Wkurza mnie...

ZetZ

#6121809 Napisano: 29.11.2015 22:37:50
elotta napisał(a):

Zet napisał(a):

Nie wiem dlaczego z dodanych konkursów 30 zrobiło mi się nagle 21 ?Tak zdeczko mnie to wkurza,bo staram się dać na tym forum coś od siebie ,wpisuję i dodaję konkursy które pokazuje mi że nie ma w bazie , a potem  pochłania je  jakaś czarna dziura???

Weszłam na Twój profil i w Twoje nadesłane konkursy i widzę, że ogólnie masz 32. Ale niestety, ta liczba, która się wyświetla np. na forum przy avatarze, pokazuje bodajże tylko konkursy nadesłane w ciągu danego miesiąca.

Dziękuję za info , czyli wszystko jest w porządku i kamień z serca uff emotka
0 0

ZetZ

#6121814 Napisano: 29.11.2015 22:42:04
victorious napisał(a):

Zet napisał(a):

Nie wiem dlaczego z dodanych konkursów 30 zrobiło mi się nagle 21 ?Tak zdeczko mnie to wkurza,bo staram się dać na tym forum coś od siebie ,wpisuję i dodaję konkursy które pokazuje mi że nie ma w bazie , a potem  pochłania je  jakaś czarna dziura???

Liczba konkursów nie jest stała. Co miesiąc odpadają te najdawniej dodane, stąd jest wymóg trzech nowych konkursów, żeby mieć dostęp do wszystkich wątków. Gdyby nie "zerowanie" starych konkursów miałbyś dostęp na zawsze, a chodzi o to, żeby baza się powiększała i każdy dodał coś od siebie. Pamiętam z dzieciństwa taki fragment wiersza Tuwima: "Tak dla wspólnej korzyści i dla dobra wspólnego, wszyscy muszą pracować, mój maleńki kolego."

Oczywiście zupełnie się z tym zgadzam,dlatego nie dodaję tylko wymaganych 3 konkursów miesięcznie ale tyle ile tylko uda mi się wypatrzeć,pozdrawiam i życzę miłego wieczoru .
0 0

victorious

#6121821 Napisano: 29.11.2015 23:07:57
Zet napisał(a):

Nie wiem dlaczego z dodanych konkursów 30 zrobiło mi się nagle 21 ? Tak zdeczko mnie to wkurza, bo staram się dać na tym forum coś od siebie, wpisuję i dodaję konkursy, które pokazuje mi, że nie ma w bazie , a potem pochłania je jakaś czarna dziura???

Liczba konkursów nie jest stała. Co miesiąc odpadają te najdawniej dodane, stąd jest wymóg trzech nowych konkursów, żeby mieć dostęp do wszystkich wątków. Gdyby nie "zerowanie" starych konkursów miałabyś dostęp na zawsze, a chodzi o to, żeby baza się powiększała i każdy dodał coś od siebie. Pamiętam z dzieciństwa taki fragment wiersza Tuwima: "Tak dla wspólnej korzyści i dla dobra wspólnego, wszyscy muszą pracować, mój maleńki kolego."
0 0

arya

#6121833 Napisano: 29.11.2015 23:33:06
Wkurza mnie moje lenistwo, brak weny i chęci we wcześniejszych etapach Łaciatego emotka  Teraz mogę pomarzyć o pięknym kompleciku filiżanek, bo konkurencja jest masakryczna emotka
0 0

androm

#6121839 Napisano: 30.11.2015 00:10:13
dolly napisał(a):

awi napisał(a):

Mam chandrę. Nie mogę się zdecydować: czy jechać po garniera na konkurs, czy zrobić sobie aromatycznego grzańca, czy zjeść pudło lodów z resztką nalewki wiśniowej, czy iść na Makbeta czy położyć się i płakać. Czuję się w tych czterech ścianach jak w więzieniu i najchętniej poszłabym nad dziką Wisłę popatrzeć na wodę ale jest ciemno i się boję. W takich chwilach jak ta rozumiem alkoholików i samobójców, ech

Awi co wybralas??????? 

Lodów nie polecam - potem wyrzuty sumienia, Makbeta nie polecam, bo widziałam i nie zrobił na mnie wrażenia, poza tym nieodpowiedni na wisielczy humor:) To najlepiej grzańca.
0 0

Gość: awi

#6121857 Napisano: 30.11.2015 07:16:11
androm napisał(a):

dolly napisał(a):

awi napisał(a):

Mam chandrę. Nie mogę się zdecydować: czy jechać po garniera na konkurs, czy zrobić sobie aromatycznego grzańca, czy zjeść pudło lodów z resztką nalewki wiśniowej, czy iść na Makbeta czy położyć się i płakać. Czuję się w tych czterech ścianach jak w więzieniu i najchętniej poszłabym nad dziką Wisłę popatrzeć na wodę ale jest ciemno i się boję. W takich chwilach jak ta rozumiem alkoholików i samobójców, ech

Awi co wybralas??????? 

Lodów nie polecam - potem wyrzuty sumienia, Makbeta nie polecam, bo widziałam i nie zrobił na mnie wrażenia, poza tym nieodpowiedni na wisielczy humor:) To najlepiej grzańca.

Wybrałam samorobnego grzańca i przygotowałam smsy do wysłania na garniera, teraz tylko pozostało mi dokonanie właściwego zakupu. Reszta - na później. Życzę Wam miłego dnia
0 0

Gość: kubatbg

#6121982 Napisano: 30.11.2015 11:50:53
https://www.youtu...ed&v=3OIhUnw555s

na poprawę humoru dla wszystkich najlepsza reklama ever !
0 0

cudaczek121

#6122038 Napisano: 30.11.2015 12:53:59
Wkurza mnie,że okazało się,iż zgłoszone imię Leniwca Cudaczek Ładowaczek jednak nie jest moje i nagroda mi się nie należyemotka Miałam zatem wyjątkowego pecha,że ktoś mnie ubiegł i to tego samego dnia, bo ja to imię zgłaszałam o 9.49 rano 17 listopada i system go nie odrzucił emotka Niech się bujają arbuzy jedne emotka Mam tylko nadzieję,że to imię nie wygra auta,hi,hi,hi.
0 0

mia

#6122059 Napisano: 30.11.2015 13:12:44
Kolejny sztorm i wichura... emotka I jak człowiek ma zatoki wyleczyć?
Oby się to wreszcie skończyło wraz z listopadem... emotka
0 0

elotta

#6122062 Napisano: 30.11.2015 13:15:31
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że okazało się,iż zgłoszone imię Leniwca Cudaczek Ładowaczek jednak nie jest moje i nagroda mi się nie należyemotka Miałam zatem wyjątkowego pecha,że ktoś mnie ubiegł i to tego samego dnia, bo ja to imię zgłaszałam o 9.49 rano 17 listopada i system go nie odrzucił emotka Niech się bujają arbuzy jedne emotka Mam tylko nadzieję,że to imię nie wygra auta,hi,hi,hi.

Współczuję! Nie wygrać to swoją drogą, ale być pewnym, że się wygrało, a wychodzi z tego guzik... nieprzyjemne emotka
0 0

cudaczek121

#6122075 Napisano: 30.11.2015 13:28:26
elotta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Współczuję! Nie wygrać to swoją drogą, ale być pewnym, że się wygrało, a wychodzi z tego guzik... nieprzyjemne emotka

Nawet się okazało,że osoba, która zgłosiła to Imię tego samego dnia przed 9 rano jest od Nas z forum,bo się zgłosiła do mnie na pw,abym się nie gniewała emotka Nie wiem, wobec tego, może dałam po prostu więcej spacji albo jednak napisałam to imię w innej formie,skoro mi je przyjęło,ech.
0 0

mdepfs

#6122128 Napisano: 30.11.2015 14:28:40
a mnie wkurza, że w tuńczyku Princes wygrywają hmmm takie se te prace emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6122131 Napisano: 30.11.2015 14:33:49
mdepfs napisał(a):

a mnie wkurza, że w tuńczyku Princes wygrywają hmmm takie se te prace emotka

Powiedz dosadnie... wygrywa dziadostwo...
0 0

xman111

#6122136 Napisano: 30.11.2015 14:36:26
Dla mnie przepis to przepis, ale niektórym to mało. Najbardziej mnie w....a przepisy rymowane i napisy z ryżu, pieprzu itp.
0 0

Gość: poprostuanette

#6122138 Napisano: 30.11.2015 14:39:07
roger111 napisał(a):

Dla mnie przepis to przepis, ale niektórym to mało. Najbardziej mnie w....a przepisy rymowane i napisy z ryżu, pieprzu itp.

Sam przepis to nie wszystko. Jezeli ktos daje placki na patelnii ktore sprawiaja ze tego nie chce sie jesc to kiepsko. Placki rozwalone. Malo estetyczne. 
0 0

benasia

#6122141 Napisano: 30.11.2015 14:47:10
chciałam wygrać dla Mamy zestaw z paczki sprzątaczki lub kiwi - zgłoszenia posłane na początku października i do tej pory się nie udało    emotka
0 0

jasnoniebieska

#6122146 Napisano: 30.11.2015 14:52:56
benasia napisał(a):

chciałam wygrać dla Mamy zestaw z paczki sprzątaczki lub kiwi - zgłoszenia posłane na początku października i do tej pory się nie udało    emotka

ja też jeszcze nie wygrałam, konkurs jeszcze trochę trwa... powinno się udać emotka
0 0

fineessa

#6122360 Napisano: 30.11.2015 16:43:27
Spotkaliście się z sytuacją w której jedna kobieta podaje w konkursie swoje nazwisko panieńskie i adres domu rodzinnego oraz (w tym samym konkursie) swoje nazwisko jako mężatka i adres pod którym mieszka z mężem? Dzięki temu ma dwie nagrody zamiast jednej...
Nie gram zbyt długo w konkursach ale jestem maksymalnie zaskoczonaemotka
0 0

joan

#6122364 Napisano: 30.11.2015 16:44:58
kalinea napisał(a):

Spotkaliście się z sytuacją w której jedna kobieta podaje w konkursie swoje nazwisko panieńskie i adres domu rodzinnego oraz (w tym samym konkursie) swoje nazwisko jako mężatka i adres pod którym mieszka z mężem? Dzięki temu ma dwie nagrody zamiast jednej...
Nie gram zbyt długo w konkursach ale jestem maksymalnie zaskoczonaemotka

A jak udowodnisz, że chodzi o tę samą osobę?
0 0

joan

#6122427 Napisano: 30.11.2015 17:54:55
tomniewkurza napisał(a):

(...) Chyba nie łudzisz się, że Organizatora to obejdzie? (...)

Jak ostatnio było pisane w przypadku Radzia - wszystko zależy od regulaminu. Miejsce zamieszkania to niekoniecznie miejsce zameldowania. A niektórych organizatorów to jednak obchodzi, skoro każą odesłać kopię dowodu osobistego emotka
0 0