Wkurza mnie...

mellowfruit

#6174318 Napisano: 17.03.2016 20:22:27
O jak mnie wkurza, jak nagrody wysyłają zwykłym listem. No żesz kurde, już dwie z początku marca nie dotarły... I raczej nie dotrą ;/
0 0

Gość: giuliettaX

#6174321 Napisano: 17.03.2016 20:37:56
tomniewkurza napisał(a):

giulietta napisał(a):

dzięki dziewczyny za wyjaśnienia emotka   bo ja teraz no time...

Czas na podziękowanie się znalazł, choć czasu na odautorskie wyjaśnienie brak. To dopiero tragizm emotka emotka emotka emotka

tragizm to chyba lenistwo z oczekiwania, że ktoś poda oczywistą rzeczywistość na tacy, bo co jak co, ale dostęp do przepisów każdej ustawy ma każdy i wystarczy tylko chcieć poszukać, a i wujek google mega wypasione komentarze podsunie   a jeszcze taki przykład tragedii: ktoś uczciwie bierze udział w nieuczciwej loterii i wygrywa 100.000,00 po czym szaleje po czym musi oddać te 100 tys..... 
0 0

Gość: giuliettaX

#6174326 Napisano: 17.03.2016 20:52:50
tomniewkurza napisał(a):

giulietta napisał(a):

tragizm to chyba lenistwo z oczekiwania, że ktoś poda oczywistą rzeczywistość na tacy

Tak, jestem wygodny i leniwy. Mam do tego przykrą przypadłość - mianowicie oczekuję, że gdy ktoś chlapnie A to stać go również na B.
Domyślanie się, co miał na myśli autor, a fakty to są dwie zupełnie odległe od siebie bajki. Być może autor nie miał nic na myśli, bo nie myślał. A może myślał za dużo. Nie mnie oceniać.
Rozmowa to wypowiedzi dwóch stron. Bez "adwokatów" i bez insynuacji.
P.S. Na tym forum padają pytania o tak oczywistą oczywistość, jak (przykładowo): "dziewczyny, jak myślicie, czy jak organizator pisze, by wysłać SMSa na numer xxxx, to oznacza, że ja mam tego SMSa wysłać na ten numer? Co o tym myślicie?"
Ja nie siedzę w twojej głowie, nie wiem co masz na myśli pisząc o tragizmie. Zadałem proste pytanie, oczekiwałem prostej odpowiedzi. Jak widać - przerosło to twoje zdolności, chęci i "zabrakło czasu".  emotka Oczywiście nie brakuje go na idiotyczną przepychankę emotka Paranoja.... 

że niby co? przecież wszystko wyjaśniłam emotka  odpisz po przeczytaniu kodeksu karnego skarbowego z nawet pierwszym lepszym komentarzem emotka
0 0

nanajka81

#6174477 Napisano: 18.03.2016 12:54:15
tomniewkurza napisał(a):

defed napisał(a):

Co tam Ci wpadło od Smolara? emotka

Eeee, takie tam... Rower emotka

obciachowy emotka w ogóle nie moje kolory ble emotka
0 0

nanajka81

#6174540 Napisano: 18.03.2016 15:27:26
szczerze? nie biore udzialu w konkursach w ktorych sa problematyczne dla mnie do uzytkowania/pozbycia sie - nagrody.
0 0

gosposia07

#6174547 Napisano: 18.03.2016 15:42:47
Piękny! Taki w sam raz ,żeby postawić do ogrodu i kwiatki na nim zawiesić emotka

nie -nie, żartuję emotka , nie jestem rowerowa to się nie znam emotka
0 0

ruda88

#6174587 Napisano: 18.03.2016 17:10:01
Rower rewelacyjny, aż chyba się dzisiaj opiję Jameson whiskey emotka
Czy to może przypadkiem Electra Cruiser?
0 0

freyja88

#6174641 Napisano: 18.03.2016 18:42:56
tomniewkurza Jak Cię Policja dorwie na tym rowerze to od razu bedą Ci kazali dmuchać emotka

No chyba, ze zdemontujesz reklame
0 0

freyja88

#6174649 Napisano: 18.03.2016 19:03:31
A tam kupno od razu... Nie oferowałeś nigdy dobrej flachy "bidokom-polucjantom"? emotka emotka

A tak serio: rower fajny i młoda na pewno się ucieszy emotka
0 0

freyja88

#6174660 Napisano: 18.03.2016 19:10:18
tomniewkurza napisał(a):

buncia88 napisał(a):

A tam kupno od razu... Nie oferowałeś nigdy dobrej flachy "bidokom-polucjantom"? emotka emotka

emotka
Jak możesz???? Łapówkę????? JA?????? POLICJANTOM???????
Zabiłbym, a niczego nie dam chamom niemytym! emotka emotka

buuuhahaha emotka
0 0

androm

#6174663 Napisano: 18.03.2016 19:15:57
tomniewkurza napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Mam taką nadzieję emotka
...jako ciekawostkę...
Nie kupuję tak drogich alkoholi. Żal mi forsy.
Sprawa się ma tak, że wygrałem dla kumpeli z pracy (właściwie dla jej syna, ale polecieli razem) bilety na mecz UEFA do Paryża.
No i dziewczę poczuło się do rewanżu. Sprezentowała mi kosz z łakociami, tam była flacha ...I PARAGON emotka
Szepnęła "dziękuję, wyślij zgłoszenie i WYGRAJ" no i chyba było to szczere, bo się sprawdziło. Ot, cała historia.

ja pierdziu, Ty masz... serce?? i to dobre emotka unbelieveable
a co do rowerka, kolorki nie moje, ale zacna marka jeśli Electra, a poza tym, darowanemu koniowi..
0 0

mia

#6174673 Napisano: 18.03.2016 19:26:15
tomniewkurza napisał(a):

... Wrrrrr emotka A sędzia wredny kretyn. Nie dość, że kur cenzural, jak Kaczyński, to tyle samo ma wspólnego z prawem, co on. emotka

Tomniewkurza, nie do śmiechu mi dzisiaj, ale się normalnie skulałam z krzesła! emotka emotka emotka
Masz kolejny dobry uczynek, dzięki! emotka
0 0

ruda88

#6174689 Napisano: 18.03.2016 19:57:43
tomniewkurza napisał(a):

Nie sądzę. Bardziej mi pasuje do modelu Chilovelo. Porównaj kształty ramy:

Ramy jak ramy, ale detale faktycznie pasują (siodełko, osłona łańcucha itp.). Tak czy inaczej cudo, gratuluję!
0 0

freyja88

#6174692 Napisano: 18.03.2016 19:59:23
tomniewkurza napisał(a):

buncia88 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

Jak możesz???? Łapówkę????? JA?????? POLICJANTOM???????

buuuhahaha emotka

Nienawidzę gnojów emotka
Ich interpretacja przepisów kosztowała mnie osiem stów. Kłóciłem się w sądzie i przegrałem
Kierowca złamał przepisy, ściął zakręt, JECHAŁ POD PRĄD, BEZ ŚWIATEŁ i miałem zderzenie.
Jechałem rowerem.
Wyobrażasz sobie?? Kierowca skutera złamał przepisy, mataczył, zostało to obnażone podczas procesu, przyznał się, a sędzia i tak MNIE skazał za "niezachowanie ostrożności". No ja pier.... To jest sprawiedliwość????? Zamiast dać mandat kierowcy skitera, policjant dla świętego spokoju spychotechnika, niech się sąd martwi... Wrrrrr emotka A sędzia wredny kretyn. Nie dość, że kur cenzural, jak Kaczyński, to tyle samo ma wspólnego z prawem, co on. emotka

Dlatego Ja jeżdżę ZAWSZE  z wideorejestratorem. Miałam podobną sytuację. Kobita jechała na rowerze i grzebała łapami w koszyku, wjechała rowerem prosto na mnie. na szczęscie zjeżdżałam z ronda, wiec prędkości zawrotnej nie było. Gdy przyjechala policja twierdziła, że to moja wina. Smerfiki spisały najpierw jej zeznania po czym podeszli do mnie a Ja im tylko filmik z kamerki pokazałam. Panią zaprosili do radiowozu i tyle.
0 0

gosposia07

#6174753 Napisano: 18.03.2016 22:02:22
tomniewkurza napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Mam taką nadzieję emotka
...jako ciekawostkę...
Nie kupuję tak drogich alkoholi. Żal mi forsy.
Sprawa się ma tak, że wygrałem dla kumpeli z pracy (właściwie dla jej syna, ale polecieli razem) bilety na mecz UEFA do Paryża.
No i dziewczę poczuło się do rewanżu. Sprezentowała mi kosz z łakociami, tam była flacha ...I PARAGON emotka
Szepnęła "dziękuję, wyślij zgłoszenie i WYGRAJ" no i chyba było to szczere, bo się sprawdziło. Ot, cała historia.

O jejku!:) tomniewkurza pamiętam tą historię, jak o niej pisałeś, fajnie, że taki jest ciąg dalszy. Ewidentnie świadczy to, że co posiejesz to zbierzesz, lub "dobro zawsze wraca". Złoty człowiek z ciebie skoro tak innym marzenia spełniaszemotka
0 0

dolly

#6174836 Napisano: 19.03.2016 02:15:42
tomniewkurza napisał(a):

androm napisał(a):

ja pierdziu, Ty masz... serce?? i to dobre emotka unbelieveable

emotka
Nie mam serca. Cyborgi są zimne jak kosmiczna pustka. Wredne i bezinteresownie złośliwe emotka

Nie wierzę emotka
mia napisał(a):

Masz kolejny dobry uczynek, dzięki! emotka

gosposia07 napisał(a):O jejku!:)  Złoty człowiek z ciebie skoro tak innym marzenia spełniasz

No i narozrabiałeś, całą misterną pracę nad opinią licho wzięło  emotka   emotka emotka emotka
0 0

dolly

#6174882 Napisano: 19.03.2016 12:54:46
tomniewkurza napisał(a):

skowronek napisał(a):

Nie damy się nabrać! Twoja postać to typowy Dr Jekyll i Mr Hyde emotka

emotka emotka
Ufff, przywracasz mi wiarę w potęgę umysłów na forum emotka
Trafiony-zatopiony. Od siebie jeszcze dodałbym do tej mieszanki, że prawidłowa pisownia nazwiska jest nieco inna, bo nie każdy wie,  iż wspomniany bohater był Irlandczykiem emotka no i w moim przypadku jeszcze kongenialnie komponuje się z wyglądem: Mr O'Hyde emotka

Chciałoby się napisac, ze przeciez nie liczy się wygląd tylko wnętrze, ale ... nie w tym przypadku...emotka  
0 0

joan

#6175410 Napisano: 21.03.2016 15:49:59
100 laureat nie zgłosił się po nagrodę II STOPNIA
101 laureat nie zgłosił się po nagrodę II STOPNIA
102 laureat nie zgłosił się po nagrodę II STOPNIA
103 laureat nie zgłosił się po nagrodę II STOPNIA
emotka
0 0

kasiulll

#6175411 Napisano: 21.03.2016 15:51:42
Wydłużanie z dnia na dzień i bez żadnego sensownego powodu i w dodatku bez ogłaszania tego w oficjalny sposób terminów trwania konkursów, ("a bo tyle kreatywnych zgłoszeń i przed świętami nie każdy miał głowę do  zgloszen"). Dla mnie to tylko sposob na nachapanie sie wiekszej ilosci maili i tyle, bez szacunku do osób które wyslaly zgłoszenie na czas. emotka  Zmiany w regulaminie po cichaczu są mega nie fair. Eh..
0 0

mia

#6175423 Napisano: 21.03.2016 16:21:46
Jak się ktoś umawia, nie przychodzi i ani be ani me (akcja: "klienci" z Olx). emotka
Plus cała masa innych rzeczy.
0 0