Wkurza mnie...

kalka

#6125771 Napisano: 05.12.2015 22:51:29
magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

magnus napisał(a):

w

radosna napisał(a):

magnus napisał(a):

dolly napisał(a):

magnus napisał(a):

dolly napisał(a):

emotka

o to mnie wkurza- nic nie napisze a rechocze się emotka emotka

Kum kum emotka

emotka

A mnie małżowiny uszne rozbolały od śmiechu emotka

emotka

uważaj radosna, małż lubi przyssać się swoim bisiorem do podłoża! A jak to będzie ucho?  emotka

Może się zdarzyćemotka

emotka   to ja jednak jestem zielona 
0 0

zdolnabestia

#6125779 Napisano: 05.12.2015 22:55:55
tomniewkurza napisał(a):

Taaa... a każdy nowoprzybyły wie intuicyjnie, że aby zapoznać się z funkcjonalnością miejsca, w którym się znalazł, musi najpierw cmoknąć w stópkę ZdolnąBestię  emotka

Dla nowoprzybyłych jest u góry FAQ, a informacja o kalendarzu w pierwszym punkcie. 
0 0

kalka

#6125789 Napisano: 05.12.2015 23:07:41

magnus napisał(a):
W tym wirtualnym świecie wszystko może się zdarzyć  
Ja któregos dnia nie mając pomysłu na Leniwca dałem wibratorek  , ale nie poznali się 

To dziwne , patrząc na niektóre pomysły, Twój raczej nie odstaje od średniej konkursowej emotka   Aaaa, może nie załapałeś się do wylosowanej puli po prostu  emotka  
0 0

evita

#6125802 Napisano: 05.12.2015 23:35:24
Tomniewkurza , czego Ci potrzeba? 
Karmisz się duchowo reakcją na  podpuchę, przewrotność, podjudzanie,
podchodzenie, zwodzenie, wzburzanie, trollowanie, zaczepki,
krytykę. Ale nadal jesteś głodny. Zapomniałeś o powłoce.  Czego sobie
życzysz zatem? Czym możemy zapewnić Ci harmonię i beztroskę?
Jak coś, dysponuję kanapką  - niesmaczną, złą, brzydką, źle skomponowaną,
nielogiczną, odrzucającą, koszmarną wręcz, z błędami żywieniowymi, niezjadliwą i nieapetyczną. 
Twój styl. Będzie w sam raz
0 0

evita

#6125811 Napisano: 05.12.2015 23:55:26
tomniewkurza napisał(a):

Evito - ja nie mam wygórowanych "potrzeb".  emotka
Moje dążenie do harmonii i wygody określają moje wpisy.
Wychodzę z założenia, że skoro ktoś stworzył miejsce, do wylewania żali NA KAŻDY TEMAT (ojej, nie nagrodzili mnie... ojej, Gienia z poczty mnie drażni... ojej, ale jestem gapa, zapomniałam o dacie/produktach... ojej, sąsiad hałasuje remontowo w czasie, gdy chcę akurat spać... i tak dalej) to w tym samym topie KAŻDY (w tym i ja) może wyrazić wpisami swoje frustracje. Mnie na przykład frustruje każdy nieporządek, niedoróbka, przejaw bezmyślności, niekompetencji dużo, dużo więcej w tym klimacie.
Mój "psychiczny komfort" zapewni taki stan, kiedy białe będzie białe, czarne czarne, a pedalskie nie będzie mi się czepiało doopy.

Ja doskonale rozumiem Twoje przesłanki. Tylko po co się tak denerwować? Rwać włosy z głowy, nie spać, dawać sobie ujemny bilans samopoczucia? Przecież można inaczej. Załóż coś swojego, idealnego, co będziesz mógł udoskonalać, poprawiać, wysyłać sobie pw. Będziesz miał kontrolę i coby nie mówić partnera do rozmów.  A w ogóle to Cię kojarzę z poprzednich lat. 
0 0

kalka

#6125812 Napisano: 05.12.2015 23:56:48
tomniewkurza napisał(a):

evita napisał(a):

Tomniewkurza , czego Ci potrzeba? Czym możemy zapewnić Ci harmonię i beztroskę? 

Wychodzę z założenia, że skoro ktoś stworzył miejsce, do wylewania żali NA KAŻDY TEMAT (ojej, nie nagrodzili mnie... ojej, Gienia z poczty mnie drażni... ojej, ale jestem gapa, zapomniałam o dacie/produktach... ojej, sąsiad hałasuje remontowo w czasie, gdy chcę akurat spać... i tak dalej) to w tym samym topie KAŻDY (w tym i ja) może wyrazić wpisami swoje frustracje. Mnie na przykład frustruje każdy nieporządek, niedoróbka, przejaw bezmyślności, niekompetencji dużo, dużo więcej w tym klimacie.
Mój "psychiczny komfort" zapewni taki stan, kiedy białe będzie białe, czarne czarne, a pedalskie nie będzie mi się czepiało doopy.

emotka  "Takie rzeczy tylko w Erze", tu takiego stanu ducha nie uświadczysz emotka   aaaa, sorry,  jeszcze klasztor  Szaolin Ci pozostaje. Chyba musisz dać se chopie spokój  emotka
0 0

kalka

#6125813 Napisano: 05.12.2015 23:58:53
evita napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

Ja doskonale rozumiem Twoje przesłanki. Tylko po co się tak denerwować? Rwać włosy z głowy, nie spać, dawać sobie ujemny bilans samopoczucia? Przecież można inaczej. Załóż coś swojego, idealnego, co będziesz mógł udoskonalać, poprawiać, wysyłać sobie pw. Będziesz miał kontrolę i coby nie mówić partnera do rozmów.  A w ogóle to Cię kojarzę z poprzednich lat. 

Ty też evita?  emotka
0 0

evita

#6125816 Napisano: 06.12.2015 00:03:44
kalka   tak emotka

tomniewkurza  oczywiście, ze nie. Mam swoją teorię, ale będzie moja. Jesteś cykliczny kolego emotka Jek serie Lego emotka I lubię Cię, choć jesteś m***ą emotka Ale celową.
0 0

Gość: giuliettaX

#6125900 Napisano: 06.12.2015 15:17:33
nie wiem o co chodzi, że od piątku nie są dodawane konkursy do bazy, ale teraz w Mikołajki jest ich bardzo dużo, czasem kilkudniowe tylko i nie dość, że leci termin to sporo osób nie weźmie w takich udziału, a niektóre są fajne i wymagają czasu na zrobienie zdjęcia, wypieku itp. emotka
0 0

Gość: chochliczka

#6125903 Napisano: 06.12.2015 15:29:23
Niedobrze mi sie robi od czytania niektorych postow.Wieczne marudzenie i zrzedzenie.Wstyd!Ludzie ogarnijcie sie jedt niedziela spedzcie czas z rodzina,popakujcie prezenty.Czuje,ze niektorzy ciagle szukaja dziury w calym i to mnie wkurza emotka
0 0

#6125906 Napisano: 06.12.2015 15:43:53
chochliczka napisał(a):

Niedobrze mi sie robi od czytania niektorych postow.Wieczne marudzenie i zrzedzenie.Wstyd!Ludzie ogarnijcie sie jedt niedziela spedzcie czas z rodzina,popakujcie prezenty.Czuje,ze niektorzy ciagle szukaja dziury w calym i to mnie wkurza emotka

to jak odbierasz czyjś post świadczy tylko o Tobie  emotka  zastanów się najpierw czy ktoś pisząc go nie ma racji emotka  pamiętaj też, że aby zwłaszcza teraz, w tym miesiącu, chociaż tak powinno być cały rok, myśleć nie tylko egoistycznie o niedzieli, o sobie, o swojej rodzinie, ale przede wszystkim o innych......  
0 0

#6125918 Napisano: 06.12.2015 16:08:43
To Ty sie zastanow gdyby kazdy pisal o wwzystkich cenzuraach co go wkurzaja to dopiero by bylo.
A to,ze nie sa dodawane konkursy to tez niewielki problem.Admini maja swoje zycie i czasem kazdy sie nie wyrabia.A jesli zyjesz tylko konkursami to strasznie Ci wspolczuje emotka
0 0

#6125921 Napisano: 06.12.2015 16:24:03
chochliczka napisał(a):

To Ty sie zastanow gdyby kazdy pisal o wwzystkich cenzuraach co go wkurzaja to dopiero by bylo.
A to,ze nie sa dodawane konkursy to tez niewielki problem.Admini maja swoje zycie i czasem kazdy sie nie wyrabia.A jesli zyjesz tylko konkursami to strasznie Ci wspolczuje emotka

jeżeli nie dodanie setek konkursów, których jeszcze raz podkreślam, bo widzę, że nie doczytałaś, teraz w Mikołajki jest bardzo dużo, jest dla Ciebie "pierdołą" i "niewielkim problemem" również świadczy tylko o Tobie emotka  i to ja tego Ci współczuję emotka  mój komentarz jest tutaj nie jako "Wkurza mnie" tylko jako informacja dla osób z forum emotka  które nie wygrają, bo nie zgłoszą przepisu i fotki ciasta, bo dziś je zjedzą  emotka  a tak by wygrały  nie jest to zwykły dzień czy weekend tylko akurat na konkursowym forum wyjątkowy, sama dziś dodałam konkursy z dużą ilością nagród, niektóre fajne, nawet w niektórych nie wezmę udziału, ale ogromną radość miałabym właśnie z czyjejś wygranej 
0 0

#6125922 Napisano: 06.12.2015 16:25:59
Ha tylko czekalam az trole wyjda z nory:) 
W temacie aby bylo-wkurzaja mnie zrzedy.Niektorzy strasznie ubogie zycie musza miec skoro tylko konkursami zyja emotka  A i koncze dyskusje bo z marudami nie gadam emotka
0 0

#6125941 Napisano: 06.12.2015 17:16:11
tomniewkurza napisał(a):

giulietta napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Niedobrze mi sie robi od czytania niektorych postow. Wieczne marudzenie i zrzedzenie  (...)

to jak odbierasz czyjś post świadczy tylko o Tobie  emotka  zastanów się najpierw czy ktoś pisząc go nie ma racji emotka  pamiętaj też, że aby zwłaszcza teraz, w tym miesiącu, chociaż tak powinno być cały rok, myśleć nie tylko egoistycznie o niedzieli, o sobie, o swojej rodzinie, ale przede wszystkim o innych......  

Cóż... w takim razie DZIWIĘ SIĘ, chochliczko, że zaglądasz akurat do takiego tematu, którego tytuł wyraźnie i jednoznacznie sygnalizuje, o czym to będzie.
Wypada w odpowiedzi skomentować jedynie twoimi własnymi słowami:
Niedobrze sie robi od czytania niektorych postow. Wieczne marudzenie i zrzedzenie. Wstyd! Chochliczko, ogarnij sie jest niedziela, spedź ten
czas z rodzina, popakujcie prezenty. Czuje,ze niektorzy ciagle szukaja dziury w calym i to mnie wkurza... 
A jesli zyjesz tylko stroną z konkursami to strasznie Ci wspolczuje

dokładnie emotka emotka  poza tym chochliczka każdy sądzi według siebie... jak ktoś jest trolem to myśli, że i inni są... jak ktoś jest "zrzeda" to myśli, że i inni są, jak ktoś ma ubogie życie to myśli, że i inni mają...  jak ktoś jest marudą to... to już wiadomo emotka  z drugiej strony dostałaś dziś od losu taki mikołajkowy prezent, który być może pozwoli Ci zmienić siebie, a tym samym podejście do życia i innych oraz ogarnąć słownictwo czy ton wypowiedzi emotka  
0 0

radosna

#6125970 Napisano: 06.12.2015 19:15:16
Widzę, że zacznie się w tym wątku III wojna światowa.
A ja marzę o tym, by każdy był uśmiechnięty, zadowolony, pogodny -
jednym słowem radosny jak przyroda u progu wiosny. 

0 0

elotta

#6125976 Napisano: 06.12.2015 19:34:26
Jakie to paradoksalne. Siedzieć na forum konkursowym i wypominać innym, że żyją konkursami.

<tu miała być emotka, ale nie wiem na jaką się zdecydować>
0 0

cudaczek121

#6125985 Napisano: 06.12.2015 19:52:16
kalka napisał(a):

evita napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

Ty też evita?  emotka

czyżby kolejne wcielenie cb656 emotka
0 0

mia

#6125995 Napisano: 06.12.2015 20:29:49
No teraz to pewien nawiedzony gościu przegiął. Tego się już nie da czytać. emotka
Zgłaszam post do usunięcia.

W temacie wkurzają mnie (nie tylko dzisiaj) w szczególności: fanatyzm, demagogia, narcyzm, upierdliwość, eufemizmy oraz... wichura za oknem. Chwatit. emotka
0 0

mczarna

#6125999 Napisano: 06.12.2015 20:32:05
mia napisał(a):

No teraz to pewien nawiedzony gościu przegiął. Tego się już nie da czytać. emotka
Zgłaszam post do usunięcia.

W temacie wkurzają mnie (nie tylko dzisiaj) w szczególności: fanatyzm, demagogia, narcyzm, upierdliwość, eufemizmy oraz... wichura za oknem. Chwatit. emotka

Jak ja Ci dziękuję,że byłaś pierwszaemotka To jakieś chore co on wypisuje , czego i kogo  się czepia...
0 0