Wkurza mnie...

stamp2

#6196970 Napisano: 14.05.2016 21:31:38
giulietta napisał(a):

magnus napisał(a):

mia napisał(a):

judytkak napisał(a):

E tam losowanie, rower np. pojechał za mega wypasione hasło: Wiosna uzywam Garniera, bo chce miec wlos lsniacy jak pantera.emotka

emotka emotka emotka emotka

To jest żenada. 1/2 jest takich. Wstyd Blueberry, wielki wstyd ,  emotka tak poniżać siebie i lekcewazyć grających.
Dla mnie najgorsze jest chyba jednak to, że 1 osoba, JEDNYM hasłem, zmieniając tylko cyferkę przy prefixie wygrała kilka fajnych nagródemotka .
Jak można ten sam tekst nagradzać wiele razy, nie piszę jak można słać wszędzie to samoemotka , ale żeby szanowna komisja była aż tak durna czy ślepaemotka

nie czytałam wszystkich tylko główne i z tą panterą też padłam   emotka  emotka  http://demotywato...8120/Kobieta-Pantera  grałam w 4 sieciach, bo tylko takie są na wschodzie... nie wygrałam nic i w sumie nie liczyłam na wygrane ale puściłam dla świętego spokoju aby zaliczyć emotka  z Blueberry miałam już do czynienia w krórymś konku, gdzie zamiast normalnych kosmetyków zostały wysłane takie testery z drogerii oznaczone, a niektóre nawet po terminie  emotka  ale po telefonie do L'Oreal Paris przyszły normalne pełnowartościowe, świeże kosmetyki, tych testerów też nie kazali zwracać  :)   i dodatkowo jeszcze w oddzielnej przesyłce wysłali kosmetyk w ramach przeprosin emotka   a z tym wyciem do księżyca naprawdę tam jest?    emotka  emotka

wycie jest na 1000%emotka osobiście czytałem-tymi oczoma emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6196972 Napisano: 14.05.2016 21:42:39
stamp2 napisał(a):

giulietta napisał(a):

magnus napisał(a):

mia napisał(a):

judytkak napisał(a):

E tam losowanie, rower np. pojechał za mega wypasione hasło: Wiosna uzywam Garniera, bo chce miec wlos lsniacy jak pantera.emotka

emotka emotka emotka emotka

To jest żenada. 1/2 jest takich. Wstyd Blueberry, wielki wstyd ,  emotka tak poniżać siebie i lekcewazyć grających.
Dla mnie najgorsze jest chyba jednak to, że 1 osoba, JEDNYM hasłem, zmieniając tylko cyferkę przy prefixie wygrała kilka fajnych nagródemotka .
Jak można ten sam tekst nagradzać wiele razy, nie piszę jak można słać wszędzie to samoemotka , ale żeby szanowna komisja była aż tak durna czy ślepaemotka

nie czytałam wszystkich tylko główne i z tą panterą też padłam   emotka  emotka  http://demotywato...8120/Kobieta-Pantera  grałam w 4 sieciach, bo tylko takie są na wschodzie... nie wygrałam nic i w sumie nie liczyłam na wygrane ale puściłam dla świętego spokoju aby zaliczyć emotka  z Blueberry miałam już do czynienia w krórymś konku, gdzie zamiast normalnych kosmetyków zostały wysłane takie testery z drogerii oznaczone, a niektóre nawet po terminie  emotka  ale po telefonie do L'Oreal Paris przyszły normalne pełnowartościowe, świeże kosmetyki, tych testerów też nie kazali zwracać  :)   i dodatkowo jeszcze w oddzielnej przesyłce wysłali kosmetyk w ramach przeprosin emotka   a z tym wyciem do księżyca naprawdę tam jest?    emotka  emotka

wycie jest na 1000%emotka osobiście czytałem-tymi oczoma emotka

a noo emotka  dzięki Ci Panie za kogoś kto wymyślił skróty do wyszukiwania Ctr+F  to jest w wynikach z Tesco... ale ta "pan tera" już zawsze mi się będzie z garnierem kojarzyć emotka   mocne emotka
0 0

#6196978 Napisano: 14.05.2016 22:10:56
asantesana napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Mnie wkurza publikacja wyników na maksa emotka O ile spokojniej żyje się w niewiedzy, a plagiatorzy nie mają pożywki emotka
Ps. nie wygrałam tam - chyba na szczęście.

A ile tu splagiatowanych haseł, np. z konkursu "Luksus..." w Biedronce. W tym kilka moich. Oż pipipipi plagiatorzy! By wam dupska wypryszczyło od tych Garnierowych "cudowności" za to złodziejstwo!!! Oh, przepraszam to przecież inspiracja bo zamiast Schwarzkopf, albo Henkel wstawiona jest nazwa marki Garnier.

Zgłoś to koniecznie! No właśnie tak się kończy publikacja wyników, durne te agencje strasznie.

no pewnie, że to zgłoś emotka  bez przesady... w życiu nie zrozumiem, co kieruje takimi złodziejami... przecież MUSZĄ WIEDZIEĆ, że nie ma żadnej możliwości, aby się wytłumaczyli z takiego zachowania...  "Ignorantia iuris nocet" emotka   INSPIRACJA NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z PLAGIATEM... NIC!
0 0

cc_investigator

#6196980 Napisano: 14.05.2016 22:13:23
Jednak wolę jak nie publikują. Nic, a nic nie mogłam trafić w tym Garnierze i popadłam w lekkie zwątpienie co do tego ci im wysyłam. Że za mało gry słów, za mało pomysłu, może ironii, może nostalgii podsyconej patosem, a na pewno prozy, bo ja tylko wierszem... A tu masz babo panterę. Jedno jej przyznaję, bardzo zwraca na siebie uwagę i chyba dzisiaj o to chodzi.
0 0

#6196987 Napisano: 14.05.2016 22:25:03
cc_investigator napisał(a):

Jednak wolę jak nie publikują. Nic, a nic nie mogłam trafić w tym Garnierze i popadłam w lekkie zwątpienie co do tego ci im wysyłam. Że za mało gry słów, za mało pomysłu, może ironii, może nostalgii podsyconej patosem, a na pewno prozy, bo ja tylko wierszem... A tu masz babo panterę. Jedno jej przyznaję, bardzo zwraca na siebie uwagę i chyba dzisiaj o to chodzi.

ja też tylko wierszem, a tu pan tera  emotka  ja z tego padam emotka  i w sumie super, że publikują, bo zawsze jestem za publikacją emotka  zobacz, co mamy po tej:
1. hasła ten tego no...
2. hasła plagiaty! potwierdzone przez osoby z forum...
3. nie wysłane smsy?!
0 0

stamp2

#6196988 Napisano: 14.05.2016 22:29:00

często sie zastanawiam czemu ludzie wysyłaja takie zgłoszenia,dla jaj?Czy może naprawde są dumni ze swojej twórczości? emotka emotka emotka
0 0

mczarna

#6196990 Napisano: 14.05.2016 22:31:47
giulietta napisał(a):

asantesana napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Mnie wkurza publikacja wyników na maksa emotka O ile spokojniej żyje się w niewiedzy, a plagiatorzy nie mają pożywki emotka
Ps. nie wygrałam tam - chyba na szczęście.

A ile tu splagiatowanych haseł, np. z konkursu "Luksus..." w Biedronce. W tym kilka moich. Oż pipipipi plagiatorzy! By wam dupska wypryszczyło od tych Garnierowych "cudowności" za to złodziejstwo!!! Oh, przepraszam to przecież inspiracja bo zamiast Schwarzkopf, albo Henkel wstawiona jest nazwa marki Garnier.

Zgłoś to koniecznie! No właśnie tak się kończy publikacja wyników, durne te agencje strasznie.

no pewnie, że to zgłoś emotka  bez przesady... w życiu nie zrozumiem, co kieruje takimi złodziejami... przecież MUSZĄ WIEDZIEĆ, że nie ma żadnej możliwości, aby się wytłumaczyli z takiego zachowania...  "Ignorantia iuris nocet" emotka   INSPIRACJA NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z PLAGIATEM... NIC!

No właśnie  czytałam sobie pobieżnie te teksty i tak mi coś świtało,że je widziałam...
Nie brałam udziału w tym konk.
0 0

barszcz

#6196991 Napisano: 14.05.2016 22:32:35
Mojej znajomej haslo z konka Fa też sobie ktoś przywłaszczył.Namówiłam ją ,źeby to zgłosiła.Kim trzeba być,źeby tak postępować,przecież to nie epopeja,tylko krótkie hasła-nie cierpię złodziejstwa,w żadnej postaci.
0 0

edzia21

#6196994 Napisano: 14.05.2016 22:34:55
stamp2 napisał(a):

często sie zastanawiam czemu ludzie wysyłaja takie zgłoszenia,dla jaj?Czy może naprawde są dumni ze swojej twórczości? emotka emotka emotka

Jedni piszą z pomysłem i pod to układają rymy, a drudzy "żeby coś na siłę się rymowało z poprzednią myślą" - stąd ta "pantera" do Garniera, jak sądzę.

cc_investigator przed konkursem dostałam cynk od znajomej z forum, że ta agencja lubuje się w "szicie" albo losuje...więc stawiałam na takie właśnie rymowanki...i w  przeciwieństwie do Ciebie, nie wygrywając kolejnych sklepowych etapów - wciąż zaniżałam poziom, uznając że poprzedni był zbyt mało niski emotka

Jak widać po wynikach - informatorkę mam doskonałą  emotka emotka
0 0

Gość: zwierzyniec

#6196996 Napisano: 14.05.2016 22:36:03

wysłałam 2 zgłoszenia, wygrałam 1 zestaw kosmetyków. Jakoś nie miałam weny do zachwalania kosmetyków testowanych na zwierzętach, ale farby stosuję...
0 0

katrin1

#6197011 Napisano: 14.05.2016 23:06:41
Mnie wkurza, ze w garnierze nie docieraly wszystkie eski, o maly wlos przepadlby mi o bag, gdyby nie wyniki nigdy bym sie nie dowiedziała ze wygralam, bo esek nie dotarl. I z tego co wiem nie tylko do mnie nie dotarl. Jesli tak samo jest w konkursach gdzie nie sa publikowane wyniki to kicha emotka
0 0

#6197013 Napisano: 14.05.2016 23:10:08
edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Jedni piszą z pomysłem i pod to układają rymy, a drudzy "żeby coś na siłę się rymowało z poprzednią myślą" - stąd ta "pantera" do Garniera, jak sądzę.

cc_investigator przed konkursem dostałam cynk od znajomej z forum, że ta agencja lubuje się w "szicie" albo losuje...więc stawiałam na takie właśnie rymowanki...i w  przeciwieństwie do Ciebie, nie wygrywając kolejnych sklepowych etapów - wciąż zaniżałam poziom, uznając że poprzedni był zbyt mało niski emotka

Jak widać po wynikach - informatorkę mam doskonałą  emotka emotka

dziwna wypowiedź...  wtedy wygrałam tekstami z górnej półki emotka   a szczęścia w losowaniach to ja nie mam...  ale po takim tekście wypada tylko skopiować go i wysłać do L'Oreal Paris! do Blueberry nie ma najmniejszego sensu.., aby naprawdę mając na rynku wybór...  wybrała inną agencję promocyjną emotka    ja tak szczerze z Garnierem 3w1 na twarzy czuję się jak gejsza, a nie pan tera...  emotka  raz nawet w takiej białej maseczce otworzyłam drzwi kurierowi... jego i moja mina bezcenna...  emotka emotka emotka  ale po co ma chłopak jeździć dwa razy...
0 0

1mariusz

#6197014 Napisano: 14.05.2016 23:21:54
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

SMS przed momentem: "Maciej: Dogadałem się z LISTONOSZEM i w tygodniu da Ci te 85 TYSIĘCY po cichu, po kryjomu, bez podatku. Jaki dzień odpowiada? Odpisz na XXX, /3 zł". emotka

MACIEJ! Ty szczęściaro! emotka Mi proponują tylko max 1000 zł! emotka A Ty na raz 85 tys.????? Choć do mnie takie smsy przychodzą kilka razy w tygodniu to może w kilka miesięcy Ci dorównam emotka
PS. Żenujące jest to, że chyba ktoś sie na to daje nabrać skoro coś takiego rozsyłają emotka

Ja się dałam, bo akurat mam bardzo bliską sercu osobę o tym imieniu i w pierwszej chwili oczywiście o niej pomyślałam - zazwyczaj ten chory gość przedstawiał mi się w SMS-ach nieco konkretniej - jako "Wróżbita Maciej" i też spamował co kilka dni. Ale sumka niezła, prawda? emotka Można sobie pomarzyć, na co by się ją przeznaczyło, gdyby tylko listonosz dotarł szczęśliwie... emotka

jest mi przykro! do mnie sms-s-y wysyłają tylko wróżki i inne Chajzery a do was jeszcze listonosze????
0 0

jokan

#6197017 Napisano: 14.05.2016 23:39:29
wkurza mnie brak weny na laysach emotka , a chcę tylko jedno zgłoszenie puścićemotka - oj chyba sie starzejęemotka
0 0

1mariusz

#6197018 Napisano: 14.05.2016 23:40:43
zarania napisał(a):

alea napisał(a):

Wkurzam się na siebie , prawo jazdy od 3 lat , auto stoi przed domem a ja mam lęk przed jazdą .Ehhh

Może wykup sobie kilka godzin w szkole nauki jazdy, aby się wdrożyć ponownie pod okiem fachowca. Moja ciotka tak zrobiła po 10 latach jeżdżenia wyłącznie w charakterze pasażera i teraz śmiga za kierownicą. emotka

nie masz pod ręką faceta,któremu to powinno BARDZO zależeć na WŁASNYM kierowcy? jakiś wolny duży parking ,godzinka jazdy i śmigasz aż miło!!
0 0

#6197021 Napisano: 14.05.2016 23:47:55
jokan napisał(a):

wkurza mnie brak weny na laysach emotka , a chcę tylko jedno zgłoszenie puścićemotka - oj chyba sie starzejęemotka

absolutnie się nie starzejesz i wszystko z Tobą ok emotka  tylko tu jest nie nasze standardowe 160 a aż/tylko 45 znaków? i niby rozmiar nie ma znaczenia emotka  mam super teksty, ale nie zmieszczę... trzymajmy kciuki za Michała emotka  
0 0

nkba

#6197023 Napisano: 15.05.2016 00:11:51
giulietta napisał(a):

tylko tu jest nie nasze standardowe 160 a aż/tylko 45 znaków? i niby rozmiar nie ma znaczenia emotka

taaaak.... emotka jak czymś tak małym osiągnąć szczyt...możliwości i załapać się choćby na pufkę emotka
0 0

alaalicja

#6197028 Napisano: 15.05.2016 00:43:00
jokan napisał(a):

u mnie to samo emotka  eh pufka mi sie marzy, robię podchody i nic..a jak coś wymysle to liter braknie emotka  szkoda, że nie podają zwycięskich haseł ku inspiracji emotka
0 0

nkba

#6197029 Napisano: 15.05.2016 00:45:53
magnus napisał(a):

nkba napisał(a):

giulietta napisał(a):

tylko tu jest nie nasze standardowe 160 a aż/tylko 45 znaków? i niby rozmiar nie ma znaczenia emotka

taaaak.... emotka jak czymś tak małym osiągnąć szczyt...możliwości i załapać się choćby na pufkę emotka

Nie rozmiar .... tylko sztuka emotka 

Zgodzić się nie mogę emotka Często sztuka jest doceniana jak już sztukmistrza nie ma emotka
0 0

edzia21

#6197031 Napisano: 15.05.2016 00:45:56
alaalicja napisał(a):

jokan napisał(a):

u mnie to samo emotka  eh pufka mi sie marzy, robię podchody i nic..a jak coś wymysle to liter braknie emotka  szkoda, że nie podają zwycięskich haseł ku inspiracji emotka

żadna szkoda...wielce niesprawiedliwe byłby te "inspiracje" emotka
0 0