Wkurza mnie...

joan

#6125232 Napisano: 04.12.2015 18:00:05
Nie ma normalnych gierek, zawsze syf / kiła / mogiła.

W Pyszne.pl aktualnie mamy na pierwszym miejscu:
1 c**jowaGraPozdrawiamTomasz 99,999,999

Naprawdę nie da się zrobić takiej aplikacji, żeby nie uczestnik nie mógł oszukiwać? Takie to trudne? Byle gracz może zostać hakerem najwyższych lotów? emotka
0 0

zaczytana-pola

#6125252 Napisano: 04.12.2015 18:25:35
Wkurza mnie brak wody emotka O 13 zamknęli wodociąg i naprawić awarii nie mogą emotka A miałam dzisiaj dom ogarnąć, posprzątać, a jutro robić nic. Jak żyć? emotka
0 0

Gość: 1Hiacynta1

#6125253 Napisano: 04.12.2015 18:27:42
latika napisał(a):

Nie chodzi o zazdrość, chodzi o sąsiadke dzięki której zaczelam grać, część wiadomo idzie na prezenty, ale wygrywa np czapeczkę dla dziecka a potem wyciera nią kurze. Prosty przyklad. To mnie wkurza.

Dzięki sąsiadce zaczęłaś grać, a zazdrościsz jej nagród które wygrywa??? Ja np. gram teraz o ściery w Cukrze Królewskim bo idealnie nadają się na ubranka dla pacynek do przedstawienia dla dzieciaków. To znaczy że też jestem beeeee, bo nie gram o rzeczy zgodnie z ich przeznaczeniem?

Ależ mnie wkurza takie podejście!
0 0

wiosenka83

#6125415 Napisano: 04.12.2015 23:06:14
Informacja o zdobyciu nagrody głównej... a, gdy minęło pół godziny... mejl ze sprostowaniem, że to pomyłka.

Tego się nie robi konkurowiczowi emotka
0 0

elotta

#6125417 Napisano: 04.12.2015 23:09:26
wiosenka83 napisał(a):

Informacja o zdobyciu nagrody głównej... a, gdy minęło pół godziny... mejl ze sprostowaniem, że to pomyłka.

:(
Współczuję. Co to za konkurs Cię tak załatwił?
0 0

luckymen

#6125421 Napisano: 04.12.2015 23:15:34
elotta napisał(a):

wiosenka83 napisał(a):

:(
Współczuję. Co to za konkurs Cię tak załatwił?

też niedawno dostałem takiego sms-a od smolara
0 0

elotta

#6125423 Napisano: 04.12.2015 23:16:33
No chyba bym się popłakała, dwukrotnie. Najpierw ze szczęścia, potem z żalu.
0 0

edith

#6125432 Napisano: 04.12.2015 23:31:44
Weszłam poczytałam i się wkurzyłam emotka Zawsze znajdzie się jakaś osoba która będzie krytykowała czyjąś wygraną a właściwie sposób,tekst,pracę jaką wygrała emotka Dlatego ja już dawno nie piszę o swoich wygranych na forum ,może czasem mnie cos poniesie ale to w chwili szcęścia,nie piszę bo niemam ochoty na hejt...i nie piszcie po ogłoszeniu wynikoow czy puszczeniu sms-ów zdan typu"Ale jak to tyle nagród a tak mało wpadlo na forum?"...wpada dużo nagrod z różnych konkursow na forum ale ludzie się nie wpisują bo nie mają ochoty sluchać słów krytyki...i dobrze!!!!Piszę to w związku z krytyką kolejnej wygranej w Łaciatym,gratuluje zwycięzcy emotka
0 0

edzia21

#6125435 Napisano: 04.12.2015 23:34:32
edith napisał(a):

Weszłam poczytałam i się wkurzyłam emotka Zawsze znajdzie się jakaś osoba która będzie krytykowała czyjąś wygraną a właściwie sposób,tekst,pracę jaką wygrała emotka Dlatego ja już dawno nie piszę o swoich wygranych na forum ,może czasem mnie cos poniesie ale to w chwili szcęścia,nie piszę bo niemam ochoty na hejt...i nie piszcie po ogłoszeniu wynikoow czy puszczeniu sms-ów zdan typu"Ale jak to tyle nagród a tak mało wpadlo na forum?"...wpada dużo nagrod z różnych konkursow na forum ale ludzie się nie wpisują bo nie mają ochoty sluchać słów krytyki...i dobrze!!!!Piszę to w związku z krytyką kolejnej wygranej w Łaciatym,gratuluje zwycięzcy emotka

Popieram... emotka  również większość moich wygranych nie trafia tutaj na forum. Zawiść, zazdrość i krytyka...mała liczba zwycięzców? Dziwne emotka

Wkurza mnie, że to forum nie jest TAKIE, jak kiedyś. 
0 0

Gość: giuliettaX

#6125439 Napisano: 04.12.2015 23:49:36
edzia21 napisał(a):

edith napisał(a):

Popieram... emotka  również większość moich wygranych nie trafia tutaj na forum. Zawiść, zazdrość i krytyka...mała liczba zwycięzców? Dziwne emotka

Wkurza mnie, że to forum nie jest TAKIE, jak kiedyś. 

spokojnie emotka  nie widzicie tych błędów w haśle? zakochać w widoku mleka? w większości i z innych firm jest białe emotka  smak to już coś, jest na Waszych kartonach made in Poland? u mnie nie, ale może temu, że kupuję te light  emotka   i to nie żadna krytyka czy zawiść tylko zwyczajne komentarze o tym, co każdy widzi emotka  ja nie gratuluję wygranych takimi hasłami, bo jest mi przykro, że nie wygrał ktoś, kto się starał emotka  nie piszę o sobie, bo wysłałam po nagrodzonej przysiędze może 5 zgłoszeń, bo miałam kody, ale jak ktoś wysłał po 20 super tekstów na etap i nie wygrał to jak się czuje po wynikach?
0 0

edzia21

#6125443 Napisano: 04.12.2015 23:53:08
Moja wypowiedź nie odnosiła się do wyników Łaciatego, gdyż nawet nie znam/nie widziałam nagrodzonego hasła - ten konkurs mnie nie zainteresował, wobec czego nie śledzę wyników. Chciałam odnieść się do ogólnej "atmosfery" panującej na forum, którą przybliżyła moja przedmówczyni - imienniczka.
0 0

edith

#6125447 Napisano: 05.12.2015 00:21:44
Napisałam o Łaciatym bo akurat dzisiaj byla o tym dyskusja ale chodzi mi wlaśnie o atmosfere na foum i czasem "lincz "na zwycięzcach emotka Czasem mnie korci tak normalnie po ludzku pochwalić sie bo czuję radość z wygranej i chcę się podzielić moim szczęściem z innymi bo od tego jest min.forum...ale za chwilę refleksja "po co??"..ile osób życzliwych mi pogratuluje??Ile będzie się ze mną naprawdę cieszyc?? emotka
0 0

wiosenka83

#6125488 Napisano: 05.12.2015 10:13:37
Dziekuje  za słowa wsparcia emotka W takiej sytuacji konkursowicz umie zrozumiec konkursowicza jak nikt inny emotka Chodzi o konkurs Wedla... ten z filmikami... Tiramisu czy Panna Cotta.
0 0

bzowapani

#6125532 Napisano: 05.12.2015 12:29:25
Wczoraj wkurzyli mnie z agencji Cosmo i Wedla z konkursu "Podróż na deser"
NAJPIERW PISZĄ Z GRATULACJAMI, ŻE WYGRAŁAM NAGRODĘ GŁÓWNĄ A PÓŹNIEJ, ŻE TO POMYŁKA!!!!!
NIGDY WIĘCEJ WEDLA !
0 0

wiosenka83

#6125553 Napisano: 05.12.2015 13:42:17
Czyli nie tylko ja to przezylam emotka wiem co czujesz emotka  
0 0

aneciatko

#6125560 Napisano: 05.12.2015 14:01:46
Właśnie zamierzałam napisać hasełko do Rockstar w MILA, kierując się danymi z forum i co??? I to, że w bazie ktoś rozkosznie wpisał datę końca konkursu 5 grudzień, a konkurs skończył się wczoraj.
Czy to naprawdę takie trudne i dla wprowadzającego i dla admina, żeby nie publikować błędnych informacji??
Rekomenduję, żeby nie przyznawać punktów za tak wprowadzane konkursy.
0 0

trebor1

#6125564 Napisano: 05.12.2015 14:08:49
pewnie też tak nie raz mieliście...
-A co wygrało? co napisałeś? powiedz powiedz, nie wstydź się!
-Mówię: ...... ..... ...... ....... Taa dam!
- Co tylko to? Takie wygrywają główne!?
Trudno, żeby 160 znakach, tryskała fontanna, się kręciło się , mrugało i się wystrzelało się fajerwerkiem spod każdego słowa!
I znakomici wieszcze by dali czasem d..y,
Gdyby mieli tylko znaków dwie i 2/3 kupy!
0 0

asiunia260

#6125569 Napisano: 05.12.2015 14:41:20
A mnie wkurza, że chcę dodać konkurs do bazy i kolejny raz z rzędu ...wpisuję link (świetnie nie ma go jeszcze) no więc uzupełniam te rubryczki, sprawdzam czy wszystko się zgadza w regulaminie z tym co napisałam, wysyłam, dostaję potwierdzenie, że zgłoszenie przyjęto, po czym nie zostają mi one zaliczone... sprawdzam w bazie i nagle konkurs już jest! -.- ja rozumiem, że raz czy dwa  może się tak zdarzyć ale nie sześć w ciągu jednego tygodnia!
0 0

shell

#6125576 Napisano: 05.12.2015 14:59:02
aneciatko napisał(a):

Właśnie zamierzałam napisać hasełko do Rockstar w MILA, kierując się danymi z forum i co??? I to, że w bazie ktoś rozkosznie wpisał datę końca konkursu 5 grudzień, a konkurs skończył się wczoraj.
Czy to naprawdę takie trudne i dla wprowadzającego i dla admina, żeby nie publikować błędnych informacji??

Nosz qr... ! Tez mialam dzis pisac! 

Ludzie ogarniajcie te daty jak dodajecie konkurs!!!
0 0

shell

#6125577 Napisano: 05.12.2015 15:00:38
shell napisał(a):

aneciatko napisał(a):

Nosz qr... ! Tez mialam dzis pisac! 

Ludzie ogarniajcie te daty jak dodajecie konkurs!!!

Za takie wprowadzanie w blad powinny byc punkty karne!
0 0