyborów politycznych. Tyle w temacie.

Wkurza mnie pogoda, szaro, buro= jesienna deprecho witaj emotka
0 0

Gość: nice

#6101657 Napisano: 27.10.2015 08:13:04
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że chciałam odesłać kod z Łaciatego na wygraną miskę,a tu patrzę, ojciec wyrzucił już opakowanie z kodem, które wcześniej zostało opróżnione z mleka.Nie wiem od kiedy on taki nadgorliwyemotka Przecież tam na opakowaniu jak byk stoi,że jest promocja emotka Mama radzi,żeby przeszukać kosze na zewnątrz,ale bez przesady,aż tak nisko nie upadłam,aby za durną miskę w śmieciach grzebać,he,he.Szkoda mi tylko,że tato nie ma poszanowania dla mojej pasji konkursowej,echemotka Następnym razem chyba sobie to mleko pod kołdrę wsadzęemotka

tylko uważaj kochana aby nie skisło emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6101672 Napisano: 27.10.2015 09:16:47
w porządkach wywaliłam paragon na pedigree... kur... ja pierd... emotka
0 0

mia

#6101680 Napisano: 27.10.2015 09:39:15
Dopiero teraz przyuważyłam, że w obu konkursach Hackett Hamilton (ITM i Biedronka) będzie zasiadał w komisji przedstawiciel Unilever... A ja słowem nie wspomniałam o Unilever czy ich produktach w żadnym zgłoszeniu. emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#6101687 Napisano: 27.10.2015 09:58:38
mia napisał(a):

Dopiero teraz przyuważyłam, że w obu konkursach Hackett Hamilton (ITM i Biedronka) będzie zasiadał w komisji przedstawiciel Unilever... A ja słowem nie wspomniałam o Unilever czy ich produktach w żadnym zgłoszeniu. emotka emotka

emotka nie tylko Ty.
0 0

joan

#6101699 Napisano: 27.10.2015 10:19:10
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że chciałam odesłać kod z Łaciatego na wygraną miskę,a tu patrzę, ojciec wyrzucił już opakowanie z kodem, które wcześniej zostało opróżnione z mleka. (...)

Bo jeśli opakowanie należy zachować, można np. od razu po zakupie przyszyć do niego zszywaczem żółtą karteczkę z napisem "NIE WYRZUCAĆ - NA KONKURS!" emotka
0 0

arya

#6101708 Napisano: 27.10.2015 10:40:07
Wkurza mnie porządkowanie po remoncie i to, że doba ma tylko 24 godziny emotka
0 0

Vivacia

#6101710 Napisano: 27.10.2015 10:46:55
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że chciałam odesłać kod z Łaciatego na wygraną miskę,a tu patrzę, ojciec wyrzucił już opakowanie z kodem, które wcześniej zostało opróżnione z mleka. (...)

Bo jeśli opakowanie należy zachować, można np. od razu po zakupie przyszyć do niego zszywaczem żółtą karteczkę z napisem "NIE WYRZUCAĆ - NA KONKURS!" emotka

Ej, dobre! Ja już milion razy wyciągałam ze śmietnika (naszego domowego na suche, więc bez tragedii) różne opakowania, bo nie mogę chłopa nauczyć, żeby nie wyrzucał. Skorzystam z pomysłu emotka
0 0

joan

#6101711 Napisano: 27.10.2015 10:50:52
Vivacia napisał(a):

joan napisał(a):

Ej, dobre! Ja już milion razy wyciągałam ze śmietnika (naszego domowego na suche, więc bez tragedii) różne opakowania, bo nie mogę chłopa nauczyć, żeby nie wyrzucał. Skorzystam z pomysłu emotka

U mnie się zawsze sprawdza emotka
Konkursów promocyjnych jest tyle, że samemu trudno to wszystko ogarnąć, a co dopiero wymagać od pozostałych członków rodziny (zwykle mugoli nie kojarzących marek konkowych), by pamiętali, że np. opakowanie z tego mleka/ chrupek/ czekolady należy zachować, a z tamtego nie emotka
0 0

cudaczek121

#6101714 Napisano: 27.10.2015 10:59:18
nice napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

tylko uważaj kochana aby nie skisło emotka

opróżnione z mleka-miałam na myśli,że już wypite, więc nie ma szansy skisnąć emotka
0 0

marionzzz

#6101716 Napisano: 27.10.2015 11:02:50
cudaczek121 napisał(a):

a ja powycinałam kody konkursowe, odłożyłam na stolik przy komputerze aby dopiero wypełnić formularz... i co? mój małżonek się nudził jak siedział w kompie i kartoniki porozrywał i pościerał kody-bo  tak sobie leżały i on nie wiedział,że to konkursowe a musiał sobie czymś ręce zająć...
a na pytanie czy nie zastanowił się po co tak mogą tam leżeć wycięte -bo przecież ja nie z nudów czy z jakiejś dziwnej pasji wycinam sobie te kartoniki z mleka odpowiedział,że miał tak głowę zajętą że już sobie tym "głowy nie zaprzątał.".. no cóż, traktuję to tak jakbym po prostu nie wygrała...
0 0

cc_investigator

#6101719 Napisano: 27.10.2015 11:08:59
zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

emotka nie tylko Ty.

Nie sądzę, żeby to miało aż takie znacznie, ja też tylko o sklepach pisałam. Bardzo dobre hasło się obroni, bo zrobi wrażenie.
Też nie napisałam, ale szczerze- wsadzić Biedronkę i to w 100 znaków, czy to jest możliwe?
0 0

foton

#6101721 Napisano: 27.10.2015 11:12:15
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że chciałam odesłać kod z Łaciatego na wygraną miskę,a tu patrzę, ojciec wyrzucił już opakowanie z kodem, które wcześniej zostało opróżnione z mleka.

A ja mieszkam sam i nie ma mi kto wyrzucić emotka emotka (jednakowo: super i źle)
0 0