Wkurza mnie...

tereniagno

#6202342 Napisano: 26.05.2016 14:44:40
Wkurza mnie,że  kody z coca cola zbieram na piłkę,zamiast zagrać na bilety.Konkurs się kończy,a mi brakuje 5 kodów.Teraz stwierdzam,że za wydaną kasę kupiła bym piłkę bez problemu.W końcu okaże się jeszcze,że jak dokupię sprite lub colę,to nie będzie już piłek.emotka Na tyle co wysłałam w Biedrze,też żadnej piłki nie wygrałamemotka Co mnie podkusiło,to nie wiememotka
0 0

nelunia

#6202367 Napisano: 26.05.2016 18:31:12
inter81 napisał(a):

nelunia napisał(a):

wkurza mnie, że przesyłka z wygraną zmywarką musi być dostarczona do godz.13, bo później Pan  dostawca ma odbiory na terenie miasta emotka

przeprowadź sie ze wsi do miasta emotka

Dzięki za poradę,ale ja mieszkam w mieście.Gość dostarcza towar w mieście do 13, bo później ma tylko odbiory... też w tym samym mieście.Wkurza mnie bo musiałam zwalniać się z pracy, żeby odebrać nagrodę.
0 0

joan

#6202416 Napisano: 26.05.2016 22:27:50
nelunia napisał(a):

Dzięki za poradę,ale ja mieszkam w mieście.Gość dostarcza towar w mieście do 13, bo później ma tylko odbiory... też w tym samym mieście.Wkurza mnie bo musiałam zwalniać się z pracy, żeby odebrać nagrodę.

Skoro nikt nie zapłacił gościowi za dostawę w konkretnych przedziałach godzinowych, może podjechać, kiedy mu się podoba. Gdyby tylko nadawca zechciał, w minutę znalazłby kuriera, który robi dostawy np. po 17. Ale jeszcze mi się nie trafił organizator, którego by cokolwiek obchodziło życie prywatne laureata emotka
0 0

bridget

#6202422 Napisano: 26.05.2016 22:57:33
joan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Nie ma to jak iść do sklepu i zamiast FA kupić Palmolive emotka Wrrrrrr.

Hihi, udało się, sukces Streamline, poprzez konkursy zaprogramowali Twoje zwyczaje zakupowe emotka

ja w Biedronce kupiłam  1 salaty konkursowe a pozostale nie emotka   bo chciałam inny rodzaj, te 2 w domu okazaly się marka wlasna Biedronki
0 0

anialistopad

#6202838 Napisano: 27.05.2016 23:32:31
Tak czytam wątek pomoc i nie wiem śmiać się czy płakać? Kogo interesuje kto ile wygrał i co z tym zrobił. Ja mam to centralnie gdzieś . Dziś mnie wkurza mój były maz. Sąsiad zalał mu mieszkanie.a on do mnie wydzwania co ma zrobic i abym mu pomogła .a jak ja chcialam od niego jednego podpisu na papierku to mnie olal. No kurde chce mojej pomocy a jak ja coś chce to ma mnie w du......w niczym mi nie pomógł przez ostatnie miesiące  tylko utrudnial wszystko.a teraz liczy na zrozumienie i pomoc. I jeszcze powie.ze jestem wredna zołza i cieszę się jak coś mu się popsuje. No kurde już mi się nie chce tłumaczyć mu po raz setny .ze tak nie jest. Chociaż z nim nie jestem to nie życzę mu źle. Niech mu się układa jak najlepiej. Tyle mialam do powiedzenia już mi lepiej heh.  
0 0

mkrzysiek

#6202839 Napisano: 27.05.2016 23:40:37
Wkurza mnie  dobry kolega w piątek mieli imprezę na działce dałem mu karton chipsów aby schrupali i oddali mi opakowania.
Dzwonie dzisiaj do niego że przyjdę po opakowania.
Mówi mi że zapomniał że ma zostawić i spalił w ogniskuemotka
0 0

aniawu

#6203056 Napisano: 29.05.2016 17:08:19
Czy ktoś pisał reklamację odnośnie konkursu Lewiatan żółty rower? Dziś podczas porannych zakupów w moim sklepie, który znajduje się na liście sklepów biorących udział nie było już śladu po całej akcji. Przy kasie, kasjerka ani słowem nie wspomniała o konkursie. W momencie gdy grzecznie upomniałam się o kupon konkursowy odparła, że ten konkurs się dziś kończy i oni już pochowali urnę i kupony. Ponieważ specjalnie udałam się na te zakupy, aby wziąć udział w konkursie nie odpuszczałam i Pani poszła na zaplecze. Wróciła z jednym kuponem i dała mi chwilę na napisanie hasła. Zapytałam gdzie mogę wrzucić kupon konkursowy, a Pani odparła, że tak jak mówiła konkurs się dziś kończy i oni to już wszystko pochowali i jedyne co może zrobić to wziąć ode mnie kupon i wrzucić go do urny jak ją znajdzie  emotka . Mam przeczucie, że chwilę po moim wyjściu kupon faktycznie wrzuciła, ale do kosza na śmieci. Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacją? 

0 0

moniazr

#6203057 Napisano: 29.05.2016 17:20:16
aniawu napisał(a):

Czy ktoś pisał reklamację odnośnie konkursu Lewiatan żółty rower? Dziś podczas porannych zakupów w moim sklepie, który znajduje się na liście sklepów biorących udział nie było już śladu po całej akcji. Przy kasie, kasjerka ani słowem nie wspomniała o konkursie. W momencie gdy grzecznie upomniałam się o kupon konkursowy odparła, że ten konkurs się dziś kończy i oni już pochowali urnę i kupony. Ponieważ specjalnie udałam się na te zakupy, aby wziąć udział w konkursie nie odpuszczałam i Pani poszła na zaplecze. Wróciła z jednym kuponem i dała mi chwilę na napisanie hasła. Zapytałam gdzie mogę wrzucić kupon konkursowy, a Pani odparła, że tak jak mówiła konkurs się dziś kończy i oni to już wszystko pochowali i jedyne co może zrobić to wziąć ode mnie kupon i wrzucić go do urny jak ją znajdzie  emotka . Mam przeczucie, że chwilę po moim wyjściu kupon faktycznie wrzuciła, ale do kosza na śmieci. Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacją? 

Właśnie wróciłam z Lewiatana, do którego pojechałam wrzucić moich 10 kuponów. Urna była na ladzie, a kasjerka doradziła mi żebym nie wrzucała wszystkich kuponów na raz, tylko osobno, to będę miała większe szanse w losowaniu. Ja jej odrzekłam, że to konkurs i ma być wybór najlepszego hasła, a ona powtórzyła, że jutro robią losowanie.
0 0

elhad

#6203068 Napisano: 29.05.2016 18:16:51
W moim Lewiatanie również dzisiaj urna na ladzie - kupon otrzymałam bez problemów. Wszystko w jak najlepszym porządku.
0 0

cudaczek121

#6203071 Napisano: 29.05.2016 18:32:30
donia7 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie  dobry kolega w piątek mieli imprezę na działce dałem mu karton chipsów aby schrupali i oddali mi opakowania.

a no to już przesada emotka

Twój kolega zachował się bardzo po chamskuemotka  Powinien teraz Ci odkupić cały karton.
Wkurza mnie,że ubiegłej nocy nie mogłam spać do 4.30, a jak się obudziłam,to czułam się jak przetrącona i nie chciało mi się pojechać do Alei Bielany zrobić zakupy i zagrać o mieszkanieemotka
0 0

edzia21

#6203072 Napisano: 29.05.2016 18:37:37
cudaczek121 napisał(a):

donia7 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Twój kolega zachował się bardzo po chamskuemotka  Powinien teraz Ci odkupić cały karton.
Wkurza mnie,że ubiegłej nocy nie mogłam spać do 4.30, a jak się obudziłam,to czułam się jak przetrącona i nie chciało mi się pojechać do Alei Bielany zrobić zakupy i zagrać o mieszkanieemotka

Dla pocieszenia napiszę Ci...że ja zrobiłam zakupy, miałam kilka losów i nie pojechałam na losowanie emotka  ecch to niedzielne lenistwo emotka
0 0

cudaczek121

#6203078 Napisano: 29.05.2016 18:59:50
edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

donia7 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Dla pocieszenia napiszę Ci...że ja zrobiłam zakupy, miałam kilka losów i nie pojechałam na losowanie emotka  ecch to niedzielne lenistwo emotka

Nie, no właśnie dlatego ja zostawiłam sobie zakupy na ostatni dzień:"gdyby mi się jednak zachciało pojechać" Jakby chociaż jeden mój kupon siedział tam w urnie, to nie ma bata, musiałabym się zmusić do jazdy emotka
0 0

mczarna

#6203106 Napisano: 29.05.2016 20:39:29
donia7 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Też bym się delikatnie to ujmując "wk.....a", dlatego nie ufam innym (tym nie-konkursowym) i oddaję Laysy już otwarte. Nie wywietrzeją, bo opakowanie zaklejam taśmą.
0 0

androm

#6203129 Napisano: 29.05.2016 21:28:51
cudaczek121 napisał(a):

donia7 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

cholerka Cudaczku, a jak to mieszkanie było CI przeznaczone?
0 0

taalvikki

#6203131 Napisano: 29.05.2016 21:32:02
androm napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

donia7 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

jakby było przeznaczone, to by było wygrane emotka
0 0

cudaczek121

#6203142 Napisano: 29.05.2016 21:47:04
androm, wyszłam z założenia,że tam i tak jest tylko kawalerka,a ja to bym chciała 2 pokoje-jeden gościnny, a drugi moja sypialniaemotka
0 0

Gość: awi

#6203169 Napisano: 29.05.2016 22:32:05
taalvikki napisał(a):

androm napisał(a):

jakby było przeznaczone, to by było wygrane emotka

emotka
0 0

mczarna

#6203172 Napisano: 29.05.2016 22:35:24
Wkurw.... się co nie mało- za tydzień lecę do Barcelony, a poza tym teraz takie upalne dni,że do pracy naszykowałam sobie sukieneczkę, a co odwaliłam-nogi goliłam i jak sobie pojechałam po piszczelu tak mi skóra zlazła pionowo i teraz będę miała mega ślad. cenzura po prostu...Nawet mój facet przerażony, bo krew się leje jak głupia,fuj.
Miłego wieczora życzę. U mnie już się skończył.emotka
0 0

androm

#6203174 Napisano: 29.05.2016 22:39:17
mczarna napisał(a):

Wkurw.... się co nie mało- za tydzień lecę do Barcelony, a poza tym teraz takie upalne dni,że do pracy naszykowałam sobie sukieneczkę, a co odwaliłam-nogi goliłam i jak sobie pojechałam po piszczelu tak mi skóra zlazła pionowo i teraz będę miała mega ślad. cenzura po prostu...Nawet mój facet przerażony, bo krew się leje jak głupia,fuj.

ja też się tak kiedyś cięłam, zawsze w okolicach kostek się musiałam uciąć i płat skóry też kiedyś...
ale to było przed depilacją laserową, obecnie temat już stał mi się obcy:)
0 0

aurorcia

#6203176 Napisano: 29.05.2016 22:46:49
androm napisał(a):

mczarna napisał(a):

ja też się tak kiedyś cięłam, zawsze w okolicach kostek się musiałam uciąć i płat skóry też kiedyś...
ale to było przed depilacją laserową, obecnie temat już stał mi się obcy:)

Mam to samo, nogi jak po wojnieemotka  a co do depilacji laserowej to niestety osoby z bliznowcem mogą zapomnieć i dalej golić nogi, albo męczyć się na depilacji woskiem, ale ja podziękuję za tę przyjemnośćemotka
0 0