Wkurza mnie...

benasia

#6195494 Napisano: 12.05.2016 10:30:30
oj bardzo mnie wkurzył ostatnio SMYK  emotka   W połowie kwietnia zamówiłam komplet dla córki sukienka + opaska, okazało się,że opaski brakuje, złożyłam reklamacje: najpierw nie chcieli dać nowego proponując zwrot kasy (tylko,że mi ta sukienka potrzebna jest na uroczystość i nie chciałam szukać innej), potem po moim emeilu obiecali wysłac do sklepu stacjonarnego taki sam komplet i tydzień ponad mija od ich deklaracji a kompletu nie ma, niekompetentni ludzie z działu obsługi od 2 dni nie odpisują a mi za tydzień jest to potrzebne  emotka    emotka
0 0

leona

#6195549 Napisano: 12.05.2016 11:35:53
Chyba mam szczęście. Zamawiałam w Smyku prezenty na gwiazdkę, jeszcze namówiłam koleżankę i obie paczki dotarły na czas. W zeszłym tygodniu w piątek zamówiłam 2 pary spodni, legginsy i bluzę i wszystko we wtorek było gotowe do odbioru w stacjonarnym. Ale mobilizujcie, mobilizujcie - niech się starają. Chciałabym jeszcze móc spokojnie korzystać.
0 0

aurorcia

#6195672 Napisano: 12.05.2016 14:14:05
Ja per...dotarły dziś bony Brico, zadowolona pojechałam, żeby je zrealizować i du.. Nie zrealizują ich, bo na odwrocie pisze, że są ważne tylko w sklepie który je wydał a na odwrocie jest pieczątka centrali, więc mam sobie do Tarnowa Podgórnego (czy jakoś ) tak jechać i zrealizowaćemotka
0 0

ankasss

#6195797 Napisano: 12.05.2016 17:40:49
wkurza mnie brak pracy i siedzenie w domu - eh oby to nie trwało długo
0 0

lola.lola

#6195799 Napisano: 12.05.2016 17:44:02
Wkurzają mnie ludzie, którzy na coś się umawiają a później odwołują (bo wypada im coś ciekawszego) emotka
0 0

kajus18

#6195810 Napisano: 12.05.2016 18:08:10
Absolutny brak czasu na konkursy. Od marca emotka
0 0

aurora81

#6195816 Napisano: 12.05.2016 18:35:38
aurorcia napisał(a):

Ja per...dotarły dziś bony Brico, zadowolona pojechałam, żeby je zrealizować i du.. Nie zrealizują ich, bo na odwrocie pisze, że są ważne tylko w sklepie który je wydał a na odwrocie jest pieczątka centrali, więc mam sobie do Tarnowa Podgórnego (czy jakoś ) tak jechać i zrealizowaćemotka

U mnie też Tarnowo Podgórne, a mieszkam w woj.śląskim... Chyba oszaleli....
0 0

Gość: iskierka

#6195870 Napisano: 12.05.2016 21:09:40
leona napisał(a):

Chyba mam szczęście. Zamawiałam w Smyku prezenty na gwiazdkę, jeszcze namówiłam koleżankę i obie paczki dotarły na czas. W zeszłym tygodniu w piątek zamówiłam 2 pary spodni, legginsy i bluzę i wszystko we wtorek było gotowe do odbioru w stacjonarnym. Ale mobilizujcie, mobilizujcie - niech się starają. Chciałabym jeszcze móc spokojnie korzystać.

ja się uraziłam smykiem po tym jak za zabawkę "w promocji " zapłaciliśmy o 40 zł drożej niż w cenie przed promocją (mogli chociaż odkleic starą cenę a nie naklejać na nią drugą )
0 0

Gość: cleopatra

#6195988 Napisano: 13.05.2016 08:43:49
wizaz i nivea....nie potrafię trafić w ich gust emotka
0 0

pioge7

#6196180 Napisano: 13.05.2016 12:26:50
Lays.... Tyle zgłoszeń , głupiej pufy nie dali... A tylko kilogramy do masy dodali emotka  brak słów....emotka emotka emotka
0 0

Gość: iskierka

#6196483 Napisano: 13.05.2016 16:56:41
wkurzają mnie te laysy kupiłam większą ilośc na raz i  jem je na okrągło emotka   chyba wciągają jak kawa .Cera mi się juz pogorszyła ,w nocy mi sie odbija chipsami a wygrac nic nie potrafię. biedronka mnie tez olewa coca -colą emotka
emotka a masz pechu 
0 0

aurora81

#6196505 Napisano: 13.05.2016 17:24:53
bruce napisał(a):

bruce napisał(a):

aurora81 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

emotka Niepoważni ci organizatorzy... emotka Gdzie w ogóle jest ta miejscowość?

Gdzieś w powiecie poznańskim emotka
0 0

luckymen

#6196507 Napisano: 13.05.2016 17:32:20
aurora81 napisał(a):

bruce napisał(a):

bruce napisał(a):

aurora81 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Gdzieś w powiecie poznańskim emotka

To nie organizatorzy, lecz nieprzeszkoleni pracownicy (a w zasadzie nawet kierownicy) ! Też już to przerabiałem...
0 0

aurorcia

#6196509 Napisano: 13.05.2016 17:32:52
bruce napisał(a):

aurora81 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Sprawa wyjaśniona, pisałam dzwoniłam do siedziby i stwierdzili, że pani w sklepie źle zinterpretowałaemotka  Potem dostałam już telefon z mojego Brico, że sprawa wyjaśniona i zakupy zrobioneemotka
0 0

cudaczek121

#6196559 Napisano: 13.05.2016 19:08:24
Wkurza mnie, gdy ludzie klną w tramwaju czy autobusieemotka  Normalnie co drugie słowo to przekleństwo, jak taki przerywnik w zdaniu.Mogliby się ludzie powstrzymać chociaż w komunikacji publicznej komunikując się między sobą tudzież podczas rozmowy telefonicznej w cywilizowany sposób,ech.
0 0

onmyown

#6196743 Napisano: 14.05.2016 11:09:13
Właśnie czytam w wynikach, że wygrałam rower w Hebe wart 2 tys, ale nie dostałam sms-a o wygranej, jaja sobie robią! emotka  A reklamacje były do wczoraj...
0 0

yolka123

#6196745 Napisano: 14.05.2016 11:18:11
onmyown napisał(a):

Właśnie czytam w wynikach, że wygrałam rower w Hebe wart 2 tys, ale nie dostałam sms-a o wygranej, jaja sobie robią! emotka  A reklamacje były do wczoraj...

Mam to samo, sms-a o wygranej brak, a widzę swoje zgłoszenia na liście laureatów.
U mnie akurat w Tesco i Leclerc, więc na szczęście jeszcze mogę odesłać dane terminowo.
0 0

mia

#6196758 Napisano: 14.05.2016 11:35:20
yolka123 napisał(a):

onmyown napisał(a):

Mam to samo, sms-a o wygranej brak, a widzę swoje zgłoszenia na liście laureatów.
U mnie akurat w Tesco i Leclerc, więc na szczęście jeszcze mogę odesłać dane terminowo.

No chyba żartujecie... emotka Znaczy mam wszystkie hasła teraz przejrzeć ze wszystkich sklepów, bo ćwokom się smsów nie chciało porządnie wysłać? Albo nie umieją?
0 0

yolka123

#6196768 Napisano: 14.05.2016 11:54:43
mia napisał(a):

yolka123 napisał(a):

onmyown napisał(a):

No chyba żartujecie... emotka Znaczy mam wszystkie hasła teraz przejrzeć ze wszystkich sklepów, bo ćwokom się smsów nie chciało porządnie wysłać? Albo nie umieją?

Tak, mia, zmuś się i przejrzyj, choć to niełatwa lektura.emotka
Chyba faktycznie lepiej, jak nie publikują haseł. Człowiek żyje w takiej błogiej nieświadomości, a tu mu na weekend dają zagwozdkę. Współczuję laureatom z Hebe i SPH, ciekawe czy uznają ich reklamacje, wyniki były już jakiś czas temu...
0 0

ziolko

#6196769 Napisano: 14.05.2016 11:54:46
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, gdy ludzie klną w tramwaju czy autobusieemotka  Normalnie co drugie słowo to przekleństwo, jak taki przerywnik w zdaniu.Mogliby się ludzie powstrzymać chociaż w komunikacji publicznej komunikując się między sobą tudzież podczas rozmowy telefonicznej w cywilizowany sposób,ech.

heheh... ale zauważ, że dla niektórych wszelkie "kury" i inne tego typu słowa to swoisty przerywnik emotka  jak inne kulturalne słowo.. tacy ludzie już nie umieją posługiwać się normalnym językiem, bo jak sobie nie zaklną, to chyba pękną emotka
Staram się mieć słuch wybiórczy w takich przypadkach... fakt, docierają do mnie przekleństwa, ale jak przez szybę emotka  bo wyłączam słuch na tą chwilę emotka  nie zawsze się to udaje, ale... staram się emotka  
0 0