Wkurza mnie...

kadett33

#6214179 Napisano: 14.06.2016 21:44:10
magnus napisał(a):

Oj jak wkurzyła mnie dzisiaj Biedra emotka
Wzięte z półki wygrane piwo zostało w sklepie a ja oszust czy jakiś czub, które chce wyłudzić za 1 gr piwo. W sklepie NIKT z kierownikiem włącznie nie wie o żadnej takiej akcjiemotka , moze po to piwo trzeba jechac po centrali albo jakiejś wybranej Biedonki, bo u nas nic takiego nie ma, nic nie wiemyemotka

u mnie podobnie, ale piwo jednak wziąłem że sklepu. Najpierw że u nich się tego nie odbiera, później że to oszustwo, potem jak powiedziałem że u nich była informacja w ofercie to chciała abym pokazał, ale zmieniła temat i zapytała się kasjerki czy wchodzi ten kod na kasę jak wszedł to przeanalizowaniu paragon i wtedy kierowniczka poszła bez żadnego słowa i zapłaciłem kasjerce za to piwo 1 gr.
0 0

rwas

#6214185 Napisano: 14.06.2016 21:51:04
magnus napisał(a):

Wzięte z półki wygrane piwo zostało w sklepie a ja oszust czy jakiś czub, któr chce wyłudzić za 1 gr piwo. W sklepie NIKT z kierownikiem włącznie nie wie o żadnej takiej akcjiemotka , może po to piwo trzeba jechać po centrali albo jakiejś wybranej Biedonki, bo u nas nic takiego nie ma, nic nie wiemyemotka

Wkurza mnie jeszcze w wynikach - Basia, Kasia, Ola, Ala, Hania........  

u mnie podobna sytuacja
nie ,,zakupilam" piwa z kuponem za 1gr emotka
0 0

misiamisiam

#6214190 Napisano: 14.06.2016 21:58:00
rwas napisał(a):

magnus napisał(a):

Wzięte z półki wygrane piwo zostało w sklepie a ja oszust czy jakiś czub, któr chce wyłudzić za 1 gr piwo. W sklepie NIKT z kierownikiem włącznie nie wie o żadnej takiej akcjiemotka , może po to piwo trzeba jechać po centrali albo jakiejś wybranej Biedonki, bo u nas nic takiego nie ma, nic nie wiemyemotka

Wkurza mnie jeszcze w wynikach - Basia, Kasia, Ola, Ala, Hania........  

u mnie podobna sytuacja
nie ,,zakupilam" piwa z kuponem za 1gr emotka

u mnie sytuacja podobna - wezwana do kasy Wielka Pani Kierownik aż oczy przecierała ze zdumienia i z błyskiem oku zapytała "To na ten kod jest piwo za 1 grosz???" Pewnie myślała, że sobie wielkie zakupy urządzi emotka  Na to ja jej wyciągłam drugi kod i powiedziałam "Tak ale trzeba mieć swój wygrany kod, bo każdy jest inny. I pracownicy nie mogą brac udziału!" - jej mina w tym momencie była bezcenna emotka
0 0

asiatko

#6214193 Napisano: 14.06.2016 22:01:49
zamiast nr paragonu wpisalam numer 70908 i wygrana emotka piłeczka przepadła
0 0

justkra

#6214194 Napisano: 14.06.2016 22:02:39
Jestem wkurzona, bo polazłam przez pół miasta do Natury, kupiłam sobie dowolny produkt Fa (damski dezodorant), zadowolona z siebie wróciłam, by wysłać zgłoszenie i wtedy nastąpiło odkrycie - owszem dowolny, ale Fa Men emotka  
0 0

szindy

#6214201 Napisano: 14.06.2016 22:06:21
Wkurza mnie niezmiernie, że w mojej Biedronce drukują totalnie nieczytelne paragony! Już któryś raz z kolei nie mam ostatniej cyfry w numerze paragonu albo w ogóle cały numer jest praktycznie niewidoczny. To samo z nazwami produktów. emotka emotka
0 0

snowflake

#6214228 Napisano: 14.06.2016 22:42:34
a mnie wkurza pomysł zakazu handlu w niedzielęemotka
0 0

slonko365

#6214268 Napisano: 15.06.2016 00:10:20
Aaaaa ile może być tych konkursów z tymi samymi produktami, z podobną stroną, z podobnymi nazwami... pomyliłam te piłkarsko pepsiowo laysowe konkursy i paragon z kauflandu wpisałam w formularz z tesco emotka a takie piękne hasło mi wyszło, że pewnie na złość wygra...
I jeszcze we freshu kupiłam te piekielnie drogie scoopsy, jakieś wielosztuki im nie weszły, zamieszanie, kierowniczka, w końcu zapłaciłam jak było na półce 9 zł za dwie paczki, a w domu szukam paragonu w portfelu a jego niet emotka   no żesz emotka
0 0

mia

#6214271 Napisano: 15.06.2016 00:33:57
slonko365 napisał(a):

(...) I jeszcze we freshu kupiłam te piekielnie drogie scoopsy, jakieś wielosztuki im nie weszły, zamieszanie, kierowniczka, w końcu zapłaciłam jak było na półce 9 zł za dwie paczki, a w domu szukam paragonu w portfelu a jego niet emotka   no żesz emotka

A ten konkurs nie jest dopiero od jutra? emotka Znaczy od pół godziny?
To ja jeszcze lepsza jestem. emotka

A mnie wkurza, że mój ulubiony Karlsbad robi fajny konkurs w ITM, ale... z samymi słodyczami. Nie mogli kawy Jacobs tam dorzucić, jak drzewiej? emotka
0 0

bezaczek7

#6214272 Napisano: 15.06.2016 00:39:22
slonko365 napisał(a):

Aaaaa ile może być tych konkursów z tymi samymi produktami, z podobną stroną, z podobnymi nazwami... pomyliłam te piłkarsko pepsiowo laysowe konkursy i paragon z kauflandu wpisałam w formularz z tesco emotka a takie piękne hasło mi wyszło, że pewnie na złość wygra...
I jeszcze we freshu kupiłam te piekielnie drogie scoopsy, jakieś wielosztuki im nie weszły, zamieszanie, kierowniczka, w końcu zapłaciłam jak było na półce 9 zł za dwie paczki, a w domu szukam paragonu w portfelu a jego niet emotka   no żesz emotka

Napisz do organizatora prośbę o usunięcie zgłoszenia z powodu pomyłki w numerze paragonu, kup prawidłowy i poślij tą samą odpowiedź. Powodzenia emotka  A scoopsy kupiłam raz i nigdy więcej, są okropne! Prażynki z biedronki za 2 zł paka (strzelam, bo dawno nie kupowałam) są o niebo smaczniejsze emotka
0 0

slonko365

#6214275 Napisano: 15.06.2016 00:46:47
mia napisał(a):

slonko365 napisał(a):

(...) I jeszcze we freshu kupiłam te piekielnie drogie scoopsy, jakieś wielosztuki im nie weszły, zamieszanie, kierowniczka, w końcu zapłaciłam jak było na półce 9 zł za dwie paczki, a w domu szukam paragonu w portfelu a jego niet emotka   no żesz emotka

A ten konkurs nie jest dopiero od jutra? emotka Znaczy od pół godziny?
To ja jeszcze lepsza jestem. emotka

A mnie wkurza, że mój ulubiony Karlsbad robi fajny konkurs w ITM, ale... z samymi słodyczami. Nie mogli kawy Jacobs tam dorzucić, jak drzewiej? emotka

Faktycznie, od 15.06  emotka  Co mi na oczy naszło, że sobie wbiłam do głowy, żeby dziś gonić emotka  zaćmienie jakieś umysłowe po całości...
bezaczek7 - dzięki, może rzeczywiście tak zrobię, chociaż na szczęście w razie czego utratę bonu albo rzutnika jakoś przeżyję, a nie wiem, czy jest sens jeszcze w tym młynie im głowę zawracać
0 0

zaczytana-pola

#6214638 Napisano: 15.06.2016 13:11:49
Wkurzają mnie emerytki na rowerach. Dzisiaj prawie zeszłam na zawał, gdy mi się taka jedna niespodziewanie tuż przed maską "włączyła do ruchu". Dobrze, że nic nie jechało z naprzeciwka. emotka
0 0

cudaczek121

#6214655 Napisano: 15.06.2016 13:35:00
Wkurza mnie,że ostatnio przeglądając fb coraz częściej uświadamiam sobie jak bardzo odstaję od ludzi w moim lub zbliżonym do mojego wieku.Ludzie wychodzą za
mąż/żenią się tudzież żyją w udanych związkach na kocią łapę. Mają przeważnie 1-2
dzieci, chwalą się wycieczkami wygranymi lub za własną kaskę
zakupionymi wyjazdami.Niektórzy znajomi z forum co chwila wrzucają fotki lub wpisy, że im
coś tam dotarło z wygranych albo zdjęcia wygranych rzeczy, a ja nawet nie za bardzo mam powody do dumy
na jakimkolwiek polu,ech.
0 0

Gość: gosia16

#6214665 Napisano: 15.06.2016 13:44:25
Padłamemotka Podałam na forum link do strony z szalikami z herliz w topie szybkie konkursy na fb ,a sama nie wygrałam emotka  a wysłałam zgłoszenie przed podaniem linku
0 0

slonko365

#6214671 Napisano: 15.06.2016 13:46:58
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że ostatnio przeglądając fb coraz częściej uświadamiam sobie jak bardzo odstaję od ludzi w moim lub zbliżonym do mojego wieku.Ludzie wychodzą za
mąż/żenią się tudzież żyją w udanych związkach na kocią łapę. Mają przeważnie 1-2
zakupionymi wyjazdami.Niektórzy znajomi z forum co chwila wrzucają fotki lub wpisy, że im
coś tam dotarło z wygranych albo zdjęcia wygranych rzeczy, a ja nawet nie za bardzo mam powody do dumy

Kasia, jakiś badacz udowodnił, że porównywanie swojego życia do tego, co inni wypisują na FB to prosta droga do depresji emotka  Pamiętaj, że tam nie ma nic poza lansem. Nikt nie napisze, że mu życie nie wyszło, że nie wystarcza do pierwszego, że droga wycieczka to na kredyt, a mąż wieczorami ciężko pracuje z nową asystentką, że dzieci mają mamusię gdzieś i ma się ochotę sobie rwać włosy z głowy. Itp...  Lepiej przecież zamieścić zdjęcie szczęśliwej rodzinki pod palmami, a jak to wygląda w rzeczywistości, to się z FB nigdy nie dowiesz...
0 0

titinunu

#6214680 Napisano: 15.06.2016 13:56:07
cudaczek121 napisał(a):

W zdrapkach masz szczęście i jesteś miłą osobą.tak uważam emotka
0 0

Jasminum

#6214682 Napisano: 15.06.2016 13:57:27
cudaczek121 napisał(a):

Ja właśnie dlatego nie korzystam z facebooka. Jest tak jak pisze poprzedniczka, ryzykujemy pogorszeniem samopoczucia.
0 0

cudaczek121

#6214695 Napisano: 15.06.2016 14:17:49
titinunu napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

W zdrapkach masz szczęście i jesteś miłą osobą.tak uważam emotka

dziękuję Tobie i Twojej przedmówczyni slonko365 za słowa otuchy emotka
0 0

Gość: nawrotka

#6214701 Napisano: 15.06.2016 14:30:25
KObita ze streetcom !

- dzień dobry , dzwonie bo wzieła pani udział w naszej kampanii nt piwa
- tak, słucham
- zaznaczyła pani ze pani go nie próbowała, bo jest pani w ciaży
- tak, znam smak , ale podczas kampanii dowiedziałąm sie...
- to dlaczego pani wzieła udział w tej kampanii????
- tak jak mówię, nie
- ale pani nie może brać udziałou w takiej kampanii
- poczęstowałam i poleciałam piwo ponad 30 osobom, piwo pojawiło sie, na planie kilku teledysków, making of, zdjecia z planu...
- ale dlaczego pani wzieła udział w kampanii?
- w momencie gdy wypełniałam ankiete nie wiedziałam, czy miałam później odesłać piwa? Przecież to nie ja je piłam, tylko częstowałam inne osoby i rozmawiałam na temat ich smaku z nimi.
- (wkurzenie pani po drugiej stronie linii) proszę na przyszłosć nie brać udziału w kampaniach których nie może pani uczestniczyć
- tak jak mówiłam, nie wie..
- no ja tylko mówię na przyszłość żeby pani nie brała udziału w takich kampaniach, czemu pani wzięła udział w tej kampanii?
- emotka

teraz juz wiem na przyszłosć zeby nie byc zbyt szczerym w tych ankietach emotka
0 0

joan

#6214703 Napisano: 15.06.2016 14:31:01
cudaczek121 - weź pod uwagę, że każdy profil prowadzony jest w konkretnym celu; nawet, jeśli jego autor ani razu się nad tym nie zastanawiał. Powody takiej a nie innej zawartości FB są naprawdę różne, absolutnie nie powinnaś się czymkolwiek sugerować! Są min. ludzie, którzy:
- swoimi sukcesami pragną wk* byłych partnerów,
- nie mają co zrobić z czasem, więc piszą ciągle i o wszystkim,
- pragną ciekawie się zaprezentować światu, bo szukają pracy,
- mają rodzinę rozbitą na kilka krajów i tęsknią za sobą,
- lubią szpanować przed znajomymi,
- tratują FB, jako rodzaj dziennika/pamiętnika,
- chcą się dowartościować, bo mają jakieś kompleksy
i tak dalej.
A np. ja prowadzę tak-a-tak profil na FB, bo musi być bardzo mugolski na potrzeby konkursów. I o d* marynie piszę, jako że nic się u mnie nie dzieje emotka Żadnych podróży dookoła świata, porodu pod wiaduktem czy ośmiorniczek na obiad. I nie jest mi z tym źle, więc i niech Tobie nie będzie! emotka
0 0