Wkurza mnie...

Gość: iskierka

#6200188 Napisano: 20.05.2016 15:50:34
maryam napisał(a):

iskierka napisał(a):

ale mnie wkurzyli dostałam maila z konkursu biedronki ze nie odesłałm im paragonu i danych i nagroda przepadłaemotka   a odsyłałam tego samego dnia co dostałam info 

Z jakiego konkursu?

z kartami 100zł
0 0

grandprix

#6200192 Napisano: 20.05.2016 15:54:29
iskierka napisał(a):

maryam napisał(a):

iskierka napisał(a):

ale mnie wkurzyli dostałam maila z konkursu biedronki ze nie odesłałm im paragonu i danych i nagroda przepadłaemotka   a odsyłałam tego samego dnia co dostałam info 

Z jakiego konkursu?

z kartami 100zł

Odpisz im, że wysłałaś. Niech zweryfikują
0 0

ziolko

#6200244 Napisano: 20.05.2016 18:03:37
nanajka81 napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

Wkurza mnie moje nieprawdopodobne wręcz szczęście do losowań...losowań mojego numeru przez firmy wciskające szajs emotka  no normalnie, po 4-5 telefonów dziennie, zawsze z innego numeru. A jakoś w normalnych loteriach nic wygrać nie mogę  emotka

haha smutne ale MAM TO SAMO!!!!!!!

to jest rzekome losowanie... pytaj, skąd mają Twój numer i żądaj usunięcia swojego numeru z ich bazy danych
0 0

jomajd86

#6200284 Napisano: 20.05.2016 20:03:13
wkurza mnie ostatni pech..
pod pracą ktoś porysował mi auto - nikt nic nie widział oczywiście - błotnik do malowania
dzisiaj pojechałam do miasteczka obok na zakupy to jakiś **** ukradł mi nakrętkę od wentylka z jednego koła i częściowo spuścił powietrze... w d**e niech sobie ją wsadzi... 
Także ten 7-miesiąc ciąży rozpoczynam na wesoło... heh ;(
0 0

do.ta.3

#6200286 Napisano: 20.05.2016 20:13:54
Ferdia napisał(a):

aerdna napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Kurcze, dopiero po obejrzeniu tylu zwycięskich zdjęć z Belvity doszło do mnie ,że aby wygrać to trzeba koniecznie mieć bałagan na drewnianym stole i jeść prosto ze słoika w oślepiającym słońcu ,taka moja refleksja przegranej...

... albo na drewnianej tapecie emotka

i jeszcze trzeba mieć kwiaty (mogą być w jedzeniu)... albo chociaż doniczkę z kawałkami łodyg

dokładnie  
a że zdjęcie miało mieć temat Śniadanie na Trawie to już nie było tak istotne (oczywiście nie u wszystkich)
0 0

PatrycjaRT

#6200294 Napisano: 20.05.2016 20:38:20
do.ta.3 napisał(a):

Ferdia napisał(a):

aerdna napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Kurcze, dopiero po obejrzeniu tylu zwycięskich zdjęć z Belvity doszło do mnie ,że aby wygrać to trzeba koniecznie mieć bałagan na drewnianym stole i jeść prosto ze słoika w oślepiającym słońcu ,taka moja refleksja przegranej...

i jeszcze trzeba mieć kwiaty (mogą być w jedzeniu)... albo chociaż doniczkę z kawałkami łodyg

dokładnie  
a że zdjęcie miało mieć temat Śniadanie na Trawie to już nie było tak istotne (oczywiście nie u wszystkich)

Tematem było "Moje wiosenne śniadanie z Belvitą" nie "Śniadanie na trawie" emotka
0 0

nelunia

#6200318 Napisano: 20.05.2016 21:51:16
wkurza mnie Layyyyyysssssemotka emotka emotka emotka :zbanowany:już brakuje mi na nich siły, piszę ambitnie źle, włażę im w d..ę jeszcze gorzej, help emotka
0 0

jola29k

#6200327 Napisano: 20.05.2016 22:14:40
nelunia napisał(a):

wkurza mnie Layyyyyysssssemotka emotka emotka emotka :zbanowany:już brakuje mi na nich siły, piszę ambitnie źle, włażę im w d..ę jeszcze gorzej, help emotka

nie tylko Ciebie  , jak tam wygram to cud jakiś będzie
0 0

Gość: mattadore

#6200337 Napisano: 20.05.2016 22:50:02
Ferdia napisał(a):

aerdna napisał(a):

renatak0 napisał(a):

i tak właśnie wkurza mnie IQM za te wybory z pominięciem z 10 zdjęć to reszta mdła, powielające się miernoty do pożygu na jedno kopyto. Ciekawe ile odrzucili naprawde dobrych zgłoszeń...
0 0

taalvikki

#6200366 Napisano: 21.05.2016 01:57:16
ludzie, którzy kupują masowo tony najmniejszych produktów konkursowych, a potem w płacz, że jakichś kodów nie widać. kupujta jeszcze mniejsze rozmiary dla myszy, by było więcej zgłoszeń, to wtedy wszystko odczytacie. w ogóle przeraża mnie takie masowe granie na produkty, których się nie używa i które później lądują w śmiechach. pazerność ludzka granic nie za. nie lepiej sobie kupić większą paczkę tych nieszczęsnych laysów, zobaczyć widoczny kod i NAPISAĆ DOBRE ZGŁOSZENIE? a chipsy oddać komuś, kto je lubi i je? o losie...  :/
0 0

asiunia260

#6200377 Napisano: 21.05.2016 09:04:50
ziolko napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

Wkurza mnie moje nieprawdopodobne wręcz szczęście do losowań...losowań mojego numeru przez firmy wciskające szajs emotka  no normalnie, po 4-5 telefonów dziennie, zawsze z innego numeru. A jakoś w normalnych loteriach nic wygrać nie mogę  emotka

to jest rzekome losowanie... pytaj, skąd mają Twój numer i żądaj usunięcia swojego numeru z ich bazy danych

Wiem, że z losowaniem nie ma to nic wspólnego . Nie odbieram od nich. Ewentualnie mówię, że jestem niepełnoletnia i mam na jakiś czas spokój emotka  
0 0

defed

#6200397 Napisano: 21.05.2016 10:29:13
taalvikki napisał(a):

ludzie, którzy kupują masowo tony najmniejszych produktów konkursowych, a potem w płacz, że jakichś kodów nie widać. kupujta jeszcze mniejsze rozmiary dla myszy, by było więcej zgłoszeń, to wtedy wszystko odczytacie. w ogóle przeraża mnie takie masowe granie na produkty, których się nie używa i które później lądują w śmiechach. pazerność ludzka granic nie za. nie lepiej sobie kupić większą paczkę tych nieszczęsnych laysów, zobaczyć widoczny kod i NAPISAĆ DOBRE ZGŁOSZENIE? a chipsy oddać komuś, kto je lubi i je? o losie...  :/

Kody w małych paczkach są identycznej wielkości jak kody w dużych paczkach. I to nie jest tak, że we wszystkich małych paczkach znaki są nieczytelne, jak i we wszystkich dużych czytelne.
To jest mega wkurzające, że wypuścili takie buble konkursowe. Jest kilka typów zgrzewów, co pewnie zalezy od detali wykończenia maszyny pakującej - ale metoda tłoczenia kodów nie zostala na wszystkich zgrzewach przetestowana. 
0 0

noisy0000

#6200403 Napisano: 21.05.2016 10:46:45
defed napisał(a):

taalvikki napisał(a):

Kody w małych paczkach są identycznej wielkości jak kody w dużych paczkach. I to nie jest tak, że we wszystkich małych paczkach znaki są nieczytelne, jak i we wszystkich dużych czytelne.
To jest mega wkurzające, że wypuścili takie buble konkursowe. Jest kilka typów zgrzewów, co pewnie zalezy od detali wykończenia maszyny pakującej - ale metoda tłoczenia kodów nie zostala na wszystkich zgrzewach przetestowana. 

Mnie wkurza, że co wejdę na forum to widzę  "GDZIE SĄ TE KODY Z LAYS?!" "W MOJEJ PACZCE NIE MA KODÓW!"
Ciągle ta sama gadka.. Ja kupuję duże paczki i kod jest tak czytelny, że nawet moja babcia by go zobaczyła. 

Tu akurat ciężko mówić o tym, że ludzie grają o produkty których później nie używają bo w większości pewnie celują w TV a jak już wiadomo najpierw trzeba wygrać pufę. Ale zgodzę się z tym, jak widzę, że ktoś kupił hurtem 30 małych paczek to nie mogę się nadziwić.
0 0

do.ta.3

#6200417 Napisano: 21.05.2016 11:15:18
defed napisał(a):

taalvikki napisał(a):

kupiłam ostatnio paczkę Laysów limitowana edycja o smaku kurkowym paczka duża i kod ledwo widoczny- jakby za delikatnie wytłoczony- także zależy pewnie od maszyny która wybijała 
0 0

bridget

#6200630 Napisano: 22.05.2016 12:17:44
ale przeciez o to chodzi bardzo czesto  zeby kupic produkt konkursowy w jak najnizszej cenie  i nie widze tu problemu,  chyba ze po prostu czegos konkretnego potrzebujemy. Poza tym chipsy nie naleza do zrowych rzeczy, wiec im mniej tym lepiej przynajmniej ja wychodze z takiego załozenia;)
0 0

asantesana

#6200641 Napisano: 22.05.2016 13:17:30
taalvikki napisał(a):

Rozumiem, że lepiej do kosza wyrzucić dużą paczkę niż małą, wtedy nie jest się pazernym i lepsze zgłoszenia pisze się na kody z dużych paczek emotka  I tak, lepiej oddać komuś otwartą dużą paczkę niż małą i w ogóle to szczyt kultury zanieść komuś otwarte chipsy, najlepiej przesypane do woreczka? 
W temacie - wkurza mnie mówienie wszystkim jak mają żyć, co mają kupować, co wygrywać, gdzie nie grać, co jeść i jak tym później s...ć 
0 0

Gość: barcza

#6200644 Napisano: 22.05.2016 13:42:34
asantesana napisał(a):

taalvikki napisał(a):

Rozumiem, że lepiej do kosza wyrzucić dużą paczkę niż małą, wtedy nie jest się pazernym i lepsze zgłoszenia pisze się na kody z dużych paczek emotka  I tak, lepiej oddać komuś otwartą dużą paczkę niż małą i w ogóle to szczyt kultury zanieść komuś otwarte chipsy, najlepiej przesypane do woreczka? 
W temacie - wkurza mnie mówienie wszystkim jak mają żyć, co mają kupować, co wygrywać, gdzie nie grać, co jeść i jak tym później s...ć 

każdy ma wolny wybór, jeżeli zapłaciłam kupiłam to tylko do mnie należy czy zjem ten produkt poczęstuje znajomych albo wyrzucę i nikt nie ma mi prawa dyktować co powinnam zrobić albo kupić to wyłącznie moja sprawa . 
0 0

barszcz

#6200729 Napisano: 22.05.2016 21:37:53
Wkurzają mnie portale,które zasypują mnie mailami-wyślij katkę Mamie!Powinni się zastanowić,bo są ludzie którzy nie maja do kogo juz wysłać takiej kartki,buu!Tam gdzie są moi rodzice,poczta nie dochodzi:-(
0 0

jokan

#6200732 Napisano: 22.05.2016 21:42:48
barszcz napisał(a):

Wkurzają mnie portale,które zasypują mnie mailami-wyślij katkę Mamie!Powinni się zastanowić,bo są ludzie którzy nie maja do kogo juz wysłać takiej kartki,buu!Tam gdzie są moi rodzice,poczta nie dochodzi:-(

to mnie tez wkurza
0 0

Gość: cleopatra

#6200739 Napisano: 22.05.2016 21:54:01
asiunia260 napisał(a):

ziolko napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

Wiem, że z losowaniem nie ma to nic wspólnego . Nie odbieram od nich. Ewentualnie mówię, że jestem niepełnoletnia i mam na jakiś czas spokój emotka  

ja sobie zapisuję w telefonie jako kontakt NIE ODBIERAĆ, poza tym, zacznij drążyć temat skąd mają Twój numer, pytaj, męcz, sami Ci podziękują za rozmowę...
0 0