Wkurza mnie...

mia

#6196774 Napisano: 14.05.2016 12:02:50
yolka123 napisał(a):

Tak, mia, zmuś się i przejrzyj, choć to niełatwa lektura.emotka
Chyba faktycznie lepiej, jak nie publikują haseł. Człowiek żyje w takiej błogiej nieświadomości, a tu mu na weekend dają zagwozdkę. Współczuję laureatom z Hebe i SPH, ciekawe czy uznają ich reklamacje, wyniki były już jakiś czas temu...

Właśnie spojrzałam... emotka No cóż, zestaw haseł jest, delikatnie mówiąc, zróżnicowany. Wybór adekwatny do jakości obsługi.
Ograniczę się chyba do czytania tylko głównych. Pies trącał już te kosmetyki. emotka
0 0

sylzab2294

#6196776 Napisano: 14.05.2016 12:13:03
mia napisał(a):

yolka123 napisał(a):

Chyba faktycznie lepiej, jak nie publikują haseł. Człowiek żyje w takiej błogiej nieświadomości, a tu mu na weekend dają zagwozdkę. Współczuję laureatom z Hebe i SPH, ciekawe czy uznają ich reklamacje, wyniki były już jakiś czas temu...

Właśnie spojrzałam... emotka No cóż, zestaw haseł jest, delikatnie mówiąc, zróżnicowany. Wybór adekwatny do jakości obsługi.
Ograniczę się chyba do czytania tylko głównych. Pies trącał już te kosmetyki. emotka

Ja mam nadzieję, że mi uznają... Znalazłam dwa swoje hasła w głównych! Poza tym w regulaminie jest zapis, że poza informacją sms powinna być  jeszcze informacja telefoniczna, a takowej nie było....
0 0

mia

#6196780 Napisano: 14.05.2016 12:21:56
mia napisał(a):

yolka123 napisał(a):

K...a mać!!! Gdzie mój drugi bon Answear z ITM??? Dostałam jednego smsa! emotka
Yolka, edzia - wielkie dzięki za tę listę! emotka emotka
Już ja im zrobię kurację piękności w poniedziałek! emotka
0 0

mama2006

#6196781 Napisano: 14.05.2016 12:23:56
ziolko napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, gdy ludzie klną w tramwaju czy autobusieemotka  Normalnie co drugie słowo to przekleństwo, jak taki przerywnik w zdaniu.Mogliby się ludzie powstrzymać chociaż w komunikacji publicznej komunikując się między sobą tudzież podczas rozmowy telefonicznej w cywilizowany sposób,ech.

heheh... ale zauważ, że dla niektórych wszelkie "kury" i inne tego typu słowa to swoisty przerywnik emotka  jak inne kulturalne słowo.. tacy ludzie już nie umieją posługiwać się normalnym językiem, bo jak sobie nie zaklną, to chyba pękną emotka
Staram się mieć słuch wybiórczy w takich przypadkach... fakt, docierają do mnie przekleństwa, ale jak przez szybę emotka  bo wyłączam słuch na tą chwilę emotka  nie zawsze się to udaje, ale... staram się emotka  

wczoraj pod moim balkonem przechodził ojciec z 5-6 letnim synkiem za rękę. Dziecko mu opowiada o koledze, który mu się psoci a na to ojciec: wiesz co, on jest po**b...y. Więc czemu się dziwicie, że ludzie klną? Klną rodzice, sąsiedzi, znajomi, koledzy, dlaczego ja mam  nie kląć? Ehh, szkoda gadać.
0 0

edzia21

#6196787 Napisano: 14.05.2016 12:32:23
sylzab2294 napisał(a):

mia napisał(a):

yolka123 napisał(a):

Ja mam nadzieję, że mi uznają... Znalazłam dwa swoje hasła w głównych! Poza tym w regulaminie jest zapis, że poza informacją sms powinna być  jeszcze informacja telefoniczna, a takowej nie było....

Również mam kilka głównych i mniej głównych i kosmetyków...oczywiście esków brak. emotka  Aż strach pomyśleć ile nagród nam przepada przez takie "błędy systemów teleinformatyczne". 
0 0

100krotka

#6196794 Napisano: 14.05.2016 12:54:51
Wyniki GARNIREA emotka emotka   ehhh, szkoda gadać emotka
0 0

bethan

#6196799 Napisano: 14.05.2016 13:23:43
Nie mogę się oprzeć, garnier3: "Kosmetyki garnie sa bardzo dobre i bardzo mi pomagaja. A zwlaszczaszampon fructis Goodbye Damage". WTF?!
0 0

edzia21

#6196800 Napisano: 14.05.2016 13:29:04
bethan napisał(a):

Nie mogę się oprzeć, garnier3: "Kosmetyki garnie sa bardzo dobre i bardzo mi pomagaja. A zwlaszczaszampon fructis Goodbye Damage". WTF?!

Szkoda czytać i się denerwować...tego jest znacznie więcej, nie wspominając o "świerzościach" i innych. 
0 0

nkba

#6196801 Napisano: 14.05.2016 13:32:19
bethan napisał(a):

Żałuję, że wysłałam zgłoszenie... emotka  
0 0

asantesana

#6196802 Napisano: 14.05.2016 13:32:37
Mnie wkurza publikacja wyników na maksa emotka O ile spokojniej żyje się w niewiedzy, a plagiatorzy nie mają pożywki emotka
Ps. nie wygrałam tam - chyba na szczęście.
0 0

nkba

#6196803 Napisano: 14.05.2016 13:35:11
asantesana napisał(a):

Mnie wkurza publikacja wyników na maksa emotka O ile spokojniej żyje się w niewiedzy, a plagiatorzy nie mają pożywki emotka

Chyba powinnaś napisać zamiast "nie wygrałam" - "nie wylosowali mnie" emotka
0 0

Gość: 1Hiacynta1

#6196806 Napisano: 14.05.2016 13:43:20
asantesana napisał(a):

A ile tu splagiatowanych haseł, np. z konkursu "Luksus..." w Biedronce. W tym kilka moich. Oż pipipipi plagiatorzy! By wam dupska wypryszczyło od tych Garnierowych "cudowności" za to złodziejstwo!!! Oh, przepraszam to przecież inspiracja bo zamiast Schwarzkopf, albo Henkel wstawiona jest nazwa marki Garnier.
0 0

asantesana

#6196807 Napisano: 14.05.2016 13:45:10
1Hiacynta1 napisał(a):

asantesana napisał(a):

A ile tu splagiatowanych haseł, np. z konkursu "Luksus..." w Biedronce. W tym kilka moich. Oż pipipipi plagiatorzy! By wam dupska wypryszczyło od tych Garnierowych "cudowności" za to złodziejstwo!!! Oh, przepraszam to przecież inspiracja bo zamiast Schwarzkopf, albo Henkel wstawiona jest nazwa marki Garnier.

Zgłoś to koniecznie! No właśnie tak się kończy publikacja wyników, durne te agencje strasznie.
0 0

sylzab2294

#6196819 Napisano: 14.05.2016 14:11:03
asantesana napisał(a):

Mnie też wkurza, ale jeszcze bardziej wkurza mnie brak profesjonalizmu agencji! 
Dzięki tej liście odkryłam swoje hasła w zwycięskich... Tak bym nie wiedziała, że wygrałam...
0 0

nkba

#6196820 Napisano: 14.05.2016 14:12:38
A dla mnie inspiracją jest:
GARNIER3. Szampony do wlosow , odzywki , farba do wlosow , pielegnujace mleczko do ciala
emotka emotka emotka
0 0

radosna

#6196824 Napisano: 14.05.2016 14:24:14
ZWYCIĘSKA ODPOWIEDŹ W DROGERII NATURA:

GARNIER3. Szampony do wlosow , odzywki , farba do wlosow , pielegnujace mleczko do ciala.

JEST DOWODEM NA LOSOWANIE ZWYCIĘZCÓW!
0 0

nkba

#6196826 Napisano: 14.05.2016 14:25:59
bruce napisał(a):

SMS przed momentem: "Maciej: Dogadałem się z LISTONOSZEM i w tygodniu da Ci te 85 TYSIĘCY po cichu, po kryjomu, bez podatku. Jaki dzień odpowiada? Odpisz na XXX, /3 zł". emotka

MACIEJ! Ty szczęściaro! emotka Mi proponują tylko max 1000 zł! emotka A Ty na raz 85 tys.????? Choć do mnie takie smsy przychodzą kilka razy w tygodniu to może w kilka miesięcy Ci dorównam emotka
PS. Żenujące jest to, że chyba ktoś sie na to daje nabrać skoro coś takiego rozsyłają emotka
0 0

nkba

#6196831 Napisano: 14.05.2016 14:34:07
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

SMS przed momentem: "Maciej: Dogadałem się z LISTONOSZEM i w tygodniu da Ci te 85 TYSIĘCY po cichu, po kryjomu, bez podatku. Jaki dzień odpowiada? Odpisz na XXX, /3 zł". emotka

MACIEJ! Ty szczęściaro! emotka Mi proponują tylko max 1000 zł! emotka A Ty na raz 85 tys.????? Choć do mnie takie smsy przychodzą kilka razy w tygodniu to może w kilka miesięcy Ci dorównam emotka
PS. Żenujące jest to, że chyba ktoś sie na to daje nabrać skoro coś takiego rozsyłają emotka

Ja się dałam, bo akurat mam bardzo bliską sercu osobę o tym imieniu i w pierwszej chwili oczywiście o niej pomyślałam - zazwyczaj ten chory gość przedstawiał mi się w SMS-ach nieco konkretniej - jako "Wróżbita Maciej" i też spamował co kilka dni. Ale sumka niezła, prawda? emotka Można sobie pomarzyć, na co by się ją przeznaczyło, gdyby tylko listonosz dotarł szczęśliwie... emotka

No i bez podatku emotka Ja czasami tez po chwili dopiero trybię, że to badziewie emotka A w PS. miałam na myśli to, że ktoś naprawdę odpisuje na te esy. Szkoda tych ludzi bo się pijawki na nich bogacą emotka
0 0

tereniagno

#6196836 Napisano: 14.05.2016 14:36:38
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja się dałam, bo akurat mam bardzo bliską sercu osobę o tym imieniu i w pierwszej chwili oczywiście o niej pomyślałam - zazwyczaj ten chory gość przedstawiał mi się w SMS-ach nieco konkretniej - jako "Wróżbita Maciej" i też spamował co kilka dni. Ale sumka niezła, prawda? emotka Można sobie pomarzyć, na co by się ją przeznaczyło, gdyby tylko listonosz dotarł szczęśliwie... emotka

Takie i podobne sms dostaję codziennie.Nawet na maila takie tez mi przysyłają.Niech lepiej przyślą,że coś wygrałam,a nie spamują mi skrzynkęemotka
0 0

nkba

#6196838 Napisano: 14.05.2016 14:37:05
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

No i bez podatku emotka Ja czasami tez po chwili dopiero trybię, że to badziewie emotka A w PS. miałam na myśli to, że ktoś naprawdę odpisuje na te esy. Szkoda tych ludzi bo się pijawki na nich bogacą emotka

Ba! Bez podatku, to całkowity wypas! emotka
Fakt, sporo ludzi odpisuje, bo wierzą, ale mnie ogarnia wstyd nawet, że to w ogóle czytałam... emotka

oj tam emotka nie jesteś sama emotka
0 0