Wkurza mnie...

benasia

#6122895 Napisano: 01.12.2015 11:39:16
wkurza mnie nawał reklam z każdej strony gdy otworzę Mozille, z Google Chrome nie miała problemu bo mam AdBlock - czym sie pozbyć dziadostwa na Mozilli?
0 0

ondine

#6122898 Napisano: 01.12.2015 11:41:26
benasia napisał(a):

wkurza mnie nawał reklam z każdej strony gdy otworzę Mozille, z Google Chrome nie miała problemu bo mam AdBlock - czym sie pozbyć dziadostwa na Mozilli?

Musisz zainstalować AdBlock na Mozilli, ja też mam zainstalowany i nie ma żadnych reklam emotka
0 0

benasia

#6122902 Napisano: 01.12.2015 11:50:15
ondine napisał(a):

benasia napisał(a):

Musisz zainstalować AdBlock na Mozilli, ja też mam zainstalowany i nie ma żadnych reklam emotka

dziękuję, już sobie poradziłam   emotka
0 0

malutka456

#6122972 Napisano: 01.12.2015 13:23:07
właśnie sobie uświadomiłam, że poza kauflandem, zapomniałam o konkursach w C4 - actimel i bobovita emotka   do tego bierze mnie przeziębienie i weny brak emotka
0 0

ludzka_istota

#6123076 Napisano: 01.12.2015 16:33:09
poczta na 02, grrr
0 0

ondine

#6123162 Napisano: 01.12.2015 19:15:48
Wściekłam się, bo nie zostałam poinformowana o zepsutym dystrybutorze na stacji paliw i nabił mi paliwa 2x więcej niż chciałam, bo nie dało się go zatrzymać! Ktoś wie w jaki sposób załatwić tę sprawę? Czy jest sens pisać jakąś reklamację?
0 0

cherry_coke

#6123185 Napisano: 01.12.2015 20:02:54
Poszłam do Stokrotki, wybrałam Milkę za 15 zł, sprawdziłam 3 razy z każdej strony czy na pewno wszystko dobrze, sprawdziłam jeszcze na czytniku, poszłam do kasy, a tam dostałam 58 groszy rabatu w wyniku czego zabrakło mi kilku groszy do 15 zł, a ogon za mną długi, więc nie mogłam lecieć na drugi koniec sklepu... emotka
0 0

Gość: awi

#6123186 Napisano: 01.12.2015 20:04:09
ondine napisał(a):

Wściekłam się, bo nie zostałam poinformowana o zepsutym dystrybutorze na stacji paliw i nabił mi paliwa 2x więcej niż chciałam, bo nie dało się go zatrzymać! Ktoś wie w jaki sposób załatwić tę sprawę? Czy jest sens pisać jakąś reklamację?

Też bym się wkurzyła, zwłaszcza jak bym nie miała wystarczającej ilości kasy żeby zapłacić. No ale jak zapłaciłaś(tak zakładam), to co chcesz uzyskać przez reklamację? Przeprosiny, dodatkowe paliwo gratis, mycie samochodu x 2, uścisk dłoni prezesa koncernu?  Był popsuty wcześniej, czy popsuł się jak tankowałaś?
0 0

notta

#6123187 Napisano: 01.12.2015 20:05:10
a mnie wkurza brak czasu i ciągły bieg...
0 0

elotta

#6123246 Napisano: 01.12.2015 21:37:19
Wkurzyłam się na siebie za to, że tak się wczułam w jeden konkurs, że cały dzień dziś co chwilę sprawdzałam pocztę... a że nic nie przyszło to jest mi koszmarnie smutno. Nawet mi się śniło, że dostałam maila, heh. Chyba muszę się leczyć emotka
0 0

ondine

#6123248 Napisano: 01.12.2015 21:41:11
awi napisał(a):

ondine napisał(a):

Też bym się wkurzyła, zwłaszcza jak bym nie miała wystarczającej ilości kasy żeby zapłacić. No ale jak zapłaciłaś(tak zakładam), to co chcesz uzyskać przez reklamację? Przeprosiny, dodatkowe paliwo gratis, mycie samochodu x 2, uścisk dłoni prezesa koncernu?  Był popsuty wcześniej, czy popsuł się jak tankowałaś?

No właśnie nie miałam przy sobie tyle gotówki ani karty, zapłacił brat. Po prostu każde przyznanie się do winy z ich strony by mnie usatysfakcjonowało i fakt, że coś z tym zrobią, popsuty był wcześniej, bo facet z obsługi był świadomy tego, więc skąd mam wiedzieć, że to nie było celowe działanie stacji i że tak nie zarabiają wykorzystując zepsuty dystrybutor, który tankuje więcej niż ktoś chce? Normalnie zgłosiliby to do naprawy, a nie świadomie zgadzali się, żeby ludzie tankowali emotka
0 0

denwerek

#6123250 Napisano: 01.12.2015 21:41:48
cherry_coke napisał(a):

Poszłam do Stokrotki, wybrałam Milkę za 15 zł, sprawdziłam 3 razy z każdej strony czy na pewno wszystko dobrze, sprawdziłam jeszcze na czytniku, poszłam do kasy, a tam dostałam 58 groszy rabatu w wyniku czego zabrakło mi kilku groszy do 15 zł, a ogon za mną długi, więc nie mogłam lecieć na drugi koniec sklepu... emotka

Oj tak...od promocji wszelakich i nie daj Bóg upustów strzeż nas Panie. Przekonałam się o tym dotkliwie ostatnio w Tesco, promocja Tymbarków była emotka  
Niespodziewane rabaty wróg konkursowicza emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#6123318 Napisano: 02.12.2015 08:37:46
denwerek napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Oj tak...od promocji wszelakich i nie daj Bóg upustów strzeż nas Panie. Przekonałam się o tym dotkliwie ostatnio w Tesco, promocja Tymbarków była emotka  

A mnie właśnie Mia uświadomiła, ze zły nr posłałam, wydałam 3 dychy na Milkę (bleeeee) jedno zgłoszenie, to gorsze wysłałam z nr systemowym, czyli musiałam sprawdzić. Wczoraj, fajne naprawdę hasło wysłałam z nr z góry, czemu? nie mam pojęcia, kompletnie zapomniałam że powinien być systemowy, i teraz nawet wygrać nie chcęemotka
0 0

lusienka

#6123322 Napisano: 02.12.2015 08:51:21
czarnygreg napisał(a):

denwerek napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

A mnie właśnie Mia uświadomiła, ze zły nr posłałam, wydałam 3 dychy na Milkę (bleeeee) jedno zgłoszenie, to gorsze wysłałam z nr systemowym, czyli musiałam sprawdzić. Wczoraj, fajne naprawdę hasło wysłałam z nr z góry, czemu? nie mam pojęcia, kompletnie zapomniałam że powinien być systemowy, i teraz nawet wygrać nie chcęemotka

Ja w tej gorączce przedświątecznej która się u mnie zaczęła też nie miałam czasu zerknąć na regulamin i też posłałam zgłoszenie z nr paragonu a nie systemowymemotka  myslicie że w razie wygranej to nie przejdzie?
A wkurza mnie okropnie deszczowa pogoda,która zespsuła mi kompletnie dzisiejsze planyemotka
0 0

madziulka2434

#6123323 Napisano: 02.12.2015 08:53:33
Że dopiero teraz sie zorientowałam że 20 listopada dzwoniło do mnie rmf fmemotka
0 0

cherry_coke

#6123325 Napisano: 02.12.2015 08:57:22
lusienka napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

denwerek napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Ja w tej gorączce przedświątecznej która się u mnie zaczęła też nie miałam czasu zerknąć na regulamin i też posłałam zgłoszenie z nr paragonu a nie systemowymemotka  myslicie że w razie wygranej to nie przejdzie?
A wkurza mnie okropnie deszczowa pogoda,która zespsuła mi kompletnie dzisiejsze planyemotka

Nie wiem jak u Was, ale link do regulaminu w ogóle nie działa. 
0 0

luckymen

#6123329 Napisano: 02.12.2015 09:11:45
cherry_coke napisał(a):

lusienka napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

denwerek napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

mi działa, jak chcesz to mogę Ci wysłac na @ emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#6123330 Napisano: 02.12.2015 09:13:47
U mnie regulamin natychmiast się ściąga, 
jestem gapaemotka  poda życzliwa dusza kontakt mailowy do karlsbadu? sprawdzałam na ich stronie , nie mogę znaleźćemotka
0 0

cherry_coke

#6123332 Napisano: 02.12.2015 09:14:36
luckymen napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

...

mi działa, jak chcesz to mogę Ci wysłac na @ emotka

Poproszę emotka  
0 0

luckymen

#6123347 Napisano: 02.12.2015 09:34:20
czarnygreg napisał(a):

U mnie regulamin natychmiast się ściąga, 
jestem gapaemotka  poda życzliwa dusza kontakt mailowy do karlsbadu? sprawdzałam na ich stronie , nie mogę znaleźćemotka

E-mail:
biuro@karlsbad.pl

Telefony:
22 833 77 17
22 833 91 90
22 833 14 39

cherry_coke masz na @ już emotka
0 0