Wkurza mnie...

teodozja

#6215520 Napisano: 16.06.2016 14:24:31
U mnie na śląsku truskawki na targowisku za 5zł kg, malutkie, niedojrzałe ale słodkie. Do nich długa kolejka ludzi, a obok kilka innych sprzedających bez ani jednego kupującego ale za to truskawki  duże,dojrzałe i kwaśne. Chyba 2 tygodnie temu na sobotnim targu kupowałam nawet za 2,5 zł kilogram truskawek.
0 0

koper

#6215530 Napisano: 16.06.2016 14:30:18
gosia16 napisał(a):

no kilo ,bo jak kupuje pół torebki to jest pół kilo emotka  

A z jakiej części Polski jesteś? Może będzie mi się opłacało pojechać moim "rodzinnym" samochodem po bób i sprzedawać u mnie  emotka
0 0

Gość: gosia16

#6215536 Napisano: 16.06.2016 14:33:19
koper napisał(a):

gosia16 napisał(a):

no kilo ,bo jak kupuje pół torebki to jest pół kilo emotka  

A z jakiej części Polski jesteś? Może będzie mi się opłacało pojechać moim "rodzinnym" samochodem po bób i sprzedawać u mnie  emotka

wczoraj widziałam w Będzinie  8-9 zł bo córka stękała o bób i akurat zerknęłam na torebkę
0 0

defed

#6215537 Napisano: 16.06.2016 14:35:19
Od jesieni obserwuję niepokojące zmiany w moim malutkim mieście: na blokowiskach likwidują trawniki i kładą w ich miejsce kostkę brukową, a ulice w centrum zakorkowane pustymi autami, wiozącymi po jednym człowieku (codziennie mam ubaw, gdy drepczę po południu po dziecko i wyprzedzam innych rodziców siedzących w audicach i mesiach  emotka  )
Niech żyje cywilizacja... emotka
0 0

koper

#6215540 Napisano: 16.06.2016 14:37:10
Pokazuje mi, że droga w jedną stronę zajmie mi prawie 7 godzin, chyba odpuszczę  emotka
0 0

taalvikki

#6215578 Napisano: 16.06.2016 15:24:11
filmiki na "dokończenie zdania" i w ogóle plaga filmików. jak ktoś chce się pochwalić, że w ten sposób wygrywa, to chętnie stanę z nim twarzą w twarz i wymienię parę słów... wrrrr.
0 0

ziolko

#6215584 Napisano: 16.06.2016 15:29:53
taalvikki napisał(a):

filmiki na "dokończenie zdania" i w ogóle plaga filmików. jak ktoś chce się pochwalić, że w ten sposób wygrywa, to chętnie stanę z nim twarzą w twarz i wymienię parę słów... wrrrr.

albo zadanie "dlaczego ty masz wygrać", "przekonaj nas, dlaczego mamy Cię nagrodzić", albo wygrywania za zapraszanie tryliona znajomych (z reguły fejkowych).
Filmików nie wysyłam i wkurza mnie to samo... tam gdzie ma być tekst, wygrywa filmik, bo jest "taaaaki kreatywny" emotka emotka emotka
0 0

warcik

#6215593 Napisano: 16.06.2016 15:36:51
Wkurza mnie usuwanie, prawie na bieżąco, komentarzy dotyczących nagrodzenia filmiku
na Coronextra. 
0 0

Gość: gosia16

#6215613 Napisano: 16.06.2016 16:20:02
joan napisał(a):

gosia16 napisał(a):

koper napisał(a):

joan napisał(a):

(...) Aha, a po ile u Was bób? Bo uwielbiam i się napaliłam, ale widziałam ceny tylko po 24 zł i 12 zł za paczkę emotka

U mnie 13 zł za 500g...

Ale jaki pyszny emotka

truskawki 6 zł ,bób 8 zł

Za pół kilo? Czyli 16 zł/kilo?

no to teraz hit - teściowa kupiła bób po 6 zł kilo ,z wozu który jeździł u nich po ulicy,właśnie dzwoniła  emotka
0 0

joan

#6215615 Napisano: 16.06.2016 16:20:31
A mnie się do Będzina opłaca pojechać emotka Ale najpierw podejdę u nas do centrum i zobaczę w przyszłym tygodniu, co lokalsi oferują emotka
0 0

joan

#6215640 Napisano: 16.06.2016 16:43:25
bruce - wow, brzmi, jak przygoda w Meksyku! emotka Na razie muszę zorganizować samochód, więc jeszcze sprawdzę 2 miejsca kilka km ode mnie. Ale w razie czego, będzie zabawa w Będzinie emotka

gosia16 napisał(a):

no to teraz hit - teściowa kupiła bób po 6 zł kilo ,z wozu który jeździł u nich po ulicy,właśnie dzwoniła  emotka

To znak, że najwyższy czas rozpocząć dilerkę emotka
0 0

sydariameki

#6215644 Napisano: 16.06.2016 16:55:19
Narobiliście mi ochoty na ten bób  emotka W itm kupiłam za 13zł
0 0

mama2006

#6215647 Napisano: 16.06.2016 17:01:04
u mnie bób po dyszce za kg
0 0

freyja88

#6215652 Napisano: 16.06.2016 17:07:27
magnus napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Ależ się wkurzyłam! Wydrukowalam mężowi 7 kuponów na 4paki do zrealizowania w Biedronce. Miała mu kobieta nabić wszystkie razem na jeden paragon. Wbiła pierwszy-przeszlo, wbila drugi i...coś ją tknęłao i zadzwonila po kierowniczkę. Kierowniczka powiedziała, ze oni w tej Biedronce tego nie realizują i żadnej innej na terenie miasta. Najblizsza Biedrona w mieście obok. Może będą kupony realizowac od następnego tygodnia, ale pewna nie jest. W każdym razie paragony wycofała i powiedziala, ze skoro jest wycofane to można nabić raz jeszcze.  No nic, mąż pojechał do tej Biedronki w mieście sąsiednim i tam choć Pani nic nie wiedziała o konkursie, kupony przyjęła, ale......tylko pięć, bo dwa już zostały wykorzystane emotka  
I teraz musiał by się wracać i robić dym, tylko szkoda czasu, nerwów i w ogóle....
Nie wiem co robić? Czy pisać do Smolara w sprawie tych biedronek w których można realizowac te kupony?
Z tego co na forum widze tylko ja mam taki problem....

Nie prawda, wczoraj by cały elaborat z mojej Biedronki. Dzisiaj nastąpił cd przygody, znowu pan w kasie nie potrafił wbić/zeskanować kodu poprosił kierownika (dzisiaj uprzejmy pan a nie pani ) , próbowali obaj skanowac, wbijać ręcznie i nic. W końcu mówię- jeśli Państwo mając plakaty nad własnymi głowami nie wiecie, że po sprzedaży i zakupie art promocyjnych może być jakaś wygrana to smutne to jest. Pan kierownik- ja wiem o tej promocji, ale niestety ten kod nie działa a może został już zrealizowany, ja (szczękościsk)- jeśli tak się stało to zrobiła to wczoraj o godz. XXX kasjerka lub pani kierownik skanując kilka razy kod. Pan kierownik do kasjera- proszę normalnie nabić piwo , przyjąć 1 grosz, a potem zrobimy jakąś korektę. W efekcie mam piwo i normalny paragon na 7,99.
Ale jeśli dalej tak ma wyglądać realizacji tych "nagród" to ja się poddaję

Pan Robert odpisał mi:
Witam,Bardzo dziękujemy za informację.
Przekazujemy komu trzeba.

Pani kierowniczka nie ma racji, jak najbardziej należy się Pani nagroda przekazana właśnie w ten sposób.
-------------------------
na tym koniec. Jutro przejdę sie do tej Biedronki w ktorej kuponu mi nie przyjęli i zobaczę czy nastapila jakaś zmiana.
0 0

onmyown

#6215653 Napisano: 16.06.2016 17:11:09
sydariameki napisał(a):

Narobiliście mi ochoty na ten bób  emotka W itm kupiłam za 13zł

Ja dziś kupiłam w ITM bób za 8.99 za kilo
0 0

mountain

#6215895 Napisano: 17.06.2016 09:58:49
Pewien pan podkradł mi zdjęcieemotka  zaraz zgłoszę naruszenie prawaemotka
0 0

mdepfs

#6215967 Napisano: 17.06.2016 11:20:50
tak daleko do końca Euro... mam już dość Euro szałuuu emotka
0 0

pakowa

#6215975 Napisano: 17.06.2016 11:27:55
Wkurza mnie jak ktoś mi mówi "ale Ty masz szczęście zawsze coś wygrywasz" z taką zazdrością na twarzy. Takie osoby sobie myślą, że wszystkie nagrody same wskakują na moje nazwisko i  że dostaje je za NIC....a nikt nie pomyśli ile MY konkursowicze pracujemy nad każdą wygraną. Chociażby spełnienie wymogów regulaminu, zakupu danych produktów - poniesienie kosztów, no i wreszcie kreatywności, zastanawiania się nad hasłem, dokończeniem zdania itp. Nikt też nie wie ile poświęcamy na to czasu i zachodu..i potem taka gadanina, a tyle wygrywasz to może dasz mi/jej/jemu to i tamto bo Tobie nie potrzebne nie grasz w piłke/nie gotujesz/ nie pierzesz itd...emotka emotka
0 0

nataszka

#6215996 Napisano: 17.06.2016 11:35:55
buncia88 napisał(a):

magnus napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Ależ się wkurzyłam! Wydrukowalam mężowi 7 kuponów na 4paki do zrealizowania w Biedronce. Miała mu kobieta nabić wszystkie razem na jeden paragon. Wbiła pierwszy-przeszlo, wbila drugi i...coś ją tknęłao i zadzwonila po kierowniczkę. Kierowniczka powiedziała, ze oni w tej Biedronce tego nie realizują i żadnej innej na terenie miasta. Najblizsza Biedrona w mieście obok. Może będą kupony realizowac od następnego tygodnia, ale pewna nie jest. W każdym razie paragony wycofała i powiedziala, ze skoro jest wycofane to można nabić raz jeszcze.  No nic, mąż pojechał do tej Biedronki w mieście sąsiednim i tam choć Pani nic nie wiedziała o konkursie, kupony przyjęła, ale......tylko pięć, bo dwa już zostały wykorzystane emotka  
I teraz musiał by się wracać i robić dym, tylko szkoda czasu, nerwów i w ogóle....
Nie wiem co robić? Czy pisać do Smolara w sprawie tych biedronek w których można realizowac te kupony?

Nie prawda, wczoraj by cały elaborat z mojej Biedronki. Dzisiaj nastąpił cd przygody, znowu pan w kasie nie potrafił wbić/zeskanować kodu poprosił kierownika (dzisiaj uprzejmy pan a nie pani ) , próbowali obaj skanowac, wbijać ręcznie i nic. W końcu mówię- jeśli Państwo mając plakaty nad własnymi głowami nie wiecie, że po sprzedaży i zakupie art promocyjnych może być jakaś wygrana to smutne to jest. Pan kierownik- ja wiem o tej promocji, ale niestety ten kod nie działa a może został już zrealizowany, ja (szczękościsk)- jeśli tak się stało to zrobiła to wczoraj o godz. XXX kasjerka lub pani kierownik skanując kilka razy kod. Pan kierownik do kasjera- proszę normalnie nabić piwo , przyjąć 1 grosz, a potem zrobimy jakąś korektę. W efekcie mam piwo i normalny paragon na 7,99.

Pan Robert odpisał mi:

Pani kierowniczka nie ma racji, jak najbardziej należy się Pani nagroda przekazana właśnie w ten sposób.
na tym koniec. Jutro przejdę sie do tej Biedronki w ktorej kuponu mi nie przyjęli i zobaczę czy nastapila jakaś zmiana.

Siostra poszła z kodem ,w kasie Pani oczy zrobiła ,zawołała Basię,Krysię kolejka się zrobiła -zaczeły mówić ,że pierwsze słyszą że mają to realizować...wzięła kod pogniotła go i wyrzuciła do kosza.....Siostra wydrukowała ponownie i w drugiej Biedronce odebrała normalnie 
0 0

monkakk

#6215999 Napisano: 17.06.2016 11:37:17
nataszka napisał(a):

buncia88 napisał(a):

magnus napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Pan Robert odpisał mi:

Siostra poszła z kodem ,w kasie Pani oczy zrobiła ,zawołała Basię,Krysię kolejka się zrobiła -zaczeły mówić ,że pierwsze słyszą że mają to realizować...wzięła kod pogniotła go i wyrzuciła do kosza.....Siostra wydrukowała ponownie i w drugiej Biedronce odebrała normalnie 

Pogniotła i wyrzuciła do kosza????? Co za bezczelna baba!
0 0