Wkurza mnie...

LejziDejzi

#6175425 Napisano: 21.03.2016 16:28:03
Milkaaaaa !!! Tyle czasu, chęci i pracy wykonałam w kilka, a gdzie tam kilka -kilkanaście prac i żadna się nie spodobała ?! emotka
0 0

defed

#6175426 Napisano: 21.03.2016 16:28:25
3,5 tygodnia chorowania dziecka -> 8 dni zdrowia -> 4 dni chorowania + zapowiedź co najmniej 5 dni antybiotyku + ... ile jeszcze ?!? emotka
0 0

ziolko

#6175435 Napisano: 21.03.2016 16:51:21
kasiulll napisał(a):

Wydłużanie z dnia na dzień i bez żadnego sensownego powodu i w dodatku bez ogłaszania tego w oficjalny sposób terminów trwania konkursów, ("a bo tyle kreatywnych zgłoszeń i przed świętami nie każdy miał głowę do  zgloszen"). Dla mnie to tylko sposob na nachapanie sie wiekszej ilosci maili i tyle, bez szacunku do osób które wyslaly zgłoszenie na czas. emotka  Zmiany w regulaminie po cichaczu są mega nie fair. Eh..

ha! też to kiedyś miałam emotka  napisałam maila do organizatorów, że tak się nie robi, poza tym w regulaminie nie ma zapisu o tym, że mogą przedłużyć czas trwania konkursu.
Nie wiem, czy z racji mailowania, czy moje zgłoszenie się podobało, ale ostatecznie wygrałam nagrodę pocieszenia emotka  
0 0

anialistopad

#6175438 Napisano: 21.03.2016 16:56:45
Wkurza mnie katar pomocy, bo oszalec mozna
0 0

freyja88

#6175440 Napisano: 21.03.2016 16:58:34
mia napisał(a):

Jak się ktoś umawia, nie przychodzi i ani be ani me (akcja: "klienci" z Olx). emotka
Plus cała masa innych rzeczy.

I Ja wkurzona z tego powodu. nie dość, ze za darmo paka ubrań dla dziecka to juz mi trzecia osoba po to nie przyszła. Nic mnie tak nie wkurza jak "Będę na pewno!" emotka
0 0

elotta

#6175453 Napisano: 21.03.2016 17:41:29
Facet  emotka
0 0

taalvikki

#6175539 Napisano: 21.03.2016 21:14:51
elotta napisał(a):

Facet  emotka

obstawiam, że jednak nie facet sam w sobie, tylko jakieś jego konkretne zachowanie

------------------------------------
wkurza mnie nadchodzący świąteczny przestój
0 0

freyja88

#6175542 Napisano: 21.03.2016 21:16:48
donia7 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

mia napisał(a):

Jak się ktoś umawia, nie przychodzi i ani be ani me (akcja: "klienci" z Olx). emotka

I Ja wkurzona z tego powodu. nie dość, ze za darmo paka ubrań dla dziecka to juz mi trzecia osoba po to nie przyszła. Nic mnie tak nie wkurza jak "Będę na pewno!" emotka

nie dawaj!!!!!!!!! schowaj do piwnicy albo na strych emotka  może znajdzie się jakaś osoba naprawdę potrzebująca...

Godzinkę temu przyszła kobieta z dwójką dzieci za rękę. Bardzo dziękowała. Zadzwoniła i przyszła o umówionej godzinie. Tak być powinno. No, ale niestety byli i tacy co np."za darmo" to za mało. Dostałam sms o treści: za darmo aktualne? odpisałam, że tak. W odpowiedzi dostałam (oprócz kilku emotikonek) taki tekst: To superancko! podrzucisz (nie znam-nie jesteśmy na Ty) mi to na ulicę taką i nr takim? Tylko tak do 14tej bo potem wychodzę. Ludzie!!!! Nóż mi się w kieszeni otwiera emotka
0 0

synk

#6175543 Napisano: 21.03.2016 21:22:25
buncia88 napisał(a):

donia7 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

mia napisał(a):

nie dawaj!!!!!!!!! schowaj do piwnicy albo na strych emotka  może znajdzie się jakaś osoba naprawdę potrzebująca...

Godzinkę temu przyszła kobieta z dwójką dzieci za rękę. Bardzo dziękowała. Zadzwoniła i przyszła o umówionej godzinie. Tak być powinno. No, ale niestety byli i tacy co np."za darmo" to za mało. Dostałam sms o treści: za darmo aktualne? odpisałam, że tak. W odpowiedzi dostałam (oprócz kilku emotikonek) taki tekst: To superancko! podrzucisz (nie znam-nie jesteśmy na Ty) mi to na ulicę taką i nr takim? Tylko tak do 14tej bo potem wychodzę. Ludzie!!!! Nóż mi się w kieszeni otwiera emotka

jak mam coś za darmo do oddania to wrzucam do kontenera Caritas. On zawsze jest na czas, zawsze dostępny...
0 0

freyja88

#6175550 Napisano: 21.03.2016 21:41:44
synk żeby potem ciuchy wylądowały w sekondhandzie? Nie wierze w te kontenery. ..
0 0

joan

#6175554 Napisano: 21.03.2016 21:47:16
buncia88 napisał(a):

Synk żeby potem ciuchy wylądowały w sekondhandzie? Nie wierze w te kontenery. ..

Bo oni w ten sposób zbierają pieniądze. Mnie w tym temacie przerażają tylko ludzie, co wciskają swoje dzieci do kontenerów, żeby ukraść odzież emotka
0 0

elotta

#6175558 Napisano: 21.03.2016 21:55:46
taalvikki napisał(a):

elotta napisał(a):

Facet  emotka

obstawiam, że jednak nie facet sam w sobie, tylko jakieś jego konkretne zachowanie

Możliwe, nie jestem jednak zobowiązana pisać o konkretnym zachowaniu.
0 0

defed

#6175576 Napisano: 21.03.2016 22:37:21
buncia88 napisał(a):

Synk żeby potem ciuchy wylądowały w sekondhandzie? Nie wierze w te kontenery. ..

Coś mi się kiedyś obiło o uszy, że te kontenery (część) wykupił prywaciarz i zebrana odzież to dla niego surowiec wtórny do produkcji szmat do podłóg, czy też innych materiałów-wypełniaczy. Nie wiem na ile to prawda...
U mnie w mieście wiele z tych kontenerów stało nielegalnie na prywatnych lub miejskich terenach, zdaje się że nie zależy na nich i ich zawartości nikomu - przepełnione i brudne, niemal rzygały tymi ciuchami. Na szczęście z czasem ich ubywa, miasto robi porządki.
0 0

elotta

#6175600 Napisano: 22.03.2016 02:20:40
batistutek123 napisał(a):

elotta napisał(a):

taalvikki napisał(a):

elotta napisał(a):

Facet  emotka

Możliwe, nie jestem jednak zobowiązana pisać o konkretnym zachowaniu.

Napisz może pomogę:)

Dzięki, ale muszę sobie z tym sama poradzić  emotka
0 0

nanajka81

#6175610 Napisano: 22.03.2016 08:13:03
nowy konkurs w biedronce - Top Chips. Chipsy kupiłam a okazuje się że mój sklep i właściwie całe podlaskie - w promocji udziału nie bierze emotka WRRRR
0 0

moniazr

#6175623 Napisano: 22.03.2016 09:05:49
defed napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Coś mi się kiedyś obiło o uszy, że te kontenery (część) wykupił prywaciarz i zebrana odzież to dla niego surowiec wtórny do produkcji szmat do podłóg, czy też innych materiałów-wypełniaczy. Nie wiem na ile to prawda...
U mnie w mieście wiele z tych kontenerów stało nielegalnie na prywatnych lub miejskich terenach, zdaje się że nie zależy na nich i ich zawartości nikomu - przepełnione i brudne, niemal rzygały tymi ciuchami. Na szczęście z czasem ich ubywa, miasto robi porządki.

U mnie w mieście jest taki punkt PKPS  (Polski Komitet Pomocy Społecznej). Tam ludzie potrzebujący mogą otrzymać odzież za darmo. Ja tam oddaję niepotrzebne rzeczy. Osoby, które korzystają z PKPS są kierowane przez Ośrodki Pomocy Społecznej. Sprawdzcie w MOPS lub internecie, pewnie też macie PKPS lub PCK, ale punkt a nie kontenery.
0 0

Vi.

#6175624 Napisano: 22.03.2016 09:11:50
Mój brzuch, który boli już od miesiąca i nie mogę trenować emotka
0 0

slonko365

#6175625 Napisano: 22.03.2016 09:14:27
moniazr napisał(a):

defed napisał(a):

buncia88 napisał(a):

U mnie w mieście jest taki punkt PKPS  (Polski Komitet Pomocy Społecznej). Tam ludzie potrzebujący mogą otrzymać odzież za darmo. Ja tam oddaję niepotrzebne rzeczy. Osoby, które korzystają z PKPS są kierowane przez Ośrodki Pomocy Społecznej. Sprawdzcie w MOPS lub internecie, pewnie też macie PKPS lub PCK, ale punkt a nie kontenery.

Te kontenery są własnością prywatnych firm, która jeśli zbiera pod szyldem PCK to tylko płaci PCK jakąś kasę za używanie logo, ale te rzeczy nie trafiają do PCK, tylko, zależnie od stanu, do przerobienia na czyściwo albo na afrykańskie targowiska z używaną odzieżą. 
0 0

Gość: poprostuanette

#6175631 Napisano: 22.03.2016 09:41:42
wkurza mnie że wszędzie mówią: "Bądź tolerancyjny"... Jak się tolerancja kończy? Fajerwerkami takimi jak w Brukseli dziś emotka
0 0

dang21

#6175650 Napisano: 22.03.2016 10:39:03
Wkurza mnie pogoda za oknem. Mocno wieje, pada deszcz...Ach ta wiosna emotka
0 0