Wkurza mnie...

judytkak

#6196842 Napisano: 14.05.2016 14:41:01
radosna napisał(a):

ZWYCIĘSKA ODPOWIEDŹ W DROGERII NATURA:

GARNIER3. Szampony do wlosow , odzywki , farba do wlosow , pielegnujace mleczko do ciala.

JEST DOWODEM NA LOSOWANIE ZWYCIĘZCÓW!

E tam losowanie, rower np. pojechał za mega wypasione hasło: Wiosna uzywam Garniera, bo chce miec wlos lsniacy jak pantera.emotka
0 0

mia

#6196845 Napisano: 14.05.2016 14:47:25
judytkak napisał(a):

E tam losowanie, rower np. pojechał za mega wypasione hasło: Wiosna uzywam Garniera, bo chce miec wlos lsniacy jak pantera.emotka

emotka emotka emotka emotka
0 0

asiatko

#6196846 Napisano: 14.05.2016 14:50:47
wkurza mnie to że niby w końcu ujrzałam 6 z przodu na wadze, ale jak to jest że sie w spodniczki z zeszłego roku nie mieszcze???
0 0

stamp2

#6196847 Napisano: 14.05.2016 14:53:04
judytkak napisał(a):

radosna napisał(a):

ZWYCIĘSKA ODPOWIEDŹ W DROGERII NATURA:

GARNIER3. Szampony do wlosow , odzywki , farba do wlosow , pielegnujace mleczko do ciala.

JEST DOWODEM NA LOSOWANIE ZWYCIĘZCÓW!

0 0

asantesana

#6196850 Napisano: 14.05.2016 15:03:24
magnus napisał(a):

Dla mnie najgorsze jest chyba jednak to, że 1 osoba, JEDNYM hasłem, zmieniając tylko cyferkę przy prefixie wygrała kilka fajnych nagródemotka .

Jeśli tak jest jak piszesz, to jest to dla mnie przesłanka sugerująca, że nie losują. 
0 0

defed

#6196863 Napisano: 14.05.2016 15:34:59
asiatko napisał(a):

wkurza mnie to że niby w końcu ujrzałam 6 z przodu na wadze, ale jak to jest że sie w spodniczki z zeszłego roku nie mieszcze???

Na masę ciała składają się kości, mięśnie, tłuszcz, woda - można ważyć tyle samo, gdy proporcje "składników" są różne. Podejrzewam, że masz teraz mniej mięśni, a więcej tkanki tłuszczowej (w porównaniu z ubiegłym rokiem).
Polecam ważenie na wadze, która szacuje poszczególne wartości. 2 lata temu dostałam taką wagę i już mniej przejmuję się kg, do oceny sylwetki ważniejsza jest dla mnie procentowa ilość tłuszczu emotka
Podczas odchudzania ważne, by tracić tłuszcz-nie mięśnie i przy ważeniu się raz na tydzień można zaobserwować, czy odchudzanie idzie w dobrym kierunku  emotka
0 0

asiatko

#6196868 Napisano: 14.05.2016 15:48:47
defed napisał(a):

asiatko napisał(a):

Na masę ciała składają się kości, mięśnie, tłuszcz, woda - można ważyć tyle samo, gdy proporcje "składników" są różne. Podejrzewam, że masz teraz mniej mięśni, a więcej tkanki tłuszczowej (w porównaniu z ubiegłym rokiem).
Polecam ważenie na wadze, która szacuje poszczególne wartości. 2 lata temu dostałam taką wagę i już mniej przejmuję się kg, do oceny sylwetki ważniejsza jest dla mnie procentowa ilość tłuszczu emotka
Podczas odchudzania ważne, by tracić tłuszcz-nie mięśnie i przy ważeniu się raz na tydzień można zaobserwować, czy odchudzanie idzie w dobrym kierunku  emotka

o, a podasz marke i model twojej wagi??
0 0

stamp2

#6196908 Napisano: 14.05.2016 17:56:39
Garnierem ciało pielęgnuje i świetnie się czujeemotka -jeśli inne komisje też mają podobne gustaemotka to już kumam czemu od bardzo dawna nic emotka  nie wygrałem emotka emotka
0 0

radosna

#6196912 Napisano: 14.05.2016 18:03:35
stamp2 napisał(a):

Garnierem ciało pielęgnuje i świetnie się czujeemotka -jeśli inne komisje też mają podobne gustaemotka to już kumam czemu od bardzo dawna nic emotka  nie wygrałem emotka emotka

Garniera kupuję, bo mnie pielęgnuje.
Świetnie się z nim czuję, konkurencję eliminuję.
Doskonale rymuję, zazdrośnikom współczuję.

Czy mam tak zacząć pisać? To już wolę kopać doły!
0 0

stamp2

#6196913 Napisano: 14.05.2016 18:04:37
magnus napisał(a):

bruce napisał(a):

magnus napisał(a):

judytkak napisał(a):

Wiosna uzywam Garniera, bo chce miec wlos lsniacy jak  prezes Blueberry emotka

Wiosną używam Garniera, bo chcę mieć włos lśniący, jak ... prezesowa cera... emotka

Wiosną używam Garniera, bo chcę mieć włosy lśniące, jak psie jaXXX ka na wiosnęemotka

emotka emotka gdybym był w komsji to dałbym nawet auto,nie tylko roweremotka emotka
0 0

radosna

#6196914 Napisano: 14.05.2016 18:04:56
magnus napisał(a):

bruce napisał(a):

magnus napisał(a):

judytkak napisał(a):

Wiosną używam Garniera, bo chcę mieć włos lśniący, jak ... prezesowa cera... emotka

Wiosną używam Garniera, bo chcę mieć włosy lśniące, jak psie jaXXX ka na wiosnęemotka

raczej: ... chcę mieć włosy radosne jak psie jajka na wiosnę emotka
0 0

stamp2

#6196919 Napisano: 14.05.2016 18:19:09
radosna napisał(a):

magnus napisał(a):

bruce napisał(a):

magnus napisał(a):

judytkak napisał(a):

raczej: ... chcę mieć włosy radosne jak psie jajka na wiosnę emotka

emotka tyz piknieemotka
0 0

edzia21

#6196920 Napisano: 14.05.2016 18:20:03
magnus napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Jaka Agencja takie gustaemotka

eee to nic, dla mnie "mistrzem" nagradzania szajsu jest smolarowska ekipa. Blueberry ich nie pobiło, serio emotka
0 0

nkba

#6196921 Napisano: 14.05.2016 18:28:50
edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

stamp2 napisał(a):

eee to nic, dla mnie "mistrzem" nagradzania szajsu jest smolarowska ekipa. Blueberry ich nie pobiło, serio emotka

No nie mów! Jest jeszcze denniejsze dno?
0 0

edzia21

#6196923 Napisano: 14.05.2016 18:31:25
nkba napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

stamp2 napisał(a):

tak emotka
0 0

aguagu

#6196924 Napisano: 14.05.2016 18:33:16
edzia21 napisał(a):

nkba napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

stamp2 napisał(a):

tak emotka

Pozdrawiam Albedo i TQG emotka
0 0

29renata

#6196925 Napisano: 14.05.2016 18:34:52
mia napisał(a):

judytkak napisał(a):

A ja myślałam, że to żart....
0 0

anialistopad

#6196926 Napisano: 14.05.2016 18:37:57
Bez przesady albedo wybiera całkiem spoko zgłoszenia,smolar jak im najdzie,tqg tez maja swój świat ,a mistrzami jak na razie dla mnie sa Ci z blueberry. A w temacie wkurzania to dziś drażni mnie wszystko
0 0

stamp2

#6196927 Napisano: 14.05.2016 18:39:33
Garnier jest mym życiem-bez niego zajmuje sie płaczem i do księżyca wyciem... emotka
auuuuemotka ech pora do wanny odswieRZyć skUre emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6196967 Napisano: 14.05.2016 21:15:53
magnus napisał(a):

mia napisał(a):

judytkak napisał(a):

To jest żenada. 1/2 jest takich. Wstyd Blueberry, wielki wstyd ,  emotka tak poniżać siebie i lekcewazyć grających.
Dla mnie najgorsze jest chyba jednak to, że 1 osoba, JEDNYM hasłem, zmieniając tylko cyferkę przy prefixie wygrała kilka fajnych nagródemotka .
Jak można ten sam tekst nagradzać wiele razy, nie piszę jak można słać wszędzie to samoemotka , ale żeby szanowna komisja była aż tak durna czy ślepaemotka

nie czytałam wszystkich tylko główne i z tą panterą też padłam   emotka  emotka  http://demotywato...8120/Kobieta-Pantera  grałam w 4 sieciach, bo tylko takie są na wschodzie... nie wygrałam nic i w sumie nie liczyłam na wygrane ale puściłam dla świętego spokoju aby zaliczyć emotka  z Blueberry miałam już do czynienia w krórymś konku, gdzie zamiast normalnych kosmetyków zostały wysłane takie testery z drogerii oznaczone, a niektóre nawet po terminie  emotka  ale po telefonie do L'Oreal Paris przyszły normalne pełnowartościowe, świeże kosmetyki, tych testerów też nie kazali zwracać  :)   i dodatkowo jeszcze w oddzielnej przesyłce wysłali kosmetyk w ramach przeprosin emotka   a z tym wyciem do księżyca naprawdę tam jest?    emotka  emotka
0 0