Wkurza mnie...

Gość: cleopatra

#6229449 Napisano: 15.07.2016 09:29:56
enfamka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pojechałem do miasta specjalnie odebrać paczkę z paczkomatów... Obok jest itm wiec wszedłem kupić jeszcze na konkurs bobovita.... Paczkę miałem po zakupach odebrać bo po co mam nosić nieporęcznie coś po sklepie... Kupiłem i wyszedłem ze sklepu, przyjechałem do domu,.. Paczka w paczkomacie została emotka  emotka

skąd ja to znam?????????
pojechałam do Tesco po coś na konkurs, pod Tesco spotkałam koleżankę, kupiłam czereśnie i wróciłam do domu zadowolona z życia... a do Tesco nawet nie weszłam!!! to jakaś plaga emotka  wkurza mnie moje roztargnienie...do tego zmokłam i co? muszę jechać znowu...a tak mi się nie chce!!!

ja Was przebiję....pojechałam kiedyś do marketu po zakupy, nawaliłam cały wózek, że prawie z niego wypadało, wyjeżdżam na parking i dopiero oprzytomniałam, że przecież przyjechałam autobusem....musiałam dzwonić po siostrę, czekałam aż skończy pracę, 3 godziny  emotka emotka emotka

joan

#6229452 Napisano: 15.07.2016 09:35:29
cleopatra napisał(a):

ja Was przebiję....pojechałam kiedyś do marketu po zakupy, nawaliłam cały wózek, że prawie z niego wypadało, wyjeżdżam na parking i dopiero oprzytomniałam, że przecież przyjechałam autobusem....musiałam dzwonić po siostrę, czekałam aż skończy pracę, 3 godziny  emotka emotka emotka

OMG, jak we francuskiej komedii emotka

emotka
0 0

Gość: kubatbg

#6229456 Napisano: 15.07.2016 09:44:48
cleopatra   zniszczyłaś emotka
0 0

Gość: ewikewik

#6229459 Napisano: 15.07.2016 09:47:37
nkba napisał(a):

A mnie wkurza, ze nie ma w mojej okolicy sklepów ABC emotka

A mnie wkurza, że u mnie niby jest, jeden, ale produktów na konkretne promocje zazwyczaj w nim nie ma. Więc olewam abc bo szkoda mi czasu i nerwów.
0 0

#6229460 Napisano: 15.07.2016 09:49:28
joan napisał(a):

cleopatra napisał(a):

OMG, jak we francuskiej komedii emotka

emotka

emotka
0 0

#6229461 Napisano: 15.07.2016 09:50:21
kubatbg napisał(a):

cleopatra   zniszczyłaś emotka

emotka
0 0

scrabble

#6229466 Napisano: 15.07.2016 10:05:55
Wkurzają mnie zakupy promocyjne z moim facetem, zawsze narobi mi wstydu ! emotka
Wypracowaliśmy już system zakupów incognito. Głupio mi kupować na kilka paragonów to powtarzam mu żeby udawał, że się nie znamy. Płacimy osobno, pakujemy do 2 reklamówek itd.
Wczoraj pojechaliśmy do Biedry po Kamis. Zapłacił za swoje zakupy, pakuje je a kasjerka pika moje. Ma już odchodzić, nagle się odwraca i mówi " Pani taka malutka, słabiutka, pomogę Pani zanieść zakupy." I pakuje moje produkty do swojej reklamówki. Złapał to raz dwa i poszedł. Ja jeszcze nie zdążyłam zapłacić... Kasjerka się za nim odwraca, patrzy na mnie zszokowania i pyta "Państwo są razem czy wezwać ochronę?"  emotka
Dobrze, że tam nie ma luster, bo nie chciałabym zapamiętać widoku swojej miny. Babeczka w kolejce za mną prawie się poryczała ze śmiechu. Długo nie wejdę do tej Biedronki. 

olunka

#6229472 Napisano: 15.07.2016 10:09:15
scrabble napisał(a):

Wkurzają mnie zakupy promocyjne z moim facetem, zawsze narobi mi wstydu ! emotka
Wypracowaliśmy już system zakupów incognito. Głupio mi kupować na kilka paragonów to powtarzam mu żeby udawał, że się nie znamy. Płacimy osobno, pakujemy do 2 reklamówek itd.
Wczoraj pojechaliśmy do Biedry po Kamis. Zapłacił za swoje zakupy, pakuje je a kasjerka pika moje. Ma już odchodzić, nagle się odwraca i mówi " Pani taka malutka, słabiutka, pomogę Pani zanieść zakupy." I pakuje moje produkty do swojej reklamówki. Złapał to raz dwa i poszedł. Ja jeszcze nie zdążyłam zapłacić... Kasjerka się za nim odwraca, patrzy na mnie zszokowania i pyta "Państwo są razem czy wezwać ochronę?"  emotka
Dobrze, że tam nie ma luster, bo nie chciałabym zapamiętać widoku swojej miny. Babeczka w kolejce za mną prawie się poryczała ze śmiechu. Długo nie wejdę do tej Biedronki. 

emotka ale to powinno być w innym watkuemotka
0 0

#6229477 Napisano: 15.07.2016 10:18:44
olunka napisał(a):

scrabble napisał(a):

emotka ale to powinno być w innym watkuemotka

jest na to sposób...poproś następnym razem o ochron emotka
0 0

mkrzysiek

#6229481 Napisano: 15.07.2016 10:24:48
Wkurza mnie pogoda od poniedziałku pada i padaemotka
Mam niezłe jeziorko na działce emotka
Niech zaświeci słońce i wrócą upałyemotka
0 0

koper

#6229487 Napisano: 15.07.2016 10:40:54
scrabble napisał(a):

emotka emotka emotka

Żaden wstyd i dziękuję za poprawienie mi humoru emotka  
Następnym razem rzuć się na niego i wyrywaj swoje zakupy z jego torby, albo coś w tym stylu. Może ktoś to nagra i wrzuci na yoytube i będziecie pokazywać to na imprezach rodzinnych emotka
2 dydys, bethan 0

pioge7

#6229496 Napisano: 15.07.2016 10:46:15
cleopatra napisał(a):

enfamka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pojechałem do miasta specjalnie odebrać paczkę z paczkomatów... Obok jest itm wiec wszedłem kupić jeszcze na konkurs bobovita.... Paczkę miałem po zakupach odebrać bo po co mam nosić nieporęcznie coś po sklepie... Kupiłem i wyszedłem ze sklepu, przyjechałem do domu,.. Paczka w paczkomacie została emotka  emotka

skąd ja to znam?????????
pojechałam do Tesco po coś na konkurs, pod Tesco spotkałam koleżankę, kupiłam czereśnie i wróciłam do domu zadowolona z życia... a do Tesco nawet nie weszłam!!! to jakaś plaga emotka  wkurza mnie moje roztargnienie...do tego zmokłam i co? muszę jechać znowu...a tak mi się nie chce!!!

To chyba pogoda na nas tak wpływa emotka  
0 0

asantesana

#6229499 Napisano: 15.07.2016 10:49:13
Wkurza mnie, ze nawet powkurzać mi się nie udaje, weszłam się tutaj powkurzać, a jak przeczytałam posty to pękam ze śmiechu. No i jak żyć? emotka  

ziolko

#6229502 Napisano: 15.07.2016 10:56:25
mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie pogoda od poniedziałku pada i padaemotka
Mam niezłe jeziorko na działce emotka
Niech zaświeci słońce i wrócą upałyemotka

żadnych upałów!!! to nie wiesz, że jak masz jeziorko plus wysoka temperatura = wylęgarnia komarów?? emotka emotka
0 0

joan

#6229537 Napisano: 15.07.2016 11:49:58
Mam nadzieję, że Streamline puści dziś jakieś eski z Grande Promozione, bo co chwilę ktoś z zerowym kontem konkursowym koniecznie musi we wszelkich wątkach koniecznie spytać, czy może już informowali - no szlag mnie zaraz trafi emotka
2 bethan, jagatu 0

sanitas

#6229547 Napisano: 15.07.2016 12:02:14
Wkurza mnie, że wyję na widok dzieci, matek z dziećmi, kobiet w ciąży, ubranek dziecięcych, itp. Noż kurczaki, że też jamniki się musiały tak uaktywnićemotka  Już ten wiek, ale jeszcze nie pora - bo jeśli chcę zapewnić godne życie małej istocie, to jeszcze długa droga przede mną. Tylko te hormoooonyemotka
0 0

#6229548 Napisano: 15.07.2016 12:02:30
joan napisał(a):

Mam nadzieję, że Streamline puści dziś jakieś eski z Grande Promozione, bo co chwilę ktoś z zerowym kontem konkursowym koniecznie musi we wszelkich wątkach koniecznie spytać, czy może już informowali - no szlag mnie zaraz trafi emotka

no ale serio...informowali już? emotka
0 0

joan

#6229550 Napisano: 15.07.2016 12:06:20
cleopatra - nie powiem. Bo nie wiem emotka
0 0

paula9891

#6229557 Napisano: 15.07.2016 12:13:09
sanitas napisał(a):

Wkurza mnie, że wyję na widok dzieci, matek z dziećmi, kobiet w ciąży, ubranek dziecięcych, itp. Noż kurczaki, że też jamniki się musiały tak uaktywnićemotka  Już ten wiek, ale jeszcze nie pora - bo jeśli chcę zapewnić godne życie małej istocie, to jeszcze długa droga przede mną. Tylko te hormoooonyemotka

Jeżeli już to czujesz, to może nie warto czekać? Dzieci najbardziej potrzebują miłości i rodzinnego ciepła, a pieniądze? Wiadomo, że są w życiu potrzebne, ale nie najważniejsze. A z drugiej strony, czy kiedykolwiek będzie ich wystarczająco dużo? Może wtedy zacznie się kolejne wyszukiwanie potrzeb, bo ok, mamy już dom, ale może powinniśmy zapewnić dziecku jeszcze mieszkanie na start w przyszłości, albo na studia uzbierać, itd. itp.
Moi rodzice, pomimo, że pieniądze były zawsze, wysyłali nas już od młodych lat do pracy. Dzięki temu zarobiłam sobie na wiele zachcianek, ale też doceniłam wartość pieniądza. Nie zawsze dobrze dla dzieci jest wtedy, kiedy im wszystko dajemy.
Ale oczywiście tak ważna decyzja należy tylko do Was i sami musicie rozważać za i przeciw  emotka

mamadwojga

#6229563 Napisano: 15.07.2016 12:17:21
A mnie wkurza ta pogoda.
Jak jest tak zimno to mi się włącza wilczy głód i właśnie jest 12 godzina a ja już zjadłam wszystko co miałam ze sobą w pracy, a w domu będę wieczorem ... i jak się rzucę na lodówkę to pochłonę milion kalorii i będę jeszcze bardziej wściekła...
Bo niedługo plażuję ale chyba w koc się będę musiała owijać na plaży....
0 0