Wkurza mnie...

mia

#6120582 Napisano: 27.11.2015 10:11:41
joan napisał(a):

Wkurza mnie ziejący z każdej fejsbuczowej paszczy Dzień Pierdzielniętego Klienta, czyli Black Friday emotka

Żeby to tylko na FB... emotka Tam mogę nie zaglądać, ale pocztę odbieram i na okrągło od dwóch dni już mi się sypie spam ze wszystkich możliwych sklepów. Co za nazwa w ogóle - super na czasie w świetle ostatnich wyczynów ISIS. emotka
A dodatkowo wkurzają mnie nowi idioci z nowego rządu i ich nowe, coraz to ciekawsze pomysły.
Żeby była jasność - stary rząd nie był absolutnie emotka obiektem mojej adoracji, ale teoretycznie nowe powinno być lepsze...
0 0

kalka

#6120608 Napisano: 27.11.2015 10:43:39
fiona123 napisał(a):

kalka napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

onmyown napisał(a):

Wkurza mnie Leniwiec, niby taki leniwy, a spamuje na potęgęemotka

Było nie zaznaczać trzeciej zgody emotka - to wyłącznie marketing, nie jest wcale potrzebna do udziału w konkursie.
Przed beztroskim klikaniem warto poczytać to i owo emotka

Statystycznie rzecz ujmując, jak nie wyrażam zgody, to nie wygrywam, a jak wyrażę, to od razu deszcze nagród  emotka

Potwierdzam!sprawdzone!

Oczywiście, że tak. Zdarzają się firmy, które (nieoficjalnie) nie biorą pod uwagę zgłoszeń nie mających zaznaczonej zgody na dysponowanie danymi w celach marketingowych, czy też idąc dalej na przekazywanie danych w celach marketingowych podmiotom "trzecim" .
Zapytałam kiedyś znajomego z firmy marketingowej jak to jest, a on mi na to z szelmowskim uśmiechem "coś za coś! Chcesz nagrodę wyraź zgodę"   
Oczywiście nie wszystkie agencje eliminują zgłoszenia bez wyrażonej zgody na dysponowanie danymi osobowymi w zakresie większym, niż konieczny do przeprowadzenia konkursu, ale z całą pewnością są  takowe  emotka
0 0

mmagd

#6120740 Napisano: 27.11.2015 12:42:09
Wkurzają mnie wszędobylskie jacobsy, przelewy z mocy, karma dla kota, Black Friday i inne... emotka
A jak coś konkretnego człowiek chce się dowiedzieć to cisza...
CZARNY PIĄTEK u mnie... emotka
0 0

79magda

#6120806 Napisano: 27.11.2015 13:54:09
Wkurzają mnie wyniki z Leniwca - nie to, żebym jakoś specjalnie się zaangażowała czy coś... ale Cudaczki I Leniuszki po raz enty to chyba lekuśkie przegiątko, czyż nie?! emotka
0 0

erychta00

#6120832 Napisano: 27.11.2015 14:17:56
No kurde! Przed chwilą był u mnie kurier po paczkę bo podobno zleciłam zwrot albo coś takiego! Kazałam mu sprawdzić w bazie i powiedział, że tylko moje dane tam ma nic więcej. Dzwonie do DPD, czekałam na połączenie 10 minut  bo ileś tam klawiszy musiałam ponaciskać(!), facet sprawdził chyba w trzech bazach i nigdzie czegoś takiego nie ma..... U kuriera w bazie jedno w firmie drugie.... Ale ja się pytam, jak, kto i po co?! 
Po za tym dodaje tego posta drugi raz bo wcześniej mi zniknął emotka
0 0

jokan

#6120867 Napisano: 27.11.2015 14:48:36
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Wkurza mnie ziejący z każdej fejsbuczowej paszczy Dzień Pierdzielniętego Klienta, czyli Black Friday emotka

Żeby to tylko na FB... emotka Tam mogę nie zaglądać, ale pocztę odbieram i na okrągło od dwóch dni już mi się sypie spam ze wszystkich możliwych sklepów. Co za nazwa w ogóle - super na czasie w świetle ostatnich wyczynów ISIS. emotka
A dodatkowo wkurzają mnie nowi idioci z nowego rządu i ich nowe, coraz to ciekawsze pomysły.
Żeby była jasność - stary rząd nie był absolutnie emotka obiektem mojej adoracji, ale teoretycznie nowe powinno być lepsze...

powariowali z tym Black Friday, tez mam spam wszedzie gdzie tylko mozliwe...emotka
0 0

zaczytana-pola

#6120878 Napisano: 27.11.2015 14:57:36
erychta00 napisał(a):

No kurde! Przed chwilą był u mnie kurier po paczkę bo podobno zleciłam zwrot albo coś takiego! Kazałam mu sprawdzić w bazie i powiedział, że tylko moje dane tam ma nic więcej. Dzwonie do DPD, czekałam na połączenie 10 minut  bo ileś tam klawiszy musiałam ponaciskać(!), facet sprawdził chyba w trzech bazach i nigdzie czegoś takiego nie ma..... U kuriera w bazie jedno w firmie drugie.... Ale ja się pytam, jak, kto i po co?! 

http://wroclaw.wy...awianin_stracil.html
0 0

dolly

#6120883 Napisano: 27.11.2015 15:02:02
erychta00 napisał(a):

No kurde! Wpadł do mnie przed chwilą kurier, czekam czekam aż mi da paczkę a on do mnie, że to on przyjechał po paczkę bo dostał zlecenie zwrotu albo coś tam! Każę mu sprawdzić to ten mi mówi, że tylko moje dane są i nic więcej. Dzwonie do DPD a oni tam nawet takiego zlecenia nie mają. Kto? Jak? Po co zamawiał do mnie kuriera?! 

Moze jakies dokumenty zwrotne?
0 0

jokan

#6120886 Napisano: 27.11.2015 15:06:55
zaczytana-pola napisał(a):

erychta00 napisał(a):

emotka dobrze wiedzieć
0 0

erychta00

#6120909 Napisano: 27.11.2015 15:26:53
zaczytana-pola napisał(a):

erychta00 napisał(a):

U mnie to był rzeczywiście kurier DPD bo go znam emotka  
0 0

erychta00

#6120913 Napisano: 27.11.2015 15:30:36
A teraz wiadomość z ostatniej chwili emotka  
Dzwoniła Pani z konkursu Luksus, że mieli wiele zgłoszeń o brakujących produktach więc zgłosili to do DPD. A kurier miał dać mi dokumenty do podpisania dotyczące braku produktów w paczce. Szkoda tylko, że kurier nie wiedział za bardzo po co do mnie przyjechał! Opowiedziałam o tej sytuacji Pani z Akona i stwierdziła, żę widocznie DPD chce się uchylić od odpowiedzialności. A brakujący produkt dotrze do mnie w poniedziałek lub wtorek i wtedy powiem parę słów kurierowi emotka  Niech zrobią w końcu porządek emotka
0 0

lusienka

#6120919 Napisano: 27.11.2015 15:38:12
Wkurza mnie że o moim Luksusie ani widu ani słychu.Zaczynam sie powoli martwić
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#6120948 Napisano: 27.11.2015 16:13:14
cudaczek121 napisał(a):

ALE CO TO JEST

Wkurza mnie,że ten Cudaczek-Ładowaczek to chyba jednak nie było zgłoszone przeze mnie imię,bo do tej pory nie dostałam maila o wygranejemotka
0 0

edzia21

#6120950 Napisano: 27.11.2015 16:15:43
tomniewkurza napisał(a):

79magda napisał(a):

...nie to, żebym jakoś specjalnie się zaangażowała czy coś... ale Cudaczki I Leniuszki po raz enty to chyba lekuśkie przegiątko, czyż nie?!

"Wyniki Finału Konkursu zostaną ogłoszone na Stronie Konkursu do dnia 4 grudnia 2015 roku poprzez publikację nagrodzonych imion wraz z przyznanymi nagrodami."
I niewykluczone, że wyniki wyglądać będą tak:
  • samochód osobowy marki FIAT 500 (wersja POP, pojemność silnika ccm 1242, moc KM 69, ilość drzwi: 3, rok produkcji 2015, kolor „bianco gelato”) o wartości brutto 41.022,00złotych („Nagroda Główna”) otrzymuje.... (fanfary) Autor imienia: CUDACZEK ŁADOWACZEK! emotka emotka

Lepszy już cudaczek ładowaczek, niż gucio zasilacz emotka
0 0

defed

#6120951 Napisano: 27.11.2015 16:16:42
tomniewkurza napisał(a):

79magda napisał(a):

...nie to, żebym jakoś specjalnie się zaangażowała czy coś... ale Cudaczki I Leniuszki po raz enty to chyba lekuśkie przegiątko, czyż nie?!

"Wyniki Finału Konkursu zostaną ogłoszone na Stronie Konkursu do dnia 4 grudnia 2015 roku poprzez publikację nagrodzonych imion wraz z przyznanymi nagrodami."
I niewykluczone, że wyniki wyglądać będą tak:
  • samochód osobowy marki FIAT 500 (wersja POP, pojemność silnika ccm 1242, moc KM 69, ilość drzwi: 3, rok produkcji 2015, kolor „bianco gelato”) o wartości brutto 41.022,00złotych („Nagroda Główna”) otrzymuje.... (fanfary) Autor imienia: CUDACZEK ŁADOWACZEK! emotka emotka

tomniewkurza - jaki jest zatem Twój typ/-y na auto emotka   emotka
0 0

foton

#6120973 Napisano: 27.11.2015 16:51:36
Mnie się podoba CUDACZEK ŁADOWACZEK emotka
0 0

cudaczek121

#6121050 Napisano: 27.11.2015 18:44:52
tomniewkurza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ALE CO TO JEST emotka

cudaczek121 napisał(a): Czy dostał ktoś już maila o wygranej z Leniwca z wygranych 20 listopada lub dni późniejszych?
...źle się wyraziłam. Chodziło mi o 17 listopada, a wyniki na stronie z 17.11 były bodajże 20 listopada emotka

...no a to imię zgłoszone było właśnie 17 listopada emotka To AŻ TYLE ich zgłosiłaś, że jednego nie jesteś pewna?! emotka

nie tylko 3 na 3 różne numery
0 0

foton

#6121068 Napisano: 27.11.2015 19:12:19
Mnie się wydaje, że Cudaczek Ładowaczek jest mój... ale ciiiiicho  emotka  (nie znam osobiście, ale mam blisko)  emotka
0 0

cudaczek121

#6121071 Napisano: 27.11.2015 19:13:51
tomniewkurza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

...AŻ TYLE ich zgłosiłaś, że jednego nie jesteś pewna?! emotka

nie tylko 3 na 3 różne numery

Chodzi mi bardziej o to, że nie jesteś pewna, czy CUDACZEK ŁADOWACZEK to Twoje zgłoszenie, czy kogoś innego emotka

No właśnie jestem pewna swego i to chyba byłby nadzwyczajny zbieg okoliczności,że akurat tego samego dnia, kiedy ja doładowałam swoje fony i zgłaszałam imiona, ktoś postanowił dać nazwę Cudaczek Ładowaczek.Pisałam do nich na maila,ale nie raczyli mi odpisać nawet, czy to imię faktycznie jest przypisane do mojego numeru telefonu i adresu emailemotka
0 0